hipo -> RE: T4 i TSH I ZATRUDNJIVANJE (2.1.2015 11:18:19)
|
Što se tiče utjecaja antitijela, doktori će ti uvijek reći da ne utječu. Po znanstvenim člancima sam vidjela da se oni zapravo po tom pitanju ne slažu, a oni koji misle da imaju utjecaja ne znaju objasniti kakvog. Argumentiraju statistikom tj. učestalošću žena s antitijelima u ukupnom broju uspješno završenih trudnoća. Zato sam ja u svojoj glavi odlučila mislit da oni ne utječu jer mi je tako lakše ić naprijed [sm=jezicek.gif] Kako mi je dr. jednom rekla u medicini nije uvijek 2+2=4, uvijek ima neki faktor radi kojeg se nešto ne da jasno objasnit i kojeg je teško nać. Rekli su mi gin, MPO-vac i endo daj e bitno da je TSH nizak i T4 i ft4 u normali jer oni utječu na pravilan rad jajnika. Mjerim temperaturu već godinu ipo dana i prema njjoj uvijek imam ovulaciju, lutealna faza mi je duga, znači jajnici rade ok, al bebe nema. Makli smo miom, makli smo septum, svi nalazi, brisevi, hormoni, spermiogram ok.....nema prepreka....spustit TSH sa 2.6 nam je zadnja nada, sad pijem veću dozu i nadam se da će upaliti, a bez obzira na sve čeka me inseminacija krajem mjeseca. Sretno ti ovaj ciklus, nadam se da ti neće doći vještica tako da budeš trudna i da misliš na veselije stvari!
|
|
|
|