Anoniman -> RE: Majke protiv majki i zašto? (4.2.2015 19:58:50)
|
Drage žene, iako je tema koju sam otvorila i koja je blokirana trebala zapravo biti ovdje imam potrebu još samo nešto reći, a to je da sam zaista bila uvjerena da se i na tu temu može civilizirano razgovarati, da ćemo svaka moći reći šta mislimo bez uvreda i osuda, e pa po tko zna po koji put sam se u životu prevarila. Cilj mi nije bio da se nekoga vrijeđa ili osuđuje čak naprotiv mislila sam da ćemo shvatiti da nekim svojim nametanjem svojih životnih stilova možda vrijeđamo druge. Ovim putem se ispričavam svima vama koje ste se osjećale uvrijeđene mojim objavama, iako mislim da nikoga nisam uvrijedila, ali možda sam u krivu, ali napominjem da sam ja zadovoljna jer iznijela sam svoje mišljenje da nam nitko ne daje pravo da osuđujemo druge zbog njegovih odluka i nitko mi to mišljenje ne može promijeniti jer ono sam ja. Moram priznati da sam razočarana time što je Admin zatvorio temu, mislim da nije uredu u odnosu na one koje nisu ništa loše pisale na toj temi, po meni je trebao osuditi i izbrisati neprimjerene postove te te korisnike upozoriti na kršenje pravila foruma, ali zatvaranje teme je očito jedno od njih, međutim ja sam ipak to malo doživjela na način da kada se iznesu stavovi koji su suprotni nekim stavovima koji se danas nameću oko djece onda budete blokirani, ali nema veze. Inače sam protivnik podijeljene odgovornosti, ali očito je ona neminovna kada ste dio neke skupine kao što je bila ta tema. Nikada nisam bila previše aktivna na ovome forumu u pisanju, čitala jesam, pa mi neće niti faliti jer zaista vidim da ovdje vlada sve, a najviše osuđivanje stoga dijelom takve zajednice zaista ne želim biti. Ovdje nisam da bih stjecala prijatelje, skupljala istomišljenike ili nešto slično već čisto da bih časkala i eto po prvi puta sam iznijela svoj zaista čvrsti stav u nečemu, ali bože moj očito ljudi nisu spremni prihvaćati razlike, a i zbog razlika su se vodili brojni ratovi međutim s obzirom da smo svi tako brižni na ovome forumu (barem sam takav dojam dobila) mislila sam da se ovdje neće voditi rat oko suprotnih stavova, ali očito sam se prevarila. Sve mamice želim vam uživanciju sa svojim obiteljima, trudnicama lake porode i puno sreće, a trudilicama da uskoro postanu mamice. Ovim putem ću vas sve pozdraviti jer kako sam rekla ne želim biti dijelom ovakve zajednice gdje ne mogu reći što mislim budući da smo se za slobodu govora davno izborili, već ću dalje nastaviti uživati u svojoj obitelji i graditi si bolji život. Molila bih Admina da mi kaže na koji način mogu izbrisati svoj profil na Ringeraji, hvala.
|
|
|
|