|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2015.
8.2.2015 21:01:10   
štrumfeta1
mislila sam tamo,al sam odustala jer mi se niko nije javlja ni upozorija da nece radit.je to je novi,al imala sam terapiju od 25 .kaze dr da bi tribalo bit ok nakon ovoga

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 451
8.2.2015 21:46:24   
noemaa
hipo, jesam, da, stalno mi vrtilo unutra ko da ću dobit. jedno jutro (prije 5) mi bilo tako vruće i miksalo unutra, bila sam dosta sigurna da će iscurit svaki čas... tako da se nadam da je i kod tebe tako i da će te zaobić idućih mjeseci.... svaki dan ću virkati ovdje jer se jako nadam još user posted image pogotovo tvojem, daxynom, perlicinom i snjeguljicinom. ostalima isto želim user posted image , naravno, ali vi ste sad prioritetne pošiljke, molim lijepo!!! user posted image

tajci, daj bože da bude implant. držim prste, draga!!! ne gubi nadu, taman i da krene zločestoća, ovaj mjesec ljubavi mora podariti najljepši poklon - pa bio on već u trbuščiću ili tek čeka svoj red i nalazi se pred njim! bit će, bit će!!!

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu štrumfeta1)
Neposredna veza do poruke: 452
8.2.2015 22:18:18   
hipo
Noema baš si super navijačica
user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 453
9.2.2015 6:52:35   
hipo
Jutro žene!
Sve me strah izać vani na minus bezbrojuser posted image user posted image user posted image
Sunshine, Tajci, Barbika nek vas se user posted image kloni na daleko i široko!!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 454
9.2.2015 7:05:01   
Snjeguljica_83
Jutro!

Stvarno ste puno pisale, a bio je vikend!user posted image

Buba,
žao mi je zbog user posted image user posted image Prokletnica.....

Daxy
, napokon kod tebe W!!! E pa nadam se će sad to jajašce izaći!user posted image

Štrumfeta,
dobrodošla!user posted image

Tajci
, hm, nadam se da M. ipak neće krenuti, da je nešto drugo postrijedi....

Noema
, hvala ti što navijaš za mene.user posted image Prioritet!user posted image

Perlice
, hopa-cupa!user posted image user posted image

Mi smo uživali u vikenduuser posted image Hipo, nismo išli daleko kao prije par dana da pronađemo snijeg, već na selo, bilo ga je mrvicu uza dva-tri zida, malo smo se grudali, ali nije to bilo dovoljno za E. malo srce... Ona bi još snijega.... Možda ovaj tjedan krenemo opet u potragu....

Ovo jutro idemo kod alergologice, da čujemo nešto "novo".user posted image

Hipo
, nemoj mi biti negativna, glavu gore, nema veće PUPICE od tebe!user posted image user posted image

user posted image user posted image Šaljem ti puno pusica!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 455
9.2.2015 7:39:15   
chrna
Jutro curke. Evo i mene malo, u subotu se malo opustili pa smo jučer cijeli dan bili u krpama i gledali filmove... Baš sam odmorna jutros, malo je hladno al izdržat će se. Još samo danas i sutra i godišnji jedva čekam!

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 456
9.2.2015 8:06:32   
perlica55
Jutro curke, vani je brrrrrr hladno, evo zato
kavica/čaj tko što hoće user posted image user posted image user posted image
Hipo kakvo je stanje danas???
Snjeguljice nek ste uživali u snijegu, kod nas ga ima pred vatima user posted image
Javi kak je prošlo kod alergologa...
Chrna, još malo i GO, uživaj user posted image  
Moj iscjedak je i dalje tu, u velikoj količini..
Nekak mi prerano.. Uzimam Citrofit kapi odavno, al
čaj od cvijeta Nevena je novo, pa možda zbog tog..
Tko će ga znati user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 457
9.2.2015 9:07:56   
daxy

Trudilice:

user posted image winkica - ponosna user posted image
user posted image tik tak - 01.02. - ponosna user posted image
user posted image papučica - 01.02. user posted image
user posted image noemaa - 02.02. - ponosna user posted image
user posted image Tajci66 - 09.02.
user posted image Sunshine28 - 10.02.
user posted image Barbika86 - 11.02.
user posted image hipo - 11.02. user posted image
user posted image chrna - 12.02.
user posted image daxy - 14.02.
user posted image Snjeguljica_83 - 19.02.
user posted image Vilić zuba - 22.02.
user posted image mali andeo - 23.02.
user posted image tina24 - 25.02.
user posted image perlica55 - 26.02.
user posted image madeline - 27.02.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 458
9.2.2015 9:42:48   
Sunshine28
jutro cure! evo tipak od kuce...cura mi je malo bolesna pa nisam isla raditi, ali nam doktorica radi od pola 2 pa sada cekamo....

kod mene i dalje nista od user posted image user posted image user posted image user posted image

i dalje samo onaj vodenasti iscjedak, ali osjecam kako mi je se dolje sve skupilo, kao da sam se nekako zatvorila...bolucka me jos dolje, seta od jajnika do jajnika, malo pritisak u maternici....mene to sve jako plasi, imala sam jedan spontani pa mi zapravo to sto mi kasni user posted image ne znaci puno kada imam strah u glavi da i ako sam trudna postoji mogucnost da ne bude sve ok....paranoje, paranoje....
ali pokusavam biti optimisticna...pogotovo zato smo sam skuzila da sam krivo izracunala i da zapravo user posted image trebam dobiti danas, a ne sutra! user posted image
u svakom slucaju, zbog spomenutih paranoja, a i cinjenice da sam zadnjih deset dana pila stvarno previse lijekova (ibuprofeni zbog zuba, pa tura antibiotika, pa jos par lupoceta i dvije tabeleta za migrenu!!!!) pricekat cu user posted image jos malo...ljekovi su mozda produzili ciklus....uglavnom ako ne bude spotinga ili user posted image do petka, onda piskim....

hipo, tajci, barbika - tu smo negdje - sta ima kod vas?

perlice znas da O zna "setati", tak da se slobodno baci na posao, za svaki slucaj user posted image

chrna nikako da ti zazelim dobrodoslicu, pa eto, dobro dosla! kako je kod tebe? jer ima danas kakvih simpotoma?

I + G = E & L

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 459
9.2.2015 9:49:11   
chrna
Sunshine jedino od simptoma bilo kakvih je to da sam službeno na godišnjem odmoru srijede to je ono kaj je ziher!
Onak malo sam napuhana, al niš vau. Mislim user posted image ću dobiti sigurno, osjećam to nekak, nemrem oprat kak al osjećam. A onda dalje borba, klomifeni pa praćenje uzv ako sve bude oke aih.ovaj mjesec.... Još maloooo. Neznam više dal jedva čekam, jer nekak se ne nadam previše :(

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 460
9.2.2015 10:00:59   
hipo
Chrna, Sunshine nemamo izbora nego stisnut zube i izdržat još malo! Ovi zadnji dani, sati su pravi izazov za živceuser posted image
Kod mene situacija da ništa ne boli, samo sam u gaćama mokra ko da sam se popiškila. I to zadnjih tjedan dana stalno, ko da mlijeko piškim. Upisujem pod creamy, al nije toliko kremast koliko vodenast a bijel. Čitala sam da u ranoj trudnoći to može bit pojačano jer se povisi estrogen pa sam ipak odlučila bit PUPO budući da je to nešto za što ne mogu okrivit Dufićeuser posted image user posted image user posted image
Znači danas i sutra sam trudna.U srijedu sam trudna do 14h kad bi trebala dobit nalaze user posted image Ludoj glavi je tako lakše preživjet ove sate. Nakon srijede u 14h, ću bit raspoložena u skladu s brojem na nalazu user posted image Pa što dragi Bog i sveti Ante daju. Nakon toga zovem MPO da im kažem stanje na brojčaniku i da vidimo što dalje, je l idem na još jedan AIH ili čekamo IVF u ožujku.
Rado bi na još jedan AIH jer sam se "pogospodila" i super mi je da doktori i uređaji razmišljaju o tome kad ću snjet jaje/jaja i kad će me se oplodit. Ja samo ležim, a akcija je iz gušta a ne radi programiranosti. Baš mi se omililo user posted image

Perlice super za isjedak, neka ga, "cesta" je prohodnija user posted image

snjeguljice, držim fige da bude više snijega slijedeći put
Evo za Emicu:
user posted image

daxy razveselila me zelena oznakica na tvom grafu! user posted image user posted image user posted image

Evo malo pozitivnih vibrica: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 461
9.2.2015 10:07:55   
daxy
Jutro.

Moram pohvatat šta ste mi tipkale. Opet. user posted image

Sinoć W,a jutros E! user posted image user posted image
Ovaj put se stvarno nadam skoku BT.
Pokreni se spora kočijo! user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 462
9.2.2015 10:09:02   
Vilić zuba
Dobro jutro svima user posted image

Hipo sitno brojis, a i mi svi skupa s tobom user posted image

Ako se sjetis stavi me u cekaonicu za progesteron sad u petak, 13.02. Petak 13 juhuu!

Danas iza 14h idem po nalaze ostalih hormona. Vata me panika. Ko kad idem po MMove spermiograme, neka tremica u prsima..

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 463
9.2.2015 10:11:39   
Sunshine28
hipo vec danima hocu pitati sta ti znaci PUPO a kako sam preko vikenda tipkala preko moba (a to mi je tlaka) nikako da realiziram user posted image

pa dobro, mislim da je ok da smo sada i sluzbeno trudne, makar i par dana pa sta bude!user posted image user posted image takav je i bio dogovor user posted image user posted image

ovaj tvoj iscjedak zvuci superuser posted image ja sam u prvoj trudnoci imala takav, mislila da sam se prehladila! tak da mislim da to kod tebe dobro izgleda....i kod mene je mokro jako vec tjedan dana, danas malo gusce....za bolove ne brini ako se ponovno pojave.....ni ja ih ne dozivljavam ozbiljno, vecina cura koje znam, pa i ja prvi put, imale su te grceve kao da ce dobiti user posted image evo i sad mi je super legica trudna, u 14 tjednu i jos uvijek ima te grceve....super je sto vec pijes duphice...ja sam za te grceve cijela prva tri mjeseca uz lezarinu pila duphice 3 puta dnevno...tak da ti mogu samo pomoci!
e da, obrati paznju na urin, ali ne prvi jutranji, nego neki bezvezni, tijekom dana...prije nego bacis papir virni u wc i ako ti je malo tamniji ili mutan i to je super znak!

chrna nada zadanja umire! drzim fige!

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 464
9.2.2015 10:19:47   
hipo
user posted image
Čekamo pretrage::

VELJAČA
vilic zuba progesteron 13.02.
mali andeo gin 20.02.?
buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV

OŽUJAK
mali andeo gin 05.03.?
perlica TSH

user posted image
Spermiogrami

OŽUJAK
vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015
perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji user posted image

user posted image
Čekamo preglede/konzultacije::

VELJAČA
tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala, tajci koji je to datum?
Noemmauser posted image endokrinolog 19.02.
katyuser posted image de kod ginekologa vidit user posted image 20.02.
daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa

OŽUJAK
sunshine 3.3. ginekolog
perlica endokrinolog u ožujku
hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom

user posted image
Čekamo nalaze:

VELJAČA
vilic zuba DANAS nalazi hormona
perlica papa oko 4.02.
buba papa

user posted image
Zahvati i popravci
trenutno nema nikog u čekaoni

user posted image
Čekamo postupke

VELJAČA/OŽUJAK
daxy nam čeka svoj drugi AIH user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 9.2.2015 10:22:58 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 465
9.2.2015 10:22:26   
hipo
sunshine, hvala ti do neba što me podupireš u PUPO (Pregnant Until Proven Otherwise) ludilu user posted image user posted image user posted image

vilić, dodala sam te, čini mi se da me pred nekih 5 stranica isto netko pitao da dodam, sad sam listala i ne mogu nać, pa ako to nisi bila ti, podsjetite me ponovno!
pliz boldajte Hipo i Datum da lakše nađem, nekad kad mi je gužva na poslu, ne mogu detaljno sve čitat pa da mi ne promakne user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 466
9.2.2015 10:40:25   
perlica55
Danas mi gužva, ludi ponedjeljak user posted image
Vidim PUPICA ko u priči, hajde curke nastavite niz user posted image user posted image user posted image
Navijam od srca user posted image user posted image user posted image user posted image
Daxy, krajnje je vrijeme da se kočija pokrene user posted image
Vidim x i pojavu iscjedka, sutra bude skok BT user posted image user posted image
Vilic čekamo nalaze, ne budu za 5+... Javi nam ....

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 467
9.2.2015 10:44:44   
daxy
tajci kako si? Ima li novih simptoma.

hipo i kod mene zimaaaa.
Još 2 dan do bete! user posted image user posted image

sunshine drago mi je da nema znakova PMS! user posted image

perlice neka W iscjetka! user posted image

noemaa hvala za ovako lijepo navijanje! user posted image

štrumfeta dobrodošla! user posted image
Koliki ti je AMH?
Odjel Humane u Splitu se preuređuje,tako da se ne rade postupci IVF,samo AIH.
Ne čeka se dugo na postupak. Ciklus,dva,taman da povadiš sve nalaze.

madeline ne znam koliko si likarije popila. Može se dogodit sa ibrufen omete O,ali u drugom dijelu ciklusa i ne škodi ako popijemo koji lijek (u preporučenim količinama i ne često).

snjeguljice super za snijeg!
I ti si nam uskoro PUPO! user posted image

vilić zuba sretno s nalazima! Čekamo novosti! user posted image

chrna još malo i GO! user posted image

Eto sve sam pohvatala. Sad idemo dalje...

Budem danas napravila listu za friške trudnice! user posted image
Najprije da povirim druge teme.

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 468
9.2.2015 10:49:34   
hipo
A meni se baš ne da danas radit user posted image stalno tu virkam, koncentracija zeroooo, a morala bi stisnut i završit dva rada koja sam dužna za konferencije di sam bila, a mozak na pašu i ne ide mi nikako user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 469
9.2.2015 11:17:53   
Snjeguljica_83
Bili smo maloprije na kontroli alergologice... Ništa specijalno. E. ima ekceme, ali ne trebaju tretiranje kortićima, eto to je zaključak. Kad sam na kraju rekla da pije magareće mlijeko, samo je rekla da ga uzima... I tek onda je spomenula da eto "nekima i pomažu i probiotici, NORMIA je dobra". Blesavo je što mi nije prije šest mjeseci rekla da ga uzmem, tj. da se dijete treba čistiti iznutra!!! Preporučlila je kortiće tada, ali o probioticima niti "p".

O svaaaaaašta!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 470
9.2.2015 11:22:06   
hipo
Jel bar ta Normina jeftinija od magarećeg?

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 471
9.2.2015 11:29:40   
daxy
snjeguljice žao mi je što si razočarana. user posted image
Hoće li E. uzimat tu Normiu? Šta misliš jel bi joj pomoglo?

http://www.vecernji.hr/the-voice/indira-levak-sve-sto-jos-zelim-je-biti-mama-jedne-male-krestavice-988649
Prijavi li nam se kakva Slavonka na listu,ozbiljno ću posumnjat da je to Indira. user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 472
9.2.2015 11:37:37   
Vilić zuba

http://www.vecernji.hr/the-voice/indira-levak-sve-sto-jos-zelim-je-biti-mama-jedne-male-krestavice-988649
Prijavi li nam se kakva Slavonka na listu,ozbiljno ću posumnjat da je to Indira. user posted image user posted image

da znas da je i meni to palo na pamet kad sam procitala user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 473
9.2.2015 11:46:55   
Snjeguljica_83
Na netu vidjeh da NORMIA košta 30 kapsula 110 kn. Treba ih uzimati najmanje 2 mjeseca....ma čak tri.... Za 100 kn kupim 7,5 deci mag. mlijeka, pa ispada da nam je to za 15 dana korištenja.... Ovako za iste novce bi imala pokriven jedan mjesec. Magarica nešto zeza pa daje manje mlijeka, pitanje je koliko će ga ubuduće biti. Imam mlijeka još za 15 dana, a možda da uzmem Normiu ili nešto drugo i probam. Čitam po fejsu da nekoj djeci probiotici pomažu, a čim ih prestanu uzimati, dođu ekcemi. Kao nama s mlijekom. Samo, otkrili smo da nam mlijeko pomaže, a s probioticima riskiram. K tome, još moram čekati učinak, koji je spor. Kod mlijeka je učinak brz, svega par dana.....

Ići ću u ljekarnu i vidjeti ponudu.

Daxy
, krivo mi je što ne liječe djecu, ljude, kako treba! Dobro da imam net, u ovom slučaju je pravi blagoslov.... user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 474
9.2.2015 12:02:39   
hipo
daxy presladak je naziv novootvorene temeuser posted image user posted image user posted image
E daxy - vidi mail.

Indira user posted image user posted image user posted image žena je vesela, to joj moramo priznat user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 9.2.2015 12:03:07 >

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

djetetovo prezime
anuska08

Primjetih u posljednje vrijeme da roditelji sve češće daju djetetu oba prezimena (i majke i oca). Što mislite o tome?

to mi je sasvim ok (16%)

to mi je stvarno bez veze (35%)

tko voli nek izvoli (49%)

Broj svih glasova: 275

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!