Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 17:08:19
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. noemaa - 02.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. Barbika86 - 11.02. hipo - 11.02. chrna - 12.02. daxy - 14.02. Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02. madeline - 27.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 17:12:13
|
|
|
|
daxy
|
vilić hormoni su super! chrna od Klomića nećeš imat hiper. Ne brini. buba nemoj se umorit. Curke,to vaše pikanje oko O? Jel osjetite kad titranje,kao nekakve mjehuriće? Cijeli dan mi nešto titra oko tog jajnika. Nisam to nikad osjetila.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 17:16:40
|
|
|
|
chrna
|
daxy a od čega se to onda dobije? valjda neću biti te sreće da dobijem to. E a kaj se O tiče ja sam ti tu totalna banana.jer.Imam O valjda dva puta godišnje, AKO, i uopće neam pojma kako je i kad je :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 17:41:51
|
|
|
|
hipo
|
daxy, mene to nekako ovako pika: ko da netko buši rupicu s iglicom, znaci vise ostra nego tupa bol pocme lagano, pojaca, pa se smanji dodje pa ode nekad tako par sati zna bit jako da mi je tesko hodat-ako bocja npr desni, iskorak desnom nogom je teska muka, zvijezde brojim boli i kad sjedim/ne kogu se namjestit
< Poruku je uredio hipo -- 9.2.2015 17:54:16 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 18:17:07
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, ja pred O osjetim težinu u jajniku (kad ustanem imam osjećaj kao da će jajnik ispasti) i tak mi zna biti dan/dva.. Bude mi teško sjediti i hodati... Povremeno se u ta dva dana, javi oštra bol, kao da me netko nožem piknuo, i to traje 2/3 sekunde...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 18:20:39
|
|
|
|
perlica55
|
A jesam objasnila Mogla sam slobodno napisati da me boli kao i Hipo.... Zbilja, vrlo slično.. samo mene još smeta ta težina u jajniku... Na Klomifenu je bilo užasno... Da izvinete, kad bi hodala, došlo bi mi da dlanom držim dolje... Meni je O nemoguće ne osjetiti...
< Poruku je uredio perlica55 -- 9.2.2015 18:22:51 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 18:24:49
|
|
|
|
hipo
|
pred nekih godinu dana mi je malo falilo da ne odem na hitnu od boli doslovce nisam mogla s kreveta
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 19:14:09
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA vilic zuba progesteron 13.02. mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala, tajci koji je to datum? Noemma endokrinolog 19.02. katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA perlica papa oko 4.02. buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna ide na prvi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 19:18:03
|
|
|
|
hipo
|
Vilić zuba datum za progesteron stoji ili si ga vadila? PUPO upd_ate: - cice popodne narasle za broj, oce eksplodirat, ne mogu leć na leđa jer me napadnu i hoce ugusit! - iscjedak: gaćice stalno mokre od tog mlijeka - psiha: sve luđa, opsesivno mjerim temperaturu i hodam po kući s toplomjerom iako znam da to nema smisla Eto, munjara je svoje rekla. Idem spremit sudje.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 19:24:24
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo sad sam vidjela da nisam zvala za papu, danas je trebao nalaz biti gotov, budem sutra... Fini simptomi, taman za trocifrenu betu prekosutra
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 19:36:10
|
|
|
|
daxy
|
perlice,hipo ja imam feeling kao da mi se napuhuju sitni mjehurići. Znate kad kroz slamku pušete mjehuriće u sok. E pa točno tako,samo ja to osjećam u trbuhu. Teško mi je to opisati. chrna od drugih ljekova. Onih malo jačih. Ne brigaj se. Doktori paze na doze ljekova.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 19:38:19
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Hipo progesteron ostaje 13.2. Jos to i MMov spermiogram 17.2. Onda cu kod svoje G da vidimo sta dalje.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 19:47:07
|
|
|
|
hipo
|
daxy, navijam da su mjehurici folikul, a moze i dva :-)
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 20:04:35
|
|
|
|
chrna
|
daxy kakvi drugi jači??? :/ Ti se baci u akciju :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 20:05:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Vilić zuba, za savršene hormone!!!! Hipo, imaš hrpetinu simptoma pa ako se to izjalovi, onda stvarno nemam riječi. Držim fige!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 20:05:40
|
|
|
|
chrna
|
Kakvi ljekovi još osim klomifena, metformina, duphastona 😱
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 20:12:23
|
|
|
|
Sunshine28
|
Chrna i ja pusim...i kako perlica kaze uh, bas mi je gust :))) dok smo se mucili oko prve bebe sa kutije dnevno sam smanjila na desetak, u trudnoci prvih 6. mj pusila 2-3 dnevno i onda prestala skroz...pocela ponovno nskon poroda, kada je mm poceo raditi pa jada mi se czra razderala tri sata u komadu, kada je konacno zaspala ja izasla na terasu i popusila odmah tri komada :))) sada pusim oko 5-8 dnevno, manje u dane kada ne idem raditi....znam da bi trebala prestati ali ne mogu zamisliti jutarnju kavu bez cigarete.... Hipo samo luduj! Ovo su takvi dani... I ja sam pomalo PUPO :))))
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 20:15:09
|
|
|
|
hipo
|
chrna, od ljekova za stimulaciju jajnika Klomifen je najblazi, kako se zovu svi ovi drugi jos nisam naucila, al trebali bi izazvat jacu reakciju, al prije propisivanja prouce ti oni nalaze, vide prethodnu reakciju na Klomice i s nalazima vide sto ti najbolje pase. Ne brini, ako mi ne kuzimo, oni kuze, to im je posao. Sunshine neka si PUPO!!! to je skroz razumno i hit ovih dana
< Poruku je uredio hipo -- 9.2.2015 20:20:28 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 20:36:27
|
|
|
|
chrna
|
Curke hvala vam baš ste super. Možda prođem samo a klomifenima ;) Pozitiva samo pozitiva! Počeo me trbuh probadat, bojim se da je vještica odlučila krenuti Ma i neka je, prije dođe, prije klomifeni, prije ću znati kako dalje ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 21:18:58
|
|
|
|
noemaa
|
curke, svima pozdrav! da vam potvrdim... ovaj forum je najkreativniji i najviše odgovara ženskom druženju! tamo je mirno na drugima... dobro, na jesenskom zato što još čekamo da se i vi ostale pridružite samo da ti kažem, hipo, lijepi simptomići, a ujutro prvo gledam tvoju tempicu... prohodaj ti s njom danas koliko želiš, samo je ti udobrovolji da i sutra bude visoka p.s. dijelim tvoj otpor prema cigaretama sunshine, ajde, i ti bi mogla u naše dvore! navijam! vilić, vidim da su ti hormoni super! to je super lijepi poticaj za dalje... nema predaje! daxy, i tvoj graf ću iškicati ujutro. ima da skoči više ta tempica!!! perlice, sretno sutra s papom buba, tajci, snjeguljice jesi se uspjela prebacit kod neke pametnije G?
< Poruku je uredio noemaa -- 9.2.2015 21:19:24 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 9.2.2015 21:27:59
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy navijam da O stiže Uh da je imati domeka UZV za ove dileme Sunshine, kavica i cigareta = mmmmmm Noema hvala na bodrenju, fino od tebe Chrne, ne nerviraj se prije vremena... Živjelo neznanje Curke, danas odmaramo od akcije... Hahahaha MM sakuplja plivače Jao kaj sam zla danas....
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 6:33:14
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Piskenje u 3 ujutro pa ne znam je l temp. realna bilo mi je nesto zima. A znate da mi uvijek ljosne nako dolaska pa opet nisam pametna. Sinoc me mrvu grcili na 5 min. Cure je l vas pod Duficima manje grci? On kao relaksira misice pa bi ti grcevi trebali but manji? Idem virnut grafove, ako se koja probudila
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 7:01:13
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, radim na tome... Hipo, ma neka je BT stabilna! Mene je pod dufićima jednako grčilo, s tim da su mi oni malo odgodili M. Mislim da bih procurila prije, da ih nisam pila, cca dva dana. Učestalo me grčilo, svaki dan...šest dana.... Tako da, meni nisu djelovati protiv grčeva. Daxy, snijela si jaje! Perlice, skupljajte dečke, vidim da će akcija biti kad se i tebi skupi sluz!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 10.2.2015 7:05:04 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 7:04:05
|
|
|
|
hipo
|
daxy skocila temp ko zec nek ostane barem na toj visini hvala snjeguljice na opisu tvog iskustva s Duficima, moram progurat nekako danasnji dan pa cemo doznat istinu. Sunshine sta ima kod tebe, kad radia test?
< Poruku je uredio hipo -- 10.2.2015 7:07:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 10.2.2015 7:27:30
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA vilic zuba progesteron 13.02. mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA tajci za 2 mjeseca ide na UZV vidit jel cista zbrisala, tajci koji je to datum? Noemma endokrinolog 19.02. katy de kod ginekologa vidit 20.02. daxy čeka konzultacije kod MPO i kod gin radi glupog polipa OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA perlica DANAS papa TEST buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna ide na prvi AIH
|
Anketa
Trudnoća i pušenjemirnaDa li ste pušili u trudnoći?da (
22%)
ne (
78%)
Broj svih glasova: 45Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!