Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 16:14:00
|
|
|
|
buba m
|
Samo da podijelim sa svima vama, evo prvi plodni dani nakon što sam prestala dojiti, napaljenija sam nego inače
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 16:42:28
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. - ponosna Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. daxy - 25.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02.
< Poruku je uredio daxy -- 19.2.2015 8:31:07 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 16:48:57
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: buba m Samo da podijelim sa svima vama, evo prvi plodni dani nakon što sam prestala dojiti, napaljenija sam nego inače martina nisam nikad pila u tu svrhu,tako da ti ne znam pomoći. Znam da je još netko pio zbog PCOSa,al se ne mogu sad sjetit nicka. Ne znam ni je li uspjelo. Sad vidim da nam fali još tema. Malo sam zauzeta,pa nisam stigla otvarat,al budem uskoro.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 18:16:38
|
|
|
|
noemaa
|
curke, šta ima? ja sad pojela maline i kuliram sa svojim dečkima. micek otkrio maline. uuu, buba, ovo tvoje zvuči obećavajuće
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 18:59:24
|
|
|
|
daxy
|
Evo još jedan PUPO simptom. Jak pritisak negdje oko lijevog jajnika i istovremeno bol u križima kao kad imam . Čini se meni da su oni hormoni meni dobro prodrmali reproduktivni sustav. Nisam imala ovakve simptome do sada (ni ono titranje oko O,ni ovo sada). Tko će to sad znat i razumit.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 19:12:32
|
|
|
|
hipo
|
buba uspaljenice nek upali sad odma ovaj ciklus! daxy, tebe resetiralo ja se nasla s drustvom na picu i narucila sok kao radi Korizme necu alkohol pa su svi zakljucili da sam trudna malo sam slozila facu: ne serite i pustite me na miru pase vise tonije komenturalo onda je doso jos jedan par koji me stao pilit kako mi je zdravlje pa sam krenula u protunaoad i optuzila da prodaju ili zivotno osiguranje ili clanarine za posmrtnu pripomoc kad su toliko krenuli pilit pi zdravlju
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 19:13:45
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, volim nooove simptome Ne volim, osobno, kad se križa javljaju, kod mene tada javlja da stiže Noema papaj i odmaraj Buba, trk u akciju Ja danas popodne kao prebijena mačka, odradila trening i već sam u pidžami Jela bi slatko, palačinke s nutellom, nisam odavno...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 19:31:58
|
|
|
|
buba m
|
Ja bi jela SVE!!! Evo da vam se i požalim da mi za 14 dana ističe ovo na ff ko vip status, pa neće više ni u Bube da se graf šareni!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 19:49:05
|
|
|
|
perlica55
|
Mislim da nam sutra Folletto ide na prvi UZV, od srca joj želim punoo finih folikula jednake veličine Čekamo izvještaj
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 21:04:36
|
|
|
|
noemaa
|
perlice, nisi ti luda što bi sad voljela jesti ali ovo je super osjećaj kad si crknut ko pas, još i trening i onda fino u pidžamicu i odmarat... hmmm... božanstveno daxy, samo ti osvještavaj pupo simptome. to mi se sviđa hipo, ajme tih zaključaka, baš mi to ide na živce. ali dobro si sredila one osiguravatelje buba, bilo bi najbolje kad bi taj tvoj šareni graf završio zelenjavom ja sutra na štitnjaču. joj, kako nam grade novu bolnicu (daaa, i toga ima u RH i pogotovo kod nas ), nema više parkinga nigdje u blizini. morat ću ih fino na ulazu zamoliti da me puste unutra ipak autom (puštaju neke), nadam se a ću ih uvjeriti da ne mogu puno hodakati. držite mi prste! folletto, sretno sutra! e, da vas pitam - uvijek za onu istu dragu curu - sad su započeli s MPO vodama. u pon i u uto je išla da joj par minuta pregledaju (valjda) kako se formiraju jajašca ili što li? uglavnom, u pon, pa je dr.rekao - ništa, u sri dođi. danas bila, opet joj je rekao da u petak dođe. nju je bilo bed pitati jer je vidla da ima brdo posla/brdo cura pa ga nije htjela ispitivati. ali svaki put ju je pogledao 5 min i savjetovao kad da ima odnos s mužem. u petak opet mora doći. znate li vi o čemu se radi? ja sam joj rekla da ću provjeriti kod mojih doktorica btw, spremaju se ovaj ciklus na inseminaciju.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 21:10:46
|
|
|
|
noemaa
|
e, da, budem si mjerila tempicu od sutra. ččisto da vidim kako mi diše za vrijeme , prije i poslije O. ako je uopće bude. da mogu uspoređivati. i da svom frikovanju malo ugodim. ali odlučila sam ipak za akcijanje za čekati prvu normalnu . uhhh, kako je sad silno iščekujem
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 21:10:59
|
|
|
|
papučica
|
Cueeee, pozdrav, stare i nove. Niam stigla iščitati sve. Evo ja se javljam, meni danas malo krenulo pa sam sretna, jedva sam čekala da se bar malo pojavi . Nešto melja ali neka je počelo , danima, danima je nema , izludila sam . Evo sam na poslu a sutra kući tek a nisam ponijela tbl yeez eeee kolko sam smotana a trebala bih večeras popiti. Al hajde znam da se mogu i sutra popiti dvije , jedna ujutro a druga kasno uveče nekad sam tako pila kad zaboravim, koja sam koza
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 18.2.2015 22:24:29
|
|
|
|
daxy
|
hipo dobro si ih sredila. perlice super za trening i pidžamu. Ja bih slatko. Točka. noemaa ta prija je bila na f-metriji. Mjerili su folikule da vide koliko su veliki. Jajne stanice se ne vide na UZVu,one su puuuuuno manje od folikula. Ne znam što točno nju (ili tebe) zanima? Jel pila Klomifene ili je postupak AIH u prirodnom ciklusu? Jel inseminacija u petak ili novi UZV? papučice super za ! Nek je krenula napokon! Idem u krpe. Noć.
< Poruku je uredio daxy -- 18.2.2015 22:26:23 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 7:25:12
|
|
|
|
noemaa
|
jutroooo, curkeee!!! perlice, vidim ti imaš uspinjaču ali nećemo se ništa pretjerano veselit. skužila sam da nam je 23. dan kod tebe ključan, 24. pa držim prste da bude do tada snjeguljice, žao mi je zbog glupe tempice. ide mi na živce. ak već misli biti tako niska 14dpo, onda nek bude cijelo vrijeme, a ne da nam daje lažnu nadu zločestoća jedna! mislim da trebamo smisliti pakleni plan. više je dosta ovog gore,gore pa dole. samo, koji je to plan?!? daxy, čekam još i tvoju tempicu, a ti hrčeš još... da, u petak ide opet na uzv.čekaju da vide kad je (valjda) prirodno najbolje jer po pretragama nisu našli nikakve poteškoće, ni njoj, ni njemu. buba, je li tempica skočila? ajd da vidimo jeste li spremni za odmor hipo, oj je tvoj plan danas? tajci, chrna, papučica i sve ostale drage trudilice ja upravo popila eutiroks, pa za sat vremena ovaj antb zbog k. i sad mi je bljak u želucu. idem se spremati polako pa k endokrinologu
< Poruku je uredio noemaa -- 19.2.2015 7:28:31 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 7:26:20
|
|
|
|
noemaa
|
p.s. ste samo primijetile moju visoku jutarnju tempicu? ma mislim, šta reć, šta reć... a onu od pon sam izbrisala jer sam se sjetila da je mjereno u bolnici - ispod pazuha...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 7:29:32
|
|
|
|
noemaa
|
p.p.s. daxy, zar ima gdje u ff upisati glupi blighted ovum? tražim, a ne vidim.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 8:08:19
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke Hipo, snjeguljice, ma gdje ste cure Snjeguljice, žao mi je zbog pada BT Daxy, tempica ne mrda nek je visoko Noema, sretno kod endice... Papucice, nek je napokon stigla Sretno s AB pilulama.. Sunshine draga, kak si danas??? Vilić, ima li kakvih PUPO simptoma kod tebe?? Sretno svima
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 8:13:07
|
|
|
|
buba m
|
Noema, veseljakušo naša! Ko da te je netko navio si jutros evo ja upisala tempicu, brijem da će ovulacija biti danas, moram se dobro organizirati da ne budem umorna za akcijanje večeras i mislim da ću do 7 navečer piti kavu, akcija od 11 do 11.30 e da bar bude sve tako
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 8:18:40
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Dobro jutro!!evo da se javim. stigla prije 3 dana.jucer pocela s bockanjem.uf muka mi je,grozim se igala.pozdrav
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 8:43:07
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. noemaa onda će prija u petak dobit nove upute. Nek joj je sa srećom. I tebi sretno kod endokrinologa! Budem vidila za blightet ovum na FFu. hipo sretnoooo! buba sretna seksona! chrna javi kako napreduje folikul. štrumfeta sretno s pikanjem! Ka odvozila odyogala svoje,sad gren spremit se za posao.
< Poruku je uredio daxy -- 19.2.2015 8:45:00 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 8:53:06
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Buba, samo ti hopsaj! Papučica, a neka je M. napokon došla! Štrumfeta, samo hrabro! Noema, sretno danas kod endo! Plan? Pa ne znam, znam samo da ću se danas-sutra naručiti kod nove gin. i možda mi ona otkrije tajnu zatrudnjivanja, otkrije odgovor na pitanje kako napraviti bebu? Ozbiljna križobolja stigla, danas-sutra ću se dolje raspadati.... M. stiže, a onda za kojih 10-ak dana ću cvrkutati. I tako izgleda krug života.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 9:12:13
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Dobro jutro buba skoro sam napisala isto sta i ti, noemini postovi prste s nekom pozitivnom energijom jutros, go girl! Evo samo da javim da smo dobili uputnicu za MPO konzultacije. Bila sam sva skulirana kod G sinoc, a i ona je bila super. Kao da je ono sta nam se desava najnormalnija stvar na svijetu i da naravno da cemo uspjet. Ona i sestra su mi pozeljele srecu na izlasku i onda sam usla u auto, MM je sjedio sav ukopan, samo su mi suze krenule, al to je trajalo ravno 3sekunde, rekli smo si "to je to" i otisli na pivu proslavit pocetak nase MPO price. G mi je preporucila mladu specijalisticu u Petrovoj, ne znam jel smijem tu pisat imena? Ako imate kakvu preporuku bila bi zahvalna (ili ako znate da me uputite di se o tome pisalo). Sta se tice PUPO simptoma, jutros kad sam ustala iz kreveta imala sam osjecaj kao da mi nesto navlaci/rasteze maternicu. Nesto slicno osjecaju kod upale. Trajalo je kratko, mozda kojih pola sata..dok se nisam zagrijala i prohodala malo. sim toga nista, nada, njet...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 9:39:07
|
|
|
|
perlica55
|
Vilić, sretno u MPO vodama Svaki soc. G će predložiti nekog kog "poznaje", a i sama znaš da je MOP lutrija... Zovi i vidi gdje se najmanje čeka za konzultacije i postupke.. Dok čekate znaš kaj vam treba od nalaza, prikupite kaj trebate da ne gubita vrijeme Imam info kak u ZG svaka MPO klinika traži svoj S-gram i hormone, pa bi možda bilo dobro, da idete tamo gdje ste radili nalaze..
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 10:04:58
|
|
|
|
Tajci66
|
Jutro cure. Noemma svaka cast, sve prstu od pozitivne energije kod tebe Vilic sretno Papucice nek je napokon krenula i nek sto prije ode. Daxy divim se tvojim jutarnjim aktivnostima, mislim da ja to ne bi mogla Snjeguljice zzao mi je ako se M najavljuje Sunshine kako si ti? Nadam se da je sve ok Chrna kako si ti? Hipo di si nam ti jutros? Kako si? Di su nam Tik tak i Katy? Pusa svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 19.2.2015 10:05:33
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
M. stigla, neka je vrag nosi! Daxy, molim te, izbriši me.
|
Anketa
trudnicki tecajmarionetazna li netko kad pocinje trudnicki tecaj u petrovoj?znam (
18%)
neznam (
82%)
Broj svih glasova: 45Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!