Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 22.2.2015 20:24:09
|
|
|
|
Tajci66
|
Divan san Noemma, nek se sto prije ostvari Mislim ja na , al ne koristim trakice i ne pratim O, da vidim ako ce ic tako opustenije.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 22.2.2015 20:53:35
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. - ponosna sandra84 - 28.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 22.2.2015 20:57:04
|
|
|
|
buba m
|
Hvala na pohvalama za pokrivanje plodnih dana stvarno smo se potrudili a sada mali odmor
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 22.2.2015 20:57:55
|
|
|
|
hipo
|
22. U mjesecu, a lista se vec isušila. Došle nove vjestice, cure zao mi je. Buba, nek si se natukla klope, lijepe godine ima deda :-) Noema, nadam se da ce krvarenje brzo proc. Tajci, super za "opusteno" opustanje
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 22.2.2015 21:06:25
|
|
|
|
noemaa
|
da, lista nam se osušila, ali i da idemo ovim tempom naprijed - svaki mjesec tri trudnice, ne bi bilo loše!!! moram priznati da bi bilo fer kad bi uvijek barem dvije od tih tri bile trudilice koje su mjesecima na odbrojavanjima (da ne govorim godinama)!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 7:01:16
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Vani je kao i jucer odvratno, najbolje bi bilo skukuljit ispod dekuce dok se ne pojavi sunce. Idem u ured upalit komp, pa iza 9 na uzv.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 7:07:50
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Daxy, prokletnica je stigla, naglo kako samo ona zna. Grlim te! Noema, uz vino sve je ružičasto! Hipo, sretno danas! Chrna, Katy, za pregled kod gin. i što je sve ok s mrvicom...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 7:25:28
|
|
|
|
noemaa
|
jutro, curkee! hipo, draga, sve najnaj danas ti želim, da bude baš onako školski kako bi trebalo biti za najbolji rezultat na kraju svega evo, meni se tempica ipak još ne spušta kako inače to je ono o životu - kad želiš visoko, dobiješ nisko i obrnuto ali nema veze, kad tad će sve doći na svoje, hoće!!! budite dobre, vrijedne, vesele, pozitivne... bez obzira što je tmurno kišno jutro, što nam sve želje nisu uslišane, ipak smo prave sretnice: imamo zdravlje, dom, posao, drage ljude oko sebe... imamo i doktorre koji su stručni, brinu.... što god mi pričale ili se katkad i ljutile...samo pomislim na neke brižne siromašne korumpirane države kakvih je zapravo većina u svijetu i sledim se. brrrr.... p.s. nisam ni doktorske struke ni predstavnik neke političke stranke jednostavno je to tako!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 7:26:06
|
|
|
|
noemaa
|
p.s. jučer sam spasila post na onaj vaš brz način pa hvala svima trima u ponovnim objašnjenjima
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 8:14:32
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro trudilice, kavica, posao, novi radno tjedan za koji želim da čim prije prođe Noemaa dobro kažeš, moramo biti pozitivni, imamo neke osnovne stvari koje neki drugi ljudi nemaju... Evo recimo moj muž je dosta loše spavao dok nije pobrao virozu, sve si mislim, budući da često ne spava zbog briga oko posla i naše budućnosti, da je shvatio svjesno i podsvjesno da si ništa ako nemaš zdravlje, sekiraj se radi ovog... Onog... Zdravlje je sve, treba ga čuvati... Eto malo filozofiranja od mene ujutro
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 8:20:51
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK hipo TSH, početkom mjeseca mali andeo gin 05.03. perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA foletto DANAS 23.02. PUNKCIJA Barbika DANAS 23.02. UZV dojki i abdomena hipo DANAS 23.02. folikulometrija daxy čeka konzultacije kod MPO OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog noema 6.3. pregled snjeguljica 09.03. ide kod nove ginekologice perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom vilić zuba 25.03. MPO konzultacije Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna DANAS AIH foletto IVF štrumfeta IVF hipo drugi AIH daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 8:23:40
|
|
|
|
mali andeo
|
dobro jutro ponedjeljak,vrijeme bljak daxy žao mi je radi prokletnice ,sretno ovaj mjesec , još malo i bit ćeš prava noemaa neka ti se ovaj divan san ostvari... sad se borim s svojom princezom i njezinim spremanjem sobe... u sri je bila operirana ,3 sata nakon toga ,ko da nije ništa bilo... kako to djeca lako rješe ,poslije se nije žalila na bolove ,rješila je to bez suza i jako hrabro... sad se polako pokušavam opet ufurati u novo odbrojavanje s BT, nadam se da ću uspjeti ... za dva tjedna dogovoren pregled ,pa ću vidjeti što mi ima za reći... jer prije točno godinu dana me uvjeravao da nema nikakvih prepreka i da ću ubrzo ostati trudna ,ali opet je godina prošla
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 8:40:55
|
|
|
|
hipo
|
mali andeo, super što ti je curica bila tako hrabra, super što ju nije bolilo, nadam se da sada više neće imati problema! noema bude ona pala, daj joj vremena, znaš da sad ovaj ciklus mora malo drugačije izgledat dok se tijelo vrati u balans, bit će to ok.! buba stojiš nam na listi za veljaču jer si bila najavila preglede, jel to još vrijedi imaš li neki konkretni datum? Temperatura lijepo raste, nek nastavi tako i nek ostane gore! snjeguljice jedva čekam da odeš kod nove doktorice i javiš svoje dojmove!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 9:32:07
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Dobro jutro žene drage..nije me bilo zbog obaveza,uglavnom,jucer bila na uzv,kaze dokt. da se super razvija obzirom na moj amh..bockanje moram nastavit jos 4 dana i u sridu opet uzv..folleto javi se nakon punkcije,drz se i da ti bude sritno svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 9:43:08
|
|
|
|
sandra84
|
Dobro jutro vam svima hipo sretno danas i da sve bude kakao treba. ostale cure zao mi je sto ste sve procurile, mada imam osjecaj da cu i ja. Naime poceli su mi grcevi kako kad trebam dobit, mada me cice jos uvjek bole al nema na njima nikakvih promjena osim sto su bolne. Tako da drustvo imam osjecaj da cu vam se i ja pridruzit i ic u borbu dalje sljedeci mjesec. Malo me je grlo i fibrica stislo pa sam cjela kako da je kamion presa preko mene i cmoljava i tako.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 9:50:07
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Mali andeo za hrabru curku... Daxy mila, žao mi je Folletto sretno na punkciji, nek bude prva i zadnja Chrna, nadam se da je folikul još uvijek vidljiv, sretnooo.. Hipo, čekamo izvještaj To je sve kaj sam upamtila
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 10:23:10
|
|
|
|
hipo
|
sandra, dok ne dođe ima nade Izvještaj: desni jajnik: 2 x 22 mm lijevi jajnik: jedan je ostao na 13 mm, a drugi (onaj veći) je nestao endometrij 8 mm štoperica večeras u 22h (ovitrelle) AIH u srijedu u 8 h Kaže dr. za AIH idealna situacija. A vidit ćemo koliko je idealna. Bio je dr. skroz smiješan, skidam se ja, a on kaže, ajmo vidit je li rastu folikuli kako mi hoćemo ili kako oni hoće Nisu mi vadili krv. Pitam sestru kako to s vađenjem funkcionira, pa je rekla da vade u slučajevima kada im na UZV nešto nije jasno, al da dr. sad vjerojatno to nije tražio jer su ova dva od petka s 14 narasla na 22 i izgledaju mu ok. Budem uzela taj dan bolovanje, a ovisno o šizovima i idijotima na poslu možda i koji dan duže Ovaj put sam bila super brzo gotova, nije bilo gužve i dr. koji radi uzv je bio tamo sat vremena ranije Eto, sad idem radit
< Poruku je uredio hipo -- 23.2.2015 10:27:05 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 10:52:45
|
|
|
|
noemaa
|
Budem uzela taj dan bolovanje, a ovisno o šizovima i idijotima na poslu možda i koji dan dužeuser posted image
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 10:53:08
|
|
|
|
noemaa
|
a on kaže, ajmo vidit je li rastu folikuli kako mi hoćemo ili kako oni hoće user posted image user posted image user posted image hipo, odlična si pa i sve oko tebe je takvo!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 10:59:27
|
|
|
|
noemaa
|
dakle, što sam popamtila, kako kaže perlica hipo, neka ovaj dobar uvodni dan bude samo prvi korak od uspjeha koji te čeka u ovom ciklusu! i samo si ti uzmi koj dan bolovanja, a zašto ne bi i ti malo mozak na pašu od posla i guštala u stvarima koje voliš, ako ti to već zakon omogućava! i da ovu bijesnu situaciju bar malo iskoristiš i za sebe perlice, vidim tvoj je ožujak za sve i svašta! maliandeo, baš sam se pitala di si. bravo za malu hrabru curicu sad možeš i ti odahnut pa po onoj čudesnoj recepturi "opustit se i napravit " chrna, sva trudnička sreća svijeta nek uplovi u tvoj sandučić danas!!! foletto, barbika, srtno i vama, cure! buba, lako tebi sad filozofirati, ti si izmučila pošteno muža (dobro, njemu to nije bilo mučenje ), i sad možeš mirno sljedećih... nadam se što duže nek samo tempica skače..početak je dobar!!! znam, da, da sad mora proći vrijeme prilagodbe... stalno si ponavljam da moram biti strpljiva i da će se sve posložiti u svoje vrijeme... pusa svimaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 11:07:10
|
|
|
|
Sunshine28
|
hipo bravo za folikule! meni se cini odlicna situacija!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 11:12:12
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Hipo,nek ostane idealno sve Sritno
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 11:28:20
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav curke. chrna sretno. folletto tebi sretno na punkciji! Javi se kad uspiješ! hipo prekrasna 2 jednaka folikula! Divno! Već vidim na kraju! štrumfeta još malo pikanja. Sretno. mali andeo super za hrabricu! Nek ke to iza vas. Ne znam više šta ste tipkale. Ja sam nedjelju provela sklupčana na kauču. Od jučer 4 ibrufena i 3 spasmexa. Satrala me ova . Bila bi najradije i danas ležala,al mora se radit.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 12:23:33
|
|
|
|
buba m
|
IZVORNA PORUKA: hipo buba stojiš nam na listi za veljaču jer si bila najavila preglede, jel to još vrijedi imaš li neki konkretni datum? Temperatura lijepo raste, nek nastavi tako i nek ostane gore! kao što sam i nedavno odgovorila ali me možda nisi skontala Hipo vadila sam krv za štitnjaču, bila kod G na uzv i PaPA test... moj post ti je bio u odbrojavanju prosinac : Stigli nalazi od štitnjače, sestra mi je samo rekla da su vrijednosti u redu, 2,93. Imate li kakvu preporuku za još kakav pregled? Planiram nakon menge poć do G na kompletnu obradu user posted image ono što je uobičajeno, PAPA test, ultrazvuk.... tako da sam to odradila i budući da su vrijednosti normalne, ne šalju me nikud dalje... G je rekao da ako ne bude bebača do jeseni, tek onda krećemo sa pretragama MM i ja. Čekam nalaz PAPA testa, z koji ako je sve u redu mi neće niš ni javljati....
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 13:43:46
|
|
|
|
hipo
|
buba sori promaknulo mi je :-) ako je još netko na listi za preglede a obavio je recite da maknem, kad ne stignem često gledat pa moram pročitat 4-5 strana našeg kokodakanja onda mi promakne
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!