Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (17.3.2015 18:29:24)
|
evo ti kod nas hipo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] ovo sto mene probada zna biti blago, a bome zna biti i kao da me netko nozem posjekao, bas jako....ali malo prilegnem, smirim se i prodje...skoroz dok prolazi, odnosno dok bol nije trajna i povecava se (i naravno nema krvarenja) ta se bol pripisuje raztezanju maternice, kao normlano....samo mene nekada ta jako zaboli da mi je nevjerojatno da je to normalno...ali eto, svi kazu da je.... mi "znamo" da je u trbuhu cura, zelimo jos jednu curu i skoro smo sigurni da ce na kraju ispasti tako [sm=smiley36.gif] a sto se imena tice ja sam i prije nego sam ostala trudna rekla mm da ovoga puta nema nikavog kompromisa, ako bude curica zvat ce se - Saša, i točka! Prvu curicu smo htjeli nazvati Sunčica, to je bila bas odluka sve vrijeme sto smo se mucili da zatrudnimo i onda su nam svi kada sam pstaal trudna počeli soliti pamet, da kakvo je to ime, da nece znati reci kako se zove dok ne krene u skolu, pa jos i nase prezime bas i ne ide uz to ime i tako....mi odustali i kao nesto se dogovaraili jer smo htjeli da nam se sviđa oboma, ali to je bilo tesko i na kraju od Sunčice ispala Ema.....milijun puta sam pozalila....da samo vidite moju curu, ma sa kilometar bi sve rekle da se zove Sunčica, rođena je za to ime - mala, plava, kovrcava, nasmijana..... e, zato ovoga puta nema rasprave! [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|