Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 17.3.2015 21:57:52
|
|
|
|
Alex62
|
Evo i mene :) Jučer smo bili na uzv i vidjeli mrvicu, kuca ko ludo, prva trudnoća mi je i tak nešt još nisam osjetila.. Suze su mi istog trenutka krenule, sva sam i inače pekmezasta - hormoni valjda Ja imam neki osjećaj da je dečko. I još ne znamo ime, možda David, ako bude cura onda će biti Melani.:) Ušli u 8 tj Kako ste vi, imate još mučnine?
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 13:12:09
|
|
|
|
Sunshine28
|
Alex bravi za Atina kako je kod tebe proslo? kod mene i dalje mucnina, ujutro malo slabije, ali kako vecer dolazi sve jace i jace...ali od tog ami je gore to sto mi se sve gadi pa se samo punim sa junk foodom jer mi te gluposti bas pasu...i moram priznati da sam se u ova 3 tjedna sato sam kuci na mirovanju i sto mi je muka vec udebljala 2-3 kile, u svakom slucaju vec imam mali stomak, kao da sam vec zapravo trudna, a ne u 10. tjednu uh! vec vidim da ce biti cupovao po pitanju kila...a u prvoj trudnoci u prvih 6. mjeseci dobila ukupno 2 kile! nemos vjerovati.... ime....dobro nije Saša baš u cementu...imam jos par nekih svojih favorita...Anđela, pa nesuđena Sunčica, možda Mila ili Gala.... djecak vjerojatno Sven, i ta je odluka pala jos davno, odnosno to je trebalo biti ime od Em ako bude djecak, mm se i dalje jako sviđa, a i meni je cool pa ce vjerojetno biti tako, iako mi je zgodno i Sebastian, Andrej....ali o tom previse ne razmisljam, pa bit ce curica boze moj
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 13:24:08
|
|
|
|
BUMBI
|
Alex super za pregleda Sunny bas mi zao sto te toliko mucnine muce Zato ja svako malo nesta jedem
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 13:57:00
|
|
|
|
tihicka
|
Mislim da bi kod mene mogla biti cura...a nekako bi to i voljela Ja imam problema sa ženskim imenima...za dečke imam više prijedloga Rafael, Pavao, Toma.... Cura za sada jedino Gita ali mm se to ne sviđa.... prije sam mislila Leona i Larisa...ali mi se više ne sviđaju Sad mi je još teže jer mi se ni jedno ne sviđa nakon Tesa
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 14:51:53
|
|
|
|
Atina282
|
hej cure, nisam stigla ranije.. bila sam jučer na 3D i 4D i s bebicom je sve u redu i više ne moram piti folacin, nego samo duphaston i vitamine taj 4D je pravo čudo, bebica je sisala prst, a onda se igrala s pupčanom vrpcom hihihi preeeslatko presretna sam bila kad sam ju vidjela i mm je također bio samnom, bio je očaran
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 14:53:36
|
|
|
|
Atina282
|
Alex sada vidim da će tvoja bebica ako bude dečko biti David i moja isto ja nekako priželjkujem sina
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 18:50:45
|
|
|
|
Alex62
|
Blago tebi, ja uopće ne znam dal moj šalje na 4D, to jest ne znam kud bi slao, kad živimo Bogu iza nogu. Atina, onda se nadam da ćemo imati male Davide. Kad ste saznale spol, curke koje već imate dječicu?
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 18:55:54
|
|
|
|
BUMBI
|
Atina super za pregled i sto je tm bio s tobom koje vitamine pijete?Ja za sada jos folnu,imam jos par komada pa sam onda mislila uzeti Elevit. Alex ja mislim da sam tamo negdje s 16 tjedana saznala spol
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 18:56:44
|
|
|
|
Alex62
|
Za mučnine pitam jer sam ja samo jednom povratila, i dobro, gadi mi se meso. Sad mi je trenutno mučno da ležim, a inače nemam s time problema, ne kužim zašt. Gin kaze da je sve ok, ja naravno zabrinuta uvijek
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 18:59:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Alex mucnine su ti normalna pojava,nemoj se nista brinuti.Nekad je jaca,nekad slabija,a nekad je ni nema,zavisi kako kada.Mene zna jos tu i tamo navecer malo uhvatiti,a prosla sam 12 tjedan,a kazu da najcesce traju do 12tj
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 19:00:29
|
|
|
|
Alex62
|
Ja pijem prenatal, roza kutija, ne znam čija Koje su najbolje te prenatalne tablete, tj. koje sadrže najviše folne kiseline?
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 19:05:56
|
|
|
|
Alex62
|
Hvala Bumbi Nemam koga pitati, mojim prijateljicama bebe nisu ni na kraj pameti.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 19:06:14
|
|
|
|
BUMBI
|
Ja sad ima bas folnu kiselinu od Natural Whelta.A mislim da je to sve manje vise isto.U biti folna se pije u prva 3mjeseca trudnoce.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 18.3.2015 19:07:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Zato ovdje slobodno mozes pitati sve sto te zanima.Od sada trudnoce pa do kupovanje stvarcica za bebu i onda cemo se tipkati na drugoj temi kad se bebice rode
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.3.2015 12:57:42
|
|
|
|
Sunshine28
|
vidim kavarilo se jucer bez mene kada sam ja rijetko poslijepodne na netu, sta cu Ja pijem Prenatal do Natrural Wealtha, svaki dan jednu, ima unutra dotsa folne, to sam pila i u prvoj trudnoci... mi smo spol saznali negdje oko 20 tjedna, ali mislim da je to bilo do termina pregleda, i to nam je gin. rekla da je ziher curica jer sjedi u stomaku u turskom sjedu pa se pogled odlican Alex za mucine ti Bumbi dobro kaze....ja sa Em imala jako kratko, i to sam navecer, a evo sada se bas mucim....upravo mi je muka za poluditi....Em uzeli djed i baka i odveli u setnju, a mm i ja otisli na kavicu sto je za stobom povuklo narucivanje rucka, a ja, gledam u jelovnik od najdraze pizzerije i ne mogu izabrati nista sto mi se ne gadi....uzela neku pizzu na kraju u nadi da kada dode da ce mi biti manje muka Atina bravo za bebaca! kazem bas mm sta ste vidjela pa me i on zajasio da idemo na 4D, ali meni i taj kombinirani probir previse...strah me da ce se vidjeti da nesto ne valja.... u Osijeku se konacno otvorila Bubamara! zapravo, otvara seu subotu... ali obzirom da je na lokaciji gdje je nekada bio Magic baby to povlaci pitanje sto je sada sa Magic baby - tu trgovinu bas jako volim, svasta smo za prvu bebu tamo kupili i bili zadovoljni.....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 19.3.2015 13:31:30
|
|
|
|
BUMBI
|
Sunny sta ima u toj Bubamari?Mislis tamo kod Kauflanda?Taj Magic baby vec duze ne radi,radi u Portanovi.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.3.2015 11:31:09
|
|
|
|
Sunshine28
|
Nikako da se javim.... Bumbi bubara je tamo kod kauflanda...u biti imaju sve sto i u magic baby ali mi je nekako veci izbor.....vidjet cemo.. Ma ja sam taj magic baby voljela jer mi je bio veci nego onaj u portanovi i tamo si stvarno mogao kupiti sve dok im je u portanovi asortiman bio ogranicen....ali dobro.... Mene opet malo boli pa sada jedva cekam pregled u cetvrtak...a u pon. ujutro moram ici vaditi krv, gin. Me poslala jos prije dva tjedna a ja nikako....ne da mi se na taste, odnosno bez kave napustati kucu, to uvijek rezultira zatvorom.... I da, jos uvijek mi je muka :(
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.3.2015 12:24:45
|
|
|
|
BUMBI
|
Vidjela jucer kod prijateljice prospekt od Bubamare.Ja inace u Baby medii sam samo nesta od opreme kupovala,ovako baa i nema neki obicaj i naviku ici tamo.U Bubamaru cu svakako otici vidjeti sta ima. Ja cu slijedeci tjedan isto ici vaditi krv za krvnu grupu. Neznam kako vi ali ja svaku noc i to vec dugo se ustaje 2x na wc,a tek pocetak trudnoce.Kako vi po tim pitanju?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.3.2015 13:46:41
|
|
|
|
Sunshine28
|
Joj bumbi i kod mene isto sa piskenjem....legnem oko 23 pa skroz dok ne zaspim svakih 10 min., a onda obavezno oko 3 i oko 6.... isto mi nije jasno...sa Em sam imala tih problema tek zadnjih mjeseci....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.3.2015 17:36:39
|
|
|
|
Atina282
|
isti problem...po noći se bar 2 puta dižem i obavezno buđenje oko 6, naravno zbog mokrenja
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 21.3.2015 20:56:39
|
|
|
|
BUMBI
|
Vidim nisam jedina koju to muci.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 22.3.2015 10:57:24
|
|
|
|
Sunshine28
|
jutro....iz kreveta u kuhinju, uh! sama sam si kriva kada dugo spavam....ali bas to piskenje sto spominjete me ubija, uz to zadnjih dana po noci se budim jer Em kaslje i doziva me, pa i svaki put kada se ustanem zbog nje moram na wc tak da u biti jako malo spavam..i onda kada ju mm ujutro oko 7 uzme dolje, ja se onesvjestim do 10.... inace moram primijetiti da su prva i druga trudnoca nebo i zemlja u svakom pogledu.... prvi put samo odmaranje, izlezavanje, gledanje filmova, konstantno razmisljanje o bebicu, planiranje, kupovina malih slatih stvari sa velikim gustom, pa onda svi zivi oko mene uzbudeni, stalno pitaju kako si, kako beba....ono super... a sada, zbog Em ne stigem nekada ni misliti na drugu bebu... stalno nesto...sada je fazi kada isprobava sve, nece slusati uvijek pa kada, kao jucer, provedem cijeli dan sama s njom bude mi kao da sam u polju kopala....da ni ne pricam da svi oko mene imaj stav kao da sam ih rodila vec 10....nekako....glupo je za reci, na mahove imam osjecaj da sam prepustena sama sebi sa Em i trudnocom... mm pomaze, ali i puno radi....a sada kada sam ja kod kuce ipak se ponasa kao da sam ja na godisnjem... ma ne znam....nije to sve skupa strasno....ali mi je zao....nakon pocetenog uzbudenja zbog pozitivnog testa i nakon sto je prosla ona frka oko bete kao da moja druga beba nikoga ne zanima previse osim mene kako je ostalim curima koje vec imaju djecicu? kako je vasa okolina prihvatila ovo trudnocu?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 22.3.2015 11:15:24
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro cure....iako je meni davno pocelo. Sunny vidim ti u problemima.Meni L je dosta samostalan tj.sam se vecinom igra iako je jako vezan uz mene.Tako je meni s D bilo,stalno sam ja s njim bila i morala se igrati i tako je naucio jer je bio sam. A sto se tice okoline neznam sta da kazem.mrzila sam pitanje "jel smo planirali 3 dijete?"nismo,al svejedno sta to svi ispituju.Ja nesta ni ne mislim previse na bebicu,ima vremena kad se rodi....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 23.3.2015 12:58:46
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure gdje ste?Ja jutros bila izvaditi krv,slijedeci tjedan idem po nalaz
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 23.3.2015 14:28:33
|
|
|
|
endless
|
Hej ^_^ Mene malo nije bilo, vecinom zbog manjka vremena :) bili smo kod ginekologa pocetkom mjeseca, poceli smo piti folnu kiselinu, ginekolog kaze da imam savrsenu trudnocu iii onda se to nekako okrenulo :P ponekad osjecam slabinu i nemoc, cini mi se da bih mogla 3 dana zaredom spavati :/ a ima dana kad mi je super. Bas kao i ti Sunny, svaki dan sam sama sa svojim dvogodisnjakom kojeg sve zanima i koji bi sve sada i odmah. Zarucnik ili je prva ili druga smjena pa uskoci i pomogne mi, ali bas me fizicki isrcpljuje konstntno vikanje "nemoj ovo, ne ono". Inace sam u radnom odnosu ali imam srece pa se radi o poslu kod kuce pa imam vremena za malisana i za odmoriti tu i tamo dok i on spava. Sto se okoline tice, nije bilo (zasad) nikakvih dosadnjikavih pitanja, nekako svi zeljno iscekuju curicu, samo si tata prizeljkuje sina ;) ja sam nekako za curicu isto, ili ju osjecam ili nesto ali eto, bila sam u Mani nema davno i gledala sam sve one prekrasne stvari za male princeze i vec sam krenula s bodicem na blagajnu pa sam se sjetila svih onih babskih prica, vratila bodic i kupila sebi trudnicku majicu Vidim sve pomalo napredjujemo s trudnocama, bebe pomalo ali sigurno rastu, ako zanemarimo ove manje problemcice sto imamo, sve je super :) :) :) I da, gin.nam je rekao da je termin 18.10.pa cisto da ubacimo moj drugi datum termina ^_^ Pusa svima!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!