Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.3.2015 10:57:24)
|
jutro....iz kreveta u kuhinju, uh! sama sam si kriva kada dugo spavam....ali bas to piskenje sto spominjete me ubija, uz to zadnjih dana po noci se budim jer Em kaslje i doziva me, pa i svaki put kada se ustanem zbog nje moram na wc [sm=smiley7.gif] tak da u biti jako malo spavam..i onda kada ju mm ujutro oko 7 uzme dolje, ja se onesvjestim do 10.... inace moram primijetiti da su prva i druga trudnoca nebo i zemlja u svakom pogledu.... prvi put samo odmaranje, izlezavanje, gledanje filmova, konstantno razmisljanje o bebicu, planiranje, kupovina malih slatih stvari sa velikim gustom, pa onda svi zivi oko mene uzbudeni, stalno pitaju kako si, kako beba....ono super... a sada, zbog Em ne stigem nekada ni misliti na drugu bebu... stalno nesto...sada je fazi kada isprobava sve, nece slusati uvijek pa kada, kao jucer, provedem cijeli dan sama s njom bude mi kao da sam u polju kopala....da ni ne pricam da svi oko mene imaj stav kao da sam ih rodila vec 10....nekako....glupo je za reci, na mahove imam osjecaj da sam prepustena sama sebi sa Em i trudnocom... mm pomaze, ali i puno radi....a sada kada sam ja kod kuce ipak se ponasa kao da sam ja na godisnjem... ma ne znam....nije to sve skupa strasno....ali mi je zao....nakon pocetenog uzbudenja zbog pozitivnog testa i nakon sto je prosla ona frka oko bete kao da moja druga beba nikoga ne zanima previse osim mene [sm=smiley13.gif] kako je ostalim curima koje vec imaju djecicu? kako je vasa okolina prihvatila ovo trudnocu?
|
|
|
|