hipo
|
Bok cure, redovno Vas uhodim, ali nikako da se prišlepam S veseljem pratim vaše preglede i promjene, želim Vam svima što manje problema do termina i da bebice budu ok. Ja sam tu s najmanje trudničkog staža, tek sam 6+4, bila na prvom uzv, za sada je sve ok. Jučer i danas sam obavljala pretrage (krv, urin), popodne su prvi nalazi, ovi bakteriološki u urinu za tjedan dana. Jučer mi je prvi put bila prava trudnička mučnina, ono toliko loše da nisam mogla iz kreveta na dva sata, ni oči nisam mogla otvorit. Koliko mi je bilo to koma, toliko mi je to bilo super, jer me veseli svaki novi simptom, nekako mi to znači da beba raste, razvija se i gnjavi sve više i više kako treba i bit Drugi pregled mi je zakazan za 13.04. do tada ću imati sve nalaze koje su tražili. Kako sam bila na inseminaciji, preglede obavljam kod njih u bolnici, ne znam do kad će to bit tako, iskreno bilo bi mi draže bit kod svog soc. gina. Kako smo dugo pokušavali i jedva ostali trudni, moram malo usporit, ne moram ležati, ali me šopaju Duphastonima (3x1) i rekli su da se ne izlažem nikakvim naporima. Nije da bi mogla, krepana sam ko mokra krpa Kako ste vi s vašom fizičkom aktivnosti, je li koja bila jako aktivna prije, kako dalje s vježbama i gimnastikom? Moja je kralježnica koma pa već godinama radim nekakve penzić-vježbe za kralježnicu, nešto tipa jako lagane joge, da to ne radim ukočila bi se i izgledala ko zarez. Nastojim svaki dan napravit 10-15 min tih penzić vježbi, osim trbušnjaka, to me frka, možda bez razloga, al sam tako mirnija. to je sve nešto laganini, više istezanje nego vježbe, uglavnom ležećki. Jako loše spavam od kad sam trudna, što zbog piškenja što zbog toga što ne mogu više spavati na trbuhu jer mi cice ne daju. Ko da me neko probode u bradavice kad legnem na trbuh - inače spavam na trbuhu pa se sad samo vrpoljim i ujutro sam ko zombi. Vjerujem da vam je sve to jako poznato Sutra se spremam na razgovor sa šefom jer na mom poslu zna bit puno terenskog i fizički iscrpljujućeg posla pa da zna radi čega ne mogu taj dio obavljat da ne misli da se izmotavam. Tip je inače pa mi držite fige da ga ulovim u dobrom raspoloženju.