RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.4.2015 10:37:57)

jutro cure, sretan Uskrs svima![sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

kod nas sve puno trave, kinder jaja i ludila zbog pojedenog mega kinder jaja na prazan stomak [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ali nema veze, neka se dijete zabavlja [sm=smiley36.gif]

jedini je bad sto mi je, izgleda, mucnina na samom vrhuncu pa nisam mogla ni pomirisati uskrsnji dorucak a to mi je najbolji dorucak u cijeloj godini [sm=smiley13.gif]nadam se da ce do rucka situacija biti malo bolja

Atina super za aktivnu bebicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ja jedva cekam da se moga pocne micati za stvarno pa da me pusti onaj strah da mozda nesto ne valja koji me malo-malo uhvati....

Bumbi postoji mogucnost na stranici od vrtica da se preuzme zahtjev, ali ja ne uspjevam [sm=zmeden.gif]od kako si me jucer obavjestila za upise mm i ja samo stalnu u raspravama gdje da ju upisemo, uh! stvarno se ne mozemo odluciti....

hipo, ako te tjesi, kod mene je tvoja aktualna situacija konstanta - mi imamo spavacu sobu na katu ali jos uvijek nismo na katu sredili kupaonicu a hodnik od kuce ne grijemo pa lijepo za svako piskenje po noci moram u prizemlje kroz hladan hodnik...e, a onda si prilikom barem jednog silaska uvijek kazem kako bi mogla nesto gricnuti kada sam vec dolje pa skoro svako vecer padne neki nocni zalogajcic...naslađe mi je uzeti snitu kruha i pola salice mlijeka i umakati [sm=smiley36.gif]inace, nikada to ne radim...

e da, sinoc sam se strasno uplasila! lezim u revetu i od jednom kihenm, ali onako, kako bi rekla "na pola", malo zadrzim. U tom trenutku mi se tako maternica stisnula i toliko me jako zabolilo da sam htjela umrijeti [sm=smiley13.gif]ali smirilo se kroz minut-dva....grozan osjecaj....

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.4.2015 10:58:18)

Sretan Uskrs!
Suny zao mi je sto ne mozes uzivat u dorucku [sm=smiley13.gif]
Ja jos u fazi pohano[sm=smiley36.gif] dodala sam tostirani kruh i tvrdo kuhana jaja u opsesiju. Slatko mi je fuuuuj.
Cure svaka cast kako gurate s mucninama, umorom i malom djecom. Meni je na momente puna kapa mene same[sm=jezicek.gif]

ruzmarin222 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.4.2015 11:55:25)

Curke sretan Uskrs svima koji slavu:) Hipo bas mi je drago za tebe da si i ti napokon uspjela bas sam se obradovala a nama je tremin 15.10 sad smo 12+4 i malo smo imali komplikacija mirovanje i ceste kontrole vadenje krvi za trombofiliju za sad smo na granici u slucaju da bebac usporava u razvoju morat cemo se pikat a mi drzimo fige da ovako ostane:)[sm=bravo.gif]

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.4.2015 14:12:38)

Sretan Uskrs i od nas[sm=smiley1.gif]
prvo da zazelim ruzmarin222 dobrodoslicu[sm=bravo.gif]
Evo se i meni moja mrvica danas javila[sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]bas sam bila sretna
Cure moje zato ja danas stalno jedem[sm=smiley36.gif]
Sunny ja sam preuzela zahtjev i vec priredila od papira sta imam,moram ga jos i ispuniti.Neznam sta bi ti rekla za vrtic,nadam se da cete se dogovoriti sto prije.Jel ti druga opcoja Jaglenac vrtic ili?Ja sam u taj isla,al sam i ja cula da nisu bas zadovoljni tamo s tetamai

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.4.2015 14:16:43)

ruzmarin, hvala ti[sm=smiley31.gif]
zelim ti da s bebicom bude sve ok i da ti pikalice nece trebat!

bebica2 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.4.2015 19:29:03)

Pozdrav i naravno sretan Uskrs onima koji slave.Da se i ja pridruzim jesenskim bebicama,naime termin bi trebao biti 10.11. sad sam 8 tj.

Atina282 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.4.2015 21:09:03)

bebica i ruzmarin dobrodošle [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (6.4.2015 9:51:35)

bebica dobrodosla!
Jutro svima!
Tako mi pasu ovi praznici i duze spavanje i spavanje sat-dva preko dana kad mi padne na pamet[sm=jezicek.gif]
Je l mi se i vi odmarate? Nadam se da ce bit lijepi suncani dan da svi mozemo u setnju!

Atina282 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (6.4.2015 10:14:10)

ja se svaki dan budim u 7 i onda obavezno poslijepodne sat vremena odspavam [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] baš mi treba tih sat vremena preko dana [sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (6.4.2015 10:55:55)

Bas si dobro to rekla, bas treba to spavanje popodne[sm=smiley36.gif]bez toga bi se vjerojatno srusila negdje. Inace nikad, ni kad je najveca fjaka ne spavam popodne.

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (6.4.2015 17:41:43)

Cure, kako spavate? Mislim na pozu. Ja inace na trbuhu, al sad ne mogu jer me cice bole, a i osjetim trbuh nekako ko da mi je trvda lopta unutra [sm=jezicek.gif] je l' i vama tako?

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (6.4.2015 18:44:19)

Bebica dobrodosla i ti[sm=smiley1.gif]
vidim vi svi odmarate,super...Ja nemam vremena od malog hahara,ponekad s njim zaspem.
Inace i ja jako volim na stomaku spavati,a sad na boku.Nesta mi na stomaku ne odgovara,neznam zasto

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 8:51:54)

Jutro trudnice [sm=smiley1.gif] Kako ste, jeste se odmorile ili umorile ove dane?
Jučer sam baš mislila ništa ne radit i ujutro skužim da muž navečer nije dobro zatvorio vrata od frizera pa me čekalo odmrzavanje i čišćenje frižidera [sm=smiley13.gif] Bila bi mu uvalila da to sam obavi, al ima danas predavanje pa se spremao cijeli dan i noć. [sm=smiley13.gif]

Hoćete da nam složim listu s datumima pregleda? Ako ste za, javite mi datume.

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 9:06:07)

Jutro[sm=smiley1.gif]
Hip ti vidim imas posla danas s friziderom[sm=smiley36.gif]
Ja se nisam ni umorila ni odmorila,jedino sam jela kao luda[sm=smiley36.gif]
Ja sutra napokon idem na pregled nakon 5 tjedana,jedva cekam[sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 9:10:58)

Bumbi sretno na pregledu javi nam kako je bebica! Vjerujem da će sve bit ok. 5 tjedana, cijela vječnost!

Atina282 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 10:15:59)

ajme blago tebi ja 15.4. sljedeći pregled...ne mogu dočekati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 11:11:36)

Nikad nisam tako dugo cekala na pregled 5 tj,ni u jednoj trudnoci.Vecinom 3-4 tj,al dobro.Evo sam docekala[sm=smiley1.gif]

Atina282 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 11:12:50)

ja sam zadnji put čekala 5 tjedana, a sad 4....

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 11:15:21)

Jos kad bi mi vidjela spol bilo bi super

Atina282 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 11:18:50)

nadam se da ćeš saznati [sm=smiley1.gif][sm=duda.gif] i ja bi da konačno saznamo [sm=smiley36.gif]

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 12:49:03)

Bok cure!
Nadam se da ste se lijepo odmorile i najele za Uskrs!!!
Kod mene i dalje povraćanje a vec smo debelo u 14 tjednu[sm=zmeden.gif] - dokada???[sm=zmeden.gif]
Jutros sam prvi puta povratila, obicno je do sada bilo popodne i navecer...Stalno nesto moram jesti..
Vagala se jutros, niti kile se udebljala ...[sm=smiley36.gif]

Pregled nam je 20.04.
Vadila krv u Petrovoj, i sve je negativno - kako sam ja AB-, moram pratiti da li ima miksanja krvi ali zasada nista ... neka tako i ostane...
Trbuh je sve tvrđi...[sm=duda.gif]
Spavanje je iskljucivo na boku, lagano pokrčenih nogu i u zadnje vrijeme mi odgovara malo viši jastuk ...
Folnu vise ne pijem ...

Kako vi što se tiče sexa? ja uopće nemam volje ni želje ni potrebe ... što se to događa? jel to normalno????
Vec se brinem..
Kako kod vas???[sm=smiley13.gif]

BUMBI -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (7.4.2015 22:12:33)

Katy evo i tebe [sm=smiley1.gif]A joj,nemogu vjerovati da jos imas mucnine [sm=smiley13.gif]nadam se da ce brzo prestati i da ce ti to s krvi biti ok.
Sunny gdje si nam ti?
E pitala si za sex...tako ni ja bas nemam neku zelju,ali me i povremeno uhvati velika zelja[sm=smiley36.gif]Tako mi je bilo u svakoj trudnoci.Isto kao i strah nakon poroda...nista se ne brini to je sve normalno

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (8.4.2015 7:03:09)

Jutro!
Katy zao mi je sto te toliko muce mucnine i povracanje. Nadam se da ce brzo prestat! Drzim fige da sa krvi sve bude za 5!
Jesi jos doma ili radis?
Nista od akcije kod nas[sm=smiley36.gif] u pocetku je muza bila frka da ne napravi stetu[sm=jezicek.gif] jer smo se dugo trudili, a sad i da hoce, ne dam da mi se priblizi jer sam toliko umorna i muka mi je stalno da me krene pipkat lopatom bi ga zviznula[sm=jezicek.gif]
Jucer mi je bilo bas [sm=smiley11.gif]
Danas bi morala kod sefa na razgovor da mu kazem za [sm=nosecka.gif] da me ne salje na teren. Prima me jos od cetvrtka... nekako sam skepticna da ce to bit i danas. Ako bude zvao bit ce to garant u 14h kad cu morat ic po nalaze urina [sm=jezicek.gif]

katy1503 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (8.4.2015 7:43:51)

Jutro cure!!!
Hipo, sad opet radim, na početku, tamo od 10-12 tj sam bila doma jer mi je bilo lose, povracanje, spavanje, slabost a na poslu moram biti skoncentrirana tako da nisam mogla raditi (iako je rijec o uredskom poslu) ...
Vratila sam se pocetkom mjeseca jer ono sto dobivam dok sam doma je malo [sm=smiley13.gif]
Strasno ... neka ti je sretno s šefom, ranije si govorila da je neki specijalac ....
Drzim fige da te mucnine sto prije produ - zavidim svima koje ih nemaju [sm=smiley36.gif]

E dobro onda, ja sam mislila da samo mene hvata - vjerujem da je moja nevolja za intimom vezana za cinjenicu da jos uvijek povracam i da iskreno samo mislim na bebu ... da joj se nesto ne desi i slicno ... sta ces, nova mama [sm=smiley1.gif][sm=duda.gif]

a sad na nove radne pobjede, mada mi je u glavi vec 3 sata :)[sm=bravo.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (8.4.2015 8:40:07)

katy ovo za nova mama skroz kužim, koliko god ti druge mame pričale, ipak nam je to prvo iskustvo [sm=smiley1.gif] Jesi skužila na što povraćaš i od čega ti je muka? Ili na sve po redu?
Ja sam skužila da mi je muka ako mi je prazan želudac, pa moram stalno nešto trpat u sebe, a smuči mi se od čokolade i slatkog, baš mi se gadi slatko, što je super [sm=smiley36.gif]

sunshine di si?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>