Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (5.4.2015 10:37:57)
|
jutro cure, sretan Uskrs svima![sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif] kod nas sve puno trave, kinder jaja i ludila zbog pojedenog mega kinder jaja na prazan stomak [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]ali nema veze, neka se dijete zabavlja [sm=smiley36.gif] jedini je bad sto mi je, izgleda, mucnina na samom vrhuncu pa nisam mogla ni pomirisati uskrsnji dorucak a to mi je najbolji dorucak u cijeloj godini [sm=smiley13.gif]nadam se da ce do rucka situacija biti malo bolja Atina super za aktivnu bebicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]ja jedva cekam da se moga pocne micati za stvarno pa da me pusti onaj strah da mozda nesto ne valja koji me malo-malo uhvati.... Bumbi postoji mogucnost na stranici od vrtica da se preuzme zahtjev, ali ja ne uspjevam [sm=zmeden.gif]od kako si me jucer obavjestila za upise mm i ja samo stalnu u raspravama gdje da ju upisemo, uh! stvarno se ne mozemo odluciti.... hipo, ako te tjesi, kod mene je tvoja aktualna situacija konstanta - mi imamo spavacu sobu na katu ali jos uvijek nismo na katu sredili kupaonicu a hodnik od kuce ne grijemo pa lijepo za svako piskenje po noci moram u prizemlje kroz hladan hodnik...e, a onda si prilikom barem jednog silaska uvijek kazem kako bi mogla nesto gricnuti kada sam vec dolje pa skoro svako vecer padne neki nocni zalogajcic...naslađe mi je uzeti snitu kruha i pola salice mlijeka i umakati [sm=smiley36.gif]inace, nikada to ne radim... e da, sinoc sam se strasno uplasila! lezim u revetu i od jednom kihenm, ali onako, kako bi rekla "na pola", malo zadrzim. U tom trenutku mi se tako maternica stisnula i toliko me jako zabolilo da sam htjela umrijeti [sm=smiley13.gif]ali smirilo se kroz minut-dva....grozan osjecaj....
|
|
|
|