Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (8.4.2015 18:36:28)
|
ej cure... nakon dva dana hodnja uokolo, prejednja i druzenja - jos jedan gadan napad migrene....jucer ujutro oko 6h mi je cijela desna strana otupila, trnci, pa povrcanje i onda 24 sata glavobolje za plakanje [sm=smiley19.gif]lezala sam u zamarcenoj sobi sa mokrim rucnikom preko glave cijeli dan i noc....ovo je prava koma...u prvoj trudnoci nisam imala niti jedna napad tako da mi je je ovo prvi puta da se moram nositi sa time a da ne smijem uzmati lijekove....ne mogu vam to opisati....horor.... ali evo...24 sata proslo i bolje sam....strah me samo da bude jako cesto do kraja..... i meni je i dalje muka ili bolje receno vise me trenutno drzi opca gadljivost prema vecini hrane, ali zato ono sto mogu jesti mlatim [sm=smiley36.gif] sex - zbog poropisanog mirovanja i bolova nismo ni jednom, nismo ni cijelu prvu trudnocu iz istih razloga tak da mi nije neobicno....i nemam neku zelju kada sam stalno jadna zbog necega..... spavanje - do prije 3-4 dana najnormlanije 2/3 na stomaku, ali sam bas za vikend primejtila da vise ne mogu na stomaku - osjecam bas tu loptu! i eto sada, pokusama malo po bokovama, na leđima, planiram posuditi od legice onaj jastuk za dojenje, kazu da pomogne....u prvoj trudnoci sam imala divan Perfecta madrac koji mi se doslovno prilagodavao trbuhu....ali smo ga slucajno skrsili, a ovaj koji imamo nije bas tak dobar....steta.... moj pregled 28.4., ali bila sam danas na UZV-u u sklopu kombinarnog probira u bolnicu pa sam ju gledala kako drijema [sm=smiley1.gif]slatka je, već 56 cmm!!! uglavnom, gin. je dugo cekao da se okrene da moze dobro uhvatiti taj nuhalni nabor pa je kratio vrijeme pregledajući je i kaze sve je super....organi su vec tu, u glavi sve simetrnicno kako i treba biti, kraljesnica odlicna....a i, zakljucio je, prema naboru, bi i probir trebao izići na dobro....rezultatate ce postom dobiti moja gin. za 2 tjedna, taman uoci pregleda.... izvadila odmah hormone stitnjace (uvalila se po trudniciki da ne moram cekati u velikom laboratoriju [sm=smiley36.gif]) Bumbi si ti danas bila na pregledu? da stavim ruzmarin i bebicu na listu? ili da pricekam da se barem jos jednom jave? hipo bad zbog ešerihije [sm=smiley13.gif]nista, po ljekove i bit ce bolje!
|
|
|
|