Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.4.2015 11:46:27
|
|
|
|
hipo
|
50 kn je stvarno dosta, glavno da pomaze pa se isplati. Ja sab bila uzela od Twinlab-a 375mg, 100 komada, 90 kn. Ovo mi se cinilo najisplativihe s obzirom na kolicinu vitamina, kapsula i cijenu. Mogla bi probat taj u granulama, da imam za vikend, ako brzo djeluje da sam blizu wc-a nadam se da vam je lijepo i suncano kao kod mene i da cete imati vremena za koju set_njicu Danas sam napunila 2 mjeseca, pregled u pon i naravno jedva cekam
< Poruku je uredio hipo -- 11.4.2015 11:48:24 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.4.2015 12:02:26
|
|
|
|
Sunshine28
|
granule su najbolje jer se apsorbiraju odmah korz sluznicu u ustima (istreses na jezik i cekas da se otopi, ne gutas)....i ja sam uzimala te Biolecetra granule od 300mg - 50 kuna 20kom kao Bumbi, bilo mi je puno to novaca pa mi je mm kada je isao u srbiju poslom donio od tamo Magenetrans granule od 375 - 3 kutuje od ukupno 80 doza platio je cca. 60 kuna....u srbiji su inace svi ljekovi i dodatci prehrani puno jeftiniji nego kod nas.... ma probaj hipo, pomoci ce sigurno, samo uzmi na taste....ja inace imamo groznih problema sa zatvorom, kod mene je inace bila situacija 10 dana sve ok (jednom dnevno, kao po spagi, nakon prve kave i druge cigarete), a onda od jednom zatvor i onda uzimam Portalak sirup po uputama 3-4 dana, ocepim se i opet sve normalno desetak dana i tako u krug..... ali evo sada u trudnoci, od tog magnezija odlicno, samo, ako se dobro sjecam, nije odmah prvi dan bilo tako, tek nakon 4-5 dana koristenja..... bravo hipo za dva mjeseca drzim fige za pregeld u pon.! da da, kod nas je suncano moja cura luda od srece, ne da se skinuti sa tricikla jucer smo bile u bas finoj setnji, ali me zato danas prepone dobrano bole....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.4.2015 13:08:15
|
|
|
|
BUMBI
|
Evo Sunny popis: Preslika rodnog lista za dijete(bez obzira na dagum izdavanja) Uvjerenje o prebivalistu ili presliku osobne iskaznice za roditelje Potvrdu o radnom statusu roditelja Upisni razgovori bit ce od 4-15.5
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.4.2015 17:51:52
|
|
|
|
Atina282
|
da se nadovežem na temu prije ove...prije trudnoće sam imala 56 kg, visoka sam 171, sad sam punih 16 tjedana i trenutno imam 62 kg .... dosta,ali nigdje se ne vidi, samo u stomaku
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.4.2015 16:19:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure gdje ste?Jel uzivate u lijepom danu?Ja sama kod mojih uzivam na terasi.D je vani,a moji otisli s L kod prijatelja. Hipo kad ides sutra na pregled? Hipo jel ti pijes jos sta uz taj Mg od Twin laba?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.4.2015 16:42:18
|
|
|
|
hipo
|
Uf svasta sam natipkala i srusio se Safari Bumbi, Pregled je otprilike izmedju 10 i 11h. Jos idem na MPO kliniku i to im je termin za sve uzv. Nadam se da ce sve bit ok i da ce me otpustit s klinike i dat da idem svom gin-u. Javim se vama na raport čim dodjem do ureda. Uz Mg, uzimam obavezno lijek za stitnjacu (imam autoimunu bolest), Folacin 5mg, 3x1Duphastone i sad antibiotik. Fe mi je 21 na kontroli od proslog tjedna pa mi ga vjerojatno jos nece propisat, budem kukala da sam premorena, mozda mi da neke prenatale. Nervira me sto sad ovakva mrljava. Znam da to ide uz trudnocu, al nekako mi je prevelika razlika uz ono moje prirodno stanje, dodjem s posla i jurim po kuci, sad ne mogu nista. Na 5% snage sam. Atina super za kile., Suny jel jos boli danas? Katy kako mucnina, jel bolje?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.4.2015 22:34:27
|
|
|
|
ruzmarin222
|
Vecer curke kak ste mi? Hipo javi kad ugledas svoju mrvicu sutra,mene i danas glava boljela pa to je vise za izluditi a nist mi ne pomaze osim cafettina a pit ga nesmijemo a ja danas morala popiti,a s mamom nije bas nas mora vaditi cijelu maternicu jer ima velike tumore pa je uzasno boji a nadamo se da nije zlocudan ma sve krene nizbrdo:/ zene jel vas boli sa desne strane dolje i to na moment zaboli a zvala ginek kaze da se maternica siri e sad ti znaj. Ja sam u plusu za sada 1 kg ionako imam dosta pa se cuvam taman skinila kg i ostala trudna hehe ali neka samo da bebac napreduje :)
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.4.2015 7:30:29
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro cure!!! Lijep je dan svanuo u Zagrebu, nadam se tako i u ostatku zemlje.. Ja vec na poslu, ovaj tjedan sam sama u sobi jer su kolege na poslovnom putu ... Jucer bili na pricesti, a mene glavobolja opet ubijala, opet morala uzeti pola Lupoceta (ne zelim se puno trovati, ali boli za poluditi ) ... Mucnine me prate svaki dan, i jucer i jutros - dokada??? imam feeling kao da se nesto zaokruzilo dolje u trbuhu, jedva cekam sljedeci ponedjeljak Hipo, sretno na pregledu i javi se cim stigneš ruzmarin - mene jos nista ne boli, tu i tamo osjetim kao kukove da se "šire" ali to može biti i u mojoj glavi ...Žao mi je radi mame, nadam se ipak da ce sve biti ok Neka vam je svima lijep dan
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.4.2015 10:00:33
|
|
|
|
Sunshine28
|
tnx. Bumbi, sada samo jos da skupim te papire pa da i to rjesimo! mene vam stalno nesto dolje bolucka, a prepone samo nakon duge setnje...ali stvarno ne mogu sjediti kod kuce, pogotovo posliejpodne kada smo ja i cure uvijek same, a vani divno vrijeme....imamo lijepo setnicu do super parka pa stvarno uzivam otici s njom do tamo i nazad....ali ne mogu sada bas svaki dan.... Atina pa i ti si menekenka....e pored vas se osjecam kao bumbar Katy stvarno mi je zao zbog mucnina mene je pustilo....uhvati me malo ma mahove, ali sve manje, HB vidim svi uzivaju u suncu....evo i mi otvorili terasu i svako se jutro suncamo glavobolje - ja uzimem Lupocet 1000 sumeci i malo prilegem ili barem gledam u prazno (citaj ne u bilo kakav ekran) i prodje....moram priznati da me iznenadilo jer meni inace osim ibuprofena nista nije pomagalo.... hipo cekamo izvjestaj! drzim fige da je sve ok i da nam bebac fino napreduje!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.4.2015 10:22:18
|
|
|
|
Atina282
|
Sunshine i mene isto tako znaju boliti prepone ako dugo hodam...sada kad je vani prekrasno teško mi je bit u kući pa bi stalno negdje išla šetati ne mogu dočekati srijedu zbog pregleda
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.4.2015 10:29:40
|
|
|
|
hipo
|
Izvjestaj na brzinu iz tramvaja jer idem svom gin-u po uputnice. Beba 1,5 cm, sve ok. 1.-9.05. kombinirani probir, planirati harmony test ili amnio (imam sam skoro 38 pa moram ili potpisat da necu). Nadalje idem kod svig gin-a na preglede, njima u bolnici se javim kad rodim :-) Idem sad po uputnicu za probir i dogovorit pregled kod svog gina. Olaksanje mi je sto vise ne moram u bolnicu. Bebica je ko malo zrno graha, kaze dr. ko omanji ćevap Bijela flekica-srce treperi
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.4.2015 12:06:57
|
|
|
|
katy1503
|
Hipo odlicna vijest!!!! samo neka i dalje raste
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.4.2015 12:12:48
|
|
|
|
hipo
|
ruzmarin grozna je ta glavobolja, jesi na kraju nešto popila? mene jučer i danas malo boli, da nema popila bi aspirin to mi pomogne, al sad trpim, šta ću Mama ti ima miome? Nadam se da nisu opasni, i da će sve biti ok. Što se tiče oblova, nekad me bocne sa strane, nekad po sredini. Ako sam dobro shvatila ako nije jako probadanje koje je popraćeno krvarenjem onda je to ok, maternica se i ligamenti šire i namještaju. Al da mi je svejedno kad me bocne, i nije. Jel imaš i grčeve tipa menga? katy radiš od 7h? ja od 8h, jedva se dignem i za to Je li ti pomogne taj Lupocet? Nisam ga nikad pila za glavobolju, samo za temperaturu. ako ne prestane bolit budem probala nije mi nikada prošla bez tablete, pa se bojim da ću morat Sunshine, kako si, jesi se našetala? bumbi di si nam ti? atina ovih par dana prije pregleda ko da se uspori, je l' da? Nadam se da će ti vrijeme ipak proletit do srijede. U međuvremenu sam bila do svog gin-a. On radi UZV za kombinirani probir tako da se nisam morala naručivat u bolnicu. Krv se svuda plaća, pa ću to obavit privatno da nalazi budu što prije. Onda s tim kod endokrinologa, ako sam dobro shvatila? Idem 5.05. na taj UZV za nuhalni. Jel ima koja tu koja je bakica kao i ja pa je morala zakonski na amnio ili harmony test? ne sviđa mi se ta amnio nikako, čula sam da boli, a brate harmoni je ako sam dobro vidjela preko 5000 kn
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.4.2015 12:15:27
|
|
|
|
hipo
|
PREGLEDI: TRAVANJ atina SRIJEDA 15.04. ruzmarin SRIJEDA 15.04. katy PONEDJELJAK 20.04. Sunshine UTORAK 28.04. SVIBANJ hipo UTORAK 05.05. bumbi ČETVRTAK 07.05.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.4.2015 13:43:51
|
|
|
|
katy1503
|
IZVORNA PORUKA: hipo katy radiš od 7h? ja od 8h, jedva se dignem i za to Je li ti pomogne taj Lupocet? Nisam ga nikad pila za glavobolju, samo za temperaturu. ako ne prestane bolit budem probala nije mi nikada prošla bez tablete, pa se bojim da ću morat Je, draga Hipo, radim od 7! Jutarnji sam tip cijeli zivot ali mi sad u trudnoci tako treba san da mi se ne da buditi uopće .. ali jos gore ne da mi se ostajat popodne, ja vec u 4 spavam drugu rundu Lupocet pomogne na kratko, jedino sto mi pomaže tada jest da legnem, zatvorim oci i ako Bog da, zaspem ......ali ujutro se uvijek pažljivo budim, prvo jedno oko pa drugo da vidim jel boli glava... mene u dva tjedna tri put bolila glava ... nesto sam citala, puno krvi kola tijelom ...bla bla bla ... ..izduramo sve za nase bebače zar ne? Ja brojim jos tjedan dana do pregleda,nesto sam čitala da bi se možda nesto moglo i vidjeti ako se bebc okrene, odnosno da li smo curica ili decko... ma neka bude sve ok, a ova info ce biti slag na torticu ... Ja nisam isla niti cu na bilokakve pretrage, osim ako se nešto ne pojavi ... hipo, kod tebe je to i poželjno i potrebno ai vjerujem da ce sve biti ok Vani je predivno!!!!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.4.2015 22:46:38
|
|
|
|
BUMBI
|
Vecer cure Hipo super za malu mrvicu i sto nemoras vise u bolnicu na preglede. ja nisam isla na te pretrage,a ni po zakonu ne trebam Ja mislim da se na tu amnio ide tek ako nalaz neki nije dobar ili uzv.Tako mi prijateljica.rekla.Njoj nije nalaz neki dobar.i isla u Zg na pregled,a tamo joj uzv bio dobar pa nije morala ici.To je valjda neki malo bolji uzv. Vidim dosta vas glavobolja muci a Katy tebe jos mucnine drze Nadam se da ce brzo prestati. Hipo ti dosta toga pijes,sad se sjetila da sam te pitala.Jel jos Duphaston trebas piti?Koji si sad tjedan?Ja sam ga do 12 tj pila,gin mi rekla da poslije nema potrebe.A folnu mislim malo duze.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.4.2015 9:23:29
|
|
|
|
hipo
|
Jutro, kako ste mi danas? U Zg friško jutros, al mi je godila hladnoća laganoj glavobolji. Izgleda da mi je glavobolja smjenila mučnine, a šta sad, bolje i to nego da su istovremene. atina još malo pa će sutra! uživaj na uzv! bubmi, bome dosta toga pijem, ko neka bakica sam, na noćnom ormariću i u torbici sto kutija od ljekova a duphastone pijem do daljnjeg, 3x1. Bit ću u 12 tjednu na slijedećem pregledu pa ćemo vidjet hoće li me tada skinuti s Duphastone, mislim da tada svi prestanu pit. Jedva čekam prestat pit bar nešto od svega ovoga Cijeli dan mi zvoni neki alarm šta za antibiotike, šta za duphastone bez alarma, bi vjerojatno zaboravila nešto uzet.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.4.2015 9:35:55
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro cure! kod mene katastrofa, do sada sam vec 3 puta povracala - mislim koji vrag, dokada???? umara me to, na poslu kljucam .. sve bi dala za krevcet ... Doma mi ostao MM - pokupio neku zelucanu virozu, njje valjda da sam i ja? ali mislim da nije, to je moje klasicno povracanje ... ma uzas ... nekako su ove glavobolje postale učestale, malo kod jedne malo kod druge - ali se nadam da nijednoj nece biti prejakoo ... atina - sretno na pregledu
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.4.2015 9:43:39
|
|
|
|
hipo
|
ajoj katy baš mi je žao radi tih tvojh mučnina, strašno.... vjerujem ti da želiš prileć, to mi padne na pamet svakih 10 minuta, a nije mi ni blizu loše kao tebe Nadam se da će se povraćanje barem smanjit ako neće proć skroz i to odmah!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.4.2015 9:50:53
|
|
|
|
Atina282
|
cure još malooo hipo dobro kažeš, vrijeme jako sporo prolazi i hipo bravo za bebicu
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.4.2015 10:04:20
|
|
|
|
Sunshine28
|
hipo bravo za bebicu ja sam isla na kombinirani probir jer sam tako odlucila, ali nisam morala, iduci tjedan punim 32 pa mi je gin. preporucila ako zelim i ja otisla, na amnio ne moram.....nadam da necu to morati niti uzeti u obzir odnosno da ce nalazi kombiniranog biti ok... ne znam sto bi ti preporucila, kazu da boli, a i da postoji oko 2-3 posto mogucnost da izazove spontani pobacaj evo da i ja nastavim u vasem tonu - bolestine - ja sam se u sred noci probudila sa tako natecenim grlom da sam skoro povratila, a jutros horor, toliko me boli da mi se place, a doktorica mi radi poslijepodne..... evo mm mi otisao u ljekranu po onaj Angal-S, to se sjecam da mi je gin. u prvoj trudnoci rekla da smijem.... uh! nikako na zelenu granu prvo bolovi, pa mucicne, pa migrena i sada ovo.... nikako da pocnem vise uzivati u ovoj trudnoci!!!!! katy bome ti se pravo mucis mozda da uzmes malo godisnjeg da predahnes? Lupocet 1000 sumeci - da ponovim - ja uzimam za glavobolju i stvarno djeluje, a smije se, tak da preporucam.... Atina ma sad ce taj pregled, samo sto nije, ne brini!
< Poruku je uredio Sunshine28 -- 14.4.2015 10:05:26 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.4.2015 10:46:40
|
|
|
|
hipo
|
sunshine, ti još čekaš nalaz od krvi s kombiniranog? hvala ti za ovaj šumeći lupocet, ako mi bude ko jučer popodne budem to kupila. nabavila sam onaj magnezij u granulama pa ću ga testirat na sebi za vikend kad sam doma ujutro da vidim koliko brzo pali, ako je jako brz onda ću ga samo vikendom trošit da ne bi bilo cirkusa po liftu ili tramvaju
< Poruku je uredio hipo -- 14.4.2015 10:48:03 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.4.2015 11:36:04
|
|
|
|
kiar
|
mame ovo mi je treća trudnoća i nije planirana,ali što je tu je idemo dalje test je jučer bio pozitivan,kada ste vi išle na prvi pregled?
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.4.2015 11:38:21
|
|
|
|
Atina282
|
čestitam ja sam išla s punih 8 tjedana...
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.4.2015 11:41:45
|
|
|
|
kiar
|
i ja sam mislila sačekat ali prije cca 6 mj sam imala problem s cistama,i prošli mjesec sam imala 1 koja nikako da pukne,pa mi je rekao da je treba kontrolirat pa me strah može li puknit ili imat kakav utjecaj na trudnoću...joj još sam pod dojmom testa,nisam svjesna ...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!