hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (13.4.2015 12:12:48)
|
ruzmarin grozna je ta glavobolja, jesi na kraju nešto popila? mene jučer i danas malo boli, da nema [sm=duda.gif] popila bi aspirin to mi pomogne, al sad trpim, šta ću Mama ti ima miome? Nadam se da nisu opasni, i da će sve biti ok. Što se tiče oblova, nekad me bocne sa strane, nekad po sredini. Ako sam dobro shvatila ako nije jako probadanje koje je popraćeno krvarenjem onda je to ok, maternica se i ligamenti šire i namještaju. Al da mi je svejedno kad me bocne, i nije. Jel imaš i grčeve tipa menga? katy radiš od 7h? ja od 8h, jedva se dignem i za to [sm=smiley13.gif] Je li ti pomogne taj Lupocet? Nisam ga nikad pila za glavobolju, samo za temperaturu. ako ne prestane bolit budem probala[sm=smiley13.gif] nije mi nikada prošla bez tablete, pa se bojim da ću morat [sm=smiley13.gif] Sunshine, kako si, jesi se našetala? bumbi di si nam ti? atina ovih par dana prije pregleda ko da se uspori, je l' da? Nadam se da će ti vrijeme ipak proletit do srijede. U međuvremenu sam bila do svog gin-a. On radi UZV za kombinirani probir tako da se nisam morala naručivat u bolnicu. Krv se svuda plaća, pa ću to obavit privatno da nalazi budu što prije. Onda s tim kod endokrinologa, ako sam dobro shvatila? Idem 5.05. na taj UZV za nuhalni. Jel ima koja tu koja je bakica kao i ja pa je morala zakonski na amnio ili harmony test? ne sviđa mi se ta amnio nikako, čula sam da boli, a brate harmoni je ako sam dobro vidjela preko 5000 kn [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|