Sunshine28
|
ja taman stignem preko moba procitati sta se pise, ali nikako da se javim... ova prehlada me dotukla evo tek sam danas onako, da mogu reci ok.... Bumbi i mi smo jucer ujutro prijavili Em za vrtic, imamo razgovor 6.5., jesi ti vec bila na tim razgovorima? kako ti izgleda? grudnjaci - od prvog dana ja sam se udvostrucila tak da nosim iskljucivo sportske grudnjake tako cu do kraja....bas gledam jucer da ih ima u lidl za ceterdesetak kuna u svima bojama ovih dana pa cu u nabavku iako razmisljam da kupim preko top shopa onaj komplet od tri komada slim&lift, cula sam da su super u trudnoci, a i kasnije dobro dodu.... Atina, ruzmarin, bravo za bebace ruzmarin zao mi je zbog mame, nadam se da ce sve biti ok missy dobro dosla, evo stavila sam te na listu i nadam se da ces ostati s nama aktivna do kraja! mislim da nisam pozelila dobrodoslicu ni kiari, pa eto, i ti nam dobro dosla, kada saznas datum javi da te stavimo na listu vidim ti si jako uzbudena, neka, da su mi tvoje godine ja bi isto voljela imati troje djece, ali mislim da necemo ici na tu opciju.... endless vec sam se zabrinula gdje si! ti si mi najblize po terminu pa se uvijek volim usporediti s tobom...i da, bas mi je tako kao tebi, kada lezim na ledima, bas osjetim bebu kako se izlezava po mjehuru, pa, naravno, odmah moram na wc zato izbjegavam taj polozaj po noci i da, i mi smo culi za smanjenje naknade...Bumbi i mm je poludio, isto kao tvoj, rekao je neka si tih 1.000 kuna nose! kako im nije neugodno....cijelo vrijeme kuknjava kako nam mlade obitelji svakodnevno bjeze u Irsku i kako to treba sprijeciti, a onda pljas, ajmo pokrivati gubitke iz proracuna na racun tih mladih obitelji....bas su i mene razbijesnili! mogu misliti kako je vama, ako se na varam, ako smo mi trebali dobiti 6.000, vi ste trebali dobiti 9.000kn?