|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
17.4.2015 22:21:09   
endless
Curke user posted image
Evo da vam se i ja javim malo, ne pisem bas jer mi je vrijeme skroz popunjeno, ali uspjela sam procitati sve user posted image
vidim bebe lijepo rastu i napreduju, muku mucimo s mucninama al neka, to tako mora biti user posted image meni se najvise gadi svinjetina iii jedino mi jogurt odgovara.
Zadnji pregled nam je bio 14.4. ali jos moramo napraviti UZV da vidimo koliko je beba napredovala od zadnji puta user posted image
sad smo punih 14 tjedana veliki i kad lezim na ledima ujutro i ako je mjehur pun , osjetim ju najvise user posted image sve je ovako okej osim sto sam 1 kg u minusu zbog manjka apetita.
cekam sad uzv s nestrpljenjem user posted image
puse svimaa!
(I nadam se da ce beba htjeti reci jel cura il decko jer vec sad slinim za onim preslatkim tajicama i vesticama i leopard papucicama user posted image nadam se curi ali zasad...samo nek je sve okejuser posted image )

Gabriel 03.04.2013.
Marija Evelyn 24.10.2015.

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 476
18.4.2015 9:34:15   
Sunshine28
user posted image

user posted image BUMBI - 24.09. user posted image
user posted image Atina282 - 27.09. user posted image
user posted image missy2011 - 01.10. user posted image
user posted image katy1503 - 09.10. user posted image
user posted image ruzmarin222 - 15.10. user posted image
user posted image endless - 18.10. user posted image
user posted image Sunshine28 - 19.10. user posted image
user posted image mirelll - 31.10. user posted image
user posted image Alex62 - 01.11. user posted image

< Poruku je uredio Sunshine28 -- 18.4.2015 9:42:00 >

I + G = E & L

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 477
18.4.2015 9:55:10   
Sunshine28
ja taman stignem preko moba procitati sta se pise, ali nikako da se javim...
ova prehlada me dotukla user posted image evo tek sam danas onako, da mogu reci ok....

Bumbi i mi smo jucer ujutro prijavili Em za vrtic, imamo razgovor 6.5., jesi ti vec bila na tim razgovorima? kako ti izgleda?

grudnjaci - od prvog dana ja sam se udvostrucila tak da nosim iskljucivo sportske grudnjake user posted image user posted image tako cu do kraja....bas gledam jucer da ih ima u lidl za ceterdesetak kuna u svima bojama ovih dana pa cu u nabavku user posted image iako razmisljam da kupim preko top shopa onaj komplet od tri komada slim&lift, cula sam da su super u trudnoci, a i kasnije dobro dodu....

Atina, ruzmarin, bravo za bebace user posted image user posted image user posted image
ruzmarin zao mi je zbog mame, nadam se da ce sve biti ok user posted image

missy dobro dosla, evo stavila sam te na listu i nadam se da ces ostati s nama aktivna do kraja!
mislim da nisam pozelila dobrodoslicu ni kiari, pa eto, i ti nam dobro dosla, kada saznas datum javi da te stavimo na listu user posted image vidim ti si jako uzbudena, neka, da su mi tvoje godine ja bi isto voljela imati troje djece, ali mislim da necemo ici na tu opciju....

endless vec sam se zabrinula gdje si! user posted image ti si mi najblize po terminu pa se uvijek volim usporediti s tobom...i da, bas mi je tako kao tebi, kada lezim na ledima, bas osjetim bebu kako se izlezava po mjehuru, pa, naravno, odmah moram na wc user posted image user posted image zato izbjegavam taj polozaj po noci user posted image

i da, i mi smo culi za smanjenje naknade...Bumbi i mm je poludio, isto kao tvoj, rekao je neka si tih 1.000 kuna nose! kako im nije neugodno....cijelo vrijeme kuknjava kako nam mlade obitelji svakodnevno bjeze u Irsku i kako to treba sprijeciti, a onda pljas, ajmo pokrivati gubitke iz proracuna na racun tih mladih obitelji....bas su i mene razbijesnili!user posted image
mogu misliti kako je vama, ako se na varam, ako smo mi trebali dobiti 6.000, vi ste trebali dobiti 9.000kn?

I + G = E & L

Neposredna veza do poruke: 478
18.4.2015 13:57:32   
BUMBI
Hej Sunny evo i tebe napokon.Drago mi je da ti je boljeuser posted image
Kad sam D upisivala u vrtic nije bilo tih razgovora tako da ti neznam nista.Vi idete prije nas pa ces ti meni reci.U koji ste ju vrtic na kraju prijavili?
Da,da mi trebala dobiti 9000 kn,a ovako cemo cak 1000...mislom da se dragi gradonacelnik na slijedecim izborima moze pozdraviti s tom funckijomuser posted image No,dobro sta je tu je....mozda jos dok mi rodimo to opet promjeneuser posted image
Endless evo nam se i ti napokon javilauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 479
18.4.2015 18:36:40   
Atina282
Endless ti si živa user posted image cure ja isto muku mučim s grudnjakom, niti jedan mi ne odgovara....koji god sam kupila žulja em i baš mi treba neku udobni, mislim da ću i ja morati otići do Lidla vidjeti kakvi su ti sportski...

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 480
18.4.2015 20:14:04   
missy2011
Cure hvala vam na dobrodošlici :) Sigurno sam s vama do kraja jer osim vas nemam oko sebe ni jednu trudnicu pa mi je lakše kad vidim što se događa s vama i onda to usporedim sa sobom user posted image

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 481
19.4.2015 9:26:30   
hipo
Jutro!
Cim je sunce vise mi se tipka, a opet mi je lijeno na mobitelu...
Nadam se da ste mi dobro i da odmarate.
Steta sto vikend ne traje bar 3-4 dana user posted image

endless super za bebicu, nek samo napreduje!

katy sretno sutra!!!! nek se bebica lijepo namjesti i mase mami!

cure koje niste, ako hocete javite kada idete na preglede da vas dodam na listu

< Poruku je uredio hipo -- 19.4.2015 9:30:27 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu missy2011)
Neposredna veza do poruke: 482
19.4.2015 9:28:56   
hipo

user posted image PREGLEDI: user posted image

TRAVANJuser posted image
katy SUTRA 20.04.
kiar ČETVRTAK 23.04.
Sunshine UTORAK 28.04.

SVIBANJ
user posted image
hipo UTORAK 05.05.
bumbi ČETVRTAK 07.05.
atina SRIJEDA 13.05.
ruzmarin ?
missy ?
endless ?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 483
19.4.2015 10:12:38   
Sunshine28
Bumbi bas tako, mislim da nam gradonacelnik zbog ovoga nece prezivjeti sljedece izbore, svi samo o tome pricaju, jucer slusam na tv-u, kaze ustedjet ce 2 milijuna kuna na ovom pothvatu, glavno da se svake godine baca minimlano pet milijuna u vjetar na zaprasivanje komaraca iz zraka koje je u potpunosti neefikasno - javna tajna je da avion kojim to rade uopce ne moze obaviti posao ni 10 posto....uh!
i to je to, nece vise na ovu temu, obecajem!user posted image ma politika je dobrim djelom dio mog posla pa znam i previse, pa se tako i previse zivciram oko svega....

danas opet sunce user posted image user posted image user posted image ali kako jos smrcam i grlo pecka mislim da necu previse lutati uokolo....imam rockas u utorak pa bi ga voljela dozivjeti zdrava, pogotovo jer sama sebi pravi omiljenu tortu pa da imam snage i za to user posted image

kako vi sa pranjem kose? ja imam poludugu/dugu, kovrcavu kosu, a imam imam kuci kadu (bez tus-kabina momenta) pa tako kada perem kosu budem sagnuta nad kadom i po 15-20 minuta (kosa mi se jako tesko rascesljava)...uglavnom, zadnji put kada sam prala bas me bolilo sve poslje i bilo mi je jako tesko....tak da se ja prebacujem kod frizera....ne masti mi se kosa jako, moram ju prati jednom tjedno, tak da to ne bi trebao biti neki strasan izdatak....
u prvoj tudnoci mi je mm prao kosu nad kadom, imali smo vise vremena pa smo nekako uglavili mali pleteni naslonjac u kupatilo, stavili rucnike na pod uz kadu i uspjeli bi uz puno smijeha i manju poplavu user posted image ali sada niti on ima vremena, a i mislim da nam Em ne bi dala mira za takvu akciju user posted image

katy sretno sutra!user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 484
19.4.2015 11:49:45   
missy2011
Meni je pregled 29.04 i jedva čekam da vidim jel sve ok jer mi je prošli put bebica bila jako mirna,nadam se da je spavala :) Ja i dalje muku mučim user posted image A za pranje kose si provjeri ako imas frizersku školu u blizini i ako to rade. Kod nas u Vu se u školi pranje kose plaća 10 kn samo,a fino te izmasiraju i malo isfeniraju :)

Neposredna veza do poruke: 485
19.4.2015 19:24:36   
nirvana777
Bok curke,

evo da se i ja konačno pridružim veseloj družini :-)

Naša sreća najveća stiže 09.10.2015 user posted image

Neposredna veza do poruke: 486
19.4.2015 19:29:57   
missy2011
Nirvana dobrodošla user posted image Eto da te odmah pitam s obzirom da smo tu oko termina, jel imaš mučnine? Ja ću poludit više, baš se koma osjećam, stan mi je katastrofa, ja se mrdnut ne mogu user posted image onda sam depresivna jer sam tako "lijena " ali da mi je bolje sigurno nebi tako bilo.

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 487
19.4.2015 19:36:36   
nirvana777
Hvala na dobrodošlici.... user posted image

Missy evo imam sreće pa nemam niti mučnine niti posebne želje za hranom.... jednom sam povraćala u samom početku, onda još nisam ni znala da je razlog trudnoća.

Inače je zasad sve ok, ali strahovi su naravno tu- imala sam jedan spontani i imam dvorogu maternicu. Ali eto, guramo user posted image

Neposredna veza do poruke: 488
19.4.2015 19:51:12   
missy2011
Držim fige da sve bude ok :) Da nam user posted image rastu i da su zdrave. Meni je ovo druga bebica i stalno se bojim nekih gluposti, u prvoj sam bila puno smirenija. Sad valjda znam kako je biti mama pa zato.

Neposredna veza do poruke: 489
19.4.2015 20:02:48   
nirvana777
Hvala, i ja tebi želim svu sreću s user posted image i čim manje mučnina, da konačno odahneš i uživaš... user posted image za stan ne brini, nisam ni ja baš "nagla" oko pospremanja pa mi nije mučno user posted image

Ja još ne znam što me čeka, ali se baš radujem majčinstvu user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 490
19.4.2015 21:10:12   
BUMBI
Nirvana dobrodoslauser posted image
Katy sretno sutra na pregleduuser posted image
Sunny i ja sam rekla da necu vise l toj temi,al kad ju stalno netko spominjeuser posted image
Ja imam tus kadu(duboku)i bas sam danas prala kosu isto tako,ali mislim da necu vise moci tako,morat cu kad se budem tusirala

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 491
20.4.2015 7:26:02   
katy1503

IZVORNA PORUKA: nirvana777

Bok curke,
evo da se i ja konačno pridružim veseloj družini :-)
Naša sreća najveća stiže 09.10.2015 user posted image

Hej Nirvana, imamo isti termin :) bas me zanima hoce li tako i stici na svijet :)
neka je sa srecom!

Hvala za potporu cure!
Pregled je u 17.00! vjerojatno se javim nakratko ako stignem poslije, ako ne onda ujutro s posla :)

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

Neposredna veza do poruke: 492
20.4.2015 8:43:49   
kiar
evo da se i ja javim,mučnine me zasada zaobilaze nadam se da ih neće ni biti... hvala na dobrodošlici,sad čekam četvrtak prvi pregled,od jučer imam laganu sukrvicu u sluzi al doslovce u tragovima,ali ako bude iti malo više javim se doktoru jer ovo nije zabrinjavajuće tako mi je bilo i u prošloj trudnoći,ka čitam po netu da je i normalno user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 493
20.4.2015 8:45:22   
hipo
Jutro! user posted image
Sunshine, moja se jako masti pa ju moram često prat, tako da to usput izvedem dok se tuširam. Duga je, ispod ramena, ravna i nije nešto zahtijevna, al mi je svejedno tlaka. A neću se šišat, nekako volim imat puno dlake na glavi user posted image

nirvana dobrodošla!

katy sretno popodne, nek bude lijepo na pregledu i nek ti se bebica lijepo namjesti da ju dobro vidite user posted image

Kako sam se ja dobro naspavala ovaj vikend, preporodila sam se......divota jedna!!! Nisam se tako dobro osjećala od početka trudnoće user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 494
20.4.2015 8:47:00   
hipo
user posted image PREGLEDI: user posted image

TRAVANJuser posted image
katy DANAS 20.04.
kiar ČETVRTAK 23.04.
Sunshine UTORAK 28.04.
missy SRIJEDA 29.04.

SVIBANJ
user posted image
hipo UTORAK 05.05.
bumbi ČETVRTAK 07.05.
atina SRIJEDA 13.05.
ruzmarin ?
endless ?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 495
20.4.2015 12:19:19   
Sunshine28
Ej cure...evo ja umjesto da pravim svoju tortu opet u cekaonici kod doktora...sinoc mi se skroz vratila upala grla kao da nisam niti pila antibiotike...sva sam jadna, sve me boli, jos mi je i zub pukao...a nikakav lijek posteni ne mogu uzeti, ubija me ova trudnoca, stalno sam bolesna a ne mogu se lijeciti :((( da barem mogu u miru lezati kuci i cekati da prodje...ali ne mogu ni to...to je Em koja je zadnjih tjefana jako zahtjevna, ruckovi, ciscenja....uh! Place mi se....

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 496
20.4.2015 12:27:41   
katy1503
Joj Sunshine bas te drzi - nadam se da ce ti bolje ipak,imunitet ti je bas oslabio ... :) drzim fige da prode brzinom svjetlostiuser posted image
Zaboravila sam vam reci da sam nocas sanjala bebača,nisam bila u snu sigurna jel moje ili nije, ali kad je trazilo cicu da doji nekako sam povezala - tako neki cudan osjecaj ... i sjecam se da je imao crnu kovrčavu kosicu po vratu, da je bio sav pupast ... ko zna ...
ali cudno nekakouser posted image

Danas se probudila s glavoboljom, koja traje i dalje user posted image
Nadam se da bol neće jačati da ne moram piti tabletu user posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

Neposredna veza do poruke: 497
20.4.2015 12:49:52   
hipo
Sunshine, baš mi je žao, stalno te nešto gnjavi user posted image

katy baš lijepi san! držim fige da glavobolja nestaneuser posted image user posted image user posted image

Ja sam sanjala da sam išla na uzv, za kombinirani probir i bila neka nezainteresirana doktorica i pitam ja nju jesu te mjere ok, a ona meni da šta nemam internet, nek si pogledam, šta sam nju našla gnjavit user posted image al kad sam već tako dosadna, da je sve ok user posted image Ne znam od kud mi to u glavi, moj doktor je super, sve je samo nije nezainteresiran i odgovara strpljivo na sva pitanja. Imam dojam da voli kad ga se nešto dodatno pita. Baš mi je bilo smiješno. user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 498
20.4.2015 13:15:38   
kiar
može pitanje ? s koliko tjedana ste išle na prvi uvz, ili s koliko tjedana je doktor vidio otkucaje ? ja 23.4 idem na prvi pregled,a zadnja menstruacija je bila 17.3 ciklusi 28 dana ..

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 499
20.4.2015 14:31:32   
hipo
kiar ja sam bila sa 6 tjedana i 2 dana i vidilo se kako srce titra, drugi put sam bila s 9+2 tada mi je pokazao kako to izigleda na monitoru, mala ovalna flekica koja titra ko blesava.
Nije mi pustio zvuk, al to titranje im valjda znači to.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu kiar)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!