Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (1.3.2015 9:58:35)
|
jutro....mm me pustio da spavam pa mi je stvarno jutro.... sta bude - bude....jucer sam potrosila sve doze zivciranja i ne mogu vise... ali pozitivna sam, danas me ne boli vise nista i osjecam se trudno...iz dana u dan mi je sve vise muka, evo danas ujutro posebno....kazu da mucinina raste kako se povecava beta tak da se u mojoj glavi ona povecava i tocka... uz to, jucer sam procitala da se beta mora poduplati svakih 48 sati dok je njena vrijednost do 1.200, a kada vrijednost bete prijede 1.200 da joj treba 72-96 sati da se udupla, po toj racunici moja je beta koja je u cetvrtak iznosila 15404, a jucer skoro 20000 uduplala koliko treba.... + doktorica koja me je savjetovala je jedna od najboljih u osječkoj bolnici i stvarno imam srecu da sam mogla tako preko telefona do nje...a i da ce me primiti sutra ujutro, tak da.....eto, vjerujem joj.... eto, i to je to, NE CITAM VISE PO NETU BAS NISTA!!!! osim RR [sm=smiley1.gif] hvala jos jednom svima sto brinete [sm=smiley27.gif] cure imam osjecaj da sam sa svojom situacijom preuzela ovu temu pa mi je malo bad.... kako ste vi?jos nekome muka? meni se najvise dize na suho meso....po slavonski kod nas se zimi puno jede i kuha sa slaninom, domacom kobasicom, susenim rebarcima, sve to jako zacinjeno...inace to obozavam, a zadnjih dana ne mogu ni pomirisati....a jutros sam se cak morala prisiliti da popijem kavicu! sto je za mene cudo navideno, ja prije nego oci otvorim uspem u sebi dvije salice, ciste crne, turske[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|