Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.10.2015 15:15:22
|
|
|
|
bocika
|
Luce tebi je jos puno rano za porod. Polako spremit ces imas kada. I kod mene je vrijeme nikakvo, ali ne pada pa cemo s malim na jesenski sajam i na vasar.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.10.2015 15:43:18
|
|
|
|
hipo
|
KONAČNI OMJER CURE:DEČKI - 7:7 BUMBI - 2.09. STIGLA ANA! Atina282 - 21.09. STIGAO DAVID! Sunshine28 - 25.09. STIGLA LEDA! missy2011 - 04.10. STIGLA MIA! ivona - 05.10. katy1503 - 27.09. STIGLA KATJA nirvana777 - 17.10. ruzmarin222 - 15.10. endless - 18.10. bocika - 23.10. muky - 30.10. Alex62 - 01.11. hipo - 5.11. bebica2 - 14.11. leptirica111 - 30.11. luce2008 - 16.12.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.10.2015 15:52:50
|
|
|
|
hipo
|
leptirice moj soc gin isto ne želi govorit šta bi morala kad su u pitanju bilo kakve operacije. Uvijek kaže da je to odluka koju moram donjet s doktorima koji rade svakodnevno takve operacije jer imaju iskustva, a on samo teoretsko znanje pa da poslušam uvijek i njih. Meni je to ok stav, bolje nego da nam pametuju, a nijedan carski sami nisu napravili niti donjeli odluku dal recuzkat ženu ili ne. bocika baš i meni to čudno da su ih tako brzo pustili da rade na bebi. nirvana baš nam je ružno vrijeme. Zbunjuje me i u koju dekicu da ju umotam, dobila sam ih raznih debljina pa sam sad zbunjola , al valjda mi samo treba da prehodam od rodilišta do auta koje će bit parkirano odmah pred ulazom. Imam robicu od 54 na dalje, sitnije neću ništa uzimat, ako rukavići budu preveliki budem malo zafrknula, ionako će prerast sve brzo. Baš trbuh smeta kako si rekla, hodam s rukama ispred sebe da se negdje ne udarim Nemam dojam kolika sam ko kao da iz Fiće idem vozit i uparkiravat šleper a čim se naviknem na novu veličinu, opet trbuh naraste missy super što ste stigle kući ti i Mia!!! Joj te susjede i njihove teorije, ja zato zaobilazim sve šta je starije od 45 a ko za vraga uvijek me u liftu dohvati jedna s kata iznad koja me upili toliko da poživčanim i ne mogu sebi doć cijeli dan. JOJ kako me nervvira, kad ju vidim da ide prema zgradi, ja napravim još jedan krug oko zgrade koliko god mi bilo teško hodat. luce kako zub, je li bolje? vrijeme je tak odvratno da izbjegavam gledat kroz prozor. A baš mi se ide malo van prošetat. Nadam se da će sutra i prekosutra bit bolje jer moram ić van obavit neke stvari uključujući TA pa da ne moram vucarat kišobran. Prognoza vremena odvratna!!!! Ubija me kad je stalno ovako ružno i bez sunca!!!! Idem malo zalit cvijeće, sve su mi ljubičice procvale opet pa da si malo popravim raspoloženje. Mame s bebama uživajte, trudnice moje drkžite mi se!
< Poruku je uredio hipo -- 11.10.2015 15:55:30 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.10.2015 17:30:16
|
|
|
|
katy1503
|
Drage moje! evo uhvatila malo vremena dok malena spava a muz pravi rucak... Moram vam priznati da je meni borbeno... borim se sama sa sobom uglavnom... svi kazu proci ce... a ja jedva cekam da ovo razdoble babinjača prode pa da mogu uzivati u svome djetetu... Sutra nam dolazi patronažna opet, donijeti ce vagu da vidimo kako stojimo s kilazom... Dohrana i nije tako strasna, može je nahraniti bilo tko a meni to trenutno odgovara... Jos uvijek sumnjam u to da li sam dobra mama, ali kazu da je to normalno.. Nama je svaki dan izazov... nemojte se ljutiti ali stvarno nemam dovoljno koncentracije pa da mogu vidjeti kako je koja... Sjetim vas se i veselim se da cemo s druziti svi skupa na Jesenskim bebama 2015... Pusa od mene i Katje
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 11.10.2015 17:53:09
|
|
|
|
hipo
|
Katy, vjerujem ti da je tako,drzi se hrabro! Drago mi je da si nam se stigla javiti. Ma sigurna sam da si dobra mama, da nisi ne bi se brinula jesi li ili nisi. Bit ce sve ok!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.10.2015 10:46:04
|
|
|
|
bocika
|
Katy sad ce to brzo i onda cete uzivati. Nirvana javi se kad zavrsis.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.10.2015 15:22:24
|
|
|
|
luce 2008
|
zub je bolje.vise ne boli. Ali me zgaravica pece.uzzzass.sve gore od gorega. Nirvana javi se kaj si rjesila.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.10.2015 18:21:17
|
|
|
|
hipo
|
Luce super za zub! Jel ti zgaravica od svega ili samo od neke hrane? Ajme grozne noci, uspjela sam zaspat tek u 3, mislila sam da ce mi beba sva rebra polomit, ma kako tako mali stvor moze bit tako jak? Jutros sam se osjecala pretuceno. I jos ja njoj tepam mrvica, ma koja mrvica, trenira boks na meni! Danas sam jedva oprala pod. Ubilo me. Ribala kupaonu, kadu i wc, to jos ide, al ovo s podom,ajme majko. Muz ce dobit jos jedan rekvizit za druzit se. Isla sam do Lidla vidit tu robicu koja je ovaj tjedan na akciji, sve rascerupano, ko da je besplatno al nesto sam ugrabila da si malo popravim raspolozenje nakon groznog nespavanja. Malo sam se ubila ciscenjem i izmorila u nadi da cu lakse zaspat. Jos jedna stvar koja postaje teska, oprat noge dobro da sam odtezala nokte i da jako sporo rastu Morat cu uvest neku stolicicu u kupaonu ili ce mi muz prat noge
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 12.10.2015 21:29:04
|
|
|
|
luce 2008
|
hipo.nek ti muz pere noge. Meni moj obuva carape. Sta ces.zgaravica me stalno pece.nekad manje nekad vise. Ali uvjek je prisutna. Nirvana sta je s tobom??Da nisi mozda rodila?? javi se kad stignes. Evo danas sam cula radosnu vijest. Sestricna mi je trudna.Napokon.jako je to to htijela vec duugo.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 8:23:13
|
|
|
|
hipo
|
Luce, super za sestricnu bas me razveseli kad cujem takve vijesti, nek joj sve bude ok. Imam i ja jednu sestricnu koja se trudi vec dugo, nadam se da ce im upalit. I svim nasim trudilicama na odbrojavanju. Muz je psihicki spreman za pranje nogu, rezanje noktiju i depilaciju, al ja to odgadjam koliko mogu, jaaaako mrzim bit nesamostalna. Sinoc me tusiranje umorilo pa sam moorala sjest pet minuta i doc sebi, popit vode i onda susit kosu Sinoc je beba bila milostiva, dozvolila mi je da zaspem u 11 h, i gnjavila je samo dok sam bila na lijevom boku, a na desnom je bila ok. Al me zato u 6:30 probudila pa sam se morala dignut jer me boksanje po rebrima izludilo. Cak joj je i ta njena slatka stucavica postala nekako jaka da me smeta, prije je bila simpa, sad mi je to nekako bas prejako. Danas idem u bolnicu na pregled. Aj da vidim kako i to izgleda. Trebala bi na hzzo odnjet papirusine za zatvaranje komplikacija i otvaranje porodiljnog, al s ovom kisom ne znam jel ce mi se dat, a muz je u takvoj guzvi da to nije normalno. Znam da pokusava sad odradit na poslu sto vise toga da bude slobodan kad bebolinko dodje doma. Jucer je bio u velikoj nabavci sam, prvi out bez mene u 14 godina! Inace smo to svaki mjesc od kad hodamo ritualno obavljali skupa. Dobio je popis onoga sta ja inace trpam u kolica, i sve je super obavio bez greske!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 10:08:39
|
|
|
|
hipo
|
Došo mi nalaz brisa na BHS-B! Nema živine, jupiiiii!!!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 10:40:09
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: hipo Došo mi nalaz brisa na BHS-B! Nema živine, jupiiiii!!!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 12:56:43
|
|
|
|
BUMBI
|
Hipo super za nalaz Vidim beba ti neda bas spavati to ona tebe privikava na to kako ce ti biti kad rodis Mozda nam je nirvana i rodila.Nadam se da ce se uskoro javiti s lijepim vijestima
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 13:32:40
|
|
|
|
hipo
|
Bumbi baš me priprema, sad bar ne plače i nema drugih miomirisnih nuspojava Evo mene iz bolnice. Slijedeći pregled za nešto manje od 2 tjedna. Sve ok, tlak, ona piš trakica i bebica. Naručio me na dan kad je on dežuran u rodilištu i prvo je reko da dođemo u rodilište, a muž se smrznuo, jer neće završit s radovima u stanu do tada ahahaha pa mu je dr. reko da će mu dat još malo fore da slaže namještaj po stanu i da je ovo samo pregled Susjeda mi je javila da me traži po kvartu patronažna Ne kužim, ostavila sam joj podatke i broj, mogla je zvat Budem je ujutro zvala da se dogovorimo za upoznavanje i da ju priupitam za par stvarčica prije nego bebuška dođe. Idem spremit ručak, danas ribica i neka zelenjava.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 16:45:48
|
|
|
|
nirvana777
|
Ej curke evo mene, javljam se iz rodilista Jucer ujutro me poceli hvatati trudovi pa su me ostavili u bolnici tj radaoni i nakon 11 sati paklenih trudova pod dripom, epiziotomije i jos svakojakih krasnih stvari u 1:30 u noc se rodio nas Leon 3450 g, 50 cm. Evo toliko za sad od mene, cujemo se za koji dan kad malo dodem k sebi.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 17:07:05
|
|
|
|
hipo
|
Nirvana cestitam na malom Leonu Zelim ti br oporavak a Leonu puno zdravlja!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 19:12:15
|
|
|
|
hipo
|
KONAČNI OMJER CURE:DEČKI - 7:7 BUMBI - 2.09. STIGLA ANA! Atina282 - 21.09. STIGAO DAVID! Sunshine28 - 25.09. STIGLA LEDA! missy2011 - 04.10. STIGLA MIA! ivona - 05.10. katy1503 - 27.09. STIGLA KATJA! nirvana777 - 17.10. STIGAO LEON! ruzmarin222 - 13.10. endless - 18.10. bocika - 23.10. muky - 30.10. Alex62 - 01.11. hipo - 5.11. bebica2 - 14.11. leptirica111 - 30.11. luce2008 - 16.12.
< Poruku je uredio hipo -- 13.10.2015 19:14:02 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 19:25:33
|
|
|
|
luce 2008
|
nirvana čestitam ti, bravo za bebu i tebe
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 13.10.2015 22:17:18
|
|
|
|
katy1503
|
Bravo nirvana!!! cestitke.. Moja cura uranila a tvoj mali okasnio malo --- Hipo - i moja malena je jako puno stucala u trbuhu i sad je tako kad je s nama ... Navikni se na to! ostale cure drzite se ! KOd mene je muz danas bio jako vrijedan - obavljao je papirologiju i skoro sve uspio.. a ja danas imala sat i pol vremena samo za sebe - tata se bavio Katjom Mi smo svakim danom sve bolje... Na zadnjem vaganju, vise ne gubi na tezini - dapace dobila je 160 g u 5 dana .. Ona sad spava pored tate koji gleda tekmu - kao svakog trena ce se probuditi pa je treba nahraniti Laka vam noc
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.10.2015 5:34:41
|
|
|
|
endless
|
Curke :) Neki dan vam napisem poduzi post, kliknem da se objavi i on me izbaci sa stranice, tako da evo idem ispocetka pomalo sa malo svjezijim informacijama :) Nasa curka ceka. Od 3 dosadasnja ctga i uzva, nista. Njoj je lijepo kod mame! Jucer na pregledu mi je doktor rekao da pomaka nema od proslog tjedna i da se javim u ponedjeljak ako do termina u nedjelju ne bude nista. Pa se nadam da ce se mozda nesto dogoditi cisto da me nebi ostavili u bolnici i mrljavili bezveze. Ako nista drugo, trudove znam prepoznati :P I tako. Prije tjedan dana je bila 3100 teska, za razliku od brace, ona je nesto tipicno zenski laksa, sto mi se svida :) ovako je sve ok, zasad. Svi nalazi uredni. Cestitam svim mamama sto su bile hrabre i svoje porode pomalo obavile i trudnocu uspjesno privele kraju i neka bebe budu veeeelike i zdrave :) :) Atina draga, ako svratis jos koji put ovdje, javi se, pa da pricamo. Vjerujem da ce bebac biti dobro. Zelim vam to od srca! Cuvajte se... Eto. Toliko zasad od mene, mm otisao na posao, ja se probudila jer mi je mjehur jako sretan otkako ima "neprijateljicu" koja se stalno druzi s njim iii mislim da cu se od jutra pomalo primiti ciscenja kuce jer bi bilo jako dobro da to obavim prije samog poroda :) eto, uzivajte mi curke, mojih datuma osim 18. I 19.10.vise nema paaa cemo se cuti u meduvremenu ;) mah mah od nas!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.10.2015 11:03:50
|
|
|
|
hipo
|
Katy, zvucis mi nekako bolje i veselije nego prosli put super sto muz obavlja svasta, jel gledao tekmu ili bebu kako spva? Kazes stuca mala i vani? A sta se moze... Endless, drzim fige da sve bude ok, javi nam se! Mene u 4 probudio mjehur, nista cudno, to mu je redovni termin, ali mr taaaaako sve bolilo, da sam mislila da cu se raspast. toliko me to umorilo da mi se sad ne da nista, a morala bi peglat. i spremit si za jest, mislim da cu si odmrznut neki umak i skuhat tjesteninu jer nemam snage za nesto zahtijevnije. Odradila sam vjezbe za ledja, kukove i druga tudnicko bolna mjesta pa mi je mrvicu lakse. I ovo vrijeme je groznoooo, depra totalanaaaaaa!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.10.2015 12:01:10
|
|
|
|
bocika
|
Nirvana cestitam i zelim ti brz oporavak! Endles sad ce to i kod tebe jos koji dan i gotovo. Ja bila jucer na kontroli i odlucila da vise nikad necu otici kod onog doktora. Koji je to biser za nepovjerovati. Kaze onmeni koliko on vidi ja lijepo hodam ne boli to mene, kako ima zena hodati nemogu. Ja gledam u njega da li je normalan. Pa nemamo svi isti prag boli. Ima zena koje ne mogu izdrzatini jedan trud pa odmah uzmu onu injekciju ne znam ni kako se kod nas zove. Ajd dobro to sto mi ne vjeruje. Na pregledu me postavio na stolicu i digao u nebesa i poceo studirati moj karton.Otprilike jedno 5-10 min sam zjapila na onoj stolici na izvolite i u medjuvremenu sam rekla muzu da mi pomogne da se ispravim da se nakasljem, jer je stolicu oborio skoro u lezecii polozaj. I kad je na kraju odlucio da me pogleda od obecanog mjerenja bebe nije bilo nista samo je izmjerio kolicinu plodne vode. Naravno da me nije pregledao da vidi kakvo je stanje s cerviksom. Mislim tako sam mogla i kod kuce ostati a ne dzabe ici na pregled. I jos mu nije bilo drago sto sam isla u bolnicu na pregled kod one specijalistice i sto su mi lijepili trake na stomak i ledja, jer mene nista ne boli on to vidi. Nisam uopce htjela na kraju ni pricati vise s njim nit sam mu rekla da imam zakazak termin za porod. Ko ga j..... Ako budem imala problema odo u bolnicu na pregled i gotovo. Jos mi zakazao terminza 2 tjedna na kontrolu, ne znam samo sta bi kontrolirao. Ako je kao jucer neka hvala ne treba mi takva kontrola. Trazim ja ostatak bolovanja, a on me pita jel necu vise na posao? Hallo u 37. sam tjednu do kada bih trebala raditi? Boze budale. Jel vas pregledaju samo ultrazvukom ili pregledaju i vaginalno? Vise sam zbunjena, mozda stvarno i ne treba. O boze. Jedva cekam 23. Na ctg-u sam imala neke trudove koji su isli do 100 a ja nisam nista osjetila. Jel vam se dogadjalo kome?
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.10.2015 12:29:01
|
|
|
|
luce 2008
|
koji "PAMETAN"doktor. Mene doktorica uvjek pregleda vaginalno i ultrazvukom.obavezno. Neznam zasto tebe nije pregledao vaginalno a vec si u 37tj.treba vidjet mozda xi otvorena Smotani doktor.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.10.2015 16:00:22
|
|
|
|
endless
|
Hm, meni su zadnja tri puta u dnevnoj bolnici radili ctg, vaginalni pregled i samo jedan uzv, kazu da za uzv nema potrebe da se radi svaka 2 dana, vec jednom u mjesec dana. Ma ima svakakvih doktora, meni je dobro sto je sva 3 puta bio drugi doktor, a svaki je rekao priblizno istu dijagnozu, pa im vjerujem da je tako. I eto, kuca pospremljena vise manje, ja pijem kavu i cekam... :)
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 14.10.2015 16:03:13
|
|
|
|
bocika
|
Luce pa to se i ja mislim. U proslu srijedu me babica u bolnici pregledalacerviks je bio citav ali mekan. I sad ja nemam pojma da li se sa dogadja ili ne i necu ni imati dok 23. ne odem u bolnicu na porod. Ma doktori su ovdje jako cudni. Imaju svu tehnologiju i uvjete ali su totalno nezainteresirani. a sve na racun nas pacijenata.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!