Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (3.3.2015 9:57:52)
|
joj cure moje kakav prekrasan dan, prvu sam noc prespavala u dva tjedna bez da sam sanjala gluposti i budila se u znoju [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] idem danas kod moje gin. u pola 6 da mi i sluzbeno zabiljezi bebu i da me naruci za dalje.... ostajem ja na bolovanju...boli me jos kada sam duze od 20 min. aktivna, a pod aktivna mislim hodanje po kuci, tak da nisam bas za posao....a i iskreno, firma mi je u silaznoj putanji, stalno neki stes, price o otkazima, a i place su nam smanjene za 40 posto tak da nemam nikakvog razloga za vracanje na posao.... ma necu ni razmisljati o tome, samo da bude do kraja sve ok sa [sm=duda.gif] kako vi ostale cure? jer radite? kako vam je na poslu? kako se nosite sa umorom/mucninama na radnom mjestu? Alex super za tvoj mrvicu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bumbi cekamo s tobom petak![sm=smiley1.gif] ajde stavite ponovno sve datume da sada ne kopam po ranijim stranicima pa cu ja nesto improvizirati...iskreno, zabravila sam kako se rade te liste, ali mogu napraviti neku, nece bas biti fancy, ali barem cemo ju imati [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|