nirvana777 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (19.10.2015 8:49:56)
|
Dobro jutro curke [sm=smiley1.gif] Evo hvatam malo vremena da se javim, nisam vas zaboravila nego jednostavno ne stignem na net. Tek smo u sub izašli iz bolnice jer je mali dobio laganu žuticu, ali sad mu je bolje. Mislim da sam uspjela pohvatati da nitko nije poslije mene rodio? Svakoj još uvijek držim fige! [sm=smiley1.gif] Evo samo "ukratko" o sretnom događaju: Znači dođem ja prošli pon ujutro na ctg, već su me lagani trudovi frkali ali samo u leđima tj. križima, uopće ne u maternici pa sam mislila da sam se u nedjelju preforsirala s spremanjem. Uglavnom, to je išlo svakih cca 20 min, cure u čekaoni su me samo gledale kak se meškoljim [sm=smiley36.gif] Na samom ctg-u je bila skoro ravna crta! Uopće ih nije očitavao. Tek sam na pregledu rekla doktorici da mislim da se nešt događa, a ona je rekla "otvoreni ste 3 prsta. Rađaona?" Rekoh - može. Nakon priprema su mi u 14 h prikopčali drip, kao da to sve kraće traje i da trudovi budu jači. Dobila sam i 2 doze antibiotika za bhsb, i hvala Bogu mali nije pokupio streptokok[sm=bravo.gif] Prva doza protiv bolova mi je samo skratila trudove, a druga ni to . Preživjela i 2 kateterizacije mokraćnog mjehura. [sm=smiley19.gif] Uglavnom, navečer sam bila full otvorena a mali nije sam izlazio pa su mi pojačavali drip- ali bez rezultata. Trudovi su išli bez pauze, do 127 na ctg-u, a ja sam skoro potrgala onaj stalak za infuziju LOL... Oko 1 u noći im je već bilo čudno pa smo iz boxa otišli na indukcijski stol tiskati. Nakon epiziotomije, tiskanja trbuha i ostalog, rodio se mali Leon - koji jadan nije mogao sam van jer je pupčana bila prekratka. Voila! Nadam se da vas nisam prestašila [sm=smiley36.gif] Istina je da sve zaboraviš kad vidiš bebu, ali da boli ko sam vrag- boli. Sad smo to iskustvo spremili duboku u ladicu, i uživamo u svakom danu [sm=smiley36.gif] Hipić, vidim da smo na tvojoj listi pod krivim datumom [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|