hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (21.10.2015 9:02:58)
|
Bocika, pa bas ti je cudnovata ta ekipa. Drzim fige da nema streptokoka, da to smo tu soominjale, to je bitno da bude negativno za vaginalni porod da ga beba ne dobije, nama toliko ne smeta, pa ako ga imas daju ti antibiotik. Ne znam bas detalje. aj bar su ti taj bris uzeli. Pa ne mogu vjerovat da su takvi, ja mislila u Svicarskoj stima sve glatko.[sm=smiley13.gif] Sunshine, budes ti kile sredila bez brige. Glavno da si ti doma sa svojim curama. Zelim ti da se sto brze do kraja oporavis imda grcici malenoj prodju. Spavala sam do 4 ok, onda me udarila neka glavobolja. Vrtila sam se ko riba na suhom sat vremena pa preselila na kauc i zaspala, onda me tamo naso muz i pokrio. Ne kuzi on da je meni vruce od hormona, pa sam se sad probudila mokra. Inace smo jednako zimogrozni i lako se dogovorimomoko pokrivanja, radijatora i sl, pa mu je sad ovo cudno. Ostavio mi je kave pa sad pokusavam doc sebi. Budem popodne opet malo ospavala, a sad vjetrim stan jer ga nema. Jucer sam se bila setat po kvartu i umorilo me, a moram malo na zrak. Danas cu se drzat balkona. Ima zraka i tamo [sm=jezicek.gif] Uf sto ne volim kad sam ovako trula. Ako nista drugo jucer sam napekla puretine pa moram samo salatu slozit za rucak.
|
|
|
|