RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

endless -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.10.2015 12:26:18)

Curke... evo samo da se javim jos malo :P
Dosla danas na pregled, i dalje isti nalaz kao i prekjucer. Ali je doktor rekao da me ostave u bolnici. I tako, sjedim u svojoj leopard pidzami i cekam da doktor potpise i idem se smjestiti u sobu iii cekati... ali nesto je spomenuo da treba praviti pretrage. Ako se cura ne trgne, idemo na carski vjerojatno. Ovisi kako odluce. Malo sam tuzna. Mm je dosao s braticem, ostavili mi kofer i otisli su. A mm sav uplasen, bas mu se vidjelo na faci. Gabi je kod mojih na cuvanju tako da je i on na sigurnom. A sad... samo cekati... javim vam se :)

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.10.2015 15:13:20)

Endless, drzi nam se..Bas je grozna ta neizvjesnost.
Nadam se da ces brzo saznat nesto novo.

Bocika,ma ona uvijek nesto kao u najboljoj namjeri kaze al.me nervira jer mi to pametuje s visoka ko da sam maloumna iki ko da mi je 5 godina. Daj zeno, imam.skoro 39.godina, oladi malo. Sta mi treb ona da mi kaze kako se moram.pazit i kako je bolje da se ne prehladim....a ja bas mislila gola na balkonu radit sklekove po noci i znojna spavat da se nahladim.

Sunshine ili netko drugi ko je prezivio carski: koliko jako krvarenje nakon carskog, trebam li one mega ogromne najvece uloske ili mogu proc neki srednji. Imam raznih u pripremi, al se mislim treba li mi za prve dane jos jedan paket nekih cudovisno velikih nocnih?

lidac0605 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.10.2015 15:56:58)

Hipić,ja sam krvarila jednako i iza carskog i iza vaginalnog...jedino kaj ti iza carskog ne trebaju nikakvi oni mekani ulošci tipa vir 80,jer je dole gospođa netaknuta,niš ne boli odozdo [sm=smiley36.gif]
Za prve dane veliki...

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.10.2015 16:00:01)

Hvala Lidac. Budem si uzela paket najjacih jos, nece propast [sm=jezicek.gif]
A bar da me gospodja ne boli kad ce bolit i smetat rez. Nesto mora [sm=smiley36.gif]

bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.10.2015 16:13:36)

Sunshine ja se vise brinem za sebe kako cu podnijeti odvojenost. Njemu ce biti isto tesko ali on ce se zaigrati i zaboraviti barem malo. A i posjetesu dosta dugo dozvoljene po cijeli dan tako da barem tu nismo ograniceni. A danas cijeli dan hoda zamnom i govori nemoj ti nigdje otici mama. Ja tebe volim, ja sam tebe pozelio.

Joj hipo mogu misliti i ja se nerviram na svakakve savjete, kao i ti.

Endless drzi se i sretno. Mislit cu na tebe :)

Mene ubi ovaj termin. Puno mi je lakse bilo prvi put. Nit sam znala kad ce ni kako ce biti. Jako se bojim. Nevjerojatno ali istinito. A najgore sto me nitko ne razumije zasto se bojim. Svi komentari tipa de sta se sikiras porodis se i gotovo nije to nista.

Ves sam oprala i ispeglala danas sam imala samo 5 masina :D

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (22.10.2015 16:35:07)

Samo 5 masina, prava si! Bravo! Nerviraju ti sta pmetuju, jel' da? Mislim imas se pravo bojat, a oni bi te trebali razumijet i bit potpora. Imas se pravo osjecat kako god hoces.

bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.10.2015 8:52:48)

Jutro cure. Evo i mene u bolnici dobila prvu dozu hormona. Babica misli da ce mozda biti dovoljne samo dvije doze. Cerviks 2 cm i udje jednim prsgom unutra. Nadam se da ce biti sto prije. Stalno sam cmihdrava cim pomislim na malog. Sreca pa sam sama u sobi.

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.10.2015 9:44:57)

Bocika drzi nam se. Nadam se da ce sve bit brzo gotovo!

endless -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.10.2015 14:12:44)

Bocika, znaci i ti u bolnici.
Ja evo cekam i dalje, jutros ctg pokazao dva jaca truda koja sam blago osjetila i sve u svemu, cekam. Nisu me nista osim toga gledali, sutra vikend i opet nista i u neznanju sam do ponedjeljka. Ako se nesto samo ne pokrene. Termin je 5 dana iza nas. I cekamo... prva noc u bolnici je bila katastrofa. Tri puta se dizala piskiti. Cak mi je cimerica na odobrenje sestre dala Normabel od 2 mg, ali nisam bas primjetila da je imao utjecaja :D ali sam se naspavala nakon vizite i dorucka u 8... ne volim sto sam u bolnici samo zato sto se tu ne mogu odmoriti i naspavati a trebat ce mi snage jer mi drip ne gine ako se nesto ne pokrene samo. I tako. Ima nas bas dosta na odjelu koje cekamo, pa eto... prolazi i danasnji dan pomalo...

bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.10.2015 15:49:40)

Endless zelim ti da przo pocne i zavrsi.

Ja sam dobila drugu turu hormona i od tada me vec sat vrdmena jako boli. Kontrakcije imam na 10 min ali cerviks je jos 2 cm i jedan prst udje. Nesto sporo ide. [sm=hudicek1.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.10.2015 16:34:21)

Bocika, drzim fige da se ubrza i krene!

bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.10.2015 20:14:23)

Nista novo kod mene. Sutra nastavljamo. Imala sam jedno vrijeme jake kontrakcije i prestale. U 9 radimo ctg.

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.10.2015 20:37:01)

oo bocika.sretno ti bilo tebi i bebici.
Da cim prije ugleda svijet.

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.10.2015 20:38:22)

endeles i ti se cuvaj i sretno ti na porodu.

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (23.10.2015 20:47:07)

Hi cure
oo bocika i endless kod vas je pitanje dana [sm=bravo.gif]
moj bris je negativN fala Bogu i u sri.idem na prvi pregled u trudnicku [sm=bravo.gif]
danas me posjetila patronazna i malo popricalr i tako.
naporan dan,ako odma ne legnem patit ću cijelu noć a još majmunicA
pojela dve kile mandarina najbolje da si jastuk namontiram na wc školjku [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif]

bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 9:21:53)

Uh ja sam jos u komadu. Danas opet ispocetka skorp nista ne napreduje. Cerviks se ne povlaci al sam skoro 2 prsta otvorena. Endless sta je s tebe? Javi se.

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 10:55:43)

Bocika i endless, s vama ko da pratim neku utakmicu[sm=smiley36.gif]
Drzim fige da saznamo rezultat sto prije!
Nadam se da ce bit brzo sa sto manje boli!

Leptirice, super za nalaze, javi kako je bilo trudnickoj.

Nadam seda cu danas usjet otic u frizerke da me malo sredi jer nece bit tako skoro kad cu opet ic.

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 13:32:19)

Budem budem trebao bi biti isti doktor taj dan koji me prvi
put porodio [sm=bravo.gif]
hipo ti bar imaš dog . sve i znaš koji datum ideš po bebaca
a mi sve moramo nacekavati kad će kad će i kak će xd
ubi to čekanje više. .
ja se bas ne pridrzavam tog mirovanja, svaki dan neko čišćenje si
odredim a u sri.ce biti skoro 3tj kaj me niko nije pregledao bas
me zanima dal se sta miče dole [sm=smiley36.gif]

bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 13:44:41)

Ja sam jos u komadu. Imam otprilike 6 trudova u 10 m7n i tako od 9 jutros. Ah da imam i onu bakteriju [sm=hudicek1.gif] kud i nju jos! Vise mi nece davati hormon u rodnicu. Iduce je drip kad nestane cerviks.

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 14:44:40)

Ta beba bas neće pa neće xd
Bocika to si prvorotka ?

nirvana777 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 15:11:21)

Curke kod vas je stvarno uzbudljivo... [sm=smiley1.gif]

Bocika sretno , nek ti je lagani porod [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 16:39:29)

Leptirice bas sam rekla istu stvar frizerki, znam otprikike datum i nekako sam skroz skulirana radi toga. Kad vidim svo ovo iscekivanje pa ne znas oce li nece li, za poludit.

Bocika, tvojoj bebi bas lijepo unutra. Ne bi ona van, nadam se da ce ipak brzo van da se rjesis muke.

Ja se docepala frizeraja i muz me vodio na rucak van. Ko zna kad cu to ponovit, pa sam bas uzivala u svakoj sekundi.
Jos je i sunce vani. Bas lijepi dan.
Idem sad malo noge u zrak, pa u neki shopping koliko izdrzim.

bocika -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 19:00:41)

Ja gotova bila prije 2 i po sata ridio se Luka. Poslije pisem detalje ovo je samo da se ne brinete za mene vise. [sm=duda.gif]

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 21:18:02)

bocika cestitam[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Sretno sa bebom.

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (24.10.2015 21:22:17)

Jupiiii, dobro dosao! Cestitam bocika!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  80 81 [82] 83 84   Sljedeća stranica >   >>