Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 24.10.2015 22:32:32
|
|
|
|
bocika
|
E sad da vam ispricam. U petak ujutro prva tableta i nista se ne dogadja, poslije podne druga i malo imam kontrakcije ali nista ucinkovito. E al zato sinoc oko 10 sati poludi mi maternica i trudovi bez pauze koji nikakav ucinak nisu imali. Smire mk trudove i dajj protiv bolova i za smirenje i ja padnem j neki trans zaspim odmah ali sam lose spavala. Ipak budim se ujutro s nadom u bolji rehultat prebleda, medjjtkm cerviks i dalje 2 cm i dva prsta otvorena. Slijedi jos jedna tableta i stimuliranje cerviksa nakon cega maternica opet ludi i u nekih dva sata crviks se smanjuje na 0.5 cm i dva prsta i dalje. Bolovi jako jaki opet smkrivanje trudova a time i rezultata. Malo prije podne pocinjem krvariti i to jako. U pola tri nalaz nepromijenjen. Pala odluka na probijanje vodenjaka. To obavljamo u 3sata i nakon toga trudovi ludjacki! U 15:45 6 cm otvoena ali ipak trazim epiduralnu, jr vise ne mogu izdrzati bolove, ali muz i babica j dogovoru i odugovlace nekih15-20 min. U medjuvremenu tj. Oko 16:45 otvorena 10 cm i pocinjem tiskati. 16:28 beba stigla. Jos uvijek ne mogu vjerovati kojom brzinom se sve odigralo. Luka im 3960g i 52 cm. Puno manji od brata ali to sam i htjela postici ranijim porodom. Popucala sam ali nije strasno izgleda jer mogu sjediti i hodati. Cak sam iz radjaone direkt u tus isla. Eto tako smo mk prosli. Hvala na cestitkama. Endless drzim ti palceve.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 24.10.2015 22:38:02
|
|
|
|
BUMBI
|
Bocika cestitam Dosta si se namucila al bitno da je sada sve iza tebe... Nemojte zamjeriti sto se ne javljam bas,nemam vremena nas a stvarno neznam zasto Jos mi je i L cijeli tjedan bolestan Nadam se da je i Endless sad vec rodila.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 24.10.2015 23:23:25
|
|
|
|
bocika
|
Eh da zab sam reci da se izgubio moj nalaz od onog streptokoka pa su mijucer radili novi i imam tu zivinu. Dobila sam penicilin a njega promatraju svakih 4-6 sati.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 24.10.2015 23:30:18
|
|
|
|
leptirica111
|
Čestitam bocika jao koliko trudova i muke odma me jeza hvata i strah al tješim se da tako mora biti ajde bude i endless sada valjda ja i luce čekamo još neko vrijeme hihi
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 6:41:05
|
|
|
|
endless
|
Cureee :) Bocika cestitam :D !!! Evo i moja Marija Evelyn je odlucila (napokon, 6 dana iza termina :P ) da joj je vrijeme! Jucer u 10.32 je stigla moja princeza! U petak, u 23 sata, puknuo vodenjak. U 00 u radaonu s mojim trudovima. Bili su jaki ali ne dovoljno jaki za otvaranje. Cijelu noc smo se mucile, tek ujutro u pola 9 dobila drip, otvorila se, beba je bila jako visoko pa mi je doktor pripomogo i polomio rebra :D Curka je 3700 teska i 49 duga, prava mala buhtla :D makar je procjenjena tezina bila 3100 ali eto, uspjele smo :) nisam sivana, nisam rezana, tako da sam vec jucer i hodala i nju nosila i sve super. Jedino sto sam svom snagom stisnula bebu na izgonu jer mi je vec bilo dosta i bila sam na rezervi sa snagom, pa sam dobila petehije, i cura nesto malo. Jutros su vec manje vidljive :D i tako...mi smo vam super, moja gica mala je izjelica prava, nadohranjuju ju, ali ona jos i sisa pa bljuckamo non stop :D ako sve bude dobro, u utorak idemo doma :) ! Puse od nas!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 9:05:11
|
|
|
|
hipo
|
Endless, cestitam na curici! Doruckujem, pa lagano spremanje za pregled u bolnici. Mala je sinoc do dva ipo tulumarila i protestirala ako bi samo pokusala zaspat na lijevom boku. Dobro da se maknuo sat danas pa sam imala sat ekstra za spavanje ujutro. Jucer smo kupili podlogu za prematanje i tata je odabrao kompletic za izlazak iz bolnice. Bila sam ostavila nesto njene posteljine tako da mogu napunit masinh i danas to moram ispeglat. Muz se na kraju toliko ufurao da sam ga morala odgovarat od daljnjeg sopinga. Stvarno imam dosta te robe od necaka, htjela sam da ima nesto od nas za izlazak i naslikavanje taj dan. Od jednog kompletica je na kraju kupio dva i jedan kombinezon. A sve kao nece on tamo ulazit, ne zna on sta bebi treba. Onda sam mu doma drzala tecaj kako se bebu oblaci. Jos da to ispeglam i slozim mu da donese kad nas dodje pokupit i to je to. Pritisak mi je dole sve veci, za sad ne osijecam nikakve bolove pa to valjda samo ona juri dole. Nadam se da ce izdrzat jos deset dana.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 9:26:04
|
|
|
|
bocika
|
Endless cestitam! Da ste mi dobro obje! Cudi me da ti je tako dugo trajalo a drugo dijete. Ja sam jos uvijek u soku koliko je bilo brzo kod mene. Sutra poslije podne ,ozemo kuci ako mali nije pokupio infekt od mene.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 13:20:46
|
|
|
|
hipo
|
Samo kratko pa se javim detaljnije jednom s kompjutera. U bolnicu idem onaj drugi pon, carski dan nakon toga.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 13:24:51
|
|
|
|
lidac0605
|
Hipo,stiže curkaaaaaa
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 13:30:24
|
|
|
|
hipo
|
Lidac, izgleda da stize. Za prst sam otvorena pa me valjda zato par dana ranije narucio nego sto smo prije pricali. Idem nesyo skuhat dok sam jos u komadu. Imam u kuhinji stolac na kotace pa se vozam na njemu. Stajanje mi je koma.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 14:25:08
|
|
|
|
luce 2008
|
Bravo endles i cute.ide to vama.vrijedi se malo pomuciti za bebu koju ugledate. Leptirica nama jos nije vrijeme.ali kad to sve citam neka nervoza me hvata Jooj.kako cu ja to opet.kao da mi je prvi put. Imam nekakvo neugodno probadanje u rodnici.ima neko iskustva s tim.??.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 14:44:42
|
|
|
|
leptirica111
|
Bravo hipo još maloo luce ja svakim danom sve manje spremna xd jedva čekam sri.jer je puno prošlo od zadnjeg pregleda a ta probadanja osjetim skoro svaki dan Jučer me u preponama grcilo da sam zvijezde vidila :0
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 16:12:03
|
|
|
|
luce 2008
|
qli ta probadanja su bas nutra negdje u rodnici.i tebi?
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 16:32:25
|
|
|
|
leptirica111
|
Daaa eV već 10 min me probada ko da mi neko metalnu šipku gura direkt u cerviks :00 I pubicna kost hoće eksplodirati ajme nadam se da će prestati jer sam panicar i opet ću ic gnjavit sestre u bolnici a ned.je
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 25.10.2015 17:45:42
|
|
|
|
luce 2008
|
daa.jako neugodno.imam osjecaj da ce mi dijete ispast
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 9:16:11
|
|
|
|
bocika
|
Nesto ste mi tihe. Moj L je dobro nije se zarazio bakterijom i ja sam super ozljede 2 stupnja. Danas poslije 16 idemo kuci!!! L doji dobro, mlijeko je doslo. Sve kako treba. A ja se bila ukakila od straha sta ce i kako biti. 😂😂😂😂 Endless kako ti? Luce ne sikiraj se znas da ne ispadaju samo tako trece ti je. 😁
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 9:23:11
|
|
|
|
danery
|
bocika,čestitam na bome si se napatila na porodu kolikosam pročitala sretan odlazak kući i brz oporavak ti želim
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 10:48:29
|
|
|
|
luce 2008
|
znam da ne ispadaju... nikad neznas mozda samo ispadne. Daj mi reci iskustvo sa epiduralnm Bocika
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 10:55:27
|
|
|
|
hipo
|
KONAČNI OMJER CURE:DEČKI - 7:7 BUMBI - 2.09. STIGLA ANA! Atina282 - 21.09. STIGAO DAVID! Sunshine28 - 25.09. STIGLA LEDA! missy2011 - 04.10. STIGLA MIA! ivona - 05.10. katy1503 - 27.09. STIGLA KATJA! nirvana777 - 13.10. STIGAO LEON! ruzmarin222 - 13.10. endless - 24.10. STIGLA MARIJA EVELYN! bocika - 24.10. STIGAO LUKA! muky - 30.10. Alex62 - 01.11. hipo - 3.11. bebica2 - 14.11. leptirica111 - 30.11. luce2008 - 16.12.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 11:02:22
|
|
|
|
hipo
|
Valjda nisam opet zabrljala listu s krivim datumima i sl. bocika super što L. nije dobio bakteriju i super što brzo idete doma!!! I mlijeko, super! Zaslužila si da te malo napokon krene, nakon tšo su te navozali s pregledima i sl. luce i leptirica ja sam takve bolove imala na početku skroz, baš mi bilo neugodno. Onda je nestalo, samo od sebe i sad me naravno rastura od kad se ona spustila, baš me nekad zna probost bilo da me ona opali, bilo da me samo od sebe boli. Lagano mi je to sijevanje počelo negdje u 25 tjednu, pa me gin. pogledao da se nisam počela otvarat, al nisam, evo prvi put jučer da sam bila malo otvorena, u 36. tjednu. Nego da pretipkam nalaz od jučer: Tlak mi je 110/70 (takav mi je skoro uvijek, i prije trudnoće i sad) Piš trakica: sve ok F X/3 Sekrecija sluzava Portio skraćena, 1/3 čl, cc za 1 prst CTG: trudovi jok U pon hospitalizacija s pretragama i predobradom za S.C. BIla sam si u torbu stavila samo jednu rolu papira pa kao muž će mi donjet poslije, al kako ću tamo visit cijeli dan, strpala sam još jednu To mi je bio prvi CTG, bebi je srce bilo oko 130, osim kad bi se makla onda bi skočilo do 160, totalno mi je fora zvuk kad se ona vrti i mrda po trbuhu, zvuči ko ribe u akvariju
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 12:26:04
|
|
|
|
leptirica111
|
O jbmti napisah 15 redova i neće mi poslatttt
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 12:31:34
|
|
|
|
leptirica111
|
Bocika super da sve ide glatko Luce mad ideš ponovo na pregled? Ja skuzila da ako sam više od dve ure na nogama onda počne to pikanje I grčevi po par sati a nemrem si pomoći sad je sunčano i milijun stvari imam uvijek za očistiti xd jedva čekam sri.da bar mi kaže Gospođo niste otvoreni ali ćemo vas danas poroditi jer vam se neda više čekati luda sam već, samo blejim u te sve benkice i kapice i...
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 12:44:41
|
|
|
|
luce 2008
|
leptirica bas si strasna.ja nebi jos rodila.nek bude beba jos nutra. Narucena sam 9.11.onda bum 35 tj.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 13:05:25
|
|
|
|
hipo
|
Leptirice, ta robica je tako slatka da je moj skukirani muz u subotu poludio i morala sam ja njega vuc van iz ducana jer se raspistoljio.isli smo kuoit kompletic za izac iz bolnice na kraju je kupio dva i kombinezon. Ja bi rado da se ova moja kuha dok ona oce, al kad mi je tako ispalo radi te prijasnje operacije, ne vrijedi mi kukat. Ovako bar znam dan kad cemo se vidit, muslim da bi izludila cekajuci.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 26.10.2015 13:17:05
|
|
|
|
bocika
|
Danery bilo je gadno ali sva sreca kratko. Luce nisam dobila epiduralnu nisu mi dali na kraju a i kako bi kad sam se otvorila za nepun sat i pol. A trudovi na minutu idu. Nije valjda da moras ponijet toalet papir u bolnicu? Jbt ovdje sve ima nista ne treba nositi. Od ulozaka do gaca. U kupatilima i samponi i gelovi i dezici jos da biras koji hoces. A jelo da ne spominjem slikala sam vam pa cu vam pokazati.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!