hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (26.10.2015 11:02:22)
|
Valjda nisam opet zabrljala listu s krivim datumima i sl. bocika super što L. nije dobio bakteriju[sm=bravo.gif] i super što brzo idete doma!!! I mlijeko, super! Zaslužila si da te malo napokon krene, nakon tšo su te navozali s pregledima i sl. luce i leptirica ja sam takve bolove imala na početku skroz, baš mi bilo neugodno. Onda je nestalo, samo od sebe i sad me naravno rastura od kad se ona spustila, baš me nekad zna probost bilo da me ona opali, bilo da me samo od sebe boli. Lagano mi je to sijevanje počelo negdje u 25 tjednu, pa me gin. pogledao da se nisam počela otvarat, al nisam, evo prvi put jučer da sam bila malo otvorena, u 36. tjednu. Nego da pretipkam nalaz od jučer: Tlak mi je 110/70 (takav mi je skoro uvijek, i prije trudnoće i sad) Piš trakica: sve ok F X/3 Sekrecija sluzava Portio skraćena, 1/3 čl, cc za 1 prst CTG: trudovi jok U pon hospitalizacija s pretragama i predobradom za S.C. BIla sam si u torbu stavila samo jednu rolu papira pa kao muž će mi donjet poslije, al kako ću tamo visit cijeli dan, strpala sam još jednu [sm=smiley36.gif] To mi je bio prvi CTG, bebi je srce bilo oko 130, osim kad bi se makla onda bi skočilo do 160, totalno mi je fora zvuk kad se ona vrti i mrda po trbuhu, zvuči ko ribe u akvariju [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|