Sunshine28 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (31.10.2015 19:00:17)
|
ma nije tako strasno sa vise djece, u mom slucaju dvoje [sm=smiley1.gif] barem za sada dok jedno ne moze samo mrdnuti od tamo gdje ga ostavis.....[sm=smiley36.gif] primjecujem razliciti pristup novoj bebi u odnosu na prvo dijete.....ne trzam vise toliko na svaki "kme", a nekada, kada je Em na redu da se bavim s njom ni na malo jaci "kme"....jednostavno nema druge...ja sam vecinom sama od svaki dan od 16 do 21.30 sa njih dvije i kada oko 19h krene vecernja špice vecera/kupanje/spavanje uvijek bude trenutaka kada me zapravo trebaju obje, a ja sam samo jedna....ali ide to...L se pomiri i prestane plakati sama od sebe ako nemogu odmah doci do nje, Em kuzi da se nekada moram bavitii sa sekom i to je to.... nirvana zao mi je zbog tvog muza....ja za mog imam samo rijeci hvale, kako za prvo dijete, tako i za ovo, mozda zato jer ne dojim pa smo skroz ravnopravni....za svako hranjenje po noci dizemo se oboje, on podgrijava hranu, ja presvlacim, jednom hrani on, jednom ja....ujutro uzme L ako se probudi nakon sto je Em vec u vrtici i odnese ju u prizemlje da ja mogu odspavati....mijenja pelene samoinicijativno, pravi hranu, ide u trgovinu, kupuje pelene, meni uloske, ne pita za cijenu.....sve nam je super dok je kuci....e, ali bad je sto, kao sto sam vec rekla, on uvijek radi posljepodne pa vecer moram odraditi sama a to je zapravo najveci izazov...ali sa ces....sve iam svoje prednosti i nedostatake..... hipo ta tvoja sveki ti bas ne da mira! uh! ne daj se!
|
|
|
|