hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (11.11.2015 11:56:39)
|
Katy, obozava se pokakat u cisto, jednostavno obozava. Il kad joj dignem nogice da ju pocistim, prducne mi u facu[sm=jezicek.gif] Luce i leptirice, taj pritisak pred kraj mi je najgori. Hodanje, nemoguca misija, bas tesko. Izdrzite jos malo, znate i bez da vam itko kaze da je nagrada za sve sto smo prosle neprocjenjiva. Kao da sam joj vratila natrag sta je zamijenila noc za dan. Pa je lakse. Zvala saam svog dr jer mi je tlak visok do 140, inace je nizak, i noge malo natecene, nista ne boli. Kaze on, da je to sve ok, da sam prwfriska od operacije. Ne bi ga ni bila zvala nego je to patronaznu zabrinuko, a zena oprezna pa aj da ga zovnem. Dogovorila se za prwgled kpd njega. Jeste li bebe isle prijavit s muzevimaa ili ste pisale onu izjavu pa je iso sam?.Ne bi s njom jos isla van. Lijepo smo se uhodali pa ne bi to remetila s nicim. Muz me nagovara da se izdojim da ju on moze malo hranit. Nekad i moram jer ona slabo pktegne tj zaspe prebrzo i ne da se probudit. Onda se masiram, istusiram i izdojim pa malo je motiviram kad je tako pospana. Pospanko mali. Lijeva sisa je luda skriz, kad krene, to mlije ko curi ko pipa[sm=jezicek.gif] omotana sam gazama da smanjim fleke koliko se da[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|