RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (10.11.2015 22:19:50)

bok cure.evo jucer sam bila na pregledu,
Zasad sve ok.jedino je beba jaaako nisko jedva me doktorica pregledala.Beba ima 2400grama.jako imam pritisak dolje jedva hodam.
I probadanja stalna i BH kontrakcije.kommma.sad jos na vadenje krvi sutra.za 2 tj.kontrola.i obda u bolnicu dalje na kontrole od 38 tj.ako izdrzim tak dugo.
Leptiricaa.di si ti??mozda si rodila??[sm=smiley1.gif]
Ili imas iste muke ko i ja.ja jos 5 tj.do kraja imam.cure blago vama koje ste rodile.ja bi nekako to preskocila ako moze.[sm=smiley36.gif].ili prespavala.samo mi nek daju bebu kad se probudim.

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (11.11.2015 8:01:00)

Luce nisam rodila a jučer doslovno nema kutka u kuci kojeg nisam
izglancala :0
Tek za tj.dana imam uzv i pregled poludit ću od čekanja više
nisko mi je trbuh kad sjednem među nogama je xd
bolove imam najviše u križima kad se preforsiram..
Joj neda se ovaj van kozna kad bum ja rodila :(

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (11.11.2015 11:56:39)

Katy, obozava se pokakat u cisto, jednostavno obozava. Il kad joj dignem nogice da ju pocistim, prducne mi u facu[sm=jezicek.gif]

Luce i leptirice, taj pritisak pred kraj mi je najgori. Hodanje, nemoguca misija, bas tesko.
Izdrzite jos malo, znate i bez da vam itko kaze da je nagrada za sve sto smo prosle neprocjenjiva.

Kao da sam joj vratila natrag sta je zamijenila noc za dan.
Pa je lakse.

Zvala saam svog dr jer mi je tlak visok do 140, inace je nizak, i noge malo natecene, nista ne boli.
Kaze on, da je to sve ok, da sam prwfriska od operacije. Ne bi ga ni bila zvala nego je to patronaznu zabrinuko, a zena oprezna pa aj da ga zovnem.
Dogovorila se za prwgled kpd njega.
Jeste li bebe isle prijavit s muzevimaa ili ste pisale onu izjavu pa je iso sam?.Ne bi s njom jos isla van. Lijepo smo se uhodali pa ne bi to remetila s nicim.
Muz me nagovara da se izdojim da ju on moze malo hranit. Nekad i moram jer ona slabo pktegne tj zaspe prebrzo i ne da se probudit.
Onda se masiram, istusiram i izdojim pa malo je motiviram kad je tako pospana. Pospanko mali.
Lijeva sisa je luda skriz, kad krene, to mlije ko curi ko pipa[sm=jezicek.gif] omotana sam gazama da smanjim fleke koliko se da[sm=jezicek.gif]

Vilić zuba -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (11.11.2015 12:33:39)

Hipo draga, tek sam sad vidila, kako vrijeme leti [sm=smiley31.gif] Cestitam ti i zelim tebi i tvom curetku sretno i bezbrizno djetinjstvo, ljubim vas [sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=love.gif]

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (11.11.2015 12:46:51)

Joj hipo blago vama ^^
Meni muž to iso prijavit sam.
ma čak ni svi bolovi i pritisak nisu da se mjere sa ČEKANJEM
meni je najgore čekanje definitivno -.-

Kazimira -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (11.11.2015 12:58:45)

Hipo, kako je lijepo čuti da uživate i svaka čast mužu, to je obitelju pravom smislu riječi [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley32.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley32.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley32.gif[/image] takav je i moj....zato sam i trudna 3. put[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Nego kako se mala Hipica zove? [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

Snjeguljica_83 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (12.11.2015 6:27:57)

Jutro![sm=smiley1.gif]

Hipo,
mi smo Emu išli prijaviti skupa kad je imala 20 dana. Kako je matični kod zgrade mojih roditelja, nju smo pustili gore, a otišli u matični i prijavili je. Potom smo išlio svi troje u MUP, kako bi dobila OIB i prebivalište, tako nešto... Imate vremena, čini mi se 30 dana. A opet, zar nisu bile neke promjene oko te prijave, da će ići automatski ili stvarno da može samo jedna strana ići, a ne oba roditelja?[sm=zmeden.gif]

A kakanje u čistu pelenu, aaaaaaaa pričaj mi![sm=jezicek.gif] Čista pelena, Ema doji i onda eksplozija![sm=jezicek.gif] Nebrojeno puta u danu i noći![sm=jezicek.gif]

Super ste se snašli i to mi je jako drago![sm=smiley1.gif]

Pusa svima od jedne proljetnice!![sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif][sm=zz_inlove.gif]

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.11.2015 13:49:15)

Luce di si nemoj roditi prije mene xd
ja stalno u nekim kontrakcijama pa nis od svega o.O
dosta mi čekanja [sm=smiley19.gif]

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.11.2015 14:15:43)

Vilic hvala!

Snjeeguljice, zvali smo maticni i moramo ili skupa ili ja moram dat pisanju izjavu ovjerenu kod jabnog biljeznika. Taj dio moze za 30 dana od rodjenja al moram je prije sistematskog prijavit na hzzo a sistematski joj je 3.12.

Doma sam ok, mogu se izvalit i sl, ako tamo bidem morala cekat i [sm=smiley13.gif]stajat....

Idem malo odcorit.

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.11.2015 14:54:26)

cure bok.
Leptirica nisam rodila ali budem[sm=smiley36.gif].samo ne jos ja se nadam.
Ubijaju me BH kontrakcije.vise nemogu ni hodati da me uhvate.stvrdne mi se trbuh ko kamen i onda priitisak dolje.ja mislim da cu se popisati jednom negdje.
Svaki 5 min trcim negdje na wc kad hodam.
I sve teze mi je jer je beba jako nisko.
Jucer bila u Lumini centru jedva sam 20min hodala.rekla sam muzu da idem u auto.vise nisam mogla.koji bed[sm=smiley19.gif]
A htijela sam svasta kupiti jos prije poroda.
a kako se ti osjecas LEPTIRICA sad pred porod.dali te bole kontrakcije.?dali te otvaraju?

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.11.2015 14:56:44)

Vi cure koje ste rodile.kako ste?

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (14.11.2015 22:20:43)

A u Luce ak je tako nisko mogu mislit kak ti je jer mene kad lagano samo
zvizne dole skoro se upiskim taj momenat i ubije me pritisak [sm=smiley19.gif]
općenito sam ok jedino nervozna radi čekanja a i danas mi D opet ima
temp 39 a taman se riješili angine pa poludit ću :(
svaki vikend zakuri wtf. .
dali se otvaram to i mene jako zanima jedva čekam sri.da vidim na čem sam
svaki dan obaram rekorde u čišćenju kuće valjda će mi to pomoć
BH imam svakodnevno već sam navikla i stalno sanjam svoju bebicu xd

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.11.2015 9:58:01)

i ja svakodnevno glancam cijelu kucu.ko luda sam.
Ali nemogu si pomoci .torbu sam si spremila za bolnicu čak.i kupila premale pelene ,nisam citala .
A gore pise za 2.5kg.
Valjda joj budu pasale.nemogu zamjeniti kad sam otvorila paket i tek onda skuzila.
Toliko energije imam.cijelo jutro nesto cistim.a popodbe nemogu vise iz kreveta.toliko me sve boli jer se preforsiram ujutro.
Ja isem 24.oga na kontrolu.onda bude 37.tj.i od onda u bolnicu na preglede.
Koliko je tebi sad tjedana Leptirica??

mutilica -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.11.2015 10:41:24)

Jesenske [sm=nosecka.gif] ja malo malo cirnem da vidim koliko vas je jos sa busicom [sm=smiley36.gif]
Vas dvije vidim danima svijate gnijezdo,stalno cistite ja sam tako citav dan a onda navecer rodila [sm=smiley1.gif] odmarajte,tako pospjesujete otvaranje

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.11.2015 10:58:41)

Oy cure
Luce ko da sebe čitam. .do pola pet čistim i onda me sve živo boli [sm=smiley13.gif]
mi smo sad 38 napunili fala Bogu ne brinem za pluća više [sm=bravo.gif]
Sinoć me do 3 ujutro mali mlatio onda sam mu zaprijetila da ili zaspi istog trena ili
nek odmah krene van i bome za dve minute bio mir xd

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (15.11.2015 16:18:28)

mutilica ali imam 2 djece doma i uvjek imam sto cistiti.ali malo pretjerujem.priznajem.
leptirica znaci ti bi mogla roditi stvarno ubrzo.
Ja ak bum jos mjesec dana cekala budem poludila.cim napunim 38 tjedana moze van.[sm=smiley36.gif]

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.11.2015 10:56:36)

Tak sam I ja rekla pa neće van xd
eV za razliku od noć prije, sinoć i jutros je [sm=duda.gif] bas mirna
tu i tamo se malo javi da znam da je živ o.O
bole me svi zglobovi od jutra i kriza idem opet pod tuš zadnjih dana
me to spašava. .javim novosti

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.11.2015 13:30:31)

joj leptirica sve mi se cini da ides ti polako[sm=smiley36.gif]
Ja sam jedan dan spremna i jedva cekam da rodim.
Drugi da najradije nebi rodila

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.11.2015 16:09:47)

Kako ste vas dvije, vidim bebe samo sto ne iskoce[sm=duda.gif]

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.11.2015 16:56:27)

Meni se čini da ću prekosutra uzeti sa sobom domaće kobase i
podmititi dok.da me porodi xd nemrem vise čekati [sm=smiley19.gif]
hipo najradije bi prespavala dotad sporo mi vrijeme ide .

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.11.2015 17:37:31)

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]da leptirica to bi ti bilo najbolje.
kod nas u bolnici bi te porodili ako bi rekla i ako si u terminu.
Ja sam dosla na ctg u prosloj trudnoci i rekli su nej samo ostanem ako hocu da se ne mucim da budu me sutra porodili.
Da bu i tako jedanput morala roditi.
I tako sam ostala i drugo jutro uz drip rodila Luciju.
U 38 tj.bila je teska 3150grama.i duga 49.

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.11.2015 17:39:24)

hipo jakoooo smo nestrpljive i vrijeme nikud nejde.

leptirica111 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.11.2015 19:38:40)

Pff vamo te pošalju kuci ako si dva tri prsta otvoren al pitaju dali zivis blizu bolnice. .
ipak sam pokupila gripu od mm..grlo boli snage nemam curi nos i
kao da mi temp raste nez mjerit ću. .
navodno da visoka temp može poremetiti ctg pa pojma nemam što mi je činiti sri.je daleko :/

luce 2008 -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.11.2015 20:49:32)

jooj.leptirica jos sad i to.uzas.
Nek samo kaze trudove ctg.bar bus ostala roditi.
Bebica jos nece van.kako smo mi nestrpljive .nakraju bumo prenosile 2 tj.

hipo -> RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci (16.11.2015 22:26:00)

Drzim.fige da vam proleti vrijeme.
Nama otpao pupak, jupiiiii, bas me nervirala ona kvacica.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  85 86 [87] 88 89   Sljedeća stranica >   >>