Snjeguljica_83 -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (8.3.2015 7:10:37)
|
Jutro![sm=smiley1.gif] [sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif]Drage žene, neka nam je sretan ovaj naš dan![sm=smiley27.gif][sm=rozica.gif] Tinkyy, žao mi je zbog [sm=hudicek1.gif][sm=smiley13.gif] Noema i Buba, što se tiče marulje, uzimala sam je ovaj ciklus od 5 DC do 12 DC i mogu ti reći da sam imala više sluzi - ja sam prezadovoljna![sm=smiley1.gif] Noema, [sm=bravo.gif] za sobu za klinca! I mi moramo ove godine nešto sklepati za malenu. Chrna, ajde se još malo strpi....izdrži.... Još nije kasno, nade ima...[sm=smiley1.gif] Betu moraš vaditi nakon AIH-a, tako je propisano, Najbolje bi bilo da se to može prekočiti kad se zna, očekuje negativan rezultat, ali doktori inzistiraju na tome.... Hipo, vidjeh film, haha, mogu vam reći da je u tom filmu kraljica ipak ljepša od Snjeguljice![sm=jezicek.gif] Jutros sam si dala truda i bavila se matematikom. Zbrojila sam sve svoje BT ovog ciklusa i podijelila s brojem dana, tj. 14, da vidim koja je prosječna. Zar FF to ne računa tako? Ne opterećujem se, ali me baš zanimalo. Moj rezultat je 36,12![sm=smiley36.gif] I kad to tako gledam, grafić je svjetski![sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Cure, čula sam za jedan slučaj, ne znam sve detalje, ali glavne crte su da je jedan par u braku već 15 godina, do sada nisu mogli imati djece, iako muž ima dijete iz 1. braka. Koliko znam, sa ženom je bilo sve ok, ali muž je imao loš nalaz S-grama. Pio je svoje terapije...nisu išli u postupke i eto žena je prirodno zanijela, idući mjesec će roditi curicu! Inače, žena ima 40 godina, za muža ne znam.... isto toliko ili više.... Ovim primjerom sam htjela reći da, kad god čujem za takve slučajeve koji rezultiraju prekrasnim ishodom nakon duge i teške borbe, meni kao da svane sunce i osjetim nadu.[sm=zz_playfull.gif][sm=zz_skip.gif][sm=zz_showoff.gif] Kako ćete provesti Dan žena?[sm=smiley1.gif] Nakon što podijelim cvijeće mami i svekrvi, svi zajedno ćemo uživati u obilju sunca, a onda moja mala dama i ja idemo gledati predstavu Trnoružica.[sm=jezicek.gif] )dobro da nije Snjeguljica, bilo bi to too much![sm=jezicek.gif])
|
|
|
|