noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (19.3.2015 19:15:49)
|
cure, evo me konačno na kompu doma!!! ova tri dana gužva gužvasta kod mene i sutra očekujem zatišje lagano [sm=smiley1.gif] tajci, još jednom, žao mi je, ali novi ciklus, nova nada. gđa će u tren oka proći pa ponovno na [sm=duda.gif] ne znam jesam li te već pitala, ali kakvi su ti hormoni štitnjače? perlice, imaš ti pravo za nejavljalice. nisam htjela prije o tome, ali kad skužim da ima tako - pa usudit ću se reći - egocura, iskreno, nakon jednog odgovora, drugi put se njima ne trudim više pisati jer mi se ne da doživljavati previše ja pa ja osobe. ali niti ne razmišljam o tome. jednostavno, baš me briga. hipić, želim ti nek tm stigne na uzv... bit će vam uduplana radost [sm=smiley1.gif] lidac, onda samo naprijed u akciju! [sm=smiley1.gif] sandra, nek ti ni ne treba AIH u travnju! [sm=smiley1.gif] buba, bubalice... tako ste odlično pokrili O [sm=bravo.gif] žao mi za maleckog, ali to su sve uobičajene dječje bolesti, dobro je dok nije nešto strašnije! znaš kako se kaže... da je to najveći problem u životu, bilo bi super!!! držite se [sm=smiley1.gif] mali andeo baš si mislim da si izbridsala sluz, možda bi ti označio kak treba O [sm=zmeden.gif] daxyyyy.... nek se ništa ne promieni na tvom grafu, jedino mrvu gore ak si baš mora tempica promijenit položaj [sm=smiley36.gif] snjeguljice, nadam se da će ti pregled biti kvalitetan, detaljan i da ć4eš dobiti pametno i stručno mišljenje!!! [sm=bravo.gif] ja još na suho. sad gledam u gaće ko prije kad sam iščekivala [sm=modricrtici.gif][sm=smiley36.gif] ono, ajddd, dođiiiiii.....[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|