|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2015.
25.3.2015 8:24:14   
daxy
Trudilice:

user posted image hipo - 11.03. - ponosna user posted image
user posted image irchy85 - 27.03.
user posted image tina24 - 30.03.

< Poruku je uredio daxy -- 25.3.2015 12:47:24 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1076
25.3.2015 8:24:16   
daxy

Naši grafovi:

buba m - graf user posted image
daxy - graf user posted image
folletto - graf user posted image
hipo - graf user posted image
irchy85 - graf user posted image
mali andeo - graf user posted image
noema - graf user posted image
perlica55 - graf user posted image
Snjeguljica_83 - graf user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1077
25.3.2015 8:40:17   
hipo
user posted image
Čekamo pretrage::

OŽUJAK
Štrumfeta 27.03. beta

TRAVANJ
noema 21.04. hormoni štitnjače

SVIBANJ
mali andeo spolni hormoni

user posted image
Spermiogrami

OŽUJAK
perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji user posted image

user posted image
Čekamo preglede/konzultacije::

OŽUJAK
perlica endokrinolog
vilić zuba DANAS 25.03. MPO konzultacije
snjeguljica SUTRA 26.03. pregled i mišljenje
noema gin krajem mjeseca

TRAVANJ
daxy 20.04. MPO konzultacije
noema 24.04. endokrinolog

user posted image
Čekamo nalaze:
OŽUJAK
mali andeo brisevi

SRPANJ
snjeguljica papa

user posted image
Zahvati i popravci
trenutno nema nikog u čekaoni

user posted image
Čekamo postupke

OŽUJAK
chrna drugi AIH DANAS iseminacija 25.03. user posted image user posted image user posted image

TRAVANJ
sandra ide na prvi AIH ako se user posted image drzne doć.user posted image user posted image
daxy nam čeka svoj drugi AIH user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 25.3.2015 8:41:44 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1078
25.3.2015 8:43:07   
daxy
Jutro. user posted image user posted image user posted image

irchy žao mi je zbog pada BT.

buba tvoja BT se lijepo drži.

noema koliko smo prizivale user posted image ,nek smo ju dozvale. Lijepo ti se i BT umrila,a ono je bio anovulacijski ciklus.

štrumfeta javi nam novosti.
Nadam se da će se situacija brzo riješiti i da nećeš morat na kiretažu.

sandra žao mi je što te boli. Javi nam situaciju.

chrna sretno na AIH! user posted image user posted image user posted image

vilić kako je bilo na konzultacijama? Čekamo novosti! user posted image user posted image

snjeguljice ma i ti si stara već,hajde briši više s ove teme. user posted image user posted image

Perlica i ja smo došle na RR u 11 mjesecu 2012. ajme kako to daaaaalekoooo izgleda. user posted image

mali andeo samo se zabavljajte po kutevima. user posted image user posted image

perlice i meni izgleda da ti nije bila O. user posted image

medaline sam izbrisala s liste.

Eto ga,sad idem dovršit svoju kavicu i idem na posao.
Drago mi je da pada kiša. user posted image Neka i nje malo. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1079
25.3.2015 9:20:41   
hipo
irchy nek se temperatura brzo popne natrag! MOže bit da je manje spavanja poremetilo.

perlice slažem se, mislim da O još nije bila.

mali andeo baš ste se dobro snašli s tim raznim ćošetima user posted image

chrna naviijamo!!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1080
25.3.2015 9:20:55   
chrna
Jutro curke!
Evo MD je dao sve od sebe i već je doma, danas mu je slobodan dan..... Ja sam cijeli dan na poslu ali ću zbrisati malo, moram :D pa ću se vratiti poslje inseminacije...... Rekli mi da dođem oko pola 11, al eto veli sestra da im je danas gužva neka malo veća :(
Al nema veze. Mi smo akcijali i u ponedjeljak, i nije mi žao kaj jesmo jer me od jučer pika jajnik, jučer cijeli dan i danas, sad mi je nekako sve jače i jače.... Valjda će sve bit oke. Javim se kad završim, evo sad čekam......

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1081
25.3.2015 9:21:39   
buba m
Dobro jutro drage moje, evo moj sin i ja smo spavali 11 sati, probudili smo se pred 15 minuta a ja sam se probudila samo da izmjerim bt user posted image
Imam lude snove, uvijek mi je Tako na proljeće user posted image sanjala sam da sam zabrijala sa Massimom, mislim stvarno user posted image dobro da nisam sanjala da sam zabrijalA sa Huljićem hahahaha

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1082
25.3.2015 10:37:30   
irchy85
Hipo mislim da mi je ova danasnja temp defektnauser posted image bas sam procitala da se BT mjeri nakon 6-7h sna,tako da se nadam da je zato niza
Charna sretno na inseminaciji
Buba ludi si ti tvoji snovi,hm pitam se kakvo oni imaju znacenje user posted image user posted image

[img]http://FertilityFriend.com/ticker/585a29/ttc.png[/img]

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 1083
25.3.2015 11:01:56   
Snjeguljica_83
Daxy je možeš kao moderator apelirati na administratore da obuzdaju ovo ludilo po ekranu?user posted image Neka iskaču, ali ne po postovima!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu irchy85)
Neposredna veza do poruke: 1084
25.3.2015 11:02:20   
buba m
a preksinoć sam sanjala da mi je na kućni prag došla mala trudna cigančica u trudovima, pitam ja nju koliko ima godina a ona kaže 9!!!!!user posted image

30.08.2012. MikiMakiMoo

(Odgovor članu irchy85)
Neposredna veza do poruke: 1085
25.3.2015 11:24:38   
tina24
Curke dobila pristup opet malo računalu pa da Vam se javim, mislim na Vas svaki dan, vidim jako malo trudnica ovaj mjesec user posted image .

Našla sam zanimljiv jedan članak na internetu sada neznam kolko je to sigurno, ali za trudilice koje su već vadile BETA HCG a nalaz im je bio negativan npr ... u većini slučajeva 0-5 .
Kada jednom ostanete trudni prije ćete saznati da ste trudni odnosno prije će testić pokazati da ste trudni ako Vam je beta viša od 0 jer naprimjer....

7dpo - dodje do implementacije
Vaša beta prije trudnoće je bila: 0
9dpo - 2
11 dpo - 4
13 dpo - 8
15 dpo - 16 ---- Tek ovdje će testić osjetljiviji pokazati plus

A drugi primjer

7dpo - implementacija
Vaša beta prije trudnoće je bila: 3
9dpo - 8
11dpo - 16 ---- Testić osjetljiviji već nakon 4 dana od imeplentacije može pokazati plus

Naravno do implementacije može doći i 4-5 dpo tako da najranije mislim da je moguće vidjeti oko 7dpo da ste T user posted image .

Ovo nije znastveno dokazano, ali iz istraživanja kažu da je potvrđeno... pa sam htijela podjeliti s Vama , što vi mislite o tome ?

PS: Moja tempica je i dalje visoko gore, da ne skeniram graf jel ga radim ručno evo vrijednosti ak Vas zanima na današnji dan.

Ovulacijski dan: 36.1
1dpo: 36.5
2dpo: 36.6
3dpo: 36.7
4dpo: 36.75
5dpo: 36.75
6dpo: 36.85
7dpo: 36.95
8dpo: 36.6 - Pad temp
9dpo: 36.75
10dpo: 37.10 - Danas

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 1086
25.3.2015 11:38:53   
sandra84
evo me danas mi je malo bolje al jos uvjek boli..jutros sam zvala doktoricu da je pitam kako cemo sa aihom s obzirom da pada Uskrs pa sad cekam da mi se javi...nekako se nadam da mi nece propast ovaj ciklus...al treba mi samo malo srece, sreco gdje si user posted image
malo sam depra i nikakva i drustvo sam nikakvo i tako..
sad kad me nazove i kaze da prebacimo za sljedeci ciklus plakat cu user posted image
oprostite cure na depra postu, al ne mogu si trenutno pomoc

(Odgovor članu tina24)
Neposredna veza do poruke: 1087
25.3.2015 11:55:09   
chrna
Ej curke evo i mene! Inseminacija gotova, ovaj put druga soba, drugi doktor, drugi biolog, sve drugo hehe, oke je sve prošlo, bar se nadam. Dr.Bolanca radio aih, otpusno pismo 3x1 duphaston, i 2x1 folacin i piše mi za 12 dana molim učiniti betahCG. Ak računamo od sutra 12 dan pada na uskrsni ponedjeljak tako da neznam dal da idem onda 13 dan ili 14. A to ću još vidjeti..... Nadam se da će MD odmarati danas, jer kad dođem doma s posla čega ga akcijanje ;)
sandra javi kaj ti veli doktorica, nemoj biti u depri. Vrijeme je neko fuj bljak traljavo, pa možda se i zbog njega loše osjećaš.
perlice moram ti ovo reć, dakle rekao mi je biolog da se nada da MD nije poštar, hahaha, ja reko zakaj, veli da su poštarima male plaće, a da je sg dobar, pa da nebi MD morao raditi i neke dodatne poslove za alimentacije ahahahahahaah, baš sam se nasmijala. Uglavnom u 3 ml ima 25 milijuna dobrih, pokretnih, neznam koliko je to u postotku al ak bilog veli da je oke onda valjda je. A 37 sati je prošlo....

(Odgovor članu sandra84)
Neposredna veza do poruke: 1088
25.3.2015 11:57:46   
perlica55
Tina ne kontam te niš,tj. ne znam dal sam skontala kaj je pisac htio reći user posted image
Al nema ama baš nikakve logike...

Ak sam prošli mjesec imala betu 3, nebitno koji dpo 
to znači da nisam trudna, svejedno je dal je beta 0, ili 4...

Uredno sam dobila novu mengu, imala novu O, novi ciklus
i kakve veze ima ovaj ciklus i implantacija i trudnoća s
prošlim ciklusom u kojem nisam trudna user posted image
Fina ti je jako BT, nek ostane takva...
Sandra, javi nam kaj je G rekla...Držim fige da bude
kak ti hoćeš/planiraš user posted image
Chrna, ma biolog zna najbolje, tko je pobogu perlica,
ne slušaj ju user posted image  user posted image
Pogledaj referentne vrijednosti po WHO za spermiogram,
za to ne treba biolog, sve fino piše user posted image ...
Sretno od srca, i nek bude trocifrena beta za 13/14 dana user posted image  user posted image  user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 25.3.2015 12:04:44 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tina24)
Neposredna veza do poruke: 1089
25.3.2015 12:07:26   
sandra84
chrna bravo za aih i drzim fige, palceve, sve sreconose ovoga svjeta da to bude dobitan user posted image user posted image user posted image user posted image .
ja evo jos cekam da me zove.
daxy mozes me maknut sa liste cekalica za ovaj mjesec jer sam je dobila jutros.
perlice 55 hvala na podrsci user posted image
polako se idem spremat i radit, ipak jos nisu uveli bolovanje prvi dan user posted image user posted image ..a nebi bilo lose

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1090
25.3.2015 13:01:03   
daxy
sandra žao mi je zbog user posted image . user posted image
Javi nam šta će biti s AIH.

perlice nisi shvatila tinu.
To sam i ja jednom citirala:
Ako ti je beta na dan implantacije niska (1,2) a implantacija se dogodi kasnije,kasnije će i test pokazat user posted image .

snjeguljice a i ostale curke,samo kliknite na znak i on će "nestati".
Ja vam na mogu ništa jer je takva nagradna igra. Tko prikupi najviše znakova taj dobiva.

chrna super za AIH i dobar s-gram.
Sretno! user posted image user posted image

buba ludi su ti snovi. user posted image

Baš sam pospana. Idem popit kavicu. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu sandra84)
Neposredna veza do poruke: 1091
25.3.2015 13:25:49   
hipo
chrna, je l pišem onda 7.04. za betu? kakav ti se čini dr. B.? Ja sam s njim dogovarala terapiju i postupke, meni je bio ok. Ko ti je bio od biologa, meni je prvi put ona teta s plavom kosom, drugi put ona mlada sa tamno smeđom kosom u repu.
Uživaj u domaćem radu večeras i sutra :)

tina držim fige da je ovaj pad bio radi implantacije i da ti dalje ostane visoka temperatura.

sandra, žao mi je radi vještice, jesi saznala šta za AIH?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1092
25.3.2015 13:26:32   
chrna
perlice ma pustimo sad sg, ovak i onak je u meni problem a ne u njemu hahaha, ma kad mi je biolog rekel ovo za poštara odmah sam se tebe sjetila pa sam ti morala i napisati.
Neznam kaj mi je, dobre sam volje jako i baš se dobro i pozitivno osjećam!
sandra, daxy hvala na navijanju i podršci. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Još kad bi uspjela dobiti ginekologicu na telefon da mi pošalje folacin di bi mi kraj bio.
I ova kiša i sve, ma :" ništa mi neće ovaj dan pokvarit" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1093
25.3.2015 13:32:09   
chrna
hipo znaš kaj piši ti meni 8.04. betu, 7 radim noćnu pa ću iz noćne skoknut izvadit betu, jer u slučaju da bude banana ko zadnji put, mislim da nebi baš imalo volje ić raditi ako ju 7 idem vaditi kuiš :D
A za dr.A kaj ja znam. Oke je, valjda hihihihi napravio kaj je trebao i nekaj smo se zezali, simpatičn mi je, ali kad smo već kod toga meni su gore svi vrh, kaj ja znam zakaj. Jedino mi dr.T malo ozbiljnije djeluje makar i on se zeza. A od biologa mi je prvi puta bila ona mlađa sa smeđom kosom u repu, a danas mi je bio frajer, onaj sa svjetlijom kosom i on je isto oke baš su me u toj sobi nasmijavali.

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 1094
25.3.2015 13:32:21   
hipo
chrna, uzmi folacin na kauciju, odi samo u apoteku s otpusnim pismom, pa onda ti vrate lovu kad ti doktorica upiše recept u komp. Tako sam ja nakon zadnjeg AIH-a, drito iz bolnice u apoteku sve pokupit pa sam za par dana kad sam dobila recepter samo išla po lovu u istu apoteku.
Slažem se gore su stvarno svi za pet!
Tog plavog sam vidila samo par puta u prolazu s timom od 8-9 kad su radili aspiracije, šetali bi u onim zelenim odjelcima.

< Poruku je uredio hipo -- 25.3.2015 13:45:01 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 1095
25.3.2015 14:22:44   
perlica55
..za trudilice koje su već vadile BETA HCG a nalaz im je bio negativan npr ... u većini slučajeva 0-5 .
Kada jednom ostanete trudni prije ćete saznati da ste trudni...

Ovo i dalje ne kontam, no dobro user posted image

IZVORNA PORUKA: daxy

Ako ti je beta na dan implantacije niska (1,2) a implantacija se dogodi kasnije,kasnije će i test pokazat user posted image .

a ovo je jasno ko dan user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1096
25.3.2015 14:38:52   
buba m
cure, meni maternica i vrat maternice lagano pulsiraju, ko da imam neke grčeve user posted image

30.08.2012. MikiMakiMoo

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1097
25.3.2015 14:53:10   
hipo
buba, ja isto imam to pulsiranje, u vratu maternice, nekad skroz nisko bude, skoro skočim sa stolice user posted image onako ko neko sijevanje bude, ne previše jako, par put dnevno se javi, počelo je ima desetak dana. Grafić ti je jaaaako lijep user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 1098
25.3.2015 15:06:57   
chrna
hipo ma imam najboljeg šefa smjene ikada! Pustio me da si pokupim tablete, tak da sam skočila na brzinu do sestre ona to sve ljepo poslala u evo već sam pokupila sve, i sad još brojim 4 sata i doma.....
Da, taj plavi je isto danas bio u zelenoj uniformi i baš je oke.... Ti pišeš taj folacin 2x1 ili???
Mene sad tak počeo ljevi jajnik trgati da to nisu istine baš se grči. Mora da kuha nekaj unutra na najjače!

Curke kolko postupaka i kojih sve plaća hzzo???

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1099
25.3.2015 15:34:58   
Vilić zuba
Ma daj propao mi cijeli post poludit cu!

Islo je nekako ovako...

Dobar dan zene moje user posted image

Znaci na konzultacije sam jurila s posla, po ovoj kisurdi, sa tri vrecice u rukama, laptopom koji me pritezao na jednu stranu, kisobranom... Dosla sam tamo ko neka furija.
Nije bilo ni zive duse i odmah su me pozvali. Petrova. Ginica MGŠ. Topla i detaljna. Plan- ocekivan. HSG (njena preporuka RTG) pa AIH. Nakoh HSG-a 10.-12. DC kod nje na UZV.
Danas mi je 6.DC i ja bi najradije odmah ovaj ciklus na HSG. Cekam MM-a da se dogovorimo. Isla bi privatno (jel moguce da privatno to rade i subotom? tesko?)

To je ukratko to. Sad samo da skupusim taj HSG i prvi UZV kod nje u ovom ciklusu. A posla preko glave, a sefica i ja same sad ova dva tjedna prije Uskrsa..

chrna nek ovo bude druga sreca kao sta je hipici bila!

buba ok ovaj san sa cigancicom, ali Massimo user posted image user posted image Jel bio u onom bulletproof puloveru?

Zasto hipo ne pise nista o sebi? Ja bi neke trudnicke memoare. Jos 5 dana draga, sutra si vec na 'jos 4 dana' user posted image
perlice i daxy zelim vam da ne docekate 11/2015 na ovoj temi! Osim da tu i tamo prospete malo trudnicke prasine.. user posted image

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!