noemaa -> RE: Odbrojavanje ožujak 2015. (3.3.2015 9:04:40)
|
jutro, curke! meni večer bila grozna. micek se dvaput ili triput budio, plakao, bio žedan od te tempice, pio. i onda priče za laku noć da zaspe opet. onda drugo buđenje se u snu, valjda nešto ružno sanjao, jedva ga smirila, nije htio tatu, samo maminu cicu i svjetlo u sobi!!! i tako dvaput. uhhh... da je bar duže spavao... mislim, 15 min duže se ne računa, jel?!? u 15 do 7 već mi je otvarao prstićima kakpke i govorio: mama, toji oke. jučer kod pedice me sestra njena pitala kad ćemo na drugo i nek ne čekam dugo da bude što manja razlika.... samo sam se nasmijala i rekla da ćemo dati sve od sebe. i sjetila se svih vas. ma na kraju mislim da ljudi koji s tim nemaju i nisu imali nikad problema, da jednostavno ne kuže i gotovo. buba, ionako za dva dana piškiš pa micek ak zeza, ak ne zeza.... nema veze. bitno da ti popiškiš [sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif] tinky, tebi želim isto! [sm=bravo.gif] maliandeo, daxy, pa baš ljudima koji su vam bliski ne bih imala nikakvih problema reći da me više ne pitaju o tome jer si i sama jako želim pa ako me vole neka tu temu ostave zatvorenom dok im sama ja be donesem lijepe vijesti. i kvit posla. lijep je dan, samo mi ne možemo van - maleni ima gnojnu anginu i sad treba valjda malo izolacije! e, da, buba, te hvata maleni za cice otkako je prestao dojiti? mene moj da. za svaku utjehu, on gura ručicu u majicu. jučer su me dokt.i sestra gledale malo s upitnikom - kao ja sam blesava što to dozvoljavam i još mi ispričale priču kako je jedna mama dopuštala šestogodišnjaku da ju drži za cicu, pa kao - neću si valjda i ja to dozvoliti... [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|