bomboncic02 -> RE: u kojem tjednu se vidi plod (3.7.2009 16:12:49)
|
IZVORNA PORUKA: mamica_zg Cure malo sam zabrinuta i molila bi vas vaša iskustva i savijete... Zadnja menga m i je došla s 24/25.5.i po računu sam trudna 6tj.završila hitnoj,dr mi kaže nema još otkucaja srca,da je beba po njenom proračunu 5tj,,i da imam hematom od 1cm..ima li tko kakva iskusva s time oboje*? jel taj hematom jako velik problem.ovo mi je 2,trudnoća u 1.nisam imala nikakve probleme s hematomima...doli malo krvarenja i dabrostona kojeg sam pila...ali nije bio uzrok hemić,,,, jako se tužno osijećam,,,dr kaže da dođem za 7 dana i da čemo vidjeti,,dobila sam vaginalno tablete neke hormone i nadam se dobrom ishodu :( molim Boga da moj malo borac preživi... Dobro došla mamica...i ja sam u drugoj trudnoći imala hematom, nesjećam se veličine, ali bilo je strogo mirovanje, u 6 tjednu sam prokrvarila, utrogestane trošila i samo ležala..bilo je jako teško ležat, ali sve se može kad se hoće...lezi što više na lijevom boku i samo lezi, ne sjedit! sa 12 tjedana hematom se povukao, nakon toga sam imala samo iscjedak nekakav, ali to je taj hematom "izlazio" van. uz sve probleme koje sam imala, 3 x ležala u petrovoj pred kraj trudnoće rodila sam prekrasnog dečka što i tebi želim....samo budi tvrdoglava i odlučna u želji da zadržiš bebicu..mi ćemo biti tu da ti pomognemo u krizi..
|
|
|
|