Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 15.5.2015 13:38:38
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: bubulu Neka nam tako i nastavi mjesec Potpisujem! snjeguljice nek je stigla! Da te ne davi previše! Javi nam jel otišla cista. jupiter žao mi je što te doktorica zeza s Bo. Nadam se da će ti druga uskočit i dat još tih 7 dana.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 15.5.2015 13:40:42
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: lidac0605 - 14.05. - ponosna daxy - 17.05. bubulu - 19.05. noemaa - 19.05. buba m - 25.05. perlica55 - 25.05. irchy85 - 26.05.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 15.5.2015 13:41:17
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 15.5.2015 16:32:46
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo mene,cure moje,uzv odgovara amenoreji,naravno ne vidi se još niš osim debele sluznice maternice i žuto tijelo na desnom jajniku Danas idem još u noćnu,a od pon sam na bolovanju.Sutra idem izvadit betu u Sunce,ona je meni dala uputnicu za pon za Vinogradsku,al se meni ne čeka do toga,ovdje sam odma na redu,odma gotova i dobim nalaz za sat vremena Napuhnuta sam katastrofa sve me hlače tiskaju oko pasa...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 15.5.2015 17:01:00
|
|
|
|
noemaa
|
lidac, draga, cestitaaaaaaaam! eto, spasila si me od redovničkog života uživaj i bacaj tu trudničku prašinu. ako se ti i hipo spojite, možda i bude rezultata na nas ostale jupiter, irchy, želim vam ono što si i same!!! snjeguljice, ajde onda, super. i sad cista nek otputuje i onda konačno bingo! daxy, još malo, još malo. baš su te kontracepcijske zeznute. izdrži još mrvu dana!!! ja sam ok. ali sinoć imala razgovor s mm. ajme, on je opet nekako li la. jedva sam ga bila nagovorila za još jednu , pristala, i sad opet on nekako labav. uffffffffff.... rekao mi je da previše pričam o tome. a ni pola mu ne kažem (DOBRO DA IMAM VAS ZA TO). tako da sam mu rekla da neću više ni zucnut, samo nek se ne predomisli!!! eto, vidite. on ima presing od dječurlije kad akcijamo , a ja imam presing od akcija zbog nedječurlije. uf, uf. nije mi lako! ali nadam se da će se uštrcati i uhvatiti kad tad. perlice, hipo, maliandeo, bubulu, i sve ostale treutačne nejavljalice
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 15.5.2015 17:25:01
|
|
|
|
hipo
|
Noema super sto M nije odustao od sad ce samo sto nije! Ima li novosti svtvojom sestrom? strumfeta super za dva lijepa embrija! Nek se cvrsto prime za tebe i ne pustaju do kraja trudnoce!!! pozdravljam te tu da ne zapišavam IVF temu! Jupiter cekamo tvoje vijesti! sretno!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 15.5.2015 22:53:23
|
|
|
|
Jupiter
|
Samo da Čestitam štrumfeti na dva paketića sreće u njoj ♡♡♡ Da se prime oba!!! Ja jedva preživjeh današnji dan. Ne znam kako si to to strumfeta ali ja....uuf, neću u detalje, nije lijepo.. Glavno da od danas imamo tvoje odbrojavanje! Šta kažu, beta za 14 dana ?:) ;) :) Sutra, ako se ne javim do kraja dana, znajte da nije dobro al ne zamjerite ♡
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 8:33:20
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Lidac, super si odlučila da odmaraš od posla, ne treba ti sada nikakav stres, virusi i ostalo.... Štrumfeta, držim najveće fige svijeta za visoku betu... Sada laganini Snjeguljice nek je stigla, kad je već morala... Nadam se da menga ide kak treba i da ciste neće biti ... Jupiter ne znam kaj je bilo, al budi hrabra Kod nas od 7 jutros neko u zgradi ruši nekog vraga jao pa vikend je.... Niš, idem na plac u nabavku ručka, pozdrav
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 9:17:38
|
|
|
|
hipo
|
Jupiter sretno danas, nek sve bude dobro!!! Strumfeta je l si na poslu ili si uzela bolovanje da malo odmoris skupa s mrvicama? Kako si? Lidac super za bolovanje! Javljaj nam za betu!!!Ne bi ni ja mogla cekat Jeste rekli djeci ili cekate jos malo? Mi danas napunili 13 tjedana!!!! Jos 3,5 tjedna do slijedeceg pregleda - nek to nekako proleti... Sad bi mrva trebala bit oko 7-8 cm velika! Cice su mi ko u Pamele Anderson - muz nikad sretniji. Jedino su poljubicastile od svih tih vena, meni izgledaju ko da sam vanzemaljac Prosao me sav onaj umor, pa se mogu vise kretati i osjecam se super! Idem danas do kozmeticarke da me prvo malo izmuci, a onda uzivancija od dva sata s pilingom, masazom i maskom.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 9:23:31
|
|
|
|
danery
|
oo,pa lidač,čestitam dobro si rekla da ćemo zajedno pupiti ja čekam ponedjeljak da odem više na pregled,moj doc je na bolovanju,a zamjena me nije htjela nit primit nit pregledat al ajd,bolje da njega dočekam nego da me tamo roštala i rondala..... ugl.,na poslu rekla već jer mi se baš dosta manta i osjećam se povremeno i mjestimično kao u lunaparku ,al zasada nema mučnina koje su me sa bejb satrale.... sretno svima u iščekivanju
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 10:05:29
|
|
|
|
lidac0605
|
Cure moje,moja beta danas je 562,7!!!! Nekak mi se to čini malo puno ili?Za 16 dpo?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 10:07:58
|
|
|
|
lidac0605
|
Danery,ima skupa sad da brojimo,da ... Cure moje drage,ja sad idem spat nakon noćne,tipkamo se poslije,pusa svima i big
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 10:09:58
|
|
|
|
hipo
|
Lidac, meni se cini to s betom sve dosta individualno, znam jos dvije cure koje su tako rano imale veliku betu. i sve je ok, sad su ko i ja po tjednima. Je l vadis u ponedjeljak opet?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 12:31:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Eto...tolko o mom spavanju Idem i u ponedeljak,Hipo,vadit naravno,onda bi trebala bit cca 1100,jel?! Joooj,ja sam tak napuhnuta,katastrofa,sve hlače me žuljaju oko pasa,da već sad ne kopčam gumb,pa kaj tek bude Ajde,Irchy,polako i sigurno za mnom,da kukamo skupa Hipo,ne zna još niko osim mojih na poslu...reći ću klincima drugi tjedan kad to sve zbavim u pon.Ma,u biti morat ću reć jer bu svima dovoljno čudno zakaj sam sad opet doma a sad sam bila na godišnjem
< Poruku je uredio lidac0605 -- 16.5.2015 12:35:31 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 13:15:36
|
|
|
|
irchy85
|
Hehe lidac rado bi da kukam zajedno s tobom,mislim kukam ja i ovak kako dani prolaze I mene zuljaju hlace ;) ali posljednjih nekoliko mjeseci,dobila sam nekih malih 10kg lol Joj ubi me danas ova glavobolja,skuhala sam si malu tursku kavicu mozda prestane
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 14:39:01
|
|
|
|
perlica55
|
Lidac, hoće li to biti Čekamo ponedjeljak Irchy, kad si rekla da budeš pipi??? Nema vas danas drage moje, vikend je pa uživate ....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 15:10:13
|
|
|
|
Jupiter
|
Evo mene sa ne baš lijepim vijestima. Na žalost nije uopće došlo do oplodnje. Ovaj mjesec čekam M, koja bi trebala da bude oko 26tog i Sretna sam jer smo dogovorili ipak mrvu jaču terapiju, ali još uvijek spada pod prirodni ivf. Nećete mi vjerovati ali nisam ni suzu pustila.. Tako da, sad navijamo za sto brzu M :) Irchy, i meni se čini da je dosta velika beta, tko zna, možda se iznenadis :D Hipo, 13 tjedan a kao da je jučer bila beta :) :) Tu sam da navijam!!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 15:45:08
|
|
|
|
lidac0605
|
Žao mi je,Jupiter Ali uz tvoju tolku pozitivu,mora upalit idući put Perlice,dost mi je i jedna ,nemoj sad prizivat sudbinu ...šalim se,kolko god da ih ima,samo nek sve bude ok...čekamo ponedjeljak Baš si danas razmišljam o tome kak sam jučer radila urinski test i ono na jedvite jade pozitivan,a vidi bete-nebu pod oblake...tolko o urinskim testovima
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 15:56:08
|
|
|
|
bubulu
|
Ola svima ja se nesto ne razumijem u betu ,jedino kaj sam malo tablice proucila ...ali brojka je mrak Lidac Ja ak nisam ostala trudna prema svim ovim simptomima onda se nesto cudno s mojim pms-om dogada,moje jako male cice su prave bombice postale ,bole i na pogled,a i drugi simptomi ne izostaju. Muz se vec lagano blentavo smjeska ,a nis bit cu nestrpljiva jos tih par dana Odo gustat,uzivajte u vikendu
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 16:46:20
|
|
|
|
Jupiter
|
Uh, sad vidim što sam napisala, krivo ime ... Ipak nisam baš sva svoja, moje isprike Bubulu, držim fige i na rukama i na nogama :) :) kako tebi tako i našoj Irchy! Da i ona ima ooogromnu betu!!! I ja imam neki predosjećaj da je sljedeći put, moj dobitni put ♡
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 16.5.2015 17:22:37
|
|
|
|
bubulu
|
I ja imam neki predosjećaj da je sljedeći put, moj dobitni put ♡ tako treba i bit ce
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 0:34:25
|
|
|
|
irchy85
|
Evo da vam se brzinski javim,hvala cure na lijepim zeljama Popustila me glava popodne,pa sve preslo na trbuh,nesto me boluckaju jajnici onako tupo,bol u ledima,a piskila sam valjda 10 puta a da ni vode nisam okusila,il je prehlada il nesto slađe Piskim test u utorak necu ranije,to bi mi trebao biti 13dpo,valjda ce mi nes pokazati Pusa svima i laka vam nocka :*
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 5:51:06
|
|
|
|
mali andeo
|
Jutro cure... Lidac ma cestitam ti...zelim ti urednu i skolsku trudnocu... Irchy ti nastavi samo ovaj niz... Evo javljam se nabrzaka...drukcije ne stignem Vadila sam u sri hormone...veli gin savrseno...jos sad zadnje vadenje na 21 dan , pa da vidimo sta se zbiva... MM spermiogram uredan... Ginikologovo misljenje...da bi trebali malo stati,jer ocito je sve u tome da je to jedna velika zelzelja u kojoj izgorimo Neznam... Cure nisam vas spominjala sad sve...preko moba sam i jurim... Grlim vas sve...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 17.5.2015 8:47:24
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Drage moje fala na potpori Hipo na bolovanju sam odmaram,kako ti? Jupiter nek si optimisticna,bit ce bolje drugi put,vec je poznato da su prirodni kao lutrija L
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!