Snjeguljica_83
|
drugi dio, da ne pobjegne... primila me opet neka druga doktorica (nema kome se nisam u toj bolnici raskrečila! ). Žena je ljubazna, ali je bila zbunjena. Rekla je da ona gleda samo fetuse, ali dobro, napravit će mi f-metriju, iako je mišljenja da moram ići kod one koja se bavi baš time, a ako je već na bolovanju, neka si nađe adekvatnu zamjenu. Pih! Uglavnom, zadovoljna je mojom maternicom, trolinijska 10 mm, jajnicima, i imam brdo folikula. Desno: 13 mm, 6 mm, 6 mm, 6 mm, 7 mm... Lijevo: 18 mm, 9 mm, 5.5 mm, 6.5. mm, 6 mm.. Ove točkice su tu jer ih ima više, ali nije mjerila sve. Kao imam ih puno, a nisam pila nikakve hormone. Zadovoljna je. Koji nam je zanimljiv? Ovaj lijevo jer je veći? Od njega očekujemo uskoro O, je li tako? Ali je tu i desni, možda i on nešto napravi?? (pokazala mi je na slici jedan kolabrirani folikul, to je onaj koji izgleda kao ispuhnuti balon, svijetliji od finog folikula, nekako izdužen. Folikul koji je prestao biti folikul... - sad sam i to naučila) E da, ima par dana da me piknulo s desne strane.... Iako sam dobila termin za srijedu, nema smisla ići jer doktori šize kad moraju raditi f-metrije, a nije im to u 1. planu. Moja gin. dolazi uskoro pa ide na GO do kraja 6. mj. U 7. se vidimo, ako ja to želim. Najbolje tako. Savjeti su prštali sa svih strana, od sestre do te doktorice: OPUSTI SE...... Jesam li vadila TSH jer sam eto mršava!? Rekoh da da, a ona će meni da mora biti ispod...nije ni dovršila, upala sam joj u riječ, tako da zna da ja to sve već znam pa sam dodala 2! Zadovoljna je što mi je TSH ok. Oprostite, stvarno sam vas udavila.........
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 26.5.2015 7:09:32 >