Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 8:56:34
|
|
|
|
lidac0605
|
Noema,vidim da se ipak nekaj dogodilo kak veli naš dragi FeFe...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 9:12:16
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Noema, a jesi vidila grafić jutros? kakva štrikalica, ti bi đemper plela, nema ništa od toga, možeš samo plus naštrikat, akcija tempirana ok, bit će nema greške! snjeguljice jel skupa vas dvije piškite test? štrumfeta, kako si? jel te šta smeta terapija ili ne osjetiš ništa? kada ti je slijedeći uzv? buba kakva je situacija, ima li šta novog s bratom? daxy 19DC brzo će proć do kraja, pa onda vatromet!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 9:28:49
|
|
|
|
Jupiter
|
Dobro jutro jutro i jutro i od mene Jučer je izgleda bio neki " lijevi" dan. Nebo tako čudne boje i atmosfera napetosti.. Danas je prekrasan dan, ne vidim ni jedan oblačić. Pitala sam se, kad budem imala ivf, u fertility friend kad upisujemo? Kad je punkcija ili transfer?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 9:34:59
|
|
|
|
Jupiter
|
Uh, nisam htjela toliko " jutro" Imam tablet i koristim tekst sa prijedlogom jer tako imam slova ć, š, č, đ... ali mana mu je da svako toliko stavi nešto svoje i ako ne pazim....hhihi, tako da se ne čudite nekom nevezanom riječju
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 9:42:08
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Jupiter ma neka, baš je fora ispalo "jutro jutro jutro" Noema ne zna se kojoj je čudnije označena O! Odbrojavamo zajedno! +/- dan E tu sam te čekala! Hipo vidiš kako smo se Noema i ja fino uskladile! Perlice hvala na savjetima za tortu. Gdje ste?! Teški četvrtak, ha? Vrijeme je prekrasno!!! Napokon!!!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 7.5.2015 9:43:28 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 10:06:28
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: chrna - 08.05. Barbika86 - 09.05. lidac0605 - 14.05. mali andeo - 15.05. daxy - 17.05. Snjeguljica_83 - 17.05. noemaa - 19.05. buba m - 25.05. perlica55 - 25.05. irchy85 - 26.05.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 10:07:18
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
< Poruku je uredio daxy -- 7.5.2015 10:12:59 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 10:42:04
|
|
|
|
daxy
|
Jutro,curke. buba draga,žao mi je što ti se to događa,al nemoj odmah mislit na najgore. Vjerojatno nije ništa strašno. Nek buraz napravi pretrage. Drž se. A maleni će se oporavit,sjeti se i ti svog djetinstva. Ne mogu prebrojat ozljede koje smo pobrali braća,sestre i ja. To je sve dio odrastanja i djeca to sve zaborave. noemaa,noemaa,noemaa jel ti dosad nisi shvatila da je daxy uvijek u pravu. snjeguljice bilo je i čudnijih grafova. lili čekaj dan kad trebaš dobit pa napravi test. Sretno. Znat jesi li trudna ili nisi,ja to ne mogu. Da mogu prodavala bih takve "prognoze". štrumfeta ja sam ovo "ima tu nešto" pročitala "ima tu mesa". Sretno! jupiter dodala sam te na ovu naš listu s grafovima. Imaš na ff za upisat dan transfera,kao i dan štoprice,... Malo istražuj,ima tu svega. Hoću te dodat na ovu listu? Imaš neki datum?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 10:46:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy baš sam se pitala sljedeće: zašto sam zadnja na listi grafova? Dodala si Jupiter, a ja opet zadnja! I onda mi se napokon uključila lampica... Poredane smo po abecednom redu.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 10:58:41
|
|
|
|
daxy
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Daxy baš sam se pitala sljedeće: zašto sam zadnja na listi grafova? Dodala si Jupiter, a ja opet zadnja! I onda mi se napokon uključila lampica... Poredane smo po abecednom redu. A mora bit neki red. Tako i na listi ako dvi trudilice imaju isti datum stavim ih po abecedi.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 11:19:51
|
|
|
|
perlica55
|
Dan, evo mene s ... Najavio nam se inspektor za idući tjedan pa je ludnica u firmi Noema za O nek bude i kod i kod snjeguljice Snjeguljo koji je klinac G vidio dan nakon kaj FF veli da je prošla O Vjerovat ćemo dobrom starom FF Buba, kakvo je stanje??? Ima li pomaka na bolje?? Drži se Ostale curke, kaj ima novog??? snjeguljo kakva je torta???
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 11:42:22
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo tebe zaboravljam, evo se sramim Jaaako mi je drago da ne ideš dalje na pretrage , i da je kombinirani "uredan".. (stavila sam "" jer je to testiranje najveća glupost na Zemlji... nalaz za npr. down 1:250 000 je "super uredan" nalaz, a nitko na svijetu ne zna reći od 250 000 žena, tko je ta 1) Uživaj u i mazi debeluuuu bušu
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 12:34:42
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice nadam se da će inspektor naići na besprijekorne knjige, vladanje etc. Torta će na red doći za kćerin rođendan. Uskoro. A ovaj doktor je rekao što je rekao, okrenuo je monitor prema meni i rekao "Vidite", a njemu "Vidim, ali mi ne znači ništa." Stvarno, tamo je taj vodeći folikul koji je u ponedjeljak bio čitav. Možda je pukao čim sam izašla iz ordinacije. Ne znam je li FeFe pametniji od doktorčića.... I da, kava baš prija... Jedino što sam je malo presladila... Danas sam baš hepi!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 7.5.2015 12:35:17 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 13:25:43
|
|
|
|
Jupiter
|
Samo na brzinu da se javim, do sad bili kod doktora, muž pokupio neku virozu...jjoš nam je samo to trebalo pored lošeg sperm. Još nemam nikakav datum, možda možda ću znati nešto više u pon. Jurim na job....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 15:17:54
|
|
|
|
buba m
|
Dobar dan cure! Stanje je neznanje! Buraza su sinoć mrcvarili do 9 navecer, da bi mu rekli da ne znaju šta mu je bilo.... Jucer mu nisu snimali glavu... Ugl, poslali ga doma, jutros ga zovem, pitam kako je, on kaze dobro je, bla, bla, sve 5... Zove mene bratić nakon pola sata i kaze mi da mi je sad sa bratom pricao i da se usred razgovora srušio! Cure moje, premrla sam! jos na poslu posla preko glave a meni glava ne radi Pred sat vremena mi je javio da su ga priključili na sve živo i da je na monitoru... I samo pozitivo!
< Poruku je uredio buba m -- 7.5.2015 15:18:45 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 17:15:26
|
|
|
|
perlica55
|
Buba, pa da čovjek pop****! Zbilja se nadam da će ti brata hospitalizirati dok ne otkriju gdje je problem.... Javi na svakako, nadam se da ne bude niš ozbiljno...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 7.5.2015 17:26:59
|
|
|
|
noemaa
|
buba, drži se, mislimo na tebe! snjeguljice, nek ti ovaj ciklus urodi pldom. ja sam doista bez lažne skromnosti u iščekivanju druge M i onda na pravu akciju, tada nema šale. ma nismo odakcijali kak treba, i rekla sam vam, tako da zaista ne očekujem ništa. buete uostalom vidjele, ne želim da mislite kako samo hoću vaše lovorike. perlice, navijam za bezbolan posjet inspekcije, nek bude sve ok.! daxy, koš malo pa i ti u akciju. jeeeej! jupiter, jesi se snašla u tom grafiću? zanimljivo je, jelda. lidac, kako si ti? uživaš? hipić, lijepo za probir. to si išla po uputi G ili jer si sama htjela? meni O označena, da, i drago mi je jer sam se već pobojala da sam žena s O svaki drugi mjesec.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 7:41:40
|
|
|
|
irchy85
|
Jutro Evo i mene nakon nekog vremena,nisam vas ni stigla sve pohvatati u postovima,vidim imamo i nove trudilice,dobro nam dosle Buba zao mi je zbog tvog brace,nadam se dacete uskoro doci do nekih odgovora :( Lidac sretan rodendan sa zakasnjenjem,zelim ti od srca Daxy promjeni mi datum za na 21.05 moja O stigla punooooo ranije sva sreca imala sam neki filing i akcijali te dane Sto moze biti razlog tako ranoj O,dali je netko upoznat s time?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 8:36:34
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, Irchy, imaš isprekidanu liniju, jer FF nije siguran u O... Tak da, budite vrijedni i dalje... Moguće da će FF pomaknuti O Zašto rana O? Pojma nemam, kod mene varira od 11-15dc... Buba, kakvo je stanje??? Noema O potvrđena, akcija bila, nikad se ne zna... Možda se ipak iznenediš Ostale cure, gdje ste??? Kavica je poslužena
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 9:05:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Dobro jutro! Kava je odavno popijena, petak je započeo prekrasnim vremenom! Irchy samo ti daj, još se bacajte u akcije! Nije to ništa gotovo!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 10:00:04
|
|
|
|
Jupiter
|
Jutroo! Joj, jezim se od tih padanja u nesvijest. Tako sam na žalost izgubila prijateljicu u 27 god života . Ali to je bio samo jedan od simptoma, tako da se ne možeš ravnati po tome. Još uvijek ne mogu vjerovati da je nema... Nadam se da će tvom bratu biti bolje. Mi jednostavno TREBAMO dobre vijesti ♡♡♡ Snašla sam se sa ff. Ima svega :)
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 11:42:52
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav,cure. buba drž se. Moj otac ima epilepsiju,znam kako ti je sada. I ja sam bila u velikoj brizi dok nisu dijagnosticirali problem. Grlim. irchy tko zna. Meni je nekad O bila na 9 dan (jednom il dva puta) a nekad na 20. dan... jupiter ima baš svega na FF,pogotovo kad imaš vip. Ja sam jutros izvadila TSH,sljedeći tjedan ću poslat nekoga po nalaz.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 12:31:09
|
|
|
|
irchy85
|
Snjeguljice nista od akcijanja za danas tek sutra i prekosutra,a onda ode MM na teren,tako da se nadam da se stogod ulovilo ;) ako nije hrabro u sljedeci mjesec
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 12:33:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Irchy onda hopa-cupa sutra i prekosutra! Daxy navijam za super TSH! Buba šaljem ti zagrljaj i nadu da će sve biti dobro s bratom.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 8.5.2015 12:34:37 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 8.5.2015 15:52:34
|
|
|
|
noemaa
|
Daxy,zelim ti tshkao sto je i moj,a slobodno neka bude i nizi Irchy,dobro da ste odakcijali. Znas da neke zene imaju i dvije O mjesecno? Perlice,ajd,ako se dogodi to moje cudo,onda ti pocinjes vjerovati u njih za sebe Buba,kako ti je braco? Snjeguljice,odmaras? Ovaj mjesec mora ti urodit plodom,gle kako stebili vrijedni
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!