Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 9.6.2015 21:03:04
|
|
|
|
hipo
|
Lidac super sto su svi nalazi uredni! A škampić je presladak!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 9.6.2015 21:44:29
|
|
|
|
Jupiter
|
Imaš pravo Lidac , ovo su stvarno lijepe vijesti. Neki ti ta mala mrva donese more radosti ♡
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 9.6.2015 21:54:55
|
|
|
|
Kazimira
|
daxy draga jako mi je žao Lourdess čestitke i uživaj. Lidach fotka je prekrasna, neka je sve super i neka tako ostane Sretno svima cure do kraja mjeseca od srca Čekam muža da dođe s košarke pa bumo odradili smjenu
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 9.6.2015 22:35:25
|
|
|
|
noemaa
|
lidac, još jedna lijepa vijest uz lourdessinu danas. neka se to proširi na sve ostale trudilice, posebno našu daxy, a i perlicu kojoj gori po d nogama ovih dana uživaj u svojem škampiću, kkao si cure rekle kazimira, nakon košarke još će više tm biti raspoložen ubaciti pravu loptu u tvoj koš maliandeo, a žao mi je... ali, glavu gore! kak je došla prva bebočka, bude i druga. ima ona neki svoj plan zašto hoće kasnije nego si ju priželjkuju mama i tata. vjeruj joj. daxy, nadam se da si bar malo bolje i da sakupljaš snage za novu pobjedu! zaslužuješ ju, i desit će se, a onda će sve muke biti iza tebe. drži se, draga! odoh sad na spavanas, sutra cijeli dan sama doma s micekom, mm ide na put. danas mi već miješa kod pred . ma, što bude, bude. kako sam vam već rekla, koliko god sam nestrpljiva, toliko kužim da sve ima svoje vrijeme. curke, laka vam noć, lijepo spavajte i još ljepše sanjajte
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 7:16:54
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutrooooo Di ste spavaliceeee?Ja već budna od 6... Daxy,nadam se da si se malo smirila... Snjeguljice,Noema datumi se bliže ajde da dobim društvo da otvorimo više te zimske bebe Hipić,eto i tvog uzv sutra .Tvoja bebuška je već pravi komad čovjeka,al stići će ga i moj škampić I Štrumfeta ima sutra uzv,jel da? Perlice,kak si?Ak niš drugo,s tobom otvaram zimske iza 20. sigurno . Jupiter,ima kakvog pomaka u postupku?Jel rastu ta jajčeka kaj? Kazić,samo ti akcijaj idemo na zimske,ne?!
< Poruku je uredio lidac0605 -- 10.6.2015 7:18:06 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 7:27:38
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, evo Daxy mila, stalno mislim na tebe Chrna, kakvo je stanje, ima li naznaka za il ??? Snjeguljo, bliži se tvoj datum, kad ćeš pipi??? Lidac, joj ne smijem žuriti s testićem, imam još jednu pikalicu Bete HCG dobiti u subotu, tak da mi može testić/beta biti lažno pozitivni zbog pikalice... Idem lagano na posao, a samo bi spavalaaa, Utrići me budu ukopali....
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 8:20:46
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro, cure! Perlice imam taj test još od prije dva mjeseca, tako je krasan taj štapić s prozorčićima i rozom drškom, zove na pish-pish Mislim da ću ga sutra pishnuti, pa kako bude. Ide mi na živce kako kući stoji neupotrebljiv.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 10.6.2015 8:21:04 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 8:25:18
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, provjeri mu osjetljivost... Navijam
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 8:41:22
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Snjeguljice, provjeri mu osjetljivost... Navijam 20 mlU Hvala ti!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 9:08:42
|
|
|
|
hipo
|
Snjeguljice baš mame ti testovi još kad su lijepo upakirani. Nadam se da će nakon pišanja bit još ljepši jer će imat dvije crtice Jedva sam se digla. Noćas sam nakon piškenja u 3 ostala budna i nisam mogla zaspat sve do skoro 5 sati Ne znam jel mi gore kad mi se dogodi to, ili kad sam kao do nedavno piškila po 6 puta po noći Srećom danas ne moram na posao u 8h jer imamo neku feštu i moram se pojavit do 12h pa sam mogla ostat spavat duže. U tom produženom spavanju sam sanjala MM kako usisava i čisti stan Kako sam ja nekako u centru te današnje fešte moram bit sva skockana i u toaleti pa moram imat i hulahopke da ne izgledam ko da sam na plaži. Našla sam u DM-u trudničke, al su mi malo šlampave još oko škembe pa sam kupila neke koje mi je teta u dućanu preporučila "za gospođe većeg stasa" e te su mi sad taman, šire su gore od običnih i labave su tako da škembuljak ljepo stane, a ništa me ne steže. Budem išla taksijem i presvukla se u uredu, a nakon tog događanja i ručka budem zvrcnula muža da me vozi doma. Dva sta u štiklama mislim da će mi bit previše. Nisu jako visoke, al mislim da će mi bit tlaka na ovoj vrućini. Umrla sam od smijeha kad sam probala haljinu da vidim jel još stanem, kad se gledam sprijeda, sve izgleda isto, struk je još na mjestu, bokovi isti, onda se okrenem sa strane, a ono sise duple i škembuljak jako vidljiv ko da su dvije različite osobe u istoj haljini Samo da to prođe danas, da mogu doma i čekat četvrtak ujutro uzv
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 9:22:19
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, fino, nadam se da bude , pa da nas obraduješ nakon Lourdess. Hipo uživaj u žurci, fino papaj Gdje su nam ostale curice danas, zatišje mi u uredu pa sam dežurna na RR
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 9:36:29
|
|
|
|
chrna
|
perlice baš sam neki dan pričala hipo kak ja uopće nemam m ako ne pijem neke za izazivanje, tako da od m nema niti naznaka niti ničega. A ovo drugo se uopće ne nadam. Oko 22.06 ću početi pit duphaston 2x1 10 dana i onda bi nakon toga trebala procurit....ako se vještica ipak ne pojavi sama od sebe, a iskreno nadam se da neće, jer 10 godina nije došla sama od sebe pa čisto sumnjam da će sad. Al to se nikad nezna. .. A sad , glupo mi radit test ili tak nekaj jer ću samo past u depru bezveze. A sad sam si u glavi nekak skroz dobro i oke ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 9:51:02
|
|
|
|
mali andeo
|
jutro curke ... daxy draga jako mi je žao..isplači se draga . nemam riječi kojima bi te utješila snjeguljiece sretno sutra ,navijam noemma sigurna sam da će uskoro biti beba tu...i vjerujem da za sve postoji razlog zašto je nema... sad kad sam se ja malo smirili i pomirila da nije to samo tako.. sad je MM počeo raditi si pritisak u glavi i njemu je svaki mjesec sve teži... nekak sam si pustila fore da se malo odmorimo kroz ljeto... kak je tvoj mišek ?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 10:55:30
|
|
|
|
perlica55
|
Chrna ti si na listi za ljekove idući mjesec??? Dobro si odlučila krenuti s terapijom krajm mjeseca, nadam se da menga neće doći, tak da ti sve ide po planu Mali andeo, onda nema druge neg se odmoriti preko ljeta, navijam da vas iznenadi kakav
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 10:58:03
|
|
|
|
buba m
|
Imam pitanje za friške trudnice, jeste li primjetile kakve promjene u metabolizmu, osim pojačanog apetita, mekšu kakicu možda?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 11:04:24
|
|
|
|
chrna
|
perlice da, sljedeći mjesec sam na listi za ljekove . Bojim se više nego vrag tamjana Hiperstimulacije najviše, al valjda će sve bit oke . I nadam se da m neće doć prije nego dok joj ja velim kad Jedino, pila sam vrkutu ovaj mjesec, i još ju pijem, pa neznam dal bu ona kaj popravila , a i smršavila sam tako da i to sve . Uglavnom, da ne duljim, sve u svemu ne nadam se da će doć, i tako neka bude. Sve ostalo ne poznam ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 11:13:49
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: buba m Imam pitanje za friške trudnice, jeste li primjetile kakve promjene u metabolizmu, osim pojačanog apetita, mekšu kakicu možda? Mene dugo progonio zatvor i sad imam normalnu stolicu samo ako jedem kombinacije koje kod normalnih ljudi izazivaju proljev, ali sam čitala da ima žena koje imaju obrnuti problem tj. da u trudnoći imaju mekšu stolicu. Apetit mi nije pojačan, al kod nekih je. Što god pojedem i koliko god pojedem, napušem se ko balon. To mi je najgore. Navečer sam ko lopta, do jutra se to izravna, pa sve ispočetka. Jel ti to nama nešto oćeš reć???
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 11:54:22
|
|
|
|
LourdessPadme
|
buba mene nije mucio zatvor kao hipo al mi je bila meksa stolica zadnjih tjedan dana. Pojacan bjeli iscjedak koji me stalno tjerao vidit jel dosla M. Jos imam neke bolove kao menstrualni al su kratki i ne gnjave dugo. Pikanje u jajnicima kao da je O. Tlak me manta isto zadnji tjedan al sam to prepisala vremenu Drzim ti fige
< Poruku je uredio LourdessPadme -- 10.6.2015 11:57:01 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 12:04:35
|
|
|
|
buba m
|
Da bar!!! Možda je slučajnost, imam promjene u kakici, ali ne mora bit to to Jučer me jedan kupac pitao zašto mi oči tako sjaje, reko ja; možda sam trudna
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 13:02:45
|
|
|
|
danery
|
buba m,mene je na početku malo veselila mekša kakica al meni tako pred mengu zna biti,e kad me onda začepilo od duphastona,mukomojaaaa
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 13:25:14
|
|
|
|
buba m
|
Bit će da mi je mekša kakica od češćeg akcijanja
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 13:30:46
|
|
|
|
danery
|
pa po čemu ti to akcijaš,draga moja natrpaš se jogurtom,zaliješ kavicom,malo mineralne za mjehuriće,pa te tm malo prošejka ae,ima nešto u tome,i ja bi tako da sam mogla...mislim,išlo mi sve do šejkanja,pa...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 13:47:36
|
|
|
|
noemaa
|
Curke,kako ste? Ja s posla,danas cebiti guzvast dan jer nema mm pa cu morat sve sama. Toplo je jaaako. Daxy,draga,jesi mrvu bolje? Ostale simptomcice,trudnice,trudilice... Big hug
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 10.6.2015 18:37:06
|
|
|
|
buba m
|
Samo vi mene zezajte ja sam napuhnuta ko balon
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 11.6.2015 5:53:28
|
|
|
|
noemaa
|
Jutro,kavicaaa
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!