|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2015.
12.6.2015 8:51:59   
perlica55
Jutro cure, kod mene tek prva user posted image
Bila sam na pikanju, jao više mi dosadilo user posted image
Lourdess, da, bili smo na prvom IVF-u...
Lidac, koristim 3x200 mg Utrića vaginalno, idu mi na klinac više...
Juče me trbuh bolio kao da će user posted image  krenut... grrrr....
Anastasija, molim da se predstaviš na temi
http://www.ringeraja.hr/forum/osnovne-informacije-o-nasim-trudilicama/m_896756/mimage1/tm.htm#896756
Daxy milena, fino da ćeš odmoriti sutra, pa nam
piši malo više user posted image   fališ nam
Kazimira user posted image  za akciju, sada čekamo user posted image ...
To je sve kaj sam upamtila, javim se nakon kavice user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.6.2015 8:52:26 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 401
12.6.2015 9:27:15   
buba m
Dobro jutro trudilice moje! Ja vam već sad osjetim nekakvo mixanje doli, malo mi je rano za taj osjećaj, ali eto možda nije povodom menge user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 402
12.6.2015 9:36:44   
Kazimira
 buba m držim fige da se dolje mučka jedna prslatka user posted image user posted image

evo ja drinkam kofi, klinci gledaju crtiće pa idemo u bazenuser posted image ....
nisam baš pazila na hranu zapravo slatko 2 dana, radila klincima tortu pa svekrvi jučer za ročkas, ali danas se vračam na režim...jer baš se super osjećam user posted image

baš me zanima jel bu user posted image  s obzirom na akciju.....ali sam komentirala s mm da smo se baš lijepo podružiliuser posted image  i rekao je da bi volio da su blizanciuser posted image .... a kaj Bog da user posted image

perlica i sve cure kaj prolazite postupke stalno ste mi u mislima i skidam vam kapu user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 403
12.6.2015 10:26:31   
anastasija0702
Evo predstavila sam se pa slob pročitajte.
Pijem coffee i uživan .. M Još nije došao samo smeđi iscjedak i leđa me užasno bole. Jučer me par puta proparalo kao nožem u maternici. Jutros me malo lijevi jajnik bolecka. Ma ne sikiram se više ko će doći će doći. Samo mi je malo sumnjiv ovaj iscjedak nikad mi tako ne počinje M nego osjetim struganje iznutra i samo krene čista krv. A neznam vidit ćemo danas.

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 12.6.2015 10:29:50 >

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 404
12.6.2015 10:49:52   
LourdessPadme
Jutro curke
Ja san sva nervozna danas,nemogu docekat da vidim jel sve ok.

perlice saljen ti dobre vibre da se bebac uhvatija ♥️

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 405
12.6.2015 10:54:50   
anastasija0702
Ma bit će to sve ok Lourdes ajde misli kako si sretna bar imaš pozitivsn test ja ni to..
perlice držim nam fige.

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 406
12.6.2015 11:19:29   
bubulu
Hej hou, hej hou svima koliko vas ima user posted image
Anastasija dobrodošla i što prije ošla s ove teme na user posted image user posted image .

Lourdes, samo polako, nemoj biti nestrpljiva i nervozna, nabaci smajl i nosom nebu pod oblake, ideš vidit user posted image i sve bu oki doki user posted image .

Kazimira user posted image za keks hehe, nadam se da se nešto primilo.

Ja nemam nikakve simptome osim onih koje pripisujem vručini user posted image , a moj muž svaki put kad ga pitam kaj misliš nam je upalilo? samo viče šuti, šuti, šuti ne copraj ništa user posted image

I tako ću ja šutit još 5 dana a onda idem u ladicu izvuč test od prošlog mjeseca, do onda moram ŠUTIT user posted image

Mislim ja na sve vas i mantram u mislima mmmmm bebice...mmmmm plusići i tako u nedogled , a evo nam svima i jedno user posted image za sreću

Odo na plac user posted image

Neposredna veza do poruke: 407
12.6.2015 12:01:04   
perlica55
Anastasija, kolko je prošlo od operacije TM????

Radite na bebi 7 user posted image  godina s pauzama, ma nek radite dvije
godine ukupno, neki klinac ne štima user posted image
Krajnje je vrijeme da krenete kod specjaliste za neplodnost,
nemoj dozvoliti da ti "obični" ginekolozi kradu dragocijeno vrijeme..

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 408
12.6.2015 13:05:35   
anastasija0702
Nije ti to tako baš bilo trebalo je jedno dvi godine da doktori nakon 100 spermiograma proznaju da ima varikocelu a nakon operacije jos jedno dvi godine da mu dođe do normalnog. Nakon toga ja nisam htjela odma jer sam bila na ugovor zaposlena i sad kad sam dobila ugovor evo ima godina dana al sam pocela ici na kontrole kod endokrunologa da vidim jel stitnjaca utjece i sadmi je tek od 3.mj tsh pao ispod 1.
Vjeuj mi isplakala sam sve suze i okanila se lažnih simptoma.
Perlice, ti imaš djece? Sretne su one koje imaji bar jedno dijete sve dalje je laganini a ovako kad nijedno nemaš pitaš se što samnom ne valja.
Srećom radim stvarno jako puno i nemam baš vremena za razmišljanje - evo sad sam na godišnjem pa sam se malo aktivirala na forumu. Čekam oće li mi doći, mislim da bi danas morala saznati jer nakon smeđeg iscjetka ako misli krenuti mora krenuti..

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 12.6.2015 13:08:15 >

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 409
12.6.2015 13:17:44   
perlica55
Anasasija, ne, nemam djece...
Isplakala sam i ja more sinje, al skontala da mi suze neće
donijeti user posted image ...
Pametna si cura, godine idu, ako nema user posted image nakon godinu dana
redovitih spolnih odnosa, vrijeme je za specijalistu...
Pišem iskreno ono kak je, TM i ti najbolje znate kak ćete... Sretno user posted image

Neposredna veza do poruke: 410
12.6.2015 13:22:15   
Kazimira
bubulu mantram s tobom i nek nas negdje vani pouser posted image neka ptica user posted image user posted image user posted image

anastasija držim fige i nadam se da će sve sjesti na svoje mjesto....treba ići specijalistima i polako rješavati problem....moja sestrična je operirala štitnjaču (ostala joj 1/4) pije stalno neke tablete i rodila je dva sina bez problema....user posted image user posted image user posted image

laurdess veselim se s tobom i mogu misliti kako si uzbuđena... u prvoj trudnoći jednom nisam bila na ultrazvuku 2 mjeseca i kad sam došla gin nije mogla doći sebi koliko sam se ja tresla od uzbuđenja i isčekivanja, nisam se mogla kontolirati.....ona radi ultrazvuk i naslonila ruku na moju nogu a ja ko centrifugauser posted image ....stretno i uživaj user posted image

ekipa user posted image vas user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 411
12.6.2015 13:54:49   
chrna
Bok curke!
perlice znaš kaj? Jedva čekam tvoj ➕!
lidach vidim da si me pitala neki dan kaj je s mojom vješticom. Evo pa da javim, nije još došla. A mislim da niti nebude. No nema veze, izazvati ću ja nju duphastonima , tamo negdje između 20-22 ću ih počet pit tak da mi dođe početkom 7 mjeseca , pa da mogu na ivf. I eto tak.
hipo bravo za hipicu ;)
lourdess sretno danas!
anastazija dobrodošla i što prije otišla :)

Mene vam danas cijeli dan grči trbuh , baš ko da će svaki tren krenut vještica, tak mi je bilo i jučer pa ništa. Svaki put kad me počne jako boljeti trbuh odem na wc, obavim veliku nuždu, vratim se u sobu, legnem ili gledam tv s obzirom da sam slobodna i jučer i danas, onda me opet počne trbuh boljet, pa opet wc i tak već danas četvrti put, baš mi to ide na živce . A iscjedak, bijeli, čisto bijeli. Bez ikakvoga mirisa i obavezno dnevni uložak inače bi gaćice morala svakih sat dva mjenjat. Baš mi ide na živce aaaaaaaaaaa

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 412
12.6.2015 14:58:25   
anastasija0702
Tako je i meni. Živčana sam jer nikako da dođe pa ispada da sam si umislila i zato da ne dolazi. I ovaj smećkasti iscjedak mi ide na živce to mi nikad nije bilo a sad ka fol imam taj iscjedak a test mi je bio neg. Svaki put kad me zaboli stomak odem na nuždu i mislim sad će poteći kad ono ništa. Već sam luuuudaaaaa.. jutros sam se jedva digla od kičme. Da stvar bude gora sutra mi je M rođendan i ne želim ga rastužiti nije mi to bila namjera a ovo nikako da dođe. Ne znam što bi više rekla luda sam jednom riječju.
Što se tiče potpomognute oplodnje zasada još ne mislim na to- želim riješiti problem da imamo više djece mladi smo još ima vremena ja imam 29 on 33 ..
Nadam se da smo sad probleme riješilk ali stvarno smo se napatili. Nema što nismo radili od čajeva, tableta, bioenergija, dizanja nogu u zrak, ma sve i sada samo odradimo te dane i pratimo sa Lh trakicama. Kažem srećom radim pa nemam stvarno kad misliti na to al opet to je i nesreća jer je jako stresan posao pa me možda i to spriječi. Da vam budem iskrena baš i ne vjerujem u to da stres nešto ekstra utječe jer koliko je silovanih žena ostall trudno. Ja mislim ako nam je suđeno imat ćemo ..
Al ovaj mj sam bjesna na menzis upravk zbog njegovog rođendana. Vidim mu u očima tugu jer misli da ću dobiti i žalosna sam jer je sve ovako.

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 12.6.2015 15:05:51 >

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 413
12.6.2015 15:02:04   
noemaa
Chrna,a visenek ti krene m ako bas zeli doc,..
Bubulu i kazimira,vi to nesto u duetu planirate ugnijezdit bebace? user posted image poznato mi je ovo s muzem i zavjetom sutnje.ja ako pisnem jos koju rijec,mogao bi se predomislit.tak da mi nije lako.
Perlice,bravo za boc i sve ostalo. Nek urodi plodomduser posted image
Buba,pricas li ti to o simptomicima?user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 414
12.6.2015 15:02:50   
noemaa
Lourdess,si bila,kako je proslo?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 415
12.6.2015 16:11:01   
Jupiter
Veliki pozdrav svima!
Evo napokon doma, zagarantiran odmor bar do ponedjeljka! Spavanjeeee! I moram iskoristiti vrijeme da bar malko pocrnim jer sam ko sirela sir bijela! :)
Anastasija kao prvo Dobrodošla i još brže nam otišla! Na druge teme.
Moram reći da se slažem sa Perlicom. I ja i mm smo čekali ali vrijeme doslovno leti i niti se ne okreneš već ti sviraju kako žena od 35+ nije više naj i da kvaliteta js pada. A evo, mi smo sa dosta ok nalazima krenuli po pomoć i izgubili više od godinu dana. Vjeruj mi, te god koje ti imaš su idealne, a naši ginekolozi misle da znaju sve...
Perlice imam osjećaj da je ovo plodonosan mjesec user posted image i jedva čekam plusiće user posted image
Daxy kaže se, svako zlo za neko dobro, samo što je nama potrebno neko vrijeme da to uvidimo..
Ima jedna priča, koju ću skratiti maksimalno, a ide ovako; čovjek je imao sina. Sin slomio nogu. Ljudi mu govorili kako nema sreće. Ubrzo zbog ratnog stanja mobiliziraju sve muške. Njegovog sina nisu, zbog noge. Ljudi mu govorili kako ima sreće....I eto ti, Šta je sreća ili nesreća? Sve ovisi...
Hipo mm plače za jednom hipicom user posted image , obožava curice, iako, naravno, i o sinu mašta :)
Chrna nadam se da će biti onako kako si si ti isplanirala! Iako bi čaj mogao dovesti u regulu ciklus.
Lidac, buba, kazimira, lourdess, bubulu, danery, noema, irchy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 416
12.6.2015 17:30:29   
anastasija0702
Imam osijećaj da ću poluditi - sad je stao i taj iscjedak a M nema .
svaki test koji napravim u popodnevnim satima je negativan a M nema.
Luda sam od čekanja više. Da stvar bude bolja boli me kičma i lijevi jajnik a navečer me hvataju nekakvi grčevi probadanja oko pupka.
Cice ne osijećam uopće. Pokušala sam se opustiti, spavati malo popodne i tako ali M ne dolazi.
Ima li ikakve šanse da sam trudna s obzirom na negativan test?
Obično mi se pred M jede čokolada a sada sam stalno gladna ali ne nje nego mesa ili nečeg slanog. Vjerojatno umišljam već pomalo pukla sam ahahahaha

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 12.6.2015 17:32:15 >

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 417
12.6.2015 17:44:29   
hipo
anastasija a zasto radis testove popodne?
i ako mislis da te to toliko izudjuje zasto ne vadis betu pa imas crno na bijelo na cemu si? ako je beta pozitivna trk kod dojtora radi tog iscjetka
sretno!

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 418
12.6.2015 17:53:19   
LourdessPadme
Evo me curke
Na uvz se ne vidi nista jer je prerano, beta je 494 sto odgovara mojoj kasnijoj ovulaciji
U pon idem opet vadit betu cisto da vidimo jel pravilno raste,a onda za 2 tjedna idemo vidit sta se to sakrilo u busi :)
E i dali su mi folacin od 5mg

anstasija i ja bi na tvom mjestu isla vadit betu

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 419
12.6.2015 17:56:52   
hipo
Lourdessuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
bit ce sve ok! uzivaj za vikend!

strumfeta, cestitam ti i tu na blizancima!!!
jel te sad mozemo zaljepit na listu?

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 420
12.6.2015 18:10:12   
perlica55
Jupiter tnx na dobrim vibrama, ne smijem se puno nadati,
jer ako bude minus, od mojih suza, bit će plima na jadranu user posted image
Lidac odi sada otvoriti temu, ima vas za druženje user posted image
Anastasija, jučer sam ti na drugoj temi pisala da je beta jedini pravi
pokazatelj...
Lourdess, super je beta, nek se fino podupla u ponedjeljak user posted image
Jupiter, fino odmori preko vikenda, nek bude sve po planu u labosu user posted image
Ja odoh kod frizera, tipkam sutra...
P.s. nakon današnje injekcije imam sve prave simpotme trudnoće,
mučnina, malaksalost, manjak apetita, piškim stalno, cice idu ispred mene pol metra,
hormoni su čudo user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 12.6.2015 18:11:17 >

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 421
12.6.2015 18:11:20   
lidac0605
Lourdess,super je beta user posted image ,sve će to bit ok...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 422
12.6.2015 18:38:48   
LourdessPadme
perlice navikavaj se pomalo user posted image user posted image

Hvala curke na podrsci sad sam vec mirne glave user posted image
Puno vas user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image sve

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 423
12.6.2015 18:41:06   
lidac0605
Ajde vi novopečene trudnice na zimske bebe na raport user posted image user posted image ...a drugi tjedan tam čekam i Snjegulju i Noemu i naravno našu trudnicu Perlicu,potkraj mjeseca Jupiterku,Kazić i ostale...Ajmooooo user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 424
12.6.2015 19:54:57   
anastasija0702
Gdje vi vadite betu mislim jel za to treba uputnica od ginekologa ili općeg dr? Ja to nisam nikad vadila.A nisam to spomenula svojoj dr jer sam računala da ću dobiti M nikakvih simptoma nemam specijalnih samo taj smeđi iscjedak i bol u leđima koje nikad nisam imala pred M. Da mi je test pokazao pozitivno otiša bi vaditi to a ovako glupo mi je stvarati dramu oko par dana kašnjenja M. Računam, koliko mi još može kasniti vjerojatno bi to nedilje ili najkasnije pon trebala dobiti ako ću dobiti tim više jer mj opet ide taj iscjedak.

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 12.6.2015 19:55:53 >

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!