|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2015.
12.6.2015 20:31:08   
lidac0605
Ja sam ju vadila privatno u poliklinici Sunce...150 kn,nalaz gotov za sat vremena.

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 426
12.6.2015 21:22:32   
hipo
Anastasja, ne znam gdje zivis, u Zg imas vise privatnih labosa gdje za sat dva dobijes nalaze, u Petrovoj bolnici sam na mail dobila nalaze za sat i pol, u Vinogradskoj za 4 sata.
Mozes dobit uputnicu, ako ti je gin zeli dat.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 427
12.6.2015 22:49:47   
noemaa
perlice, strašno, strašno ti želim ispunjenje tvojih nada!!! tempica ide prema gore, a i simptoma ima brdo, kažeš. neću ti previše nade sad ufuravati, jer znam da voliš raciomozak.... ali..... user posted image

jupiter, mudra priča. i ja vjerujem u to. samo što je čovjek nestrpljiv od želje i neizvjesnosti. ali da ide sve u svoje vrijeme, i svako zlo za neko dobro - to da.

anastasia
, je li ti ikad tako kasnila user posted image ? ajd, ako ti bude kasnila još koji dan, odi stvarno po beticu.

lidac
, ne očeujem puno, viš da mi se tempica spušta, a simptoma ni s. user posted image no, kao što rekoh, sve ima svoje zašto. vjerojatno robica mog miceka mora prvo bebaču moje seke i onda treba biti koji mjesec razlike da ju ona opet proslijedi meni. tako sam si ja to obrazložila. user posted image svejedno, hvala na podršci!

snjeguljice
, kako si ti? simptomi?

daxy, nisi se utopila u poslu? kako teče prilagodba? e, jesi pričala s kojim G? kako se tumači ta velika tempica? baš mi nije jasno user posted image

hipo, tražiš imena, priznaj? google je tvoj user posted image

lourdess, super je betica... ma bit će sve dobro, uživaj!!!

buba, a ti? tvoji simptomiuser posted image od jučer? user posted image

ja danas bila na terenu i neki tamošnji čuvar redar, što li, zapodjene priču sa mnom i ne znam ni kako smo došli do te teme, a on - sad odmah drugo dijete, što prije, već ti je 35, ne čekaj, bla, bla, bal... sve vam je jasno. uffffffffffff. user posted image

sad odoh se malo pomazit s mm. user posted image user posted image uživajteee, laku noć svimaaaaaa!!!

< Poruku je uredio noemaa -- 12.6.2015 22:54:46 >

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

Neposredna veza do poruke: 428
13.6.2015 7:34:04   
Snjeguljica_83
Jutro!

Hipo, želim ti sreeeeeeeeeeeetan rođendan!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Već se ispunila najveća želja tvog srca pa želim da se ostvaruju druge koje zamisliš....user posted image

Cure, nisam piškila test. user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 13.6.2015 7:35:43 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 429
13.6.2015 7:45:31   
noemaa
Jutrooo!
HIPO, sretan rodendannnn! Nek ti se ispune sve zelje!user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 430
13.6.2015 8:05:01   
lidac0605
Jutroooo user posted image

Hipić,sretan rođendan,nek ti se ispune sve željeuser posted image user posted image

Snjeguljo,di je taj testić user posted image ...sad vidim da nisi piškila,zakaj neeeee user posted image poslat ću ti ja još testova samo reci user posted image

Ajde poduzmite nekaj,jučer sam otvorila zimske bebe,neće niko k meni od ovih novopečenih trudnica user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.6.2015 8:07:20 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 431
13.6.2015 8:26:55   
Jupiter
Hipooooo Sretan rođendan!!!!!!!! Neka ti sve teče po planu i da nam plačeš smo od sreće! ♡♡♡

Snjeguljice ženo draga, od kuda ti željezna volja? Ja bi bar 3 popisala do sada user posted image user posted image user posted image

Noema nećemo više uopće vjerovati temperaturi...

Lidac vidjela sam da vodiš sama sa sobom monolog user posted image ali ne brinem se ja da će ta tema uskoro biti puuuna friških trudnica ♡♡♡i pošalji joj taj testić, možda štedi svojeuser posted image

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 432
13.6.2015 8:27:31   
lidac0605
Sad vidim da nam i Mali andeo ima roćkas user posted image

Sretan roćkas,Mali andeo neka idući dočekala sa članom višeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 433
13.6.2015 8:29:09   
lidac0605
Jupiter,ja opće ne sumnjam da mi nećete doć ti i Perlica ovaj mjesec...a do toga ću vodit monolog user posted image ko Hamlet user posted image

Niš ja više ne vjerujem tim temperaturama,ste vidle sad Daxyinu temperaturu?!A kaj je to user posted image user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 13.6.2015 8:32:54 >

Neposredna veza do poruke: 434
13.6.2015 8:39:04   
Jupiter
Pa di se to vidi tko ima rođendan? Na glavnoj stranici ili ja to ne vidim jer sam na tabletu...

Mali anđeo Sretan rođendan i tebi draga!!!! Isto ti želim što i Hipo, samo sa još jednim članom više! ♡♡♡

Ma ja danas zaista uživam. Na terasi sam i suncam noge :)

Neposredna veza do poruke: 435
13.6.2015 8:45:50   
Jupiter

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Niš ja više ne vjerujem tim temperaturama,ste vidle sad Daxyinu temperaturu?!A kaj je to user posted image user posted image

Ej stvarno ludilo...jedino što mi pada na pamet je da O ipak nije bila tako rano...Ne znam što reći..
Svi se slažu da prvi dio faze je promjenjiv ali drugi ne, pa se sad ti misli..user posted image

Neposredna veza do poruke: 436
13.6.2015 8:53:46   
kisica
Pozdrav cure moje.Vidim dosta novih i to me zalosti, a vidim i neke stare jos ovdje :( Perlice k jarcu, zar jos nist? O mila moja bila sam uvjerena da te ovdje nema. Znam da ce doci i doci i tvoj plus. Zelim Vam to svima.

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

Neposredna veza do poruke: 437
13.6.2015 8:56:25   
chrna
hipo, mali anđeo sretan vam rođendan !!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Drugim curkama dobro jutro ! Sinoć sam bila na pedikuri i trajnom laku, baš sam si sva nekak zadovoljana user posted image pa nakon pedikure , kvartovski kafić, utakmica i tri beck's -a, nemate pojma kako mi je pasala pivica.. .. Bili vani do cca pola 1, nakon toga došli doma i još se razgovarali negdje do pola 3 tako da sam uspjela odspavat točno tri sata. I danas baš cijeli dan radim user posted image užas, baš sam ljubomorna na sve koji su vikendima slobodni.....
Moje vještice i dalje nema, malo me to živcira, malo mi paše da dođe izazvana negdje početkom 7 mjeseca, malo sam si budala , jer se ja nekak nadam da neće uopće doć user posted image mislim znam da neće bit tak, al vjerujte mi da sam u napasti da napravim test , a znam da bi ga radila bezveze . ... Baš sam sva nekak blesava..... Aaaaaaaaaaa kad će 19 h

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 438
13.6.2015 8:58:45   
štrumfeta1
Jutroooo
Hipo i mali andeo, sritan,najsritniji rodendan nek bude!!!
Perlice,takvi su i moji simptomi bili,kuvalo u meni ko da cu dobit do zadnjeg dana
Anastazija,dobrodosla i dobro oslauser posted image
Ja jos ne virujem,al nikako utec od tog straha,sta su ti traumr

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 439
13.6.2015 9:35:55   
perlica55
Hipo i mali andeo sretan vam rođendan, sve najbolje user posted image user posted image
Ima li torte user posted image
Lidac, neće ekipa s odbrojavanja, ha?! user posted image
Kod daxy prava trudnićka BT, bojim se da FF više niš ne vjerujem...
Štrumfeta još sam pod dojmom tvoja dva srećka u buši user posted image
Noema, znaš mene, čvrsto na zemlji... Sada za ozbiljno, primila sam booster,
nekak je normalno da imam user posted image simptome...
Odoh na plac, tipkam kasnije ...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 440
13.6.2015 10:10:10   
hipo
Drage moje hvalana cestitkama!!!
user posted image evo torte pa navaliteuser posted image

mali andjeo sretan ti rodjendan! zelim ti da slijedeceg docekas s bebom u narucjuuser posted image

Mislim da sretniji rodjendan nisam imala.uz me probudio s kavicom, cestitao ljubio mene pa skembu da kaze dobro jutro mrvici user posted image

nesto se naoblacilo i ugodno puše, mozda nam padne kakva kišica i malo nas rashladi 😀

Strumfeta, meni je tek oko 11. tjedna pocelo sjedat u glavi da sam user posted image stalno neka nevjerica, strahovi i snovi da tek moram na pretrage i mpo i da nemam pojma o nicemu i da sam tek na pocetku... strah je i sad prisutan, a pretpostavljam da ga se necemo rjesit :-)

Jupiter, sretno sutra!!!

idem se pomalo spremit pa malo idemo u nabavku-reko je muz:opet si sve pojela user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 13.6.2015 10:17:15 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 441
13.6.2015 10:20:06   
anastasija0702
Hipo i mali anđele sretqn vam rođendan i nek vam se sve najljepše želje ostvare - ja znam bar tri.. beba 1,2,3. user posted image
Noemaa, je zna mi kasniti ali ovoliko baš ne obično ne to dan dva trj maksimalno. Meni je 30.ti dan ciklusa bio 8.6 znači kasni mi 5 dana.
Jutros sam opet radola trakicu sa ebaya i negativna je. Ne znam da li bi uopće više vjerovala u te testovr.
I dalje ima. tamno smeďi iscjedak koji nikad nemam osim nakon M ono kad završava. Računam da bi mi do pon trebalo doći ako misli doći ali ja simptoma baš i nemam. Bole me leđa povremeno jako i taj smeđi iscjedak. Jel se u poliklinici sunce treba naručiti dan prije za vaditi betu ili samo ujutro nazoveš i dođeš? Ja sam vam u Zd. Što se tiče dr i gin ovih državnih dosta da vam kažem da gin naručuje na 3.god na pregled a kod.općeg dr sam ovaj tj morala se tri dana prije naručiti samo da.bi digla uputnicu za hormone štit vaditi. Kao što vidite zdravatvo nam je baš reformirano.

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 13.6.2015 10:21:56 >

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 442
13.6.2015 10:33:08   
papučica
jako puno se toga izdešavalao a ja nisam bila tu , ko kad sam starija žena pa mi malo to sporo ideuser posted image

Neposredna veza do poruke: 443
13.6.2015 10:34:00   
papučica
vidi , gdje mi je post, ja vas sve redom pozdravila, eto ni ovo više neznam napisati

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 444
13.6.2015 10:35:16   
papučica
Sretan rođendan Hipo i mali anđeouser posted image user posted image

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 445
13.6.2015 10:39:46   
papučica
Da vam ispričam moju situaciju:

16.4. user posted image
16.05.user posted image , onda od trećeg dana klomifen
10.06. počinje smeđi iscjedak, par dana prije bolio me stomak i grudi počele bolit i evo i sad bole

Kao da nemam dugogodišnje iskustvo neznam kad trebam dobit kad su mi dva ciklusa zadnja bila evo kad.
Da li da još čekam preko vikenda pa u ponedjeljak gin, danas sam u smjeni, sutra završavam, nemam pojma šta da radim?
Da sačekam da mi zakasniuser posted image ili je ovo vješica, možda neko ima iskustvo.

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 446
13.6.2015 10:46:47   
chrna
Ja sam jučer na dnevnom ulošku vidjela dvije male male mrlje smeđe, i kasnije ništa više. A kaj se tiče smeđeg iscjedka, meni vam curke moje tako uvjek počinje vještica , dan dva taj smeđi i dan dva baš krv. I to je to od moje vještice kad ju imam. I tako je uvjek, al baš uvjek. Sad me malo bune te dvije mrlje kaj sam vidjela, ubiti više su ko neke točkice bile. Ma nemam pojma, strpit ću se do 22 i počet s duphastonom .

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 447
13.6.2015 10:49:08   
LourdessPadme
hipice i mali andjeo pa sretan vam rockas 🎉🎉🎉🎉🎉♥️

lidac ne mogu nac temu,stavi link i stizem ti user posted image

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 448
13.6.2015 10:51:19   
lidac0605
Da,Perlice,neće niko k meni na zimske user posted image tebe čekam drugi tjedan,pa će valjda i druge za tobom user posted image

Jupiter,sretno sutra,nek su se obje oplodile user posted image

Anastasija,u Sunce ne moraš ni zvat,dođeš i izvadiš,od 7 nadalje,subotom od 7-10.Ja se liječim kod njih pa znam...

Hipo,ne mami me s torticama,ne smijem to papati user posted image osim ak nemaš neku zdravu,recimo od zobenih pahuljica i zaslađivača user posted image

Kad smo već kod zobenih-inače su zobene moj redovni doručak,svako jutro...e,brate mili,otkad sam trudna nikak mi ne sjedaju,jučer sam ih nakon tjedan dana pojela ujutro,ja sam mislila da će mi trbuh puknut kolko sam se napuhnula od njih,do popodne nisam sebi došla,sve me bolilo oko pupka kak sam bila napuhnuta...a recimo,kad pojedem Fortiu i crno pecivo sve 5.Očito ću ih morat prestat jest sad u trudnoći.Moram se tu pojadat kad se niko s menom ne razgovara na zimskima user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 449
13.6.2015 10:53:43   
lidac0605
Lourdess,dolazi amo http://www.ringeraja.hr/forum/zimske-bebe-20152016_923567.html

Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!