Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 9:26:01
|
|
|
|
lidac0605
|
Danery,mani se negativnih misli,otkud sad to ...i ne čitaj po netu bedastoće,ja sam još u prošloj trudnoći,koja je bila komplicirana i preležala sam ju,naučila da se to niš po netu ne čita jer si samo u bedu i u svakoj priči se pronađeš...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 9:27:59
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Anastasija žao mi je zbog , sretno ovaj ciklus Danery, vjerujem da je teško, al drži se... Pokušaj se ne zamarati razlogom.. Ak nisi u zadnje vrijeme kontrolirala cervikalne briseve, odi kontroliraj, i hormone štitnjače... Hugić... Jupiter sretno od srca sutra, javi nam čimprije Lidac, joj vjeruj da sam nestrpljiva do neba i natrag, al strpljen - spašen Vele cure na Rodi da su znale kupiti cca 5/6 testića, pa ih piškiti svako jutro nakon HCG injekcije, da vide tamni li druga linije, il nestaje... Meni ne pada na pamet. U petak ak bude test pozitivan sam trudna ak ne, idemo na jesen u nove povjede... Hvala cure svima na podršci Simptomi: cice i dalje bolne, malo kao da su manje, ustajem pi pi barem dva puta u toku noći, u petak naveče su me probudili grčevi jednaki mojim PMS grčevima, danas trbuh ne boli... Eto, hormoni su je**** stvar
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 9:33:50
|
|
|
|
danery
|
ma lidač,sastavilo me jer je ovih mjesec dana bilo koma,em ja nikuda i ništa nisam smjela,em mala koze imala,em same,i vidim da se sva razmrdala,ne zna kud bi sa sobom,babe ju razmazile,dere se stalno,okreće mi očima,vrtić joj je koma,niš ne rade već 2.godinu.... i sad kuda god bi išla,ja ne idem jer nit mogu na kupanje,nit u grad na duže....i mm mi malo s.ebao koncept,to bi mogla u top strpat i ispalit..... a čitanje po netu,nije do toga,nego kad saberem povijet bolesti u familiji (zbog brata mislim i one prve ),nije mi baš svejedno....tak daaa....bah.... ma mislim ustvari da me sad pere ovaj nesretni koktel hormona jedva čekam kontrolu,da mi uzme te nesretne briseve,pa ajmo ponovo probati....najradije bi se sad već iliti stručno rečeno:posljedice nehebice
< Poruku je uredio danery -- 14.6.2015 9:35:52 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 9:42:55
|
|
|
|
lidac0605
|
Joooooj,pusti povijest bolesti familije,jooooj,kad bi ja sastavila listu,mojih i muževih zdravstvenih "grešaka" a kamoli malo dalje,već bi žile rezala ... Čekaj,kaj iza one prve trudnoće nisi radila nikakve pretrage s obzirom na sve?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 9:47:37
|
|
|
|
danery
|
ma jesam,ima kod mene greška u kromosomima,zato i kažem.... ne mora ništa biti,al kad imaš nalaz i bolest kojase sve više pogoršava i na nju se vežu sve veće komplikacije....mah....uffff.....
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 10:07:02
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Danery nadam se da ces se uskoro osjecat bolje i krenut na pretrage ako mislis da ti trebaju, upilaj doktore za uputnice, ako imas argumente trebali bi ti ih dar. Sretno s tim i da sto prije vidis i Nadam se da su ljepsi dani ispred tebe. Idem se odvuc u kuhinju i pocet cistit blitvu i ribu. Najradije bi lezala...a moram se pokrenut, nisam radila pilates vec tri dana, pocele su me stare kosti zuljat popodne cu morat malo ako me tlak nebude ko u osušene biljke. Pijem tolitre vode al je mali efekt
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 10:41:36
|
|
|
|
Jupiter
|
Pitanje; ff mi je označio ovulaciju dan prije punkcije, i vidim samo oznaku za inseminaciju i tranferIVF. Koja je oznaka za punkciju pošto dobro znam da O nije bila dan prije?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 11:14:53
|
|
|
|
LourdessPadme
|
Jutro curke anastasija zao mi je zbog vjestice perlo perlice navijam za tebe iz petnih zila ❤️ daxy nema te? Jesi dobro? hipo i u mene problemi s niskim tlakom ,jucer mi je prija s 4 trudnoce iza sebe i niskim tlakom savjetovala da pijem mineralnu,kaze da je njoj pomagalo. Vrijedi pokusat
< Poruku je uredio LourdessPadme -- 14.6.2015 11:17:01 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 12:11:27
|
|
|
|
anastasija0702
|
Jutro curke da i meni je bed da je došla al što možemo ova je zadnja prije definitivno! Ja lipo pijem kavu u kafiću i mislim na vas - svima koji još čekaju želim veeeeeliki... Plan je ovakav: prvo kupujem vitamine još nisam odlučila koje da uzmem. Nakon toga od danas krećem sa jednom metodom za koju mislim da će pomoći. Ne znam jeste li čuleza transurfing al stvarno djeluje ja sam tu metodu radila za poboljšanje učinka na poslu i djelovala je samo što me baš iscrpi energetski. Ako koga zanima javite se na p.p.Odlučila sam sad raditi za bebu, moram sebe staviti u prvi plan a ne glupi posao. Eto toliko zasad.
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 14.6.2015 12:16:55 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 13:32:31
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: LourdessPadme - ponosna štrumfeta1 - ponosna daxy - 08.06. chrna- 09.06. bubulu - 17.06. buba m - 18.06. perlica55 - 20.06. irchy85 - 23.06. Kazimira - 23.06. Jupiter - 24.06.
< Poruku je uredio daxy -- 15.6.2015 7:51:35 >
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 13:44:28
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 13:55:10
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav curke. snjeguljice žao mi je zbog vještice. hipo i mali andeo s malim zakašnjenjem sretan vam rođendan! Čitala sam vas,drage moje,al ja vam jednostavno od posla ne stignem glavu dignit. Možda me nitko nije shvatio ozbiljno,al ovo mi je stvarno grozno razdoblje. Šikanirana sam i trpim mobing zbog onog Bo. Ne znam koliko ću to još izdržavat,al ako puknem prije novog postupka bolje da mi se nitko ne nađe na putu. Toliko o poslu. Danas sam s vama. Moja BT ni meni nije jasna. Možda priupitam gin o tome kad uvatim priliku. Recite mi,curke koje ste koristile Utriće,koliko dugo nakon prestanka su oni "izlazili" iz vas? Meni se čini da još uvijek imam tragova tog masnog bijelog čuda.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 14:20:38
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, jako mi je žao kaj te maltretiraju na poslu Pojedinci su gamad! Utrice sam koristila samo jednom, 2x1 i kad sam prestala dva dana nakon uzimanja niš nije curilo.... Sada se bojim da bi moglo curiti do NG, jer ih 6 dnevno guram. Kaj planirate dalje??
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 15:02:13
|
|
|
|
anastasija0702
|
Daxy baš mi je žao zbog mobinga na poslu.. i meni je isto tako. Hvala Bogu trenutno sam na Go pa sam u miru al ozbiljno razmišljam da promijenim posao ili da ostanem trudna više da se maknem od svega i posvetim malo svojoj obitelji.. Hej a zašto mene niste dodale u trudilice?? Ja trebam dobiti 13.7. Pošto sam tek jučer dobila. Uzela sam od Natural Wealtha prenatale dođu 150 kn ali ima za 3 mj tableta. Baš sam happy!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 15:06:56
|
|
|
|
noemaa
|
Daxy,ja shvatila da si samo Na drugom poslu,ali ne i mobing. Ma uzas,ljudi si svasta dopustaju. Pa ima li na tvom poslu osoba zaduzena za dostojanstvo (tako nekako se kod nas zove)kojoj prijavljujes mobing?? Perlice,ma i meni je bedasta ta rodina prica.mislim,to je vec i opsesija. Ja ti zelim da ti petak bude najsreniji dan,kao i pon za jupiter Hipo,bas mi se jede blitva,njaam Danery,jesi bolje? Meni ce veceras procurit,trbuh mi kuha,a i bedra.a neka,sto brze,skorije su nove pobjede.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 16:15:24
|
|
|
|
daxy
|
anastazija obrati pažnju na naslov teme i na datume koji su na listi. Ovo je odbrojavanje za lipanj. Listu za sljedeći mjesec radim iza 25. (najavim kad ću ju radit) pa cure tad javljaju datume. Tad mi javi datum. noemaa ma imamo sindikat al za onu stvar jer su to sve njihovi ljudi. Izgurat ću par dana,a onda imam i ja neke metode. perlice meni je još masno na papiru poslije brisanja. Sad ćim dobijem idemo sve ispočetka. Nadam se s drugačijim ishodom. Sory što nisam upratila. Kad si primila booster? Kad ćeš test radit?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 17:28:38
|
|
|
|
perlica55
|
Booster je bio u petak ujutro, testić ću piškiti 19.6. Nadam se da te menga neće zezati kao zadnji put, nek krene čimprije, da možete u nove pobjede Noema, draga, više sreće idući ciklus
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 21:14:01
|
|
|
|
anastasija0702
|
Cure di ste? Ništa se ne javljate. Koje vi vitamine uzimate i što bi još trebala osim natural wealth prenatala? Jel kome pomogla vrkuta i marulja čaj ja sam to jedno vrime pila al bez uspjeha.. Što mislite o Jonasovoj metodi, ja sam je jednom pokušala testirat sa lh trakicama pa mi nisu pokazale pozitivno u te njegove dane. Inače meni ima smisla. Ima li koja nova ? Perlice nadam se da neće doći, držim ti fige, držim vam svim. Dobra nam je statistika 2
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 14.6.2015 21:22:00 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 14.6.2015 22:35:47
|
|
|
|
perlica55
|
Jupiter, tamo gdje odabireš odnose, PM, AM, piše IVF Ret. Pa si odaberi na dan punkcije... Noooć
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 15.6.2015 5:44:16
|
|
|
|
noemaa
|
Jutroooo! Moja gda stigla sinoc. Tak da za tjedan dana po nove pobjede i ovaj put ima da bude bingo. Anastasia,meni se dogodio u veljaci,kad su mi se plodni dani po ff poklopili i s jonasom i s akcijom . Tako da mozda ima sto u tome.no onda mi se nakon kiretaze pobrkao ciklus tako da ce mi se s jonasom poklopit ponovno tek za godinu dana! nadam se sada da jonas nije presudan jer bih htjela ipak sto prije zatrudnit. vrkutu i marulju pijem,ako nis drugo,evo pomoglo da su mi m bezbolne.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 15.6.2015 5:45:32
|
|
|
|
noemaa
|
P.s.citala sam da nakon tri mjeseca pijenja v i m,treba stanka.tako da cu jos ovaj ciklus piti,a onda pauzirati.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 15.6.2015 6:56:29
|
|
|
|
danery
|
jutro vidim da pišete o vrkuti,marulji,čemu li?kakvo je to za piti?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 15.6.2015 7:33:52
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Noema,ahhhh nek je stigla ak je već namjeravala,još stigneš na zimske bebe,malo konap al nema veze .. Perlice,kak tvoji simptomi?Jednako intenzivni,jači ili?Osjetiš kaj? Daxy,nadam se uspjehu na idućoj inseminaciji ...a mobing mislim da to danas proživljava većina ljudi koji rade ...nadam se da ćeš i ti pokazat zube. Danery,ja sam pila vrkutu od prošle god od 8.mj skroz do ove trudnoće,2 šalice dnevno,fina je za pit i tak sam se navikla na nju da mi sad baš fali,al ne preporuča se prva tri mjeseca u trudnoći,pa ne smijem.Prije nje sam stalno imala na papi neke upale i u brisu svaki put nekaj drugo,sad je sve savršeno i mislim da je ona zaslužna. Jupiter, za današnji transfer! Chrna,u kojoj si ti fazi?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 15.6.2015 8:01:22
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. noemaažao mi je zbog . Drž mi se. perlice držim ti sve fige svijeta za petak! jupiter čekam neke lijepe vijesti od tebe. Moja će mene izludit. BT me isto zeza. Valjda će mi brzo doć. Molim Boga da imam O sljedeći ciklus.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 15.6.2015 8:44:58
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Noema, žao mi je zbog , nek bude zadnja idućih godinu dana Daxy, baš te zeza BT, nadam se da će ti menga uskoro stići, pa da možete u nove pobjede Bubulu i buba, kakvo je stanje kod vas???? Danery, imaš temu o čajevima, pa je pročitaj... Pokušaj ih koristiti, možda ti pomognu Lidac, trbuh više ne boli, cice su se malo ispuhale, al su jako bolne, spava mi se stalno, i krenula je nervoza Nije ni čudo kolko hormona u meni divlja
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!