|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2015.
16.6.2015 8:36:35   
perlica55
Jutro cure user posted image  user posted image  user posted image
Treba mi dupla jutros user posted image
Lidac, sretan rođendan junioru user posted image  Nek bude
dobar, zdrav i veseo user posted image
Danery, uživaj s majstorima, nek bude sve po planu user posted image
Daxy, hoće li user posted image ? Imaš kakvih simptoma da bi stigla??
Jupiter kak si danas???
Anastasija, ne vjerujem da se može zatruidniti za vrijeme
menge, jer se endo ljušti, a kad završi menge, endo bi trebao biti jako tanak, 
tak da ne znam i kad bi došlo do oplodnje, gdje bi se taj zametak implatirao user posted image
Ostale cure, gdje ste???
Kod mene sinoć krenuli pravi simptomi PMS-a, bol u trbuhu, živčanost,
tak da su mi sve nade potonule user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 526
16.6.2015 9:01:04   
hipo
buba kako si, jel ima kakvih simptomčića kod tebe, meni se čini da ti je O bila tamo 10. ili 11. DC.
perlice žao mi je ako su to baš PMS simptomi user posted image
Jupiter kako si? Jel si doma ili si išla raditi?
Lidac nek bude veselo za rođendan, i nek torta super ispadne!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 527
16.6.2015 9:34:39   
Kazimira
dobro jutro user posted image

Žao mi je perlice zbog pms-a....user posted image
Lidac sretan rođendan veeelikom dečku user posted image user posted image user posted image

Jupiter user posted image    user posted image     user posted image      user posted image       user posted image      user posted image
Evo je za sada nemam simptome pms-a....nadam se da neće ni doći.....user posted image

user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 528
16.6.2015 9:46:12   
Jupiter
Jutroo user posted image !!!!
Doma sam i odmaram :) Po prvi put guram utriće i bas je malo fuj user posted image
Cijelo vrijeme me jajnici bole, od punkcije i pretpostavljam od menopura. Ali nis strašno.

Anastasia vjerujem da ima nešto u toj Dr Jonasovoj metodi. A kad je čovjek očajan probati će sve.
Ako ništa drugo onda bar znaš da si dala sve od sebe. Bude lakše.

Perlice sigurna sam da znaš kako ne treba vjerovati tim simptomima. Samo sebe mučimo proučavanjem i dijagnosticiranjem. Al' dobro, vidjet ćemo mene za 10tak dana user posted image

Lidac Sretan rođendan malenom i od mene!! Da bude veselo i zdravo dijete! Super mamu već ima :) ♡

Daxy ovo je bas mučenje, a temp ti šara Ko luda.. Daj da više dođe user posted image pa da krenemo ispočetka... A što se posla tiče, uvjerena sam kako si savršeno sposobna riješiti bilo kakav problem jer se već pri pisanju vidi karakter osobe. Želim da ti se sve posloži što prije!

Noema ovo je, kao što su cure prije pisale, zadnja M prijeuser posted image !!! user posted image

Hipo ti si naša inspiracija ♡ Hvala tebi i svim trudnicama koje su još uvijek tu da nam pruže podršku user posted image
user posted image
Kazimira navijam da ako i budu simptomi, budu zbog user posted image !!!
Svim ostalim curama, da ne nabrajam sada, jer ću nekog izostaviti, šaljem veliki zagrljaj! Hvala što postojite i ovdje odvajate svoje vrijeme ♡♡♡

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 529
16.6.2015 10:54:50   
buba m
Pozdrav svima!!! Jako sam u guzvi, a sve mi se cini da me pici neki pms, znat će se do kraja tjedna.... Uh ja se javljam sa marende.... Sretno svimaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 530
16.6.2015 10:58:19   
štrumfeta1
Bok cure drage
Perlice,ma takvi su i moji simptomi bili,ne da ti dajem laznu nadu,al cisti pms
Ne daj da te to obeshrabri
Jupiter,kako ti?

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 531
16.6.2015 11:52:20   
anastasija0702
Perlice, Daxy i Kazimira i svima vama ostalima koje čekate držim user posted image i od sveg vam srca želim user posted image i user posted image i još jedanuser posted image
Ajmo cure pozitiva!! Sunce, more sve što treba za user posted image . Kažu da sunce poboljšava ovulaciju.
Kakva su vaša iskustva s maruljom? Ja zasad pijem samo vrkutu, kad sam pila obe mislim da sam bila presušila tako da ti pripisujem marulji.
Čula sam da je i stolisnik dobar, jel tko probao?
Baš sam happy, možda uspijem danas nagovoriti M na akciju da testiramo jonasa.
Baš uživam na godišnjem - spremam se sad praviti lazanje.. mljac mljac.mljac

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 16.6.2015 11:53:45 >

(Odgovor članu štrumfeta1)
Neposredna veza do poruke: 532
16.6.2015 12:21:49   
chrna
Bok curke!
Evo samo da se javim na kratko, lidach od moje vještice još ništa. Neka tako i ostane. Čisto sumnjam da je zbog trudnoće nema, no nema veze. Ne želim radit test i nervirat se bezveze. 10 godina i više, nije došla spontano , tako da mislim da je samo to uzrok kaj još uvjek nije došla. No sad mi niti netreba, u ponedjeljak počinjem s duphastonom pa će onda krenuti i onda dogovor za ivf, po ljekove i tako .

Nije me bilo koji dan, kumče mi imalo rođendan, a i MD je bio malo u banani zbog posla pa smo cijelo vrijeme visili skupa, i tješila sam ga. Nadam se da ćemo nekako uspjeti zapaliti na more za vikend 25-tog, a onda tražimo novi posao za njega . Grlim vas sve i mislim na vas .

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 533
16.6.2015 16:12:20   
Vilić zuba
Drage moje cure, samo da vam se javim.
Znam da je to vec izlizano opravdanje od mene, ali radim po cijele dane, doslovno. Sezona je, radim dvokratno, dodjem doma skuhat-ako i to i picim natrag na posao. Svi se zgrazaju al sta cu, tako je u sezoni, lakse cu disat od 1.8 i to je to....
Znate da sam rekla da imam super seficu, ne znam sta bi rekla vise, ta zena je super na kvadrat i to mi sve olaksava.

Veceras mi je stoperica, desni jajnik jutros folikul od 18mm, poslali me vadit lh i e2, u cetvrtak aih. Zabravila sam rec da je ipak u prirodnom ciklusu ovaj put, sljedeci cemo stimulirano.
Ja sam dobro, ne stignem na sve to mislit. MM je prestravljen, ne znam sta ga je ulovilo. Inace je skuliran.

Necu vam obecavat da cu danas citat sta se izdesavalo u lipnju jer cu vjerojatno to pogazit, u cetvrtak imam slobodan dan i sigurno cu bit ovdje nakon svega da malo pohvatam.

Mislim na vas cesto, pogotovo zadnja dva tjedna dok camim u cekaonici kroz jutro prije uzv-a...

user posted image user posted image

1. AIH lipanj 2015 user posted image

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 534
16.6.2015 16:29:06   
buba m
Vilić zuba, ima nas još koji od posla ne mogu disati user posted image
Sretno ti bilo sa štopericom i svime što dalje slijedi...
Mene cice ovaj mjesec ne bole, bar ne još... I tako... user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 535
16.6.2015 16:39:27   
hipo
Vilić draga sretno na AIH-u! nek upali odma od prve!!!user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 536
16.6.2015 17:22:59   
bubulu
Hej curke user posted image

Ja nestrpljiva sam jutros isla piskit test i bacim oko na njega dok sam stavila kugat kavu i vidim samo jednu crticu, odem u dvoriste poit kavu,zujat i tako i nakon pol sata odem na wc i bacim pogled na test i ugledam i drugu crticu user posted image , jako jako jako slabu, onako ko sjena je izgledala. Ne znam dal sam umislila ili je stvarno. Simptomi pravi trudnicki, cudan okus u ustima, cice vece al ne prevec bolne, kriza me bole i probada me. Sutra ponavljam test user posted image , al sam nekak uvjerena da je to to.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 537
16.6.2015 17:42:29   
hipo
bubuluuu pa nek sutra testić potvrdi to sto si danas vidjela! sretno!!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 538
16.6.2015 17:54:29   
papučica
Pozdrav za sve trudnice i trudilice

kod mene nema ništa novo, ovaj smeđkasti isjedak skoro netao , vrlo malo ga ima ali dosta svjetliji. Danas sam trebala dobit, grudi me bole, leđa kao pred vješticu.
E od sutra bih trebala razmišljati o testu ili gin, al neznam što sam ovoliko pesimistična.
Razmišljala sam da ni sutra ne uradim test neka zakasni par dana, a da li ću izdržatiuser posted image .

Zadnje četiri godine samo gledam kontrolne crte.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 539
16.6.2015 18:08:47   
lidac0605
Uuuuuu,Bubuluuuuu,znači od sutra si na zimskima user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim fige da je to to!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 540
16.6.2015 18:11:52   
hipo
ahaha Lidac super mi je kako vrbuješ ljude na zimske, ko u neku sektu user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 541
16.6.2015 18:18:13   
lidac0605
user posted image

Jelda,Hipo,tak sam ko Jehovin svjedok,hahahahaha...

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 542
16.6.2015 18:27:22   
hipo

IZVORNA PORUKA: lidac0605

user posted image

Jelda,Hipo,tak sam ko Jehovin svjedok,hahahahaha...
neka, neka, vidis da ti dobro ide!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 543
16.6.2015 18:32:40   
lidac0605
To se ja stalno ponavljam...mantram,šaljem pozitivne vibre za plusiće user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 544
16.6.2015 21:08:41   
anastasija0702
Bubuluuu user posted image user posted image držim ti fige da je to to!!!!!!
Papučice, tako je meni bilo pred M ovaj mjesec. Možda bi ti bilo bolje napraviti test čisto da se opustiš ako nije nije.
Ali potpuno te razumim- možeš misliti koliko sam se ja puta u ovih 7 godina braka nadala da je.
Ne brini se, nemaš što izgubiti. Ja sam ovaj mj bila luda jer sam znala da nije a bez razloga mi je kasnila 7 dana.. malo čudno al ja vjerujem da je to dobar znak za sljedeći mjesec. A onaj jedan puta kad je otišlo sa M, iako nemam nikakav dokaz da sam bila trudna, jednostavno sam osijećala.Cice preosjetljive ali samo bradavice, mučnina napuhanost neki osjećaj ushita kao da sam se nafiksala u neko sretno stanje. A kad mi je M došao taj mj ja sam bila dublje od očaja užasan, užasan osjećaj a bio mi je rođendan, sjećam se. Osjećaj gubitka. Tada smo bili pokušavali uz bioenergiju ali su mu spermiji bili loši pa sam računala da možda nešto sa plodom nije bilo ok dočim sam dobila. Tako Papučice ne očajavaj, ako nemaš ništa, nemaš što izgubiti. Jednom kad to shvatiš ići ćeš samo gore jer najgori je gubitak gori čak i od neimanja.
Post je trebao biti pozitivan al eto malo regresije na temu. Poanta je može biti jedino bolje!!

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 16.6.2015 21:14:17 >

Neposredna veza do poruke: 545
16.6.2015 22:30:49   
Kazimira
Bubulu biti će da su user posted image user posted image user posted image pomogla user posted image user posted image user posted image ....čekamo jutro i držim fige da budu deeebeeeleuser posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

Neposredna veza do poruke: 546
16.6.2015 22:33:59   
Jupiter
Bubulu držim fige za sutrašnji test!!!! Da nam javiš sretne vijesti! user posted image
Strumfeta ja sam ok iako cimaju jajnici a napuhnutost je prisutna od početka uzimanja menopura. Zamišljam kako se sad sve odvija unutar mene i da se lijepo ugnijezdi ♡ pitam se hoću li što osjetiti.
Chrna drago mi je ako kod tebe ide po planu. Premda bi bilo filmski da si sad trudna, malo prije postupka....I wish... :)
Vilic zuba Sretno sa prvim aih! !! Želim da uspijete!!
Papučica i kod tebe se nadam da je to sve zbog user posted image i da nas i ti razveselis novostima!
Lidac i Hipo baš ste me nasmijale! user posted image
Kad bi jehovini svjedoci bili ovakvi ja bih odavno kucala i drugimauser posted image user posted image
Anastasija valjda si uspjela nagovoriti muža na akciju...ali nije svakom lako u to vrijeme akcijati :)

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 547
16.6.2015 23:49:31   
papučica
Hvala ti Anastasia na odgovoru koji je iskren . Žao mi je svake žene koja prolazi kroz ovo krizno razdoblje , bilo da je poznajem ili ne.
Mi smo jake i možemo puno puno toga podnijeti i izdržati jer znamo zašto se borimo.
Nije tvoj post nimalo neugodan prema meni , vjerujem da je iskren jer samo žena sa velikim iskustvom može to napisati.
Riješit ću se dileme , najvjerovatnije sutra , pa neka to nije prva jutarnja , jer radim ujutro do 9h pa idem kući. Moje radno mjesto je u jednom gradu a živim u drugom tako da nisam kupila test ali ću ga kupiti.
Držite mi fige sutra, a ako ne bude ništa idemo dalje.

Perlica, Jupiter, Anastasia, Lidac, Daxy, Noema,hipo, Kazimira, buba m, štrumfeta 1,Chrna,Vilić zuba, bubulu ne mogu da sve popamtim sa čime se borite ali znam da idemo ka zajedničkom cilju pa vam želim sretno. Oprostite ako sam nekog izostavila , ali svakako svima želim sreću.

Laku noćuser posted image

Neposredna veza do poruke: 548
17.6.2015 7:00:44   
perlica55
Cure koje piškite jutros, sretnooo user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu papučica)
Neposredna veza do poruke: 549
17.6.2015 8:01:22   
hipo
Bubulu sretno!!!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!