|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2015.
20.6.2015 18:26:21   
buba m
Anastasija, mm i ja smo za prvu bebu imali odnose gotovo svaki dan, sad smo ponovo počeli prakticirati sex svaki dan, odmah nam je i komunikacija bolja, možda i intuicija, sex zbližava ljude user posted image user posted image user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu anastasija0702)
Neposredna veza do poruke: 701
20.6.2015 19:04:38   
anastasija0702
Da, seks svakako pomaže u regulaciji odnosa između parova. Osim toga meni je najbolji lijek za stres. Misliš cili ciklus ili samo svaki dan u vrijeme plodnih dana?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 702
20.6.2015 20:44:02   
irchy85
Napisala sam ogroman post i izbacilo me :(
Ukratko...

Buba zao mi je zbog - no dok user posted image ne dode,ima jos nade

Ja sam ok,tempica mi na 36.7 nisam upisala na ff jer nije kod mene
Grudi me bole nemogu ni leci kako treba

[img]http://FertilityFriend.com/ticker/585a29/ttc.png[/img]

Neposredna veza do poruke: 703
20.6.2015 21:47:31   
daxy

Trudilice:

user posted image štrumfeta1 - ponosna user posted image
user posted image chrna- 09.06.
user posted image buba m - 18.06.
user posted image perlica55 - 20.06. - ponosna user posted image
user posted image irchy85 - 23.06.
user posted image Kazimira - 23.06.
user posted image Jupiter - 29.06. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 704
20.6.2015 21:49:25   
daxy

Naši grafovi:

buba m - graf user posted image
daxy - graf user posted image
folletto - graf user posted image
hipo - graf user posted image
irchy85 - graf user posted image
Jupiter - graf user posted image
lidac0605 - graf user posted image
mali andeo - graf user posted image
noema - graf user posted image
perlica55 - graf user posted image
Snjeguljica_83 - graf user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 705
20.6.2015 22:22:17   
anastasija0702
Spavate cure? Gledala sam vaše grafove - sve koje su ostale trudne imaju temp oko 36.8?
Koliko vam pomaže mjerenje bazalne temp? user posted image Da li se mora početi prvi dan ciklusa ili? Jel mi to potrebno ako imam lh trakice?
user posted image user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 706
20.6.2015 22:44:34   
daxy
Večer curke. user posted image

buba žao mi je zbog minusa. user posted image
Nadam se da je test ipak star. user posted image

Jupiter ja mislim da bi mogla izvadit betu 11dnt.
Odluka je na tebi. Ako bi tebi bilo zgodnije tako,tako i napravi. user posted image
Jao,kad nemam šta napisat. Čekam pa prođe user posted image ,pa se bacamo u treniranje plivača za AIH. user posted image

Kazimira Skok (peek) lutenizirajućeg hormona (LH) rezultira otpuštnjem jajne stanice iz folikula 24 do 36 (neki kažu i do 48) sati prije ovulacije,iako je LH uvijek prisutan u tijelu njegova razina doseže vrhunac upravo tada.
LH trakice otkrivaju taj skok LH u urinu.
Moraju se testirati svaki dan otprilike u isto vrijeme. Najbolje od 11-15 ili 17-21 sat (uroniti trakicu do oznake max na 10-15 sekundi). Tad je LH najkoncentriraniji u urinu.
Treba se suzdržat od mokrenja i konzumiranja puno tekućine dva sata prije.
Kako funkcioniraju? Kad je testna crtica svjetlija od kontrolne trakica je negativan.
Kad je testna crtica jednako tamna ili tamnija od kontrolne onda će O uslijediti za 24-36 sati i valja se tada bacit u akciju.

Treba se testirati svaki dan da se uhvati taj skok. Kao i dan poslije jer nekima trakice budu pozitivne i 2 dana za redom.
Ako su LH pozitivne 3 ili više dana onda treba nabavit neke manje osjetljive. Ako nisu nikako pozitivne valja nabavit neke osjetljivije.
To je individualno. Također za prvi put treba krenuti malo ranije a testiranjem (9-10 DC).

Valjda sam sve bitno napisala. Ako imaš još pitanja tu sam. user posted image

noema di si,kućo stara!? user posted image
Ja te nikako pitat za zdravlje. Jel krenula seksona? user posted image

perlice hvala ti. Ma sve isto i prošli put. Prirodni ciklus-AIH. user posted image

anastazija za spermije je najbolje akcija svaki drugi treći dan. Tad se sperma uspije obnovit.
Sama znaš koliko su kvalitetni i brzi spermiji bitni za ostvarivanje trudnoće.
Ne moraš koristit i LH trakice i BT,al BT nekako potvrdi ono što je LH trakica predvidjela.
Ne moraš počet prvi dan ciklusa,al je tako zgodnije.
BTje uvijek visoka kod trudnica jer njihovo žuto tijelo proizvodi progesteron i dalje, a porgesteron je odgovoran za povišenu BT poslije ovulacije.
Ima nas tu par koje smo iskusile povišenu BT i dolazak user posted image u isto vrijeme.

irchy fino se drži BT. Kad misliš piškit test? user posted image

Ja bih jako voljela osvojit onu novu kremu La Roche Posey SPF50,al bojim se da nisam takve sreće.
A baš mi trebaaa. user posted image
Inače mi se sviđaju njihovi proizvodi i moja koža ih obožava,al su mi ponekad preskupi. user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 20.6.2015 22:45:30 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 707
20.6.2015 23:00:40   
anastasija0702
Evo ja taman pokušavam skinuti farbu s kose na prirodan način sa vitaminom c, već sam neki dan to radila i dobro mi je posvojetlilo kosu iz crvene u narančastu.
user posted image U pon počinjem raditi pa mislim da još i za bazalnu ne bi imala vremena. Pokušavam se što više opustiti al je teško pošto stalno kuham čajeve, pijem prenatale, matičnu mliječ.. ah nadam se samo da će brzo uroditi plodom. user posted image
Recite mi da li ste se vi plašile trudnoće? Ja uvijek nekako imam neki strah u sebi neznam zašto. Mozak mi kaže da ja to mogu a nešto u meni se uvijek plaši a bez razloga.

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 20.6.2015 23:01:53 >

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 708
21.6.2015 7:56:48   
lidac0605
Jutro spavalice user posted image

Kako smo danas?

Kazić i Irchy kad očekujemo user posted image user posted image za dobro jutro?

Daxy,user posted image za ponovni pokušaj!Koliko puta se mora ić tak na inseminaciju prije IVF?

Noema,Snjeguljice,jel akcijate već pomalo?

Perlice,user posted image kak si,jel sjela malo lijepa vijest user posted image ?

Jupiter,još malo i tvoja beta stiže user posted image

Svim ostalim trudilicama veliki user posted image ,radite redovno domaću zadaću user posted image .user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.6.2015 7:59:48 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 709
21.6.2015 8:23:31   
buba m
Dobro jutro trudilice i trudnice moje user posted image
Ja na poslu, u trbuhu mi sada ooopasno kuha, još malo pa sad će....
Sinoć odradili gažu pa sam jutros slomljena, spavala 4 sata... Danas imamo još jednu gažu, nadam se da će biti još bolja nego ova sinoć user posted image

30.08.2012. MikiMakiMoo

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 710
21.6.2015 8:35:22   
buba m
Pred malo mi je jedna gospođa savjetovala da ako želimo Bebača da mm i ja oboje moramo jesti puuuuuno mrkve, svježe mrkve! I nisam ništa poduzela po tom pitanju jer sam htjela nabaviti pravu domaçu mrkvicu...
http://m.24sata.hr/lifestyle/mrkve-su-za-spermu-zdravije-od-bilo-kojeg-voca-ili-povrca-339128

30.08.2012. MikiMakiMoo

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 711
21.6.2015 8:42:23   
chrna
Jutro curke!
lidach u vinogradskoj su meni rekli da bi bilo dobro napraviti 2-3 inseminacije prije ivf-a , ali svugdje je drugačije , neki i preskaču inseminacije općenito.....
Od moje vještice još ništa, ja sam počela 18-tog počela sa duphastonima, zadnji dan mi je 28 za popit ih i nadam se da neće prije 29 vještica doć. Jer se 29 vraćamo s mora, a 30 idem po ljekove za ivf! Što sam bliže tome sve više me frka....... Još odradim danas, sutra i u četvrtak i čim završim s poslom palimo malo nogice umočiti u more! Joj cure moje, jedva čekam!
perlice kako si?! Joj ja sam ti tak sretna zbog tebe, da od kad si prijavila user posted image meni osmjeh ne izlazi s lica ! Neopisivo mi je drago zbog tebe. Nadam se da će sad i daxy tvojim stopama, a onda i mi ostale polako......

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 712
21.6.2015 9:10:34   
LourdessPadme
Jutro curke moje user posted image

perlice kako si mi ? Uzivaj u ovoj zasluzenoj sreci ♥️

Ja san izasla iz bolnice jucer,bolucka me sve pomalo ,napravili su mi 4 rupice na trbuhu pa se nemogu bas ispravit kad hodam i imam kontraindikacije plina kojim su me napuhali da bih vidljivost bila bolja bolja.
Malo sam ljuta na jer su me na vrijeme hospitalizirali s dijagnozom a opet se uspjelo dogoditi da mi embrij pukne prije i pocne istjecat iz jajovoda u trbusnu supljinu,iako san vecer prije op povracala i cjelo jutro imala bolove trajalo je dugo da me odvedu na stol.
Sretna san jedino sto mi je jajovod spasen.
I sta su mi ih propuhali oba jajovoda usput.
Kolko god bila tuzna zbog svega sta se desilo tjesi me jos cinjenica da smo plodni.
Moramo pauzirat najmanje 3 mjeseca za ponovni pokusaj i imamo velike sanse za ostat trudni,isto tako velike sanse za ponovnu vanmatericnu,tako da dok popiskin plus moram odmah na uvz i vadit betu.

Ljubin i grlim vas sve sta ste uz mene i drzim fige piskalicama za user posted image

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 713
21.6.2015 9:33:10   
anastasija0702
Jutro curke !
Nadam se da uživate uz kavicu user posted image user posted image user posted image user posted image
Lourdes tako mi je žao zbog svega toga što se dogodilo. user posted image Misli pozitivno
plodni ste i možeš ostati user posted image ,spasili su ti jajovod i propuhali ih tako da nema više što da ne uspije.
Da nisi otišla na vrijeme pukao bi ti jajovod i mogla si iskrvariti i umriti.
Kakvi su ti simptomi bili da si znala da nije ok? Jel te puno bolilo?Jel ti to rade pod lokalnom ili općom anestezijom?
Jesi li na Bo i koliko si dobila?
Ništa se ti ne brini za 3 mj biti user posted image .Trčimo u nove pobjede jer
ONO NAJBOLJE TEK DOLAZI, VJERUJ MI!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 21.6.2015 9:41:56 >

(Odgovor članu LourdessPadme)
Neposredna veza do poruke: 714
21.6.2015 9:49:27   
perlica55
Cure jutro user posted image
Maloprije sam ustala....
Hvala na pitanju, dobro sam... PMS simptoma više nema...
Bole me cice jako i opet su se juče napuhale.. Samo bi spavala user posted image
Lourdess, hrabrice naša, samo se ti oporavi i budeš uskoro ponosna user posted image
Odmaraj što više i niš ne forsiraj..
Chrna, držim fige da IVF bude uspješan.. Zbilja nije niš strašno.. Malo će jajnici
pikati kroz stimulaciju, malo više dan/dva nakon punkcije i to je to...
Samo hrabro user posted image
Buba, danas malo odmori, pa uživaj u novoj gaži user posted image
Žao mi je kaj te trbuh boli...
Lidac, nema više onog MPO zakona da se mora odraditi xy inseminacija,
sada se sve radi u dogovoru, a ovisno o godinama i dijagnozi, s MPO G i biologom...
Uživajte cure user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 715
21.6.2015 9:51:41   
Jupiter
Dobro jutro! !!

Lourdess svaka čast na pozitivi. Prošla si kroz težak period ali srećom bez posljedica. Kod transfera, dok sam ležala, upoznala sam se sa curom do sebe. Ona ima, kako kaže, jako dugačke jajovode i već od prije je upozorena, prije ivf, da bi lako moglo doći do van maternicne trudnoće. Na žalost, tako je i bilo. I postupak prije ovog, pitala je koliki je postotak da bude opet vanmaternicna, rekli su 5%. I za ne vjerovati, opet se desio isti scenarij...Ovaj put dokt je nije htio operirati dok ne potpiše da joj može izvaditi oba jajovoda. Potpisala je, jer kako sama kaže, za jajnu stanicu, kod ivf, jajovodi joj ne trebaju. I dok smo pričale bila je napokon sretna jer su maknuli svaku mogućnost da se scenarij ponovi i treći put. Divila sam joj se dok mi je prepričavala.
Život nas tako natjera na kraju na neke odluke za koje nismo ni sanjali da ćemo ih morati donijeti..
Želim ti da brzo zaboraviš ovaj period i da brzo prođe vrijeme do sljedećeg plusa koji će završiti sa happy endom ♡♡♡
Lidac mi smo morali sva 4 puta, koliko imamo pravo preko hzzo, zbog mojih ok nalaza i mm malo slabijeg spermiograma. Ali najčešće se izvode bar 3 prije ivf. Dobro je pustiti bar jedan u pričuvi, jer ako slučajno dođe do ovulacije prije punkcije, može se bar inseminacija napraviti.
Anastasija dobro je kad se bojiš. To znači da si svjesna što to znači, što to nosi sa sobom. Vjerovatno se pitaš hoćeš li to moći, hoćeš li biti prava mama. I ja sam imala strah, sve do 33g. Tek poslije se sve nekako posložilo u meni, jer znam da o tim stvarima naučiš a mnoge dođu intuitivno..i zato ne brini što brineš :)
Buba nama su savjetovali; jedenje 5 cijelih zrna papra svaki dan..inhaliranje kamilicom, puno pive...
Probali smo mi i sa tabletama Biastin u kompletu sa Spirulinom, skupa koji sam vrag i ništa...ali uvijek kažem da smo sve probali, i dođe mi lakše.
Perlice jedva čekam utorak i veeeliku betu! ♡♡♡Reci mi, da li si imala spotting ili kakvo probadanje? Ja još nemam nikakvih simptoma kao što sam ih imala zbog duphastona. Cice tek malo veće, ne bole, dolje sad mi se učini da se nešto dešava...pa ništa..mislim još je rano al' razumiješ da osluškujem svaki znak. :)
Iskreno, tako me je strah te full stimulacije, tolikog bockanja...Chrna tu te razumijem..ali sve to prođe i zaboravimo kao dođemo do cilja ♡♡♡

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

Neposredna veza do poruke: 716
21.6.2015 10:13:21   
LourdessPadme
anastasija simptome sam imala sve trudnicke,umor,napuhanost,bolne grudi ,hiperosjetljive bradavice,veliku ljepu betu.
Medjutim dobila sam smeckasti spoting i na uvz su vidjeli tockicu umjesto u maternici u jajovodu.
Nisan imala bolove kakve inace prati vanmatericna do dana operacije,i beta mi se super duplala al ona se dupla super dok kod se plod razvija tj. Dok god ima mjesta za razviti se.
Otvorila san bo dan kad san zavrsila u bolnici, 14dana cu sigurno biti doma pa cemo vidjeti nakon kontrole kad cu na posao.
Nesto mi pupak nisu dobro zasili pa cu morati u Utorak do odjela da mi pogledaju.
Uspavali su me cjelu.

Znan da su velike sanse da se ponovi situacija al ne odustajen od svoje bebice.
Sreca pa imam divnog M koji mi je ogromna podrska u svemu ovom pa je sve puno lakse user posted image

Ja sam i dalje tu i navijam za vas curke ❤️

29.07.17 stigla roda s najljepsim poklonom :D

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 717
21.6.2015 11:16:55   
danery
ola cure,ja nemam niš posebno za prijaviti na temu user posted image ,ali zadovoljna sam jer je konačno gotovamini bauštela in dahaus,cura je dobila veliku sobu,jučer bio majstor i sve nam prekrečio,potrgao se od posla,ali sve je u mm tip-top obojao,sad mm glanca pod user posted image user posted image ja se još izvlačim na "teško mi je,ne smijem niš dizati" user posted image user posted image
usto su jučer moj tata i mm složili lijepu terasu od cigli na dvorištu,pa je subota baš dobro iskorištena....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 718
21.6.2015 12:02:52   
anastasija0702
Lourdes, kako ti to operiraju? Ne vaginalno nego znači naprave ti rez na stomaku?
Nisam to znala. Nemoj se ti ništa brinuti, odmaraj se i pij vitamine da budeš spremna za bebu.user posted image user posted image user posted image Ako hoćeš poslat ću ti privatnu por o metodama koncentracije za zdravlje.

< Poruku je uredio anastasija0702 -- 21.6.2015 12:04:01 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 719
21.6.2015 12:37:43   
buba m
Prišla je user posted image prasiCa ni jedna!

30.08.2012. MikiMakiMoo

Neposredna veza do poruke: 720
21.6.2015 13:18:11   
perlica55
Jupiter, imala sam od prvog dana transfera jako napuhane cice i bolne,
niš drugo. Od 5/6dpt cice su se sasvim ispuhale i krenuo je PMS,
isti grčevi kao pred mengu, bila sam živčana i bolile su me cice,
al su bile male i mekane. Od juče me ne boli trbuh, cicke su se opet napuhale user posted image
Jajnike nakon puncije sam samo dan dva osjetila da malo boli, kasnije niš ..
Znači kod mene SVI sasvim jednaki simptomi kao da menga stiže... Nikakav
spotting ni krvarenje nisam imala. Ni pad BT, ma niš.. Sretnoo user posted image
Lourdess, držim fige da bude sve dobro... Imala si ak sam dobro shvatila,
laparoskopiju.. Nadam se da ćeš uskoro vidjeti user posted image i da će biti sve
super s trudnoćom.. vjerujem da postoji strah od ponovne VM...
Buba žao mi je zbog prokletnice, al budući je test bio negativan, nek je stigla
kako bi krenuli u nove pobjede... Sretno user posted image
Anastasija, hajde s tim prioravcima kreni korak po korak... Vidi kaj tvom tijelu
odgovara il ne, pa se prebaci na nešto novo... Bojim se da ti od 100 stvari koje spominješ
neće biti dobro koristiti sve odmah... Konzultiraj se s G kad što da uzimaš, kako
si ne bi zbrčkala hormone i ciklus...

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 721
21.6.2015 14:26:09   
Kazimira
Daxy hvala na odgovoru i objašnjenju..... user posted image si user posted image user posted image user posted image

buba m ipak je stigla....meni se ćini da bu plodno ljeto user posted image ...eeee a kaj svirate i gdje? Baš mi je to cool user posted image

cure koje ste bile i idete u postupke imate moje najdublje poštovanje i divljene, ne znam kaj bi vam drugo rekla.....user posted image

Laurdess drži se i treba misliti pozitivno...divna si user posted image

E da ne zaboravim, zanima me vaše mišljenje.....ukratko...frendica je imala jednu vanmateričnu i dva spontana....pokušavaju 3 godine i to se dogodilo.....bila je u Petrovoj na Sv. Duhu, kod privatnika, kao sve ok, a oćito nije.....kaj dalje, baš joj još i ne preporučuju MPO....meni tu niš nije jasno, a tako mi je žao....ima 10 nećaka i nećakinja, obožava moje klince....zakaj???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja evo čekam utorak kad bi user posted image trebala doći, a sve se nadam da je onaj smeđi iscjedak bio implantacijsko kr. jer je taman 9 dana od ovulacije....hmmm....a i danas nam je bila roda u vrtuuser posted image user posted image user posted image

curke user posted image user posted image user posted image vas....

user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 722
21.6.2015 14:42:53   
lidac0605
Kazić,to je roda došla reć svoje user posted image ...ima da je plusić ko kuća za koji dan user posted image
Kad buš piškila testić?

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 723
21.6.2015 15:02:41   
Kazimira
Mislim u četvrtak....uf.....user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 724
21.6.2015 16:45:30   
irchy85
Hola cure

Buba zao mi je sto je dosla user posted image dabogda ti bila zadnja ;)

Lourdess drzi se sreco <3

Evo bas se fino napapala imali rostilj danas uh milina.Mislim da cu cekati do zadnjeg dana da vidim hoce li user posted image doci ili ne,mislim da nema smisla da ranije piskim,malo me mucila mucnina danas no nis strasno,eh da i opet mi se iscjedak pojavio ima ga dosta par puta sam trknula u wc jer sam mislila da je stigla user posted image

Puno pusa saljem

[img]http://FertilityFriend.com/ticker/585a29/ttc.png[/img]

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!