danery -> RE: Odbrojavanje lipanj 2015. (23.6.2015 8:29:47)
|
ma gotovo je sve,lidac,al samo struju treba pokoščat i to je to....eeeeeeeee onda....slaganje svih stvari,kooomaaa.....to će mi trajat duže nego majstorisanje,al ajd[sm=smiley1.gif] samo da danas sve to riješimo i poplaćamo,digao me moler neki dan,veli jel vi plaćate rigips po jednoj strani toliko ili uduplo [sm=smiley34.gif][sm=smiley3.gif][sm=zz_unsure.gif] reko' daj ne plaši me,imamo predračun i preko toga ne idem,ma daj..... veli on pa da,na moru smo naplaćivali jednostrane zidove toliko....pa smo se mm i ja neko vrije dobrano čahali po tikvama.... al ajd,i da malo više naplati,tu mi je negdje oko predviđenogjer ima manje kvadrata nego smo računali,namjerno sam tražila da računa za više da ne bude iznenađenja,.... osjećam se....hah,dobro,sve fizički ok,samo pritisak oko posla je tu.....imat ćemo dostanove djece najesen,znači opet adaptacija,natezanje sa starijima jer je skupina mješovita i tako....al to je svake godine standard,pa ono.... bit će to nekako,sad se više baziram na more,wohooo,idemo za 2 tjedna,pa me to veseli....
|
|
|
|