Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 24.6.2015 23:53:54
|
|
|
|
Kazimira
|
Večeeee...nikad skinut mm s kompa...... Drage moje....dva testa danas potvdila su da smo i čekamo svoju treću srećicu. Nisam baš imala filing jer mi se stalno nekaj muti po trbuhu i ostala sam paf. Danas sam s klincima bila kod sveki na produženom boravku i nisam izdržala, dok su klinci spavali ode ja do Lidla i ljekarne....naravno da su se prije probudili i dok sam piškila po testu moj sinek je vikao "mama ajde meni se piškiiii"...od uzbuđenja mi je zazujalo u ušima Samo sam rekla mm, odveli klince malo do neke igraonice kaj vole, kupila novi test, odmah pišlila kad smo došli doma i veliki debeli +.... još mi ni starci ne znaju (živimo zajedno), samo mm, klinci i sestra Hvala vam puno na podršci Daxy baš mi je žao ...biti će sve ok, ti si jaka Pišemo si sutra.....
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 0:16:26
|
|
|
|
lidac0605
|
Aaaaaaa,znala sam Kazić,čestitam na plusićima ,baš mi je drago,čekam te na zimskima
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 5:53:44
|
|
|
|
Jupiter
|
Dobro jutro ja nemam tako lijepe vijesti kao Kazimira. Čestitam ti Kazić, od srca ti želim da i treća sreća donese radost u vašoj obitelji! Ja samo želim prespavati ovaj dan. Sutra idem izvaditi betu ali ničemu se ne nadam. Hvala na podršci ali moje vrijeme izgleda da tek dolazi.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 7:24:49
|
|
|
|
anastasija0702
|
Jutro cure A što sam vam ja rekla? Rekla sam vam da je Kazić Kazimira čestitaaaaaam na Želim ti ugodnu i mirnu trudnoću!! Jeiiiii Jupiter, nemoj biti tužna - jesi bila dr kad kažeš da ništa od bebe? Nema ništa od žaljenja -glavu gore i gledaj gore prema pobjedi. Chrna, kako je kod tebe? Imaš kakav feeling da neće doći? Još samo chrni i onda smo prepolovile listu!! Chrna, imaš ti već djece? Evo ja se spremam za posai. Malo sam umorna , kasno sam legla ( čitaj zaspala) Čekala sam do ponoći MM da se vrati s neke večere i onda ga zaskočila ahahahaha, luda li sam!!
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 25.6.2015 7:34:39 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 7:34:06
|
|
|
|
chrna
|
Jutro curke. daxy prvo da ti velim super je ta strikalica, sviđa mi se :) A jako mi je žao zbog glupe ciste! Valjda će se glupača nekak riješit i da možeš dalje! Uostalom možda se primilo nezvezano uz cistu, to ti želim! kazimira čestitam i želim ti urednu, školsku trudnoću i veselu i zdravu bebicu! Ja sam došla samo da vam se malo nabrzaka javim, danas idemo na more jeeeeeeeej baš sam si super volje. MD, frendica njezin mali miš koji još nema 2 godine i ja! MD i ja se vraćamo u ponedjeljak a oni ostaju još. Tako da, nisam baš sigurna oko signala dolje ali pokušati ću se nekako javit! Pozdrav svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 8:19:24
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro cure Aaaa,Kazić,čestitam još jednom ! Jupiter,nemoj biti tužna i gubiti nade,otiđi izvadi betu,i polako dalje...doći će i tvoja ... Chrna,sretan put i lijepo se provedi,napuni baterije za IVF Perlice-trudničice,kako si? A di nam je Bubulu nestala?
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 8:55:02
|
|
|
|
danery
|
jutar oooooooooo,pa to je kazimira,baš mi je drago,čestitam
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 9:16:50
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Kazimira čestitam na Smiješno mi kak je malac morao pipi kad i mama, šou Chrna, uživajte na moru i nadam se da će menga krenuti na povratku doma Kolko još dana uzimaš terapiju??? Jupiter, jako mi je žao draga Navijam da nas tvoja beta sutra svih iznenadi Lidac, dobro sam, cice bole, Utrići me izluđuju, dosadilo mi ih stalno gurati... Živčana sam ko vrag i strah me dupliranja bete u subotu, al zbilja se nadam da će biti sve super...
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 9:27:06
|
|
|
|
noemaa
|
sad ti je jasno zašto mi se žuri. anastasija, ja imam 6 god više od tebe. a mm ima 39!!! ali, ne želim se previše opterećivati, valjda sve u svoje vrijeme. haha, našim momcima bi onda bilo lijepo popričati uz kavu kazimiraaaaaaa, čestitkeeeeee uživaj u svojoj trudnoći, neka bude školska!! jupiter... zašto si tako tužna? šta si radila neg.test? drži mi se, draga! ja sam odmah ujutro išla gledati tvoju tempicu i poradovala sam se,a sad vidim št pišeš... chrna, lijepo se provedi, taman ćete ubosti prave ljetne vrućine... puno se nakupaj i pazi se sunca! perlice, samo ti guraj i sve što treba da bebica bude kako treba! bit će duplanja, hoće, hoće, ne brini se!!! curke, svima želim ugodan dan!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 10:24:19
|
|
|
|
hipo
|
Šugav mi je internet u sobi al kad netko pišne plus, trebam se javit! Kazimira čestitam!!!!!! Jupiter sretno s testićem! Nek bude čista pozitiva! Perlice sretno s duplom betom! daxy nadam se da se cista opametila, smanjila, odustala, bilo sto samo da nije veca. Nadam se da se taj jajnik vratio s godisnjeg na svoje mjesto i da ces s pregleda sutra doc s boljim vjestima. tu je ziiiiimaaaaa, jucer sam imala tajice i hlače i dvije majice dugih rukava i jaknu ljudi su ili u japankama ili krznenim bundama danas je suncano pa mi je dosta jedan sloj odjece Pozdrav svima!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 11:03:55
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Kazmira čestitam na tvojoj trecoj srecici !!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 11:30:21
|
|
|
|
buba m
|
Kazimira, čestitaaaam!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 12:02:21
|
|
|
|
anastasija0702
|
Noemaa ovi ti je prvi dijete ili? Nemoj se živcirati.. ja se šalim da ću bit stara mama hahahaha kad odem na informacije bit ću baba bez zuba ahahaha!!
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 12:25:00
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: štrumfeta1 - ponosna perlica55 - 20.06. - ponosna Kazimira - 23.06. ponosna Jupiter - 29.06. chrna- 29.06.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 12:25:50
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 13:04:33
|
|
|
|
noemaa
|
anastasija, sad vidim da mi je prvi dio posta pobjegao. ma imam već klinca od 2,5 g. pa smo htjeli da bude što manja razlika između njih, ali šipak. razlika postaje samo sve veća. nadam se da neće biti oprevelika... da će braco ili seka uskoro se prikeljiti! jupiter, tek sad vidim da si radila test, ma žao mi je. ali ti si izuzetno hrabra žena, a tvoj natpis govori sve! ako niš drugo, imamo tri trudnice ovaj mjesec, i nadam se da će naveliko pobacat te trudničke prašine da nastavimo niz sljedeći mjesec.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 13:05:56
|
|
|
|
papučica
|
KAZIMIRA ČESTITAM Ja sam bila u utorak kod gin, jednostavno mi takav ciklus bio, eto. Imam dva folikula i rekao mi je oko nedjelj da bi trebala biti ovulacija. Bila sam malo tužna ali opet sretna jer je cista otišla, nema je više. Pozdrav za sve.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 18:17:38
|
|
|
|
daxy
|
Dobar dan,curke. perlice da,to je ta cista. samo rapidno raste. Drž mi se! Beta će u subotu lijepo narasti! Mora! noemaa kakvo je stanje na bojnom polju? lidac uglavnom pucaju za vrijeme ,al moja nije pokla sad kad sam imala . anastazija ogromna je razlika između mioma i ciste. To dvoje se ne može usporedit nikako. Kazimira čestitam ti od srca! Želim ti školsku trudnoću i što bezbolniji porod! Uživaj! jupiter jako mi je žao zbog minusa. Jel vadiš betu sutra? chrna uživaj na moru! Napuni baterije za pobjedu u prvom IVFu! papučice hajde hop hop hopsanje! I nek se uhvati! Drage moje,mene je jučer rasturao lijevi jajnik (onaj što ga nije vidila na UZVu). I trbuh mi se naduo nevjerojatno. Prvo me bolio desni,al samo 20ak minuta,pa je krenuo lijevi i bolio me cijelo popodne. Čak i jutros. Danas me ništa ne boli. Jutros opet obilan EW,rastegao se garant 20cm. U šoku sam jer znate koliko meni manjka tog E i W iscjedka. Al naravno da smo pokrili! Nadam se nekim dobrim vijestima sutra s UZVa,držte mi fige. Eh da,možete javit datume za srpanj. Ako ih skupim 3,4 danas napravit ću večeras listu,ako ne onda sutra.
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 19:13:40
|
|
|
|
Jupiter
|
Cure, stvarno se trudim da budem pozitivna, da ne zaključujem unaprijed ali ima nas tu par koje će znati kako je to, pogotovo nakon postupka, nadati se plusu. U deset godina cekanja nije me boljelo ovako oko srca. Ovaj put, kad ti kažu, da je u tebi embrij, što znači da sam taj momenat trudna, i mazila sam taj trbuh i pričala mu i ni jedan ružni scenarij mi nije prošao kroz glavu do tog minusa.. Eto, danas imam dolje nekakav vodeni iscjedak, koji kad se osuši baca na smeckasto, onako na rubovima. Imam osjećaj da će doći svaki tren. Glupa temp je sigurno od utrića. Ne zamjerite mi danas ovaj post. Dignut ću se ja opet, kao i uvijek do sada. Odustati ću onda kad ne bude više radila " tvornica jaja".. Grlim vas sve!
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 19:26:59
|
|
|
|
anastasija0702
|
Pozdrav cure Nadam se da se odmarate, ja i danas radila. Sad odmaram uz cappucino i kolač Ja i danas radila... srećom nije bio naporan dan. Jupiter, nemoj biti tužna - doći će i tvoj dan!! Moraš u to vjerovati Daxy, žao mi je za cistu - ma to će se sve riješiti. Možda se i beba ulovi i prije no što misliš a onda će cista samo prasnuti Chrna, uživaj na moru. I ja nešto planiram u 7.mj negdi otići ( možda Cres ili Lošinj). Nadam se da će zatopliti da se možeš iskupati .. Nemoj da ništa ne radiš,moraš nešto i raditi na moru hm hm - držim ti fige Kazić, Perlić i Hipo uživajte u . Jel vam mučno, imate li kakve simptome? Noemaa, nema žurbe al isto mislim da smo ti, ja i papučica sljedeće!! Naravno i Jupiter i Chrna bi nam se mogle pridružiti! Cure ajmo akcijaaaaaa Jupiter jesi ti vadila betu ili radila test? Otkud znaš da nisi trudna?? Meni je više njih reklo da su imale pms simptome kad su ostale tako da osim i bete nemožeš znati. Imaš li ti djece? Koliko imaš god? E da, daxy meni piši 14.7 za odbrojavanje srpanj
< Poruku je uredio anastasija0702 -- 25.6.2015 19:36:10 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 21:23:34
|
|
|
|
perlica55
|
Jupiter, vjerujem da je teško, drži se hrabro... Mrzim lažnu nadu, al istina je da će tek beta reći pravo stanje.... I dalje navijam da nas iznenadiš... Kaj se tiče BT ona bi trebala biti visoka dok god se uzima terapija Utrići il Duphići, čak i koji dan nakon prestanka uzimanja... Daxy, važno da ste vi pokrili akcijom dan kad pika jajnik, držim fige za dobar nalaz uzv-a sutra... Javi nam Ja budem posijedila dok ne dobim nalaz bete... Postupci su tak stresni, da to nije normalno ... Sretno svima
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 22:00:13
|
|
|
|
Kazimira
|
Napišem mrcinu i izbaci me, kaj sam ljuta Hvala na čestitkama, divne ste Jupiter žao mi je kaj je tako...skidam kapu svim ženama kaj prolaze kroz postupke i divim vama se na hrabrosti i snazi Daxy bu sve dobro... nebute sad mogle disati koliko bum vam trudničke prašine bacala svaki dan..... Perlica beta bu super, ali mogu misliti kako je grozno stalno isčekivati Anastazija samo tako pozitivno naprijed i da nisam ti odgovorila, moja blaga imaju 3 i 1,5 godina.... evo ih http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3682
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 22:05:21
|
|
|
|
Kazimira
|
....e sad sam poslala da me ne izbaci Chrna uživaj na morenu... Noema kužim skroz da ne želiš veliku razliku u godinama među klincima....tak i mi....a bome i mm mi je rekao ak ne ostanemo trudni ovaj mjesec nakon toliko akcijanja da ne zna on kak' bu ...nije ni njima lako Lidac here I come....gibam na lijevo Ljubim vas i
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 22:49:17
|
|
|
|
anastasija0702
|
Kazimira, preslatki su ti mališani!! Čestitam još jednom na bebi Koja je tvoja preporuka za bebu - svakodnevni ili svaki drugi ili više puta na dan?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2015. 25.6.2015 23:38:31
|
|
|
|
buba m
|
Večer curke, moj je datum 18.07.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!