Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: što vas je najviše iznenadilo nakon trudn... 12.7.2015 0:08:55
|
|
|
|
zima1995
|
Meni je sada 8,5 mjeseci nakon poroda, i sve me je strah pogledati u četku kada se počešljam. A kada perem kosu, ostaju mi desetine dlaka u kadi. Baš sam ponekad zabrinuta bez obzira što znam da je to kao sve normalno
|
|
|
|
RE: što vas je najviše iznenadilo nakon trudn... 12.7.2015 9:22:21
|
|
|
|
Ela28
|
I kod mene je toba bilo toliko mi je kosa opadala da sam bila u strahu da cu ostati celava haha.Ali izgleda da je to normalno.Cak sam i zaboravila kad je stalo opadati.Ali nesto me drugo brinulo rez od carskog dugo se vidio evo cak i danas se primjeti.Nisam ocekivala da ce nestati jer se nisam bas ni mazala ali sa strane se toliko ne vidi jos na sredini.Ali nema veze
|
|
|
|
RE: što vas je najviše iznenadilo nakon trudn... 12.7.2015 14:25:37
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
i krvarenje ali ono odmah nakon poroda još u rodilištu i pogled na trbuh odmah nakon što je mali izašao :D
|
|
|
|
RE: što vas je najviše iznenadilo nakon trudn... 16.7.2015 22:36:14
|
|
|
|
mirjana1703
|
Najviše me iznenadile lohije i njihovo trajanje, taman misliš da je stalo i evo ih opet
|
|
|
|
RE: što vas je najviše iznenadilo nakon trudn... 16.7.2015 22:47:05
|
|
|
|
SILVA123
|
Trbuh, onako mekan, hehe, to me iznenadilo i krvarenje koje nikako da prestane. Nije bilo obilno ali je trajalo.
|
|
|
|
RE: što vas je najviše iznenadilo nakon trudn... 16.7.2015 22:49:28
|
|
|
|
Tia00000
|
Da, ovo s kosom nije normalno. Jako mi je narasla u trudnoći, gusta je bila, baš sam bila zadovoljna. Sada, ne samo da pada dok perem i češljam nego kako hodam tako pada, pun pod mojih vlasi, metem po 5 puta dnevno i ogromne količine kose nametem svaki puta :-(
|
|
|
|
RE: što vas je najviše iznenadilo nakon trudn... 16.7.2015 23:01:22
|
|
|
|
zima1995
|
Da mogu toliko dugo da izdržim nespavanje, ujutro se prva budim, zadnja legnem, i još bar tri budjenja u noći radi sisanja
|
|
|
|
RE: što vas je najviše iznenadilo nakon trudn... 23.7.2015 0:13:43
|
|
|
|
CHANTAL
|
Depresija koje nisam bila ni svjesna dok u jednom trenu nisam dopustila mužu da me dotakne dok sam držala malog.hvala bogu,prošlo je.inače čvrsto spavam,al kad bi se god bebica promeškoljila ja sam oči otvorila.ko da si me iglom u guzicu
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!