chrna
|
jutro curke! evo i mene, napokon s kompa daxy stavi mi štrikalicu, znaš kak je zadnji put bilo s tim duphastonima , ko zna kak će dalje ić....evo danas mi je prva tableta duphastona....pa ćemo vidjeti onda kaj bude dalje..... a jel se nadam?! nadam se ja daxy , nadam....već niti ne pamtim kolko mjeseci, i sad dok bi trebala napokon doć do postupka i dalje se nadam da mi neće trebat.... ah, teško je jupiter tak je i meni samoj, evo baš sam napisala nadam se ja i bez postupka...hihihh, već sam lagano luda od svega ..... kako si ti? mali anđeo žao mi je zbog minusa, a kaj se tiče vinograske, ja bila naručena u roku dva dana , za konzultacije....prije toga me moja ginekologica poslala vaditi hormone između 3-5 dana, tako da je to ono kaj sam imala od nalaza. onda sm dobila u vinogradskoj, da moramo još napravit spermiogram, vadit krv za kg i rh faktor i ja i md, pa na hiv, hepatitis i neznam kaj još, pa sma morala imati nalaze crvikalnih briseva, i ja sam još plus sve napravila i hsg rtg i to u zaboku u bolnici, (jer u zg nemaju hsg po bolnicama ) i za taj hsg nisam uopće čekala , a opet mi je 1200 kn kolko inače dođe privatno, ostalo u novčaniku, onda sam jos isla kod endokrinologa, pa vadit seccer pod opterecenjem, i nalaze štitnjace, za sve skupa mi je trebalo cca 2 mjeseca koji dan više manjje..... ak te još nekaj zanima, slobodno se javi u pp, dakle medicinsko osoblje je gore fakat vrh. i stvarno se trude oko svega.... nymeria dobrodošla i što prije otišla ..... 1. tebi daje uputnice ginekologica, a muzu dr.opce prakse 2, morat ce jos radit markere na hepatitis, hiv, sifilis, i + sve još kg i rh faktor (ak si iz zg, to sve nabolje rijesit u petrovoj, jer i tebi ce trebat isto to. treba se narucit) 3,moja ginekologica je meni dala na izbor u koju bolnicu zelim ic....a za nalaze mi je rekla da idem bilo gdje, di sam prije na redu, njoj svejedno, a i njima iz mpo isto svjedeno, bitno da imas nalaze da oni znaju dalje. 4.ak imaš dopunsko niš ne placas. 5. da prvo papa, brisevi, hormoni i spermiogram. netreba ti odmah za hsg, jer u slucaju da je spermogram lošiji, onda ti nema smisla ic na hsg, al najbolje da vidite kakav je spermiogram pa ak je oke, odes i napravis hsg, on se radi na poetku ciklusa, tj.netom nakon vjesticce... 6.ja sam sve ukupno cekala oko 2 mjeseca, krajem 12 smo poceli radit sve nalaze, i u 2 mjesecu sam vec isla naprvu inseminaciju, brzo to ide, kolko god ne vejrujem da sam to napisala, al da fakat brzo ide..... s obzirom na nasu bajnu drzavu ja sam bila uvejrena da necu godinu dana nalaze sve povadit....al eto rijesila sam to jako brzo sorry curke na dužem postu....i pozrav daxy, perlici, bubi, hipo, lidach, i svima koje sam zaboravila
|