Sunshine28 -> koji bicikl za koju dob/visinu djeteta? (17.8.2015 16:24:02)
|
Evo Em nam puni skoro 3 godine i zeli bicikl za rodjendan i mi planiramo ispuniti tu zelju, samo sto smo bicikl koji se njoj sviđa, a da je nama ujedno ok cijena nasli za kupiti samo preko interneta.... https://bazzar.hr/djecji-bicikli/djecji-bicikl-lara-16-crveni-oglas-416594 e sada, ne znamo koju velicinu uzeti, one od 12 "cola" smo vidjeli nekoliko modela u zivo i ti su definitivno premali za nju, probala je od nesto starijeg djecaka onaj od 16 "cola" i fino punom nogicom stane ne pedale i moze ih okretati, ali, iskreno, kada sjedi na sjedalu nogama ne dira pod - sto svi kazu da je zlatni pokazatelj da li je djetetu bicikl taman... dakle, sve govori u prilog da bi trebali kupiti neki od 14 "cola", ali me strah da ce ga sada vozati mjesec dana dok ne zaredaju kise i hladno, i da ce joj na proljece biti na knap...i gdje smo onda.... ili se taj od 14 cola ne prerasta tako lako [sm=zmeden.gif] znam da je najpametnije odgoditi kupnu do proljeca, ali ona bas zeli bicikl, zica ga mjesecima, nesmotreno smo joj obecali i rekli da ce dobiti za rodendan i sada nema povratka, ne zelim pogaziti rijec....tak da.... visoka je cca. 98cm.... kakv ste vi bicikl kupili svome trogodisnjaku? mislim na velicinu (napomena, ne zelimo "like a bike", nego bas pravi bic)
|
|
|
|