subby -> RE: proljetne bebe 2016. (25.5.2016 12:01:36)
|
Evo mene, konacno sam uspjela dobvatit se tehnologije. U bolnici je bilo signala, ali toliko slab da se nije isplatilo nista. Bili smo u bolnici dan duze, dosli smo kuci u nedjelju jer smo cekali da tamo odmah odradimo i drugi obavezni pregled pa da smo mirni. Mi smo u srijedu ujutro oko 5 dosli u bolnicu, otvorena samo 1-2cm, poslala nas u setnju pa da se vratimo. Ja poludila, reko idi ti seci s kontrakcijama [sm=smiley36.gif] Srecom pa je bilo prekrasno jutro, a bolnica se nalazi u velikom predivnim parku tako smo setali i uzivali u lijepom jutru, cak su i patkice i guske u parku setale. Nekako uspjeli i dosli oko pola 8 nazad, dragi i ja se slozili da me sad vrate kuci pa da se oboje konacno odmorimo. Dosla ja, 4-5cm otvorena, evo klistir i pidzama, spremaj se [sm=smiley36.gif] Spojili me na kapi za kontrakcije i lezala sam tamo u polu snu uzivajuci u kontrakcijama, dragi isto uspio uhvatit nesto sna. Poslije mi dali pda jer me poceli vise i cesce boljeti, nije puno proslo osjetim ja ogroman pritisak dolje, skroz cudan osjecaj i odjednom filmski pukne vodenjak ko balon, bas smo se smijali dragi i ja jer se bas dobro culo [sm=smiley36.gif] Nije puno ni proslo, odjednom babice oko mene, masiraju, deru se.. Par tiskanja, na kraju razrezali dolje i mali izasao! Sve je nekako to na kraju odjednom bilo [sm=smiley36.gif] Sivali su me, koliko se meni cini, dosta, ali nisam pitala ni gledala. Sada uzivamo a njime, zaljubljeni smo i presretni, prekrasan je. U pocetku je dosta plakao, al sad kako ima mlijeka najede se i zaspe tijekom dojenja i ostavim ga pored mene jer inace se razbudi i bude nervozan. Sinoc je prvi put u komadu odspavao skoro citavu noc, samo se jednom ili dvaput budio. Jucer ga vagali, ima vec 4100g [sm=bravo.gif] Jutros sam skuzila da je imao grceve, bas se nekako naprezao i grcio, pa malo podrignuo i prduckao.. Dala sam mu neke kapi sto sam na preporuku od patronazne dobila pa se nadam da ce biti ok, bas mi ga bude zao takvog vidjeti. Sto vi radite tada, kako mu jos mogu pomoci? Jel ima neka hrana da ju jedem ili caj?
|
|
|
|