RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (24.5.2016 10:55:39)

Dan cure..

Bilankov je Noemi bio. A ja sam 1.6. narucena u 13i15 pa je on znaci od 12 i 30 na pregledima. Niti ja do sada nisam imala susreta s njim ali stvarno je ok. Tako da znas da je on tada na pregledu, ako si poslije 12 i 30.
A prosli tjedan sam bila skroz zatvorena. Ali sam jednu noc imala od 1 do 3 trudove da sam mislila evo ga, ocito sam se tada i otvorila ova 3 cm. Ma neka je krenulo[sm=smiley36.gif] meni odmah lakse jos 7 cm[sm=smiley36.gif]

Noema svidja mi se i jako sam zadovoljna sa tvojim iskustvom[sm=smiley1.gif]. A za kukove je i meni frendica tako rekla. Sada se ide u rovinj na pregled ne vise kod nas u bolnicu.

Kako smo se Bilankov i ja jucer raspricali ustanovili smo da zivimo u istoj ulici, samo je on u onoj prvoj velikoj zgradi, a ja sam do starackog.[sm=smiley36.gif]

Jucer sam isto imala lazne trudove valjda od pregleda.
Snjeguljice jeli tebi na zadnjem pregledu gledao plodnu vodu? Jer je meni s A poceo gledati cim sam se pocela otvarati. A jucer mi nije gledao.
Ili sada ne gledaju prije 40tjedna?

Mene s A nisu masirali[sm=smiley36.gif]ili se ja ne sjecam.. nadam se samo isto da cu izbjeci rezanje, ali sta je tu je i ako ga bude. Vazni da sve bude ok.
Znaci snjegulja isto su te puno rezali kao i mene prvi put[sm=smiley13.gif]
Ostale cure kako ste?

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (24.5.2016 12:40:00)

Lidac, to dode treci dan. Rodih u cetvrtak, otisla u sub. Ali puna 48 sati moramo bit tamo, to je to. Jer ides doma nakon rucka,vec oko 13h.

Ma ni ja si nikad nisam masirala medicu i bas sam se iznenadila. Mislim da je to postala sad praksa i u puli pa se ne brinite.

Ma i mi se podijelili, mm velikog klinca,ja malog. Ali su nam zapaprili svejedno. No nakon toga, noc do jutra postJe secer.[sm=smiley36.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (24.5.2016 12:54:32)

ola [sm=smiley1.gif]
pisala ja,al neće postat pa ajmo jovo nanovo [sm=smiley36.gif]
ukratko:kod nas igre gladi,aka skok 6.tjedna [sm=smiley29.gif]
urlanje,nasisavanje,gladna ko vuk,stalno sisa,pa ne navuče sdosta odjednom ni za pola sata mirovanja...i tako fino ubacim bočicu oko 11 h kad izvuče baš sve zalihe.....popodne smo opet u pogonu,ako baš zapne poguramo s nekom manjom dozom bebivite,i navečer pred spavanje pocucla od tate večernji koktel....kroz noć sisa nekoliko puta,i baš dobro povuče,to joj neću mijenjati....

noemaa,kod nas ne znam baš da svima masiraju međicu,ja sam imala sreće što je jedna sestra za mene pitala babicu da bude na porodu,inače sam bila spremna na reviziju i cepanje od do [sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif]

inače sve cure koje su rađale kad i ja ovaj put su rezane bar malo...

a za uspavljivanje smo se i mi podijelili...mala meni na kupanje,mm-u velika....onda mala mm-u na bočicu dok ja starijom pročitam priču,i onda manjoj još malo dam sisati prije spavanja i dobro funkcionira...

jučer smo bili u dužoj šetnji kraj drave,baš se fino nazjakala gospica iz kolica,uz bent je šuma,pa je fino bilo u hladu uz cvrkut ptica i šuškanje lišća...

Jupiter -> RE: proljetne bebe 2016. (24.5.2016 13:54:44)

Noema, bas je lijepo cuti tvoje odusevljenje sa nasom bolnicom. Ulijeva povjerenje. Ja sam pocela sa tim masiranjem medjice, pa si mislim da ne moze odmoci. Nego, jesi li bila na onom novom krevetu? Kod tebe je bilo lezeci porod? Jesi li ti naglasila da zelis sto prirodniji porod? Pitaju li ili da li govore sto rade..npr da ce ti sad drip dati, ili gel ili epi.. Znam da ti to nisi imala ali mozda si nacula od dr cura.
Tvoj Jona je beba kakvu svaka mama pozeli...
Uskoro nam As i Snjeguljica stizu sa svojim mrvicama...jedva cekam! A onda se jednom moramo i sresti.. Sa mrvicama. Da i As upoznam. Moja Leona ce imati tri smekera u drustvu [sm=smiley36.gif]

Danery kod vas je uvijek veselo! Nije vam lako ali uz tvoj humor i pozitivu sve uvijek zvuci tako lako! Ostani uvijek takva :)

Lidach nasa! Ti isto, kad pises i opisujes od doma, sve zvuci tako lako. Zapravo, ponekad pomislim, da sto je vise puna kuca to se svi ipak bolje slazu..

Ostale mamice [sm=smiley31.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (24.5.2016 18:31:03)

Jupiter, meni su sve objasnjavali sta rade.nisam nista posebno naglasavala sta zelim ili ne jer jedina zelja mi je bila sto prije rodit. Da su mi rekli da me salju u space shuttle za brz porod,i tobih pristala.[sm=smiley36.gif] ja jednostavno imam stav da vjerujem ekipi u rodilistu i eto,nisam zazalila.

Sto se tice mog jone,gotovo je sa savrsenstvom od jedenja i lakog uspavljivanja i spavanja. [sm=smiley19.gif] pocinje sliciti aktivnom glasnom braci u tim danima.[sm=jezicek.gif]
Ma neka, sve brzo prode, bitno da je zdrav.

Danery,super organizacija. I mi takonekako, moramo se samo jos ufurati...

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (24.5.2016 18:35:53)

Jupiter, lezeci porod...hmm... Vise disco porod.[sm=smiley36.gif] imala sam loptu prvo vrijeme, a onda sam htjela nesto svasta,a da ni sama nisam znala sta kak su mi trudovi bili jaki i cesti. Cetveronoske i polulezevi, novi stol,da. Pred kraj su mi rekli ak hocu jos brze,nek legnem na desni bok. I bome je sibnulo sve u 16.
Cak mi je dokt.rekao dan prije nek lezim sto vise na desnom boku da se malac savrseno postavi za izlaz. Cijelu noc sam tako lezala.[sm=smiley36.gif]

Cimerici mojoj svasta dali,i gel,i drip, i busili, i nesto protiv bolova,i epizotomiju. Rekla je da su joj sve govorili sta rade. Imala je istu ekipu kao i ja.

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (24.5.2016 20:21:29)

Jupiter, Noema, As i ja ćemo ti podariti tri savršena zeta pa si izaberi![sm=jezicek.gif]

As,
tako smo blizu, a tako daleko....[sm=smiley36.gif] Skoro susjede. [sm=smiley1.gif]Ništa, sad je Jupiter dala ideju... Imat ćemo što raditi na porodiljnom![sm=smiley4.gif]

Evo je E hoda stanom, gura bebu u kolicima i govori da je rodila.... Sve ove mjesece radi sve što i ja. Broji udarce, trbuh joj skače i tako....[sm=jezicek.gif] Evo, sad i doji bebu![sm=smiley36.gif]

Krivo sam napisala neki dan - nisam pukla, samo su me rezali.
As, kad su me rezali, osjetila sam peckanje pa sam viknula "ma jel vi to mene režete!?"[sm=smiley36.gif] Kao da je to bio najveći problem....[sm=jezicek.gif]

Na pregledu sam u 9:15 tako da neću vidjeti tog dr. Baš me zanima koji je.[sm=zmeden.gif]
Nije mi gledao plodnu vodu. Mislim da je provjeravaju kasnije, kad dođeš do termina pa nadalje.[sm=smiley1.gif]

as1403 -> RE: proljetne bebe 2016. (25.5.2016 7:44:50)

Snjeguljice dobro si rekla tri zeta za Jupiter[sm=smiley36.gif]

Evo mene A probudio zeli nesto rezati[sm=smiley36.gif], zavrtilo mi se u glavi... sada gleda crtani a ja jos malo u horizontali...

Snjeguljice a di ti zivis? Di su Noema i Jupiter? Mozda se i srecemo ponekasa ali se ne poznajem[sm=smiley36.gif]...
Ja sam na Verudi ispod crkve i sumice.

Jedva cekam pregled [sm=smiley36.gif] da vidimo hoce li biti kakvih promjena kod nas...
Meni su s A i prije termina gledali plodnu jer sam se bila otvorila..
Danas mi je prvi termin[sm=smiley36.gif] onaj koji bi gledali da nisam rekla kasniju zm...

Cure ostale kako ste?

Noema ma to je sve normalno ne brini...

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (25.5.2016 9:38:34)

jutro [sm=smiley1.gif]
dok se se ja javim,vi već natipkale i bris [sm=smiley13.gif] [sm=jezicek.gif]
moja cura jošdrijema,uvalila sam ju sebi u krevet da se ne moram dizati još 2-3 puta ako bi sisala dok se ne probudi...ionako smo same,a treba isprobati novi madrac,pa eto....noćas smo svi kod nas u krevetu na rate spavali [sm=smiley36.gif]
kupili smo novi madrac jer na starima je bilo koma,em odvojeni jer mm skače ko fliper uuvodnoj špici [sm=jezicek.gif],a onda još i memo pjena nadmadraci....majke mi,ko da sam u zivo blato upala,nemreš se namjestit,propadamo u njih,a nikako utonut....a izlazak iz kreveta,ajme.....trebam kramp i ljestve,ma katastrofa....
i zafurila ja po novi madrac,ulajsala u trgovinu,bubnula TO I TO,naručili odmah,platili u komadu,lik ostao paf....
veli u utorak će doći,nazove još kad stigne....
i zove on jučer,al moj mob nešto šteka,pa prekida parlanje sam od sebe,tako da je razgovor bio otprilike ovakav:

dobar dan,ovdje (imenom i prezimenom) iz trgovine tralala,zovem u vezi madraca koji ste naručili....
ok,rekoh,samo ako prekine razgovor,nije do mene...
KLIK!
zvoni opet....dobardan,ovdje kruno iz emezzete,zovem da...KLIK!
treći put....'ALO,STIG'O JE MADAC,MO'ŠTE DOĆ' PO NJEG'!!

TU SMO POPUCALI OD SMIJEHA I PRODAVAČ I JA JER JE GLUPI MOB OSTAO NORMALNO RADITI [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (25.5.2016 11:34:09)

Danery, hahahha koja epizoda s mobom![sm=jezicek.gif]

As,
poslat ću ti PP.[sm=smiley1.gif]
Tko zna, možda smo ponekad pričale međusobno....[sm=zz_biggrin.png]

Noema
, kako je prošao susret s patronažnom?[sm=zmeden.gif]

Moj malac se migolji. [sm=smiley1.gif]Tu i tamo udari, ali baš se migolji. Bit će da ima sve manje mjesta kod mame.[sm=smiley1.gif] Štuca manje nego prije.

E. se i jutros igrala poroda, prije vrtića, tako da je rodila čak troje djece! Dvije kćeri i jednog sina.[sm=jezicek.gif] Nahranila ih je, podojila i dala kašice, smjestila u svoj krevet, pokrila i čekaju je da se vrati s posla.[sm=smiley36.gif]
Moja divna kćer....[sm=zz_wub.gif] Baš mi je divna već četiri dana... Uopće me ne ljuti, ne svađamo se, čudo jedno![sm=bravo.gif] Možda je to samo predah pred oluju, tko zna što mi se sprema....[sm=zz_throwball.gif][sm=jezicek.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (25.5.2016 11:35:09)

.

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (25.5.2016 11:36:17)

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley19.gif[/img][img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley20.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley11.gif[/img]PROLJETNE BEBE[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley11.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]ivchy81 - 25.4.2016. - stigla Tia 8.4.2016.[img]http://www.pic4ever.com/images/congratualtions.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]danery - 2.5.2016. - stigla Hana 13.4.2016.[img]http://www.pic4ever.com/images/congratualtions.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]subby - 8.5.2016. - stigao Louis 18.5.2016.[img]http://www.pic4ever.com/images/congratualtions.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]Pchelitza - 13.5.2016. - stigla Helena 12.5.2016.[img]http://www.pic4ever.com/images/congratualtions.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]noemaa - 16.5.2016. - stigao Jona 19.5.2016.[img]http://www.pic4ever.com/images/congratualtions.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]as1403 - 6.6.2016.
[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley39.gif[/img]

[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/expecting.gif[/img]Snjeguljica_83 - 13.6.2016.
[img]http://www.4smileys.com/smileys/family-smileys/baby_smiley39.gif[/img]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (25.5.2016 11:52:46)

nama je dosad dan bio ajde de,al sad...u top bi nekog strpala....ova osica gladna,a neće vući,a bočicu ni vidjet,što u usta,to pljune,a dok sisa,urliče i nateže sve posvuda....
a onda popodne pregladni,pa opet show...
tvrdoglava ko mazgica,što neće,ma neće ni pod razno....
aaaaaaaaaaa [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_banghead.gif][sm=zz_timebomb.gif][sm=zz_smoke.png]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (25.5.2016 12:01:36)

Evo mene, konacno sam uspjela dobvatit se tehnologije. U bolnici je bilo signala, ali toliko slab da se nije isplatilo nista. Bili smo u bolnici dan duze, dosli smo kuci u nedjelju jer smo cekali da tamo odmah odradimo i drugi obavezni pregled pa da smo mirni. Mi smo u srijedu ujutro oko 5 dosli u bolnicu, otvorena samo 1-2cm, poslala nas u setnju pa da se vratimo. Ja poludila, reko idi ti seci s kontrakcijama [sm=smiley36.gif] Srecom pa je bilo prekrasno jutro, a bolnica se nalazi u velikom predivnim parku tako smo setali i uzivali u lijepom jutru, cak su i patkice i guske u parku setale. Nekako uspjeli i dosli oko pola 8 nazad, dragi i ja se slozili da me sad vrate kuci pa da se oboje konacno odmorimo. Dosla ja, 4-5cm otvorena, evo klistir i pidzama, spremaj se [sm=smiley36.gif]

Spojili me na kapi za kontrakcije i lezala sam tamo u polu snu uzivajuci u kontrakcijama, dragi isto uspio uhvatit nesto sna. Poslije mi dali pda jer me poceli vise i cesce boljeti, nije puno proslo osjetim ja ogroman pritisak dolje, skroz cudan osjecaj i odjednom filmski pukne vodenjak ko balon, bas smo se smijali dragi i ja jer se bas dobro culo [sm=smiley36.gif]

Nije puno ni proslo, odjednom babice oko mene, masiraju, deru se.. Par tiskanja, na kraju razrezali dolje i mali izasao! Sve je nekako to na kraju odjednom bilo [sm=smiley36.gif] Sivali su me, koliko se meni cini, dosta, ali nisam pitala ni gledala.

Sada uzivamo a njime, zaljubljeni smo i presretni, prekrasan je. U pocetku je dosta plakao, al sad kako ima mlijeka najede se i zaspe tijekom dojenja i ostavim ga pored mene jer inace se razbudi i bude nervozan. Sinoc je prvi put u komadu odspavao skoro citavu noc, samo se jednom ili dvaput budio.

Jucer ga vagali, ima vec 4100g [sm=bravo.gif]
Jutros sam skuzila da je imao grceve, bas se nekako naprezao i grcio, pa malo podrignuo i prduckao.. Dala sam mu neke kapi sto sam na preporuku od patronazne dobila pa se nadam da ce biti ok, bas mi ga bude zao takvog vidjeti. Sto vi radite tada, kako mu jos mogu pomoci? Jel ima neka hrana da ju jedem ili caj?

ivchy81 -> RE: proljetne bebe 2016. (25.5.2016 21:18:17)

Ej curke [sm=smiley1.gif]

Mi smo danas ok, tj.malena, ali jučer i prekjučer je bila jako razdražljiva, cendrava, već sam bila ludaaa [sm=zz_help.gif] nikaj joj nije pasalo, ni nanašanje, ni ljuljuškanje, malo pomogla sisa i onda opet isto, al je uspjela barem zaspat kasno navečer dok se naklopala. Valjda su bili takvi ludi dani [sm=smiley29.gif]
Jedva čekam da joj više prođu ti užasni grčevi da mi se dijete više ne muči [sm=smiley13.gif] Tako mi ju je žao, užas kako se jadna grči, napinje itd...[sm=smiley13.gif]

Subby, za grčeve probaj piti čaj od komorača, ali u zrnu, pa si ga trebaš samljeti ili zdrobiti malo, jer ti je takav puno bolji, a ne onaj prah u vrećicama koji nema veze sa pravim čajem. Nadam se da će ti biti fini, jer baš miriši kao bronhi bomboni, a i po okusu im je sličan jako [sm=smiley1.gif]
Još ti je dobar i čaj rooibos koji bi trebao smiriti bebu da nije jako puno razdražljiva, ali isto si nabavi u rinfuzi, a ne u vrećicama [sm=smiley1.gif]
A kaj se tiče hrane, probaj čim više izbjegavat grah, grašak i ostale mahunarke koje napuhuju i općenito hranu koja izaziva nadutost, jer to sve bebica na veliku žalost dobije preko mlijeka i onda bi to moglo samo još više pojačat grčeve i što manje gaziranog pića i od voća citruse izbjegavat. Nadam se da sam barem malo pomogla i da će to barem malo stvarno i pomoći [sm=smiley1.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (26.5.2016 20:39:22)

Ivchy, eto i tebe, javi nam se cesce[sm=bravo.gif]

Subby, sto je pda? Vidis koja carobna setnja potaknula brz porod.[sm=smiley1.gif] te bole sad savovi?

Snjeguljice, predobra je tvoja e,[sm=smiley36.gif] tri poroda u tako kratko vrijeme. Vidis, ugledaj se na nju.[sm=smiley36.gif]

As, drzim prste da izdrzis do povratka muza!

Danery, katkad bi nam svima dobro dosao jedan top. [sm=smiley36.gif]

I ja sam svoje htjela u top stavit. Veliki braco je opsjednut malum, stalno ga mazi i govori da ga voli itd. Al ponekad se namrsti i nece mene i tatu slusati... Bas nesto ekstra otkako je jona s nama.[sm=hudicek1.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (26.5.2016 21:28:32)

noemaa,pda je spinalna,ili nešto slično toj anesteziji...

mi danas bile dugo vani...ujutro sve super,od podne krenuo šiz na sisanje,navečer fešta,evo tek je sad opet pošteno povukla bez urlanja i bacakanja,al je još budna....pipka igračke u kindaču....
popodne sam joj nakon spavanja onak napola u nesvijesti uvalila bočicu sa mlijekom da brže izađemo van,posukala bez pogovora,navečer ni da bi...
mala je prava osica,nema šta [sm=smiley36.gif]

kak su tvoji?nama velika danas kod bake spava...
baš se obje jadno osjećamo,vidim po njoj,a i meni nije lako,svaki,al svaaaaki put kad mala sisa,ova nešto baš taj tren treba ili ako sam oko nje,onda se mala probudi i kmekaza klopanje,pa ju moram nakratko ostaviti,nahraniti ovu,al onda ova veća ide za mnom i dalje tepe svoje,onda se mala unervozi i tak ja ludim...[sm=zz_banghead.gif]
[sm=zz_cry.gif]

nije tu nitko kriv,al kad se baš uvijek tako poklopi,pa dođe mi da se štrikuljišem

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (27.5.2016 10:48:06)

Danery, bas te kuzim za veliku... Isto je kod nas. Mada ovaj moj kao da kuzi da sam ja zauzeta pa dosta skace po tati. Bas mi je zao jer ne bih da se osjeca napustenim od mene. Ali sve ce proci.

Danas smo rijesili prijavu bebe, napisali mu da je cura jer im je jona zvucalo kao zensko ime.[sm=zmeden.gif]
Jos moramo mup. Danas im je pao sustav pa sam samo potpisala da ne moram opet dolazit,pa ce mm sam u pon.

A i patronazna mi skoro stize.

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (27.5.2016 10:59:00)

Noema, vec si isla u maticni? Mislim, vec si na nogama?[sm=zmeden.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (27.5.2016 11:35:34)

IZVORNA PORUKA: noemaa

Danery, bas te kuzim za veliku... Isto je kod nas. Mada ovaj moj kao da kuzi da sam ja zauzeta pa dosta skace po tati. Bas mi je zao jer ne bih da se osjeca napustenim od mene. Ali sve ce proci.

ma....ja svoje jučer poslala u lajsanje,a ja i mala kod susjede na kavu....a da ne bi....
evo i sad joj došla susjedica na igranje,mala utekla od kuće kroz bašču,a nije se javila mami i baki [sm=smiley36.gif] došla mama sa turbanom na glavi,žena prala kosu i takva sva uplašena banula k nama da pita je li možda dijete tu [sm=smiley36.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (27.5.2016 11:36:57)

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Noema, vec si isla u maticni? Mislim, vec si na nogama?[sm=zmeden.gif]

oooo,pa kako ne bi bila,i ja sam već treći dan lajsala ko prava [sm=smiley36.gif]
puno ti znači kad imaš ovakav porod,a ne kad te rascjepkaju....

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (27.5.2016 12:01:01)

Snjeguljice, hodam ko starica, polaaaako,ali isli smo jer od iduceg tj mm radi i morali smo sad iskoristit. Tako smo isli i nakon prvog poroda kad sam bila rezana. Mm me ostavio tocno pred ulazom pa isao trazit parking i tako i za nazad. A rAzlika je vidljiva kad imas savove od epizotomije ili tri sava jer te beba malo zagrebla ko ja sad. Zato vam drzim prste da vam bude babica koja zna s masiranjem medice.[sm=bravo.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (27.5.2016 13:28:51)

E sad sam se sjetila i pitam se kako ce me babica masirati, ako budem ma lopti? Jer kod prvog poroda sam bila cijelu noc na lopti pa kad sam pokusals imati trudove lezecki, to je toliko vise boljelo ds sam se opet vratils lopti i skakutanju...

Naravno da se i ja nadam da me nece dolje izmasakrirati....

Sinoc sam se nesto jako uzrujala, hiperventilirala, jedva dosla sebi od placa, a rezultiralo je kontrakcijams, stezanju u krizima, zivshnom malcu...... Vec sam mislila - gotovo je.
A danas je malac toliko aktivan, dosta dugo budan, bas se cudim...

Noema,.jel i Jona isao s vama?

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (27.5.2016 14:01:47)

Snjeguljice, i ja sam hopsala po lopti. Ali kad smo skuzili da je porod poceo, uopce mi nije bilo do lopte
Pa beba mora izac van.[sm=smiley36.gif] onda hop na stol, i kako su skuzili da se glavica nazire,onda je pocela masaza. Bar ja tako mislim jer je dosao dokt.i pitao babicu treba li ulja.[sm=smiley1.gif]

A jonica nije isao s nama, pustili smo ga doma didu na cuvanje s bocicom izdojenog mlijeka. Ma di cu ga gnjaviti onako malog u jaju vozit... Mada, da nije bilo koga za cuvanje, a isao bi s nama.
Kupili smo unaprijd biljege 40kn i dosli u 8:25 tako da budemo prvi i sto prije gotovi. I tako je ibilo. A na mup tm moze i sam ici, ako imate iste adrese na osobnoj. Nas je to zeznulo jer ja nisam jos mijenjala osobnu pa sam i ja morala ici.

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (27.5.2016 14:33:36)

Znaci, masaza nije dugo trajala..... Jer bila sam ja na krevetu zadnjih sat i po. Dakle, stignem i na masazu. :D

Za Jonu pitam jer vele da beba ne ide van prije 20-tog dana zivota. Tako smo s E. Mada je moja prijateljica sibala s bebom od svegs 8 dana vani.... Bo....

Znsm za maticni da idu oba roditelja, a ns mup moze ssmo muz. Imamo istu adresu.
Moras jos na hzzo i u Grad. Jel tako?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  98 99 [100] 101 102   Sljedeća stranica >   >>