|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
20.10.2015 9:20:54   
danery
user posted image user posted image user posted image za user posted image ,super da je sve kako trebaaaa user posted image

znači već dva pišulinca imamo na listi user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu trudnica1983)
Neposredna veza do poruke: 301
20.10.2015 9:21:16   
mutilica
Danery skicni skembu kako raste user posted image (sta cu ponosim se,u prvoj trudnoci nisam imala s cim duuugo)

Noemaa i tweety sretno danas,missy sam vec pozeljela srecu user posted image javite se sve

Trudnica user posted image za deckica,nek je ziv i zdrav ima vremena i za curicuuser posted image

< Poruku je uredio mutilica -- 20.10.2015 9:22:30 >

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

Neposredna veza do poruke: 302
20.10.2015 9:26:15   
danery
missy, Snjeguljica,chrna ...možete li napisati datume poroda da ubacim na listu? tenkju user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 303
20.10.2015 9:31:12   
danery
ahhahahaa,mutilice,otvorila ja sliku i vidim na lapu onaj gornji dio,prugice,jelte,pa blenula ko tele u šarena vrata user posted image user posted image aaaaaaaajme kolka pupaaa u ovih par dana.....i onda tuka skužim da moram spustit malo niže od "balkona" da vidim "terasu",hahahhaha user posted image user posted image user posted image

božeeee.....e ovaj trudnitis glupitis me stvarno puca,hahahha user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 304
20.10.2015 9:41:46   
mutilica
user posted image user posted image raste i "balkon" iliti nadograduje se user posted image
U dva tijedna se uduplo trbuh (ja se jos nadam da ce sad na uzv vidjet blizanceke)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 305
20.10.2015 9:48:51   
danery
ti stvarno twinse priželjkuješ user posted image
kako god,glavno da je sve ok....mene mala jučer spopala da bracu nazovemo harry potter user posted image pukla sam od smijeha....
onda se sjetla crtića 5 legendi,pa kaže ma bolje nek bude jan (kao jan mraz)....a nije daleko od planiranog,mi nekako odavno smislili ako je dečko,da bude damjan....e sad,par slova više ili manje....
al do toga još ihaj vremena ima,možda gospa smisli još koje zanimljivije ime user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 306
20.10.2015 9:57:06   
mutilica
Da!user posted image pa bas bi bilo super odjednom dvoje,jos da su curica i decko user posted image
Moj ima svakakvih imena,nije jos poceo te iz crtica ali uglavnom su mu sva imena bila bolja od onih kojih MM predlaze user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 307
20.10.2015 10:02:37   
danery
hehe.mm zapeo da bude erik,pa erik....ma ok,nije ime loše,al nam je prezime na k,a dok izgovoriš zajedno,sve se izlomiš,a dijete na kraju ispadne ERI user posted image
onda je bacio bombu da se piše sa C na kraju user posted image
sad samo čekam što će izmudrovati slijedeće....

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 308
20.10.2015 10:15:49   
mutilica
Moj neka prastara imena bubeta user posted image srecom odustao je od Duje,tako je htijeo i da nam se Josip zove a to ime mi je vise na vrh glave!! Da stanes na rivu i viknes Duje okrenulo bi se vise od pola muske populacije

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 309
20.10.2015 10:17:14   
noemaa
Trudnice, cestitke na zdravom pisulincuuser posted image ma samo nek je zdrav, totalno je spol nevazan. Velik je plus sto ce si biti najbolji prijatelji citav zivot. Nema tu veceg blaga user posted image a jos i robica, samo ces ju saltati...user posted image kako vec znas spol, u kojem si tjednu?

I tko jos zna da ima user posted image user posted image ? Promaknulo mi.user posted image

Ja vise ne znam smisliti musko ime. Kad smo nou napravili,imali smo nou i martina i ful se dvoumili. I eto, nakon tri god.mm se vise ne svida ime martin.user posted image a sad smisli ti neko drugo. Ja bih i matiju ili bornu,ali on ne. Tako da ako se rodi gospodica, olaksat ce namuser posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 310
20.10.2015 10:18:20   
danery
ma joj,a mene baba naša ubi....te emil,te edrgar,ethan,ENTONI....a to sve još otkad sam malu nosila,pa se nadala muškom,a ima neku rođakinju u americi koja ima sinove i svima ime na E....pogotovo ENTONI je divno user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 311
20.10.2015 10:21:00   
noemaa
A ta slova da jedno pise, a drugo se cita,no,no... To ga ne pustim. user posted image bome ce biti zabavno ako skuzimo da je opet deckic.user posted image

Danery,je li barem cemu taj tvoj susjed koji ti stalno salje kolace? Jos reci da to radi kad nema tm domauser posted image

Mutilica,jesi pitala svog G zasto pise dnevna bolnica? Meni to nije pisalo...

Odoh sad na tusiranje pa na drugi uzv u ovojuser posted image drzite mi prste da bude sve dobro!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 312
20.10.2015 10:21:35   
danery

IZVORNA PORUKA: noemaa

I tko jos zna da ima user posted image user posted image ? Promaknulo mi.user posted image

ahaaa,ne čitaš,jeeeeeeel user posted image user posted image

pa ja imam user posted image user posted image

jesi ti bila ili ideš na pregled?

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 313
20.10.2015 10:22:40   
mutilica
Hahahaha nedaj babi da gleda ove serije Spanjolske i Turske inace ce htjet da se zove Esmeralda i Hurem user posted image user posted image

Noemaa meni Noa lijepse
Da,zvala sam jucer to je na transfuzijskom, kaze da je to iz nekog glupog razloga sto ce me tamo slat jos dva puta tijekom trudnoce
Sretno jos jednom

< Poruku je uredio mutilica -- 20.10.2015 10:25:05 >

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 314
20.10.2015 10:28:15   
noemaa
Da, noa nam je ovaj vrazicak od tri god. A ako dode jos jedan, e tu sad vise nema ideje...user posted image

Boze, danery, koje otkriceeee... ENTONI. Jos s y na kraju i jos ako vam je prezime na ic (s kvacicom, pisem s moba pa nemam kvacicu)... Divoteee!!! Budemo se potukle za to imeuser posted image
I, ups, ti si mi, da... Sori, mamice buduceg vatrometauser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 315
20.10.2015 10:37:41   
lidac0605
Noema,sretno na uzv,nek bu sve 5+ user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 316
20.10.2015 10:40:01   
trudnica1983

IZVORNA PORUKA: danery

termini naših user posted image :

glow 21.3.2016.
lejla mo 1.4.2016.
twitty 4.4.2016.
trudnica 1983 5.4.2018. user posted image
maja 8917.4.2016.
danery 2.5.2016. user posted image
Pchelitza 13.5.2016.
noemaa 16.5.2016.
mutilica 24.5.2016.

jesan ja ovo fenomen, pa ću 2018.user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 317
20.10.2015 10:44:55   
danery
eheheee,pa ofkors da je u prezimenu em dž,em ić na kraju,a još i bosanski prizvuk ima user posted image
isss,lele,što se ne udah '05. za onog brokera iz ny...na kordunu bi sad imala imanje ihaj,ovaca stado...i još bi bila gđa ŠTRKLJA user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 318
20.10.2015 10:47:05   
danery

IZVORNA PORUKA: trudnica1983

user posted image šta se ti buniš kad ionak nisi sigurna u termin user posted image user posted image

ajme bože,idem popit antisklerin,ginko,što li....

user posted image user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 319
20.10.2015 10:54:22   
trudnica1983

IZVORNA PORUKA: trudnica1983

user posted image šta se ti buniš kad ionak nisi sigurna u termin user posted image user posted image

ajme bože,idem popit antisklerin,ginko,što li....

user posted image user posted image

da u datum, ne u godinu. user posted image user posted image user posted image a uostalom, tko zna, možda budem i 2018.mm kad je čuo da je user posted image , reka je - a ništa, treće će bit user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 320
20.10.2015 11:18:10   
chrna
jutro žemske!

hipo hvala ti kaj pitaš za mene, gle sutra idem uvinogradsku, nije da mi se ide al kaj se mora nije teško! tablet, filmovi, knjiga i valjda će mi brzo proći, makar nadam se da sam doma do petka user posted image kako si mi ti?

mutilica, misy , snjeguljice, danery hvala vam curke na podršci, prva mi je trudnoća i to nakon ivf-a pa sam malo uplašena svega, ali nadam se da ću ovdje s vama biti do kraja i da će sve bit super! user posted image

noemaa jučer kak mi je ginekolog rekao da moram doć taj šećer napravit i da ću bit dva dana u bolnici, ja sam skroz zaboravila pitati za mirovanje, a on nije ništa napomenuo, čak je bio i zadovoljjan uzv, i napravio mi je pregled i rekao da je sve oke. sad sama nisam pametna dal je mirovanje i dalje aktualn ili nije?? mislim ovak i onak sam doma, i ne planiram nigdje ić, sutra idem u bolnicu pa ću gore isto ovak i onak ležat, sad jedino neznam dal smijem sjedit i malo prošetat po stanu, jer me ubi kičma dok sam cijelo vrijeme u ležećem položaju user posted image no dobro, budem ih sutra pitala....

tak sam sva zbunjena da neznam poslje ovog kaj ću sutra ic u bolnicu, dal se opet moram javit svojim mpo ginekolozima ili će mi sad nastavit vodit trudnoću moja ginekologica? dal je uopće prerano za takva pitanja sobzirom da sam tek 8+5 ???

noemaa, twety, missy sretno curke danas na pegledima!

trudnice user posted image za dečkića!!!!!

danery ja bi trebala rodit 29.05 u kako mi se to daleko čini user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 321
20.10.2015 12:30:38   
danery

glow 21.3.2016.
lejla mo 1.4.2016.
twitty 4.4.2016.
trudnica 1983 5.4.2016. . user posted image
maja 8917.4.2016.
danery 2.5.2016. user posted image
Pchelitza 13.5.2016.
noemaa 16.5.2016.
mutilica 24.5.2016.

chrna 29.5.2016.

< Poruku je uredio danery -- 20.10.2015 12:31:50 >

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 322
20.10.2015 12:36:10   
danery
evo još noemuu i snjeguljicu čekamo,pa smo komplet sa datumima zasad user posted image

chrna,mislim da možeš malo i sjediti i uzeti si papicu i tako lagane stvarčice,ali stvarno kratke verzije...ja tako radim....s vremenom ćeš moći i u duže šetnjice,samo polako,nek prođu još ova 3-4 tjedna do 12.,pa si puno mirnija....

trudili,evo sam ti popravila datum,a viš kako je muž već isplanirao unaprijed user posted image

ja sjela ručati,nekako mi se tuku tijesto s kupusom i pohana šnicla,al preživjet ću valjda user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 323
20.10.2015 12:57:59   
noemaa
evo me, brzo otišla, a još brže došla user posted image
po uzv bebač je vći tjedan dana, a nuhalni je 1.5. dakle, sve štima, srčeko kuca. user posted image

danery, htjela sam te pitati - kako to da već znaš spol djeteta? kad si to otkrila i kako?

chrna, sad će ti nastaviti tvoj soc G voditi trudnoću. i daj se opusti, ženo. ivf je sredio najkvalitetniji spoj jajašca i spermića tak da no sikiriki. slušaj doktore i bude sve u reduuser posted image

lidac, hvala user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 324
20.10.2015 13:01:18   
danery
noemaa,evo izvještaj od petka,znaš da sam pisala da ću na 4d uzv...

pa da se i ja javim sa izvješćem user posted image
dakle sve je super,svi prsti na broju,osnovna oprema je na mjestu,a bome imamo i dodatnu-kako sam i mislila,dečko je user posted image

mm se sav pravio važan kad je vidio privjesak,al kao nije mu bitno,nego ispituje a bubrezi,a srce,a ovo,ono....i šuti za getribu...a doktorica nakon 5 min više nije izdržala,pa pita a niste vidjeli još štogod user posted image crkla sam od smijeha....

meni nebitno što je,glavno da je sve ok i da nema vidljivih malformacija,koliko se u ovom tjednu vidi,sve je kako treba biti....

i dalje imam hematom,1x3 cm,al neki plosnati,koji ne smeta ni bebi ni meni,ili će iscuriti ili se resorbirati,samo da pijem duphastone i dalje....

pitala za moju slavnu klanac-ranu,škicnula doktorica,veli iss,pa to će samo pomoći pri porodu kako je ostalo otvoreno,ali da se nakon poroda svakako pobrinu da to poprave i vrate na mjesto.....pod općom anestezijom,nadam se....

pita mm mogu li bar sirota u šetnju ili u kino,kaže doktorica mogu pomalo.... sve dok se ne naprežem.....procvao mm ko japanska trešnja u proljeće.....kad doda ona ALI NIŠTA OD ODNOSA,a moja trešnja procvjetala PUFF! u sekundi ocvala i oćelavila user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!