danery
|
bok,mutilice hhahahhaa,pa naravno,kod mene je isto sve pod kontrolom,na zakonskog dreknem,babe na ignor i amen,da ne bi izmišljala ti bi u buce,a ja jedva dočekala da mogu bar na dvorištu sjediti,svaki dan nam dođe ekipa s djecom,pa se družimo,mogu ti reći da se ne bunim uopće....kad počne kiša i snijeg,bit će veselo,ovako su makar ovi dugi jesensko-zimski mjeseci lakši za pregurati kad nismo u 4 zida.... chrna,ajmeeee,pa kod tebe vagon prekrasnih vijesti ,baš mi je drago što je sve ok i što si konačno fraj od mrskog ležanja ja sutra čekam nalaze double testa,krvi,urina....ima da me izbombardira svim i svačim....malo ću pomaknuti kazaljku na vagi,dobila sam 1 kilu ajme,kako mene hvataju neki recepti divlji,baka nam nakuhala lončinu čobanca,a mene ubi paprika u svemu tome,pa sam si stavila peći ciklu,luk,bundevu i svinjska rebarca bundevu obožavam,ciklu nikad nisam jela pečenu,ali me neki dan u nekoj emisiji toliko zaslinila dok se ispekla,mislila sam u tv uskočit ma živcira me što ja stalno pravi neke tamo "restoranske" ručkove,mm ne voli ni malo masti,meso s kosti,ovo,ono ,pa sam se poželjela isprobati makar sebi i maloj nešto novo,a on nek papa kod babe....ha da....