|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
10.11.2015 6:58:45   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Subby,
dobrodošla u naše veselo društvance!user posted image

Noema
, zadnja dva dana imam mučnine cijeli dan... Jučer se oblizujem i sva sam si kisela. user posted image Mislim, užas! Jedem, ma da nisam gladna. Dobro mi je dok jedemi onda počne..... Više mi ne pomaže ni mineralna voda, prije jeste....user posted image

Cure, što sam ja proživjela u nedjelju, ajme!user posted image Ležim i počne me boljeti trbuh, onako menstrualni grčevi!user posted image A onda kriiiiiiiiiža, naročito dok sam ležala na leđima. Na boku bi se malo smirilo... I tako od podne do 8 navečer.user posted image I valjda uslijed tih grčeva sam imala malo smeđeg kod brisanja...user posted image

Čitala sam da ti grčevi se javljaju uoći menstruacije, dakle na taj dan bi inače trebala dobiti. Tako mi je i s Emom bilo, baš se sjećam. Osjećaj je najgrozniji na svijetu, odmah sam počela plakati. No, čitala sam da je to normalno za 8 tt jer se maternica širi...

Jeste vi to tako osjećale?????user posted image user posted image user posted image user posted image

Čsk ni u dobitnom ciklusu nisam to osjećala, baš me bilo mimoišlo....

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 551
10.11.2015 7:44:09   
noemaa
Jutro, curke!!! user posted image user posted image user posted image

Snjeguljice, da, to si dobro čitala zato se opusti... ovaj put će zaista biti sve u redu!!!! user posted image mada te razumijem jer mene je jedan dan iznenada oblila vrtoglavica, kao da ću povraćati, vrućina. nisam mogla stajati na nogama, legla sam u krevet i već mi je u misao došlo da je to to.user posted image jer tako nekako mi se dogodilo kad sam prokrvarila s onim glupim ćorkom jajem.user posted image fala bogu, sve je bilo ok. tak da te kužim, tvoj oprez i strahić. ali uvjerena sam da će sada biti sve ok. i da ćemo slaviti u kasno proljeće!!!!user posted image

subby, ma neka bude cura, dečko, svejedno je, samo da pršti od zdravljauser posted image vidiš, vidiš, franscuska... dobro si me sjetila...user posted image

danery, kuharice, što je danas na repertoaru? user posted image

mutilica, kako si? ležiš ili divljaš okolo? user posted image

ja sam sad fino smazala doručak. i sad idem voditi sestre na izletić, malo đir po Krasnoj Zemlji. user posted image Tako da se tipkamo popodne kad se vratim. Do onda, očekujem sve vaše dnevne izvještaje user posted image

user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 552
10.11.2015 9:58:35   
chrna
Jutro curke!
snjeguljice smeđi iscjedak me ubio u pojam, vjeruj mi. Mislim da je to oke, ja sam čak jednom i prokrvarila svježu krv bila na hitnoj oba puta i bilo sve oke. Tako da mislim da nemaš razloga za brigu. Kužim i to da je to lako reć, ja sam se pojela doma skoro. Al evo fala Bogu nema ga već jedno dva tjedna, i nadam se da je sve oke. To ćemo sutra znati, taman sutra imam pregled baš na rođendan i nadam se lijepim vijestima. user posted image jučer je i mene bolio trbuh isto sam se uplašila i mislila ic na hitnu jer mi je ovo prva trudnoća i neznam niš i osjećam se ko bedak,al eto nisam. Danas isto imam neke tupe bolove i da vam ne pričam uopće jedva čekam sutra.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 553
10.11.2015 10:12:52   
danery
jutro user posted image
ajme,sve smo neke trbuhoboljne user posted image user posted image
i mene jučer baš bolilo,a valjda jer sam se malo ozbiljnije ushodala user posted image
sad je prestalo...

Snjeguljice,i meni je isto u 8.,pa u 12.tj.bilo tako iscjetka na dan kad bi inače dobila user posted image ,to je normalno....odmaraj i preleži kako ti je najudobnije,proći će user posted image

a za mučnine te potpuno kužim:meni se mijenjalo iz tjedna u tjedan što mi je pomagalo:mineralna,pranje zuba,,žvake,jabuka,bademi,limunada bez šećara....katastrofa,sreća pa nije dugo trajalo,inače mislim da bi se s kata bacila....
noemaa,ne''š vjerovat-ništa ne kuham danas user posted image
mm je danas na terenskom,pa u toj firmi gdje rade imaju menzu,rekao mi da ne moram za njega niš spremati,mala dođe iz vrtića sa užine,pa nije gladna,a meni ostalo od jučer nekog variva,pa ću to poklopati....

chrna,mogu mislit kako jedva čekaš pregled....ja idem u petak,i to 13. user posted image

< Poruku je uredio danery -- 10.11.2015 10:15:10 >

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 554
10.11.2015 19:56:23   
danery
juuu,koja pustoš danas user posted image
ja bila vani sa curom,našle se sa društvom,klinci se naskakali,na kraju se izvaljali ko prasci po suhom lišću u naselju user posted image super je vrijeme,pa smo i ja i mala dobro raspoložene....
eno malo kod bake škica crtiće prije spavanja,ja malo zjakam tu i pripremam stvari za kupanac....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 555
10.11.2015 20:04:18   
noemaa
Bome pustos.user posted image di ste,proljetnice?
Kodnas danas magla,ali tako lijepe boje drveca uz cestu... Pravo jesensko sarenilo,predivno.
Danas sam ljencarila sa sekama. Sutra obavezno nesto po kuci sredit!!!

A vi?

Danery,ti se nauzivala,bravouser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 556
11.11.2015 7:02:40   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Ja samo ujutro na kompu čitam RR, kad mogu nešto i napisati, a tijekom dana vas čitam s moba, ali mi šteka veza pa prekine pa ne otvori temu, pih!

Smirile ste me, cure. Hvala!user posted image

Noema
, muž mi je kupio čak dva paketića žvakaća. Pomaže, istina, doduše kratkotrajno, ali ipak... Međutim, čitala sam sastav i pročitala ASPARTAM, koji je u trunoći opasan, pročitah u knjizi, bađ nedavno, a opasan je i za druge ljude jer ga ima eto u žvakama i instant kavama, a izaziva rak u ustimauser posted image Ma to mi je rekla neka cura, nisam istraživala.

Što mislite o ovome?user posted image Vjerojatno se tu misli na redovitu i čestu uporabu.user posted image

Chrna, sretan rođendan!!! Sve najbolje ti želim!user posted image user posted image user posted image user posted image Btw, i mojoj mami je rođendan, hahahahhauser posted image

E i još nešto. Sad me strah i kihnuti jer nekad kihnem na usta, nekad na nos.user posted image Ne znam ni sama što se događa u tom trenu. I tako kihnem jučer i osjetim pritisak tamo dolje. user posted image A mamicu mu, i to me snašlo!user posted image

Da, tu je magluština, ali tako mi je draaaaaaaaaaago jer sam zatočena u kući pa.....user posted image Dobro mi došlo!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.11.2015 7:07:37 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 557
11.11.2015 7:56:27   
chrna
snjeguljice hvala! Evo ja u vinogradskoj i čekam svoj poklon za rođendan koji se nadam da će bit uredu!
Čestitaj mami rođendan i reci joj da ima jako ljepi datum za rođendan user posted image user posted image
E a kaj se kihanja tiče meni ti je tak stalno, ili kad se zakašljem al to je trenutno i odmah prođe tak da mislim da to i nije neki bed user posted image

Neposredna veza do poruke: 558
11.11.2015 8:19:21   
danery
jutro user posted image
ajme snjeguljice,kud me u trovanje baci s tim aspartamom,evo upravo srčem nesicu user posted image
bah....mislim da sam imuna na takve spojeve,možda mala zato i kaže da se bratac zove arsen,viš.viš user posted image

mislim da bi morala piti na litre kave dnevno i žvakati bar karton žvaka da bi se otrovala,tako da....riskiram povremeno user posted image

chrna,rođoš? pa sretno ti,želim ti najljepši poklon koji si sama želiš user posted image user posted image user posted image

gdje su ostale?

....mini gospa....

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 559
11.11.2015 8:30:17   
Kazimira
Chrna sretan ročkas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 560
11.11.2015 14:11:39   
noemaa
Chrna, sretan rođendan!!!

Curke, ja dobila nifty test, sve je ok., hvala bogu. I, ponovno čekamo dečkića!!! Ajmeeee.... sad će biti frke - nijedno ime nam se ne sviđaaaaaaa user posted image A za curku smo odmah imali spremno. Dakle, moja seka ima dva dečka, muževa seka ima dva dečka... i sad mi.... a nekad je moj tata imao tri cure user posted image user posted image user posted image Tako da neću osjetiti što znači imati i curicu.user posted image Ali nema veze, bitno mi je da je sve ok. i da mi malecki bude zdrav user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 561
11.11.2015 14:13:48   
noemaa
Snjeguljice, a više s tim.... Joooj, pa sve čega se dotaknemo ima nekakvo user posted image koje nas truje!!! Ne kužim zašto to jednostavno onda nije zabranjeno i finito?!? Ma ej... na kraju ću stvarno prestati paziti na sve jer očito nam je sve zagađeno!!! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 562
11.11.2015 19:45:43   
danery
ops,noemaa,još jedan veseljak na putu user posted image user posted image
kako ne znaš ime,pa prepuštam ti boleslava bez imalo zadrške user posted image user posted image

brzo su ti rezultati stigli,super,sad si na miru user posted image

mi imali goste cijelo popodne,defile po dvorištu i kući,prabaka slavila rođendan,pa je bilo i vincaca i pjesmica user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 563
11.11.2015 21:37:46   
noemaa
Da,jako brzo su stigli,danas je 7.dan,a receno je 10-15dana. Ma sad sam mirna. Mm jos ne zna spol, danas je radio i popodne,tek maloprije dosao doma. Pustit cu vijest za sutra da mu je serviram u najsvjetlu s obzirom da smo mrvicu ipak prizeljkivali curku.

I,da,i ja svasta pisem!!! Pa, boleslav!!!user posted image jos s w na kraju.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 564
11.11.2015 22:37:12   
lidac0605
Noema,čestitam na još jednom zdravom dečkiću user posted image user posted image user posted image
Kaj ćeš kad nemremo birat,i ja sam se sad koooonačno nadala još jednoj curi,a ono ČETVRTI za redom dečko!!!Nek su samo zdravi,to je najbitnije user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 565
12.11.2015 6:21:22   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema, eto ga na, kad nas neće, neće nas. user posted image Sve u svemu, čestitam! user posted image
A baš smo bile fino proćaskale o tim imenima i tako se fino dogovorile za cure...user posted image Još sad treba da i meni uleti dečko.user posted image Al dobro, i to smo odradile...user posted image Prenijela sam mužu ideju, sviđa mu se.user posted image Imam blagi predosjećaj, ma zapravo veliki predosjećaj, da bi mogao biti dečko i kod mene...user posted image No, nakon tolike muke, neću se buniti, neka je kako treba do kraja, živo i zdravo...user posted image

Super za nalaze, draga!

Mučnine su jučer bile manjeg intenziteta... Imam tu i tamo vrtoglavicu.user posted image
Idem danas kod gin. dati briseve, a u utorak je pregled - JEDVA ČEKAM!!!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 12.11.2015 6:23:24 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 566
12.11.2015 7:28:35   
danery
jutro user posted image

ja naveliko vrijedna user posted image naribala muža rano ujutro,pospremila kuhinju,smazala doručak,i sad u obračun s kavicom krećem....

imam danas za peglati curinu obleku,nije puno,al...nekako se pegla i ja ovako gledamo: user posted image user posted image

uff,sutra pregleeeed user posted image ,i to u 8 ujutro moram se nacrtat u ambulanti,sreća pa mi je baš blizu...

kako ste vi,nešto se utišalo tu na temi user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 567
12.11.2015 7:36:36   
noemaa
A, snjeguljice, vidiš... bit će mi još jedan mali zezator kao i N. i onda smo imali spremno žensko ime... Sad smo se nadli imati curicu da vidimo kako je to "lakše"user posted image , ali očito sudbina kroji svoje. Ma neka, rekla sam odmah - samo da je zdrav ko dren i samo si to i dalje želim. A kad pomislim na sve noine stvari, igračke, odjeću, obuću... samo ćemo šaltati. A još i sobica. Imamo samo jednu dječju i nemamo načina u našoj kući stvoriti još jednu tako da i tu će biti jednostavnije...
Uglavnom, tebi želim curicu jer si ju sama želiš. user posted image Ali ako bude dečko, ma vidjet ćeš koje će čari on donijeti sa sobom... Neopisiva radost također. Svi su oni posebni, jedinstveni...user posted image Svog miša ne bih mijenjala ni za 10 curica koliko je poseban...user posted image

Jučer pred spavanje mu govorim da ga volim, a on meni: Ne, ja tebe vojim! Ja tebe vojim! user posted image
A da ste ga vidjele... jučer prvi put bio u igraonici s trampolinima i tim zabavnim parkom (peekaboo) na rođendanu svog najboljeg frendića iz vrtića. Ajmeeee... taj moj mali je 2,5 sata (koliko su bili tamo) sjeo doslovno 5 min pojesti tortu i ostalo sve skakao, penjao se, trčao, vrištao od sreće... Nije me ni registrirao - osim kad je jednom išao piškiti. Nije htio kući ići jer mu nije bilo dosta. A dans ujutro smo ga jedva probudili... Koliko taj mali ima energije, to je čudo. user posted image

lidac, kad sam spomenula mm (koji si je isto priželjkivao curu) da će biti ona treća, samo mi se nasmijao i ozbiljno rekao da zatvaramo tvornicu nakon ovog. user posted image dakle, ti nam možeš usporediti, POSTOJI li "LakšI" odgoj cura u odnosu na dečka? čekaj, makar ću te to pitati na onom blabla forumu da ne tražiš... user posted image

ostale, curke, gdje ste???

maglovito je jutro kod nas, a ja sad moram k endici...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 568
12.11.2015 7:48:56   
danery
oj,gospa user posted image

kod nas nije maglica,al je prohladno,moji se pokupili i otišli,a ostavili sanduk za drva prazan user posted image
ne pada mi na pamet nanašati,upalim si klimu ako baš bude user posted image ,a babe nek se snalaze sa dekama user posted image

joj,blago tebi kad sveveć za dečke imaš i znaš,ja imam osnovnu opremu (ono,kolica,as,krevetiće i to....),al pojma o muškim performansama i održavanju nemam user posted image

sve si mislim lako je s curama,al bome me opalilo jučer da je persa prešla 5 godina nabrzinu,pobogu,već se zub klima,a kad sam se sjetila puberteta i user posted image ,ajme....

jel mi vjeruješ da sam se zamislila kako će ona kad dobije,ajd ulošci i sve to.....nego me opralo:jadna,kako će po noći s tim ako bude na krevet kao ja curila user posted image

eto ti ludih misli.... user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 569
12.11.2015 7:56:59   
danery

IZVORNA PORUKA: noemaa

POSTOJI li "LakšI" odgoj cura u odnosu na dečka?

eee,neki dan sam pročitala na fejsu zgodnu pričicu o sinovima i kćerima:

muž i žena čekali su prvu bebu.....dogovorili su se da ne puštaju baš nikoga u posjete kad se beba rodi...
došli su sa sinom kući iz bolnice i začuli zvono na vratima...pred vratima su stajali muževi roditelji,ali žena je rekla neka ih ne pušta unutra,jer su se tako dogovorili....
muž je šutio...
nakon par dana stigli su i ženini roditelji i pozvonili....žena se rasplakala i rekla da ne može ostaviti svog oca pred vratima,te ga je pustila u kuću...
muž je šutio...
u nekoliko godina rodilo se još dvoje djece,sin i kćer...
kada je kćeri bio prvi rođendan,muž je pripremio veliko slavlje,pozvao sve prijatelje i rodbinu....žena mu je predbacila kako zasinove to nije napravio...
muž je samo rekao:ja svu našu djecu volim,ali to sam napravio za nju jer će mi ona jedina otvoriti vrata kada budem star....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 570
12.11.2015 11:11:46   
mutilica
Evo mene malo da vas pozdravim user posted image

Noemaa super za nifty user posted image i za user posted image user posted image nek je ziv i zdrav,mozda bude i user posted image nikad ne reci nikad

subby dobro nam dosla

Snjeguljice jos malo pa ce prestat i mucnine user posted image

Chrna sretan rodendan s malim zakasnjenjem,nije za lijepe zelje nikad kasno user posted image

Danery kod tebe sve standardno user posted image muza ribas,bake 'ko sljivi... user posted image sretno sutra na pregledu

Kod mene je sve kao po spagi user posted image mucnine vise nemam,zgaravica se povremeno pojavi,nista mi se ne jede sve mi je neukusno,kilogrami stoje... pregled mi je za tjedan dana... ovo vrijeme od 20 stupnjeva stalno me pocinje nervirati i ja bi malo hladnoce a i pocastila sam se novim bucama a mogla bi u sandalama u grad user posted image

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 571
12.11.2015 11:34:25   
chrna
Jutro curke!
Hvala svima na čestitkama za rođendan! user posted image
Evo i izvještaj jučer uzv u vezi kombiniranog probira, na uzv sve oke, bilo mi 11+6 a po uzv 12+1, radio mi vaginalni uzv i mjerio to sve kaj treba za kombinirani i bebica se nikak nije htjela pomaknuti da ju izmjeri sa boka, pa mi je onda radio i onaj uzv preko trbuha neznam kak se taj zove. Nosna kost ima i onaj nuhalni nabor je 1,4. Kombinirani je napravljen i oke je nalaz samo onaj je 1:609 kaj je povezan sa dobi trudnice i to je to.....
Doktor me jučer pitao dal želim znati spol djeteta? A ja onak sva u čudu "kaj se to već vidi?! " Prvo mi se nasmijao a onda je rekao da vidi, i ako je vjerovati imamo dečka!
Kad sam to rekla jučer svojoj ljubavi dakle bio je van sebe, plakao, nije znao kako reagirati, ono a ja isto nisam znala kaj bi mu rekla.... Sljedeći pregled mi je baš na njegov rođendan 15.12 baš nam se poklopili pregledi sa rođendanima al i neka su.
Uglavnom nemoram više bit zalijepljena za krevet, šetnjice, kavice i to dozvoljeno, spolni odnosi dozvoljeni. Sad mi je malo lakše i stvarno se nadam da će do kraja sve bit dobro.

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 572
12.11.2015 12:36:48   
danery
bok,mutilice user posted image
hhahahhaa,pa naravno,kod mene je isto sve pod kontrolom,na zakonskog dreknem,babe na ignor i amen,da ne bi izmišljala user posted image

ti bi u buce,a ja jedva dočekala da mogu bar na dvorištu sjediti,svaki dan nam dođe ekipa s djecom,pa se družimo,mogu ti reći da se ne bunim uopće....kad počne kiša i snijeg,bit će veselo,ovako su makar ovi dugi jesensko-zimski mjeseci lakši za pregurati kad nismo u 4 zida....

chrna,ajmeeee,pa kod tebe vagon prekrasnih vijesti user posted image user posted image ,baš mi je drago što je sve ok i što si konačno fraj od mrskog ležanja user posted image

ja sutra čekam nalaze double testa,krvi,urina....ima da me izbombardira svim i svačim....malo ću pomaknuti kazaljku na vagi,dobila sam 1 kilu user posted image

ajme,kako mene hvataju neki recepti divlji,baka nam nakuhala lončinu čobanca,a mene ubi paprika u svemu tome,pa sam si stavila peći ciklu,luk,bundevu i svinjska rebarca user posted image bundevu obožavam,ciklu nikad nisam jela pečenu,ali me neki dan u nekoj emisiji toliko zaslinila dok se ispekla,mislila sam u tv uskočit user posted image

ma živcira me što ja stalno pravi neke tamo "restoranske" ručkove,mm ne voli ni malo masti,meso s kosti,ovo,ono user posted image ,pa sam se poželjela isprobati makar sebi i maloj nešto novo,a on nek papa kod babe....ha da....

....mini gospa....

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 573
12.11.2015 15:15:12   
noemaa
ajme, danery, baš si me fino spustila na zemlju s tom pričom o dečkima i curama. user posted image ja ću se ipak nekako nadati da je to najviše stvar odgoja pa da jednog dana, bude li trebala pomoć, i dečki budu uskočili. a zapravo, nadam se da ćemo mm i ja živjeti do kraja života bezbrižmo i samo jedan dan brzinski riknuti. user posted image tamo, iza devedesete po mogućnosti. user posted image javi nam sutra sve te silne rezultate, sretno!user posted image

mutilica, lijepo da sve štima, neka tako samo nastavi... user posted image

chrna, još jedan pišulinac! ajme, baš su nagrunuli! (snjeguljice i mutilica, čekamo onda vaše curkeuser posted image pa, da, je li to nekakv 4 d UZV da se već vidi spol?

subby, trudnica?

ja bila kod endice, povećana mi mrvu doza i naručena opet pred božić.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 574
12.11.2015 15:34:32   
chrna
E curke pa kaj je fakat moguće da se već vidi spol? Ja neznam dal bi vjerovala ili ne? Nemam pojma kakav je uzv. Neki koji rade u vinogradskoj na kojem uzimaju mjere za kombinirani probir, nije baš isti ko oni na kojima sam prije bila u vinogradskoj ali nemam pojma fakat??

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!