danery -> RE: proljetne bebe 2016. (28.9.2015 9:15:36)
|
mah,lidac,eto me [sm=smiley24.gif] ovih dana svaki put kad otvorim temu da nešto napišem,nešto me dodatno strefi,pa nemam više ni volje dok ne stane.... ugl.,u međuvremenu bila još 2x u bolnici,jednom prokrvarila,povraćala sam kao sumanuta,i nakon toga osjetim da je probila krv....pozelenila sam od muke....već bar mjesec dana tupim svim doktorima da me ubiše mučnine i kad povraćam,da krvaruckam povremeno vaginalno,valjda od naprezanja,i ubi me kiselina,nemam više što izbacit,a i dalje se bacak nad wc-om ko luda....al jok,to sve mora tako [sm=zmeden.gif][sm=zz_furious.gif]nikakvi lijekovi za to....rigaj brate,izrigaj i dijete,to tak mora biti....ha da.... [sm=smiley22.gif] u petak sam cijeli dan bila na opservaciji,spičio me neki napad,kažu gastritis,mada ja s tim nikad problema nisam imala,pa ne znam....presjeklo me ispod desne ruke kao da sam se pokočila [sm=zmeden.gif] i onda kao da mi je netko zrak izbio iz pluća....bol u sredini abdomena....bacakala se kao prerezana glista po krevetu,još došla baba k meni,kad me vidjela,skoro je srčani dobila.... cijeli dan po bolnici-sveeeee u redu....da ne pišem kako nisu znale doktorice uzv upalit,a kamoli sliku sejvat,pa sam pošizila i rekla ''''ladno da slikaju ekran uzv-a mobom da makar neko očitanje imaju za pokazati.... a zaključak,hahahahhaa,dakle ovo ni pas sa malsom pojeo ne bi.....gastritični napad,jelte....al nizak vam je kalij,pa se natačite SOKOM OD PARADAJZA.... eeeeeeeeeee [sm=zmeden.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] [sm=zz_wavespin.gif] i naravno,u slučaju nužde dođite na infuziju....hahahahhah p.s.:ajd bar su mi mučnine malo oslabile,sad već 3. dan nisam bljuvala [sm=bravo.gif]
|
|
|
|