Snjeguljica_83
|
Jutroooooooo! Noema, nećeš maknuti ovulation chart? Bađ ti je drag? Ja sam ga s guštom maknula jer me podsjeća na trudilačke godine. Sori na iskrenosti i ovoj sličici. Moj muž nije htio ubrati šibu za Emu. Ne želim kupovati obojane šibe, ove izvorne su mi bolje. I tako, subota uvečer, nemam šibu! Ali imala sam od lani veliku pa sam otkinula jedan dio i Ema je dobila šibicu! Za sv.Nikolu poklanjamo joj malu stvar, a to ove godine su bili flomasteri i kinder jaje. Ma ni za Božić ne kupujemo megalomansko, ne vidim smisao u tome. Ona je skromna. Doduše, ove godine je bila zapela za malog psića KAKA MAX, ali mu je cijena 300 kuna! Srećom je odustala od toga, nadam se da neće opet poludjeti.... Što se tiče pokreta bebe, Emu sam prvi put osjetila tamo negdje u 19-20 tt. Nisam nigdje pisala takve stvari, a sad mi kriiiiiiiiiiiivo! A trbuh sam si slikala samo pred kraj, i za to mi je krivo! Pošto mi je maternica zabačena mislim da ću ovu bebu osjetiti kasno.... iako se veli da se u drugoj trudnoći ranije osjeti, mislim da ne mogu računati na to.... Sad dok ležim, muž je trebao kupati Emu. Zadnji put je to činio kad je bila šestomjesečna beba. I sve im nekako ide, dok na red ne dođe ispiranje kose! Jao, koji plač!! Onda sam sad u nedjelju uskočila ja. Ne mogu to slušati...i gotovo. Još imam mučnine. Neki dan manje, neki više, ali se javljaju... Što se tiče trbuha, ujutro sam poprilično ravna, samo je donji dio trbuha taj kojeg ne mogu uvući unutra, bit će da je taj dio narastao. A kako dan odmiče, onda i gornji dio, iznad pupka, skoči van, pa sam navečer kao trudnica od dobrih 4-5 mjeseci, kako kad. Kako je maternica spuštena, vjerojatno će rasti taj donji dio trbuha, zar ne? Gdje nam je Chrna???? I Mutilica???? Uživajte, cure!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 8.12.2015 7:11:55 >