RE: proljetne bebe 2016. (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Razgovori u očekivanju (djeteta)

Poruka

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (10.12.2015 7:35:48)

joj, to citiranje... kako to radite? prvo kopirate dio teksta koji želite citirati - s imenom pr. qupte danery ili bez imena? i onda pretisnete citiraj? ili prvo treba pretisnuti citiraj pa onda kopirati?

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (10.12.2015 7:37:28)

Jutro!

Noema,
[sm=smiley27.gif] osjetila si bebu.... Ajme, jedva čekam i ja....[sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif] Zavidim ti.[sm=jezicek.gif]

Sad sam se sjetila da si prije par dana napisala da ti je prijateljica dala tetra pelene za široko povijanje i da nisi znala da to postoji.[sm=zmeden.gif] Zar nisi malog široko povijala uopće ili nisi na taj način?[sm=zmeden.gif] Zbunjena sam.

Cure, imate li datume za preglede, javite.[sm=smiley1.gif]

Eto, i tu listu sam uredila.[sm=smiley1.gif]

Noema
, inače da, u bolnici je uzv daleeeeeeeeeeeko bolji nego kod naših gin. Usporedila sam sličicu koju sam dobila prije 5 godina od svoje gin. i ovu iz bolnice, ajme, koja razlika! Baš mi je Jupiter rekla da ide mjeriti nn u bolnicu jer njena gin. ima prastari uzv i ne vidi se dobro. A ta ista gin., ahahahha mi je mjerila nn prije 5 godina kad sam bila trudna s Emom Onda je bio dobar??[sm=zmeden.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (10.12.2015 7:40:27)

IZVORNA PORUKA: noemaa

joj, to citiranje... kako to radite? prvo kopirate dio teksta koji želite citirati - s imenom pr. qupte danery ili bez imena? i onda pretisnete citiraj? ili prvo treba pretisnuti citiraj pa onda kopirati?

Evo, ja tebe citiram.[sm=jezicek.gif]

Dođeš na post koji želiš citirati, stisni citiraj, onda se pojavi taj post u prozoru i počneš pisati ispod đto želiš, a vezano je uz to što si citirala.

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (10.12.2015 8:03:28)

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Sad sam se sjetila da si prije par dana napisala da ti je prijateljica dala tetra pelene za široko povijanje i da nisi znala da to postoji.[sm=zmeden.gif] Zar nisi malog široko povijala uopće ili nisi na taj način?[sm=zmeden.gif] Zbunjena sam.

Da vidimo je li mi uspjelo bez da i moj tekst ode u citirani...

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (10.12.2015 8:05:37)

Jeeeej, hvala, snjeguljice. [sm=smiley1.gif]

ma jesam, povijala sam ga onim bijelim pelenama, običnim plus soriso tanki. dvije njih pa sorizo. ali nisam znala da postoje sorizi koji mijenjaju zapravo te dvije bijele pelene plus sorizo. jer sam naslijedila sve od kume koja je rodila dobrih godina unazad i valjda to onda nije postojalo... kužiš o čemu pričam? ili nisam dobro objasnila?

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (10.12.2015 8:07:19)

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Noema
, inače da, u bolnici je uzv daleeeeeeeeeeeko bolji nego kod naših gin. Usporedila sam sličicu koju sam dobila prije 5 godina od svoje gin. i ovu iz bolnice, ajme, koja razlika! Baš mi je Jupiter rekla da ide mjeriti nn u bolnicu jer njena gin. ima prastari uzv i ne vidi se dobro. A ta ista gin., ahahahha mi je mjerila nn prije 5 godina kad sam bila trudna s Emom Onda je bio dobar??[sm=zmeden.gif]

Sad mi se sviđa citirati. [sm=smiley36.gif] Ajde, dobro. Neka bude tako. Da vidimo tog malca. [sm=smiley1.gif]

I taman sam ti htjela reći da fali lista [sm=nosecka.gif], i eto te... čitaš misli. [sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif]

chrna -> RE: proljetne bebe 2016. (10.12.2015 8:42:44)

jutro curke!
evo i mene, napokon..... nešto malo manje od mjesec dana je trebalo dotičnoj gospodi da nam dođe doma ukopčat internet i tv....no dobro sad je tu i jedno i drugo [sm=smiley36.gif]

noemaa samo sam ti htjela reć, neki dan si rekla da se neke curke ne javljaju, i da kad se jave vode monologe o sebi. e pa na to bi ti ja nekaj htjela reć, ja osobno se nisam javljala jer nisam imala odakle, tj.imam mob s netom na koji taman i da hoću neda poslat poruku na rr, a zakaj, to fakat nemam pojma [sm=zmeden.gif]. no dobro pustimo sad to, uspješno sam vas čitala [sm=smiley1.gif] e da, i kaj se monologa tiče, u tome sam se u potpuosti našla, ne na način da si ti mene "prozvala" nego baš zato kaj ja znam i svijesna sam da sam upravo to ja radila. neznam dal me shvaćaš al ovo mi je prva trudnoća, i to nakon ivf-a, dakle strah me bilo i strah me i dalje u vezi svega..... htjela sam i zato sam upravo to radila, napisala sam vam sve kaj mi se događalo da vidim dal imate neki savijet ili da mi nekako možete odgovorit na neka moja pitanja o trudnoći općenito koja mi nikako nisu jasna bila.....i sorry ak sam pretjerala [sm=smiley13.gif]
e da, još sam nekaj htjela reć u vezi toga svega...gle, neznam dal me razumiješ, al meni je ovsve novo, prvi put, strah me, uplašena sam i jednostavno se ne vidim u razgovorima koje vodite ti, danery, snjeguljica.... vi već imate svoje klince, imate o čemu pričati, sve su to kak bi ja nazvala slatke muke, i ja jednostavno neznam kaj bi vam rekla na to sve, savjete nemam jer ih neznam, pričate o kolačima, kaj kuhate, i na to neznam kaj bi rekla jer od početka kad mi je krenulo sa krvarenjem, iscjedkom i s tim svi kaj mi je stvaralo nered u glavi, ja sam od toga svega odustala, možda zvuči razmaženo al ne radim apsolutno išta, odmaram prošetam i doma sam, ne kuham, ne pospremam, ne radim baš ništa, samo iz razloga jer se bojim da ne napravim nekaj krivo i da ne sj....m sve..... fakat sorry na dužem postu, al morala sam ti ti reć, nadm see da se ne ljutiš i da me bar malo shvaćaš.

snjeguljice, danery, subby, noemaa [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] vas, i nemojete se ljutit na mene..... nadam se da sad kad konačno opet imam net doma, da ćemo se čećše tipkati......

snjeguljice ja imam pregled 15.12. u bolnici i onda opet 21.12 kod svoje ginekologice, zakaj ? pojma nemam.....

e da, i još sam vas nekaj htjela pitat, osjećam se ko tuka, jer neznam koga bi pitala općenito , kad se i na koje preglede treba ić? moja ginekologica mi veli da će mi sve reć na vrijeme, a sad tu čitam da se na taj anomaly scan čeka i da se mora ić u bolnicu?! ja sam danas 16 tjedan i neznam dal se treba naručiti već sad i kak to sve ide, i dal je pregled obavezan.... eto vidite da sam bedak kaj se tiče pitanja?! stvarno se osjećam glupo, a čekat da mi ginekologica kaže kaj i kad moram radit mi je bedasto jer će to reć 5 do 12 i onda ću htjela ne htjela morat ići privatno radit a nije mi baš isto financijski......

cure jos jednom sorry na dužem postu

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (10.12.2015 9:04:38)

pa đe''s chrna,legendo [sm=smiley36.gif]
sad mi fali onaj "drugarski" smajlić gdje jedan drugog čvrknu po ramenu [sm=smiley36.gif]

ja ti niš ne zamjeram,nema ljutnje s moje strane,jer se isto xy puta uhvatim kak pišem svašta o mojima,a o [sm=duda.gif] najmanje....al realno,a što da napišem....jutros me opalio 3x iznad pupka dok sam doručkovala....je,ok,i dalje klofa,al....sad baš da registar bubotaka vodim-ha ne vodim....

eto da prijavim jedino da u pon opet idem na anomaly scan popodne [sm=smiley1.gif]

trenutno pijuckam kofi i uživam,popodne mi dolazi prijateljica malo na druženje...

pootvarala sam prozore i ko naše bake prebacila posteljinu preko daske nek se lufta [sm=jezicek.gif]

što se pregleda tiče...uzv bi trebao bti oko 12.tjedna,to ti je tzv.mini anomaly scan,znači pregled bebe,organa,zatvorena kičma,netanak nuhalnog nabora i sl....to sam ja išla privatno jer ovaj moj socijalac maltene rašljama i viskom pregleda siroče [sm=smiley36.gif]
u 15.-16. tt mi je mjerio visinu vrha maternice,širinu zdjelice,kilažu,tlak,dobila uputnice za krv i mokraću..
od 18. do 22.tt ideš na anomaly scan,znači gleda protoke kroz pupčanu vrpcu,mjeri bebu,pregleda opet sve organe....pitaš što te zanima,tipa poziciju posteljice,stanje i dužinu cervixa,što ti padne na pamet...
kasnije isto ide mjerenje....sad ti po tjednima ne znam točno sve,ali što kaže tvoja doktorica,nećeš na ništa zakasniti,tako da budi bez brige [sm=smiley1.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 7:01:47)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

chrna - 15.12.[sm=duda.gif]

danery - 14.10.[sm=duda.gif]

chrna - 21.12.[sm=duda.gif]

noemaa - 28.12.[sm=duda.gif]

Snjeguljica_83 - 29.12.[sm=duda.gif]

noemaa - 30.12.[sm=duda.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 7:51:36)

chrna, ajme, nisam uopće imala namjeru te istresirati. [sm=smiley13.gif] nisma mislila na tebe za nejavljanje, već na curke kojima ni ne znam nick bez pogleda na popis trudnica. jer se doslovno nikad ne javljaju. uopće se ne sjećam ni da su se ikad javile, pa čak ni prijavile na popis... tko zna, možda ih je danery sama izmislila tako da vidi hoće li netko reagirati i na kakav način, i eto, ja se upecala [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] priznaj, danery!!! [sm=smiley36.gif]
samo ti odmaraj, uživaj u [sm=nosecka.gif], javi se kad stigneš, bez obaveze... i to što mi klaframo o svemu i svačemu... pa to su obični ženski razgovorčići, niš posebno, vjerujem da se svaka gospa može u to uključiti bez obzira što ne/radi. [sm=smiley36.gif] ajd, no sikiriki. [sm=smiley1.gif]

ja upravo stavila sušiti veš, tj. deke s kauča koje glume navlaku. ajme kakav nam je kauč došao.[sm=smiley13.gif] eko koža. kupljen prije samo 4 godine.[sm=smiley13.gif] nisam htjela pravu kožu iz etičkih razloga. bi li uopće duže trajala ta prava koža? malo mi je nezgodno "krpeni" kauč zbog alergije na prašinu. kožu prebrišeš ko namještaj i mirna bosna. ali da kupujem svake 4 godine kauč mi je nezamislivo!!![sm=smiley19.gif]

bebić se miče, pliva, stvara mi mjehuriće. za njih sam u prvoj [sm=nosecka.gif] mislila da je probava. [sm=smiley36.gif]

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 7:52:26)

IZVORNA PORUKA: danery

što se pregleda tiče...uzv bi trebao bti oko 12.tjedna,to ti je tzv.mini anomaly scan,znači pregled bebe,organa,zatvorena kičma,netanak nuhalnog nabora i sl....to sam ja išla privatno jer ovaj moj socijalac maltene rašljama i viskom pregleda siroče [sm=smiley36.gif]

što ti to pak znači??? hoćeš da ga prijavimo nadležnom sudu? [sm=smiley36.gif]

chrna -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 8:26:47)

Jutro curke!
danery tnx na odgovoru, u 11 + nekaj sam išla na taj kombinirani probir pa su valjda napravili taj mini anomaly scan s obzirom da sam ivf krv i urin sam dala mislila da u 8 tt. Sad sam u utorak na pregledu tak da će mi onda valjda mjerit tu maternicu pa ću ih odmah pitat i za taj anomaly scan.

To nisu istine čovječe kak se ja glupo i mutava osjećam ko da fakat neznam kaj bi pitala na pregledu osim jel s bebicom sve oke [sm=smiley36.gif] mislim da misle da sam nonšalantna i mirna a to je daleko od istine haahahahah no dobro

noemaa ma nisam mislila niš krivo samo sam valjda uspjela dočarati kakak se tupavo nekad osjećam hahaha nemoj se ti niš ljutit i sve 5 [sm=jezicek.gif]

E sad inače nisam tip cure kojoj su mjere 90/60/90 i prije t sam imala trbuha i to dosta [sm=smiley36.gif] A sad mi je nekak ko da mi više ne visi tj ko da se nekak dignuo malo, eto vidite kak sam čudna baš niš neznam još niš ne osjećam al ko da mi je ispod pupka nekak malo tvrđi ili sam si ja to zabrijala?! O Bože pomozi ljudima oko mene dok se ne porodim mislim da sam stvarno nemoguća i da baš kidam živce svima.

E da vi cure moje znate kakvu ja još "problematiku" imam, strava. Uglavnom neznamo ni ja ni MD dal bi bilo oke da odemo kod maticara i da se tamo ozenimo čisto zbog papira i onda u 10 mjesecu imamo crkveno vjenčanje i krstitke odmah. Neznam dal bi to kaj nismo oženjeni (a imamo to u planu) stvaralo neki problem oko bebice kad rodim mislim kaj se prezimena tiče i to?!

noemaa znaš da ti zavidim za taj namještaj i to sve. Ja još imam neki kredit i čekam da ga isplatim napokon da možemo kupiti svoj stan. S obzirom da MD radi na ugovore po mjesec dana jer su tam u firmi svi ludi, nema šanse da dobi kredit. A ja sam ipak u državnoj službi pa ću ga uspjeti dobit samo da se riješim ovog koji sad imam. Jedva čekam dan kad ćemo imat nekaj svoje i bit solo, i živcirat se zbog namještanja stana, zavjesa kuhinje. Trenutno smo s mojom mamom u stanu od 60 kvadrata i neda mi se tu niš radit jer stvarno ne nemajeravam ostat ovdje.mama je super. Al mi bi bili solo.

Evo opet ja. Samo bla bla bla i opet post od 3 metra

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 8:36:19)

chrna, naravno da biste bili sami, bez obzira koliko voliš mamu. to je sasvim normalno i poželjno. lakše se fumkciomira kad nemaš za vratom mame, tate, svekiće itd...
što se prezimena tiče, ne sekiraj se niš. ja nisam mijenjala svoje prezime kad smo se vjenčali. dakle, imam djevojačko, a mišu smo dali muževo prezime. niš ne moraš objašnjavati. taman da miceku daš i svoje. sve je moguće. onako je kako vi odredite. ili oba. [sm=smiley1.gif] to što niste vjenčani... pa zar nije u HR izjednačeno vjenčanje s dugogodišnjim vezama? tako da ne bi trebalo biti problema... A sad sam se čak i sjetila odličnog primjera: moji prvi susjedi nisu vjenčani. svako svoje prezime. maloj dali prezime muža, tj. dečka, kako god. dakle mala ima očevo prezime iako mama i tata nisu vjenčani. tako da ne brineš. [sm=smiley1.gif]

subby -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 8:44:44)

Ja volim duge postove :D
Znam kako je.. Meni je isto ovo prva trudnoca, sve mi je novo, moje blize frendice jos nemaju djecu tako da se i ja nekad osjecam tako.. Prije nekoliko dana gledala sam sto sve treba pripremiti za bebicu i kad sam vidjela sve te izraze bas sam se isfrustrirala.. Bodiji znam sta su, al gegice bodiji pa benkice pa tetra i svedske pelene.. Evo to sam upamtila. Trazila sam ja to dodatno po netu, al me jos vise zbunilo..

Steta sto netko nije to sve sastavio u jedan clanak sa slikama [sm=smiley36.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 8:54:34)

IZVORNA PORUKA: noemaa

Jeeeej, hvala, snjeguljice. [sm=smiley1.gif]

ma jesam, povijala sam ga on[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley1.gif]im bijelim pelenama, običnim plus soriso tanki. dvije njih pa sorizo. ali nisam znala da postoje sorizi koji mijenjaju zapravo te dvije bijele pelene plus sorizo. jer sam naslijedila sve od kume koja je rodila dobrih godina unazad i valjda to onda nije postojalo... kužiš o čemu pričam? ili nisam dobro objasnila?

Nisam ni ja znala da postoji jedna koja mijenja dvije. Cini se dosta prakticnije... Bar mislim da sam te razumjela.

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 9:28:14)

juitro,zbunjole moje [sm=smiley36.gif]
kako vas smetoše pelene prije jutarnje kavice,hahahahha [sm=smiley36.gif]

ja odvela malu u vrtić,bila u lidlu,kupila niš s ničim [sm=smiley36.gif] i sad si kontam ćefitil ne ćefit [sm=zmeden.gif]

sinoć sam pravila pizzu,podavili smo se,al kad me je sastavila žgaravica od paradajza [sm=smiley19.gif][sm=zz_hot.gif] srećom sam zaboravila uzeti magnezij,i kako sam pocuclala onaj prah,ode žgaravica bajbaj [sm=bravo.gif]

vid' ti ove noeme,ta bi izgleda vaspitne dijelila [sm=jezicek.gif]
noemaa,ja jesam kreativac,al sad baš da toliko "baba" izmišljam dodatno uz moje kućne....jok [sm=smiley36.gif]

lidac0605 -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 9:32:30)

Chrna,evo ja znam jer je u jednom navratu ležala nakon poroda žena koja nije bila vjenčana sa svojim partnerom-dakle,u bolnici ti ona žena koja dođe iz općine automatski piše dijete na tvoje prezime i ne upisuje ime oca ako niste vjenčani...i onda posle imaš dodatnu proceduru jer tata mora tražit neki zahtjev za priznanje djeteta i da se dijete upiše na njega i bla,bla...tak da mislim da bi ti to bilo pametno obavit matičara da nemate tih dodatnih papirologija kad se bebač rodi...

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (11.12.2015 9:40:41)

IZVORNA PORUKA: lidac0605

Chrna,evo ja znam jer je u jednom navratu ležala nakon poroda žena koja nije bila vjenčana sa svojim partnerom-dakle,u bolnici ti ona žena koja dođe iz općine automatski piše dijete na tvoje prezime i ne upisuje ime oca ako niste vjenčani...i onda posle imaš dodatnu proceduru jer tata mora tražit neki zahtjev za priznanje djeteta i da se dijete upiše na njega i bla,bla...tak da mislim da bi ti to bilo pametno obavit matičara da nemate tih dodatnih papirologija kad se bebač rodi...

potpisujem,isti problem ima prijateljica,treba uskoro roditi.....

noemaa -> RE: proljetne bebe 2016. (13.12.2015 20:05:46)

Cure,gdje ste? Kitite borice i kucu?
Ja danas posijala psenicu, prvi put u zivotu. Pa da vidimo hoce li sto narasti.[sm=smiley1.gif]

Za vikend bili kod svekica. Odmor od kuhanja i spremanja. I mali dir do bozicnog sajma u trstu. Mada mm kuka da je nekad bio puno bolji,ja hepi malom promjenom.[sm=smiley1.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (13.12.2015 21:38:38)

ola....ja sam komirana ovih dana,premorena od gostiju,našetavanja,magle,smrzla se ko [sm=zz_poop.gif] navečer u šetnji gradom s njima....
danas me dotukla magluština,mala sa svojim zanovijetanjem,pa sam pukla i izvikala se,poslala ju u kaznu i nakon ručka odmah u krpe,popi mi krv kad ne možemo van....bar da je snijeg,pa bi bili vani,ovako kad ne vidimo prst pred nosom,užasno je....

za vrhunac vikenda pukao mi kutnjak,i sutra hitno moram kod zubara da škicne...ne boli me,al ne mogu baš grickati na tu stranu,a navikla sam [sm=smiley13.gif]
poslala sam muža po sladoled za večeru,onda sve jasno [sm=smiley36.gif]

sutra uzv,jedva čekam,al prvenstveno-kad malu odvedem u vrtić,vraćam se u krpe....

sad lkn,mislim da ću se onesvijestit na laptopu [sm=zaspan.gif][sm=muca.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (14.12.2015 8:33:44)

NAŠI PREGLEDI[img]http://yoursmiles.org/tsmile/heart/t45123.gif[/img]

danery - 14.12.[sm=duda.gif]

chrna - 15.12.[sm=duda.gif]

chrna - 21.12.[sm=duda.gif]

noemaa - 28.12.[sm=duda.gif]

Snjeguljica_83 - 29.12.[sm=duda.gif]

noemaa - 30.12.[sm=duda.gif]

Danery,
sretno danas na uzv![sm=smiley1.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (14.12.2015 8:42:38)

Jutro!

Danery
, koji dan...[sm=smiley29.gif] Ne znam, moja Ema je ok kad ne idemo van. Evo, za vikend nisam je pustila nikamo jer je imala nešto začepljen nos i kao neku vrućicu i bila je dobra. Čak prije dva tjedna kad je bila sa mnom 4 dana, nikud nismo išle, imale smo svoj ritam i bila je super. Uvijek izmisli neku igru, tu moram biti uključena i ja, ali baš se slažemo... Nema problema. Prije kad je bila manja, nekako je falilo to izlaženje van, ali sad ne.....

Danery,
tvoja cura ima 5 godina. Još uvijek ima popodnevno spavanje kući? Pitam jer sam negdje čitala da od 5. godine ne treba više očekivati ni zahtijevati popodnevno spavanje.... Mislim da je pametno da ga još uvijek imaju u toj dobi.

Išla sam jutros vaditi krv za štitnjaču. I prije mene su bile dvije trudnice s oooogromnim trbuhom, ja treća na redu, s neznatnim trbuhom. Mislim, nisam očita kao one. Dođe neki čovjek da mora s djetetom hitno vaditi krv, pita brdo ljudi jel može ići prije njih.... I vidi te dvije trudnice i izvine se, kao ne želim ječmenac, čekat ću vas. A mene tko šiša! Jer djeca, trudnice i invalidi čekaju na posebnom šalt_eru, i ja sam bila iza tih trudnica, znači i ja sam nešto![sm=zz_furious.gif] Ej, ma ni da me pita!!!!! I kad smo trebali doći na red, on me pita, mogu gospođo?? Mogao je onda priupitati.... Barem si dati truda i pitati, a ne ovako izigravati ne znam ni ja što?????? Velikim slovima piše tko ide na taj posebni šalt_er. Ma stvarno [sm=hudicek1.gif]

A što sam trebala reći - i ja sam trudnica?? Ne znam, ja ne znam biti odrješita i gotovo, to me košta živaca i živaca.[sm=zz_banghead.gif] Došlo mi je da plačem od muke, osjećala sam se kao [sm=zz_poop.gif] i da nisam trudnica. Koji usran osjećaj.....[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]

---------------------------------------------------------
[sm=zmeden.gif]Kako bi vi postupile da ste bile na mom mjestu? Pustile čovjeka ili reagirale?[sm=zmeden.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (14.12.2015 9:00:38)

jutar....

snjeguljice,ma moja je ok 90% vremena,al onih 10%....e to kad dođe na red,možeš joj na dupetu vatru naložit,al ta ne prestaje po svome....
ne volim biti u kući s njom jer bi ona skakala,plesala,puzala i sve ono što je meni sad nakon kraćeg vremena sve teže,pa onda nalazimo kompromise,ali nekad ne upali....
jučer smo dopodne išle u grad,provozale se tramvajem s jednog kraja na drugi,pojele kolače,prošetale malo po trgovinama...i kad smo krenule kući,kreće rusvaj-ona bi autobusom kući....zapravo mi isto bus,tramvaj,staje mi pred kućom,reko'' ajd....uđemo u bus,ona ko klokan đipa preko busa i bira kuda bi sjela,3 babe u busu,a vozač ko da krumpire vozi....
zgurala sam ju na prvo sjedalo da ne padne,još se i razbit treba sad,kad eto nje:NE VIDIM TRAVU KROZ PROZOR [sm=smiley23.gif]
baba kraj nas ju gleda ko kobac pile,velim ja nema šetanja u vožnji,kad stane,može promjena....
da bi mala dočekala stanicu i potrčala skroz na kraj na ona visoka 4 sjedala po stepenicama,a vozač opet nagario.....ma pop....la sam...
onda bi mi stalno u busu i tramvaju u krilu sjedila,a već me gura u stomak,da me nabije,ne treba mi....i tako....
i za kraj,sjela bi za ručak za stol na nisku stolicu s koje ne dohvati tanjur i silom tamo i u dreku....e zamračila sam....
i na sve to mi veli svekrva ONA SE MENI TAKO NE PONAŠA,NE ZNAM JA...[sm=smiley22.gif]

[sm=zz_banghead.gif][sm=zz_stomp.gif] pa naravno da se ne ponaša kad ju nikuda tramvajem ne vodi,haloooo....mah....

a ovo za čekanje...ma nek ide prije ako je dijete,ako meni nije loše i hitno da curi iz mene štogod....ionako mi čekanje ne gine....

i za spavanje popodne:ako vidim da zijeva-pravac soba,makar ležati u krevetu i igrati se....uglavnom zaspe u par minuta,pa onda i ja imam mira....

Snjeguljica_83 -> RE: proljetne bebe 2016. (14.12.2015 10:03:43)

Koji vitaminski pripravak koristite, mislim na prenatale, pronatale?[sm=zmeden.gif]
Ja sam na elevitu. Prije 5 g je kostao 108 kn, a sad sam platila 130 kn! Je li moguce da je toliko poskupilo ili sam uletila u ekstra skupu lljekarnu?![sm=zmeden.gif]

danery -> RE: proljetne bebe 2016. (14.12.2015 10:15:42)

ja pijem a-z mama iz dm-a,ok su mi,od prenatala mi bilo muka....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sljedeća stranica >   >>